Диети за Бързо Отслабване

Време за четене: 4 min

диета, бързо отслабване

В разгара на лятото всеки иска да изглежда максимално добре, за да може спокойно да се разхожда по плажа и да се пече на слънцето в оскъдно облекло. Обществото ни е такова, че повечето от нас са свикнали да следват определени стандарти и стериотипи, за да се впишат максимално в общата картина. Вталената фигура и стегнатото тяло е нещо, за което повечето хора мечтаят да постигнат. Въпреки това, често се появяват различни фактори, които пречат на постигането на тези цели. Забързаният ритъм на живот, многобройните ангажименти, вредните хранителни навици и малкото свободно време ограничават свободното ни време и правят трудна задачата да спортуваме активно, за да сме във форма. Затова, повечето хора се обръщат към други методи, с които да постигнат поне частично желания ефект.

Вижте Най – Популярният Продукт за Отслабване

Диетите за бързо отслабване са особено популярни, тъй като те могат да спомогнат за сваляне на излишните килограми за кратък период от време. Някои от тези популярни диети, могат да се окажат много вредни.

В настоящата статия ще ви представим някои от наличните диети за отслабване, които са представени като хранителен режим. В случай, че темата представлява интерес за вас, прочете текста до край, за да научите повече информация. Ако искате, може да се запознаете с начините, по които може да отслабнете и без диети. Един от съветите ни е да добавите към ежедневието си таблетките ReduSlim, които ще забързат метаболизма ви и ще ви помогнат да изгорите излишните калории.

Как да Изберем Диета за Бързо Отслабване?

Има някои прости съвети, към които е добре да се придържате, когато започнете да търсите диета или хранителен режим, който да следвате. След основните фактори, които трябва да имате предвид са:избор на диета

  • Ако сте се спрели на монодиета, която е почти винаги базирана на един продукт, бъдете сигурни, че този продукт е достъпен за вас и лесно можете да се снабдявате с него редовно.
  • Важно е хранителните продукти, които са основни в дадената диета за бързо отслабване, да ви бъдат приятни на вкус, иначе ще ви бъде много трудно да следвате програмата.
  • За да преминете по-лесно през хранителния режим, е най-добре да изберете такъв, при който ястията се приготвят лесно. По този начин няма да се налага да прекарвате дълго време в кухнята.

Сега ще обърнем малко по-вече внимание на няколко конкретни диети за бързо отслабване. Надяваме се да ви се сторят полезни и лесни за следване.

1. Холивудска Диета

Тази диета е широко разпространена и често практикувана от западните звезди. Продължителността на режима е 2 седмици. През този период най-важното нещо е да се контролира съвестно количеството сол, захар и мазнини, които приемате. Освен това е необходимо да спрете напълно яденето на хляб и въглехидрати.

2. Зелева Диета

Зелева ДиетаТази диета се счита за доста подходяща за хората, които не обичат месо, тъй като нейното меню е съставено почти изцяло от зеленчуци и плодове.

Приготвените ястия са вкусни и не съдържат много мазнини.

3. Японска и Бразилска Диета

Японската диета е особено подходяща за любителите на морска храна, тъй като нейното меню е изцяло базирано на консумация на белтъчини и морски дарове (подобно на Средиземноморската). Ключовото при този режим е това, че всички ястия трябва да се приготвят без да се добавя никаква сол.

От друга страна, Бразилската диета се базира на зеленчуци, плодове и зеленчукови супи.

4. 3-Дневна Диета

3-Дневна ДиетаТози тип диета за бързо отслабване се нарича още интервална диета и е с продължителност от 9 дни. Те се разделят на 3 равни етапа, в които трябва да консумирате ориз, картофи и зеленчуци. По време на режима можете да пиете само вода. Препоръчително е да бъдете внимателни и да следите здравословното си състояние.

5. Супена Диета

Основана е на консумацията на голямо разнообразие от супи, което включва и крем супи. Важно е супата да не е от бобени култури или картофи, както и да не съдържа краве масло и подправки. Хлябът също е забранен за консумация. Използва се съвсем малко сол. Обикновено, супената диета е с продължителност от 1 седмица.

6. Безвъглехидратна Диета на Манекенките

Това е доста тежка диета, която не бива да се следва повече от 3 дни наведнъж. При нея менюто е наистина ограничено, и е съставено така, че да предразположи организма към отслабване. То включва:

  • Закуска – рохко сварено яйце.
  • 3 часа по-късно – 150 гр. обезмаслена извара и чай (без захар).
  • След още 3 часа – още едно хранене с извара и чай.
  • Никаква вечеря.
  • Приемайте повече вода през деня.

Безвъглехидратна Диета на МанекенкитеИма и друга форма на диети за бързо отслабване при която се съчетават дни на гладуване с дни на разтоварване. През първия ден се навлиза в режима, вторият ден е отреден за гладуване, а през третия се излиза от диетата. Когато се подготвяте за гладуването трябва да не консумирате бобени култури, както и да ограничите въглехидратите и мазнините. Освен това, при този тип диети е добре да не вечеряте. Можете да пиете чай без захар и вода след 19:00 часа. В деня на същинското гладуване трябва да пиете повече вода. През третия ден консумирайте същите неща, които сте яли и през първия. С времето започнете да добавяте чист протеин към менюто.

Още Няколко Популярни Диети:

жена, диета, зеленчуциНадяваме се да намерите статията за интересна и изчерпателна. Въпреки всичко, съветваме всички читатели да се консултират с диетолог преди да предприемат следването на някоя диета за бързо отслабване. И да добавят натурални продукти за вталяване, като Ideal Slim.

Прочетете Още Съвети за Справянето с Наднорменото Тегло 

Жени Сиракова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.