Keto Diet – Помогнете на Тялото Си Да Гори Мазнини По-Бързо С Естествени Екстракти!

Keto Diet капсули БългарияKeto Diet е нов продукт на пазара. Предлага се под формата на натурални капсули с био-формула, целяща да благоприятства по-бързото влизане във форма и горенето на мазнини по естествен път. Включва натурални екстракти от малинови кетони, коензим Q10, органичен синефрин и бромелаин. Производителят на продукта е „Bernadatte“ Ltd . Те се позовават на добро одобрение от клиентите си. При създаването му, компанията е била вдъхновени от известната кето диета. Макар и да е отскоро на пазара, продуктът вече набира популярност по основните форуми за здравословен живот в европейски държави, като Германия, Португалия, Испания и Италия.

Желаете ли да научите повече интересни факти относно натуралните капсули за по-скоростно влизане във форма Keto Diet? Тогава Ви препоръчваме да останете с нас до края на това ревю.

Забранените Храни по Време на Кето Диетата

Ключът към успешната хранене, съобразно кето диета е елементарен – сведете въглехидратите до минимум и вместо това приемайте по-голямата част от калориите си от мазнини. Но знаете ли, че много от зърнените храни, са богати на въглехидрати? Дори и пълнозърнестите, които съдържат много полезни вещества. Същото важи и някои плодове, които иначе са насърчавани по време на други видове диети. Проблемът със забранените храни по време на кето диетата е, че те са богати на въглехидрати, а вие трябва да се фокусирате най-вече върху мазнини и протеини. Това важи и за много плодове и зеленчуци.
Наистина е важно да се опитвате да не приемате никакъв хляб или тестени изделия, като макарони и спагети. Те ще ви набавят по-високи стойности на въглехидратите, от колкото трябва при кето диетата. Примери за такива са:

 • Хляб, Пълнозърнест или Бял;
 • Овесени Ядки;
 • Брашно;
 • Елда;
 • Киноа;
 • Ориз.

Може би ще ви се стори изненадващо, че много плодове и зеленчуци се появяват в списъка с „храни, които трябва да се избягват по време на кето диета“. Но истината е, че много от тях са с високо съдържание на захар и въглехидрати. Особено при зеленчуците вероятността да попаднете на високо съдържание на въглехидрати е голяма. Най-добрият избор в такъв случай е да заложите на плодове с нисък гликемичен индекс, като къпини, боровинки, малини и ягоди. От зеленчуците – изберете маслини и авокадо. Те са страхотни източници на здравословни мазнини. Най-добре е да избягвате плодове и зеленчуци, като:

 • Портокали;
 • Мандарини;
 • Банани;
 • Ананас;
 • Манго;
 • Праскови;
 • Картофи (вкл. Сладки);
 • Царевица;
 • Грах;
 • Артишок.

Ако се нуждаете от допълнителна помощ при кето диетата, то винаги може да се обърнете към био-козметично средство с натурален състав. То може да балансира важите усещания за глад и ситост и да повлияе добре на апетита. Пример за такова са натуралните капсули Keto Diet. Ще обърнем внимание на тях в следващите параграфи.

Мнения, Отзиви и Коментари на Клиенти от Форуми за Био-Капсулите Keto Diet

keto diet, отслабване, жена, сантиметър

Нашият екип беше заинтригуван от продукта, поради преобладаващите положителни мнения и коментари за био-капсулите KetoDiet. Във форуми за здравословен начин на живот в Европа, подобни на българския „БГ Мама“, те споделят главно положителни отзиви. Keto Diet мненията в Италия специално са изключително подробни. Капсулите се използват от мъже и жени. Хората споделят, че са закупили допълнителни бройки, който са подарили на приятели и близки, като видели резултатите и ефекта.

Интересно беше за нас да проверим мненията на диетолози. Оказа се, че Keto Diet  е добре познат на напредничавите в бранша. Те споделят, че резултатите от таблетките са видими още след първите няколко дни. Клиентите им споделят, че липсата на негативни странични ефекти е огромно предимство на Кето Дайет капсулите. Кратко обобщение с положителните черти на продукта според тях включва:

 • Положително Повлияване на Процесите по Изгаряне на Мазнини по Естествен Път;
 • Подходящ за Хора, Спазващи Кето Диетата;
 • Възможност за По-Бързо и Лесно Влизане във Форма;
 • Повлияване на Метаболизма и Нивата на Енергичност;
 • Богата Селекция от Натурални Съставки;
 • Бърза и Дискретна Доставка за Територията на България;
 • Достъпна Цена при Поръчка от Официалния Уеб Сайт;
 • Без Данни За Неприятни Странични Ефекти и Противопоказания.

NB! Липсата на информация за негативни странични ефекти и противопоказания не означава, че такива не могат да възникнат на индивидуално ниво. Клиентите трябва да се придържат към инструкциите за безопасна употреба, включени в опаковката на продукта.

Кои Са Съставките, Влизащи в Био-Формулата на Капсулите Keto Diet?

кето дайет, съставВече неколкократно споменахме, че капсулите Keto Diet имат био-активна формула, състояща се от многобройни органични съставки. Производителят е направил специална селекция от екстракти и органични елементи, които да работят активно заедно. По този начин потребителите могат да усетят нужните положителни промени. Ето какво включват и те:

 • Mалинови Kетони – Те наподобяват кетоните, произвеждани по естествен път в нашето тяло. Спомагат процесите на превръщане на мазнините в енергия, както и тези по забързването на метаболизма.
 • Kоензим Q10 – Повлиява чувствата за ситост и глад, като спомага и за по-малките стойности на лошия холестерол.
 • Oрганичен Синефрин – Смята се за натурален „фет бърнър“. Благоприятства изразходването на енергия, докато тялото се намира в покой.
 • Бромелаин – Той е органичен екстракт, извличащ се от стъблото на ананас. Свойствата му са свързани най-вече с това да повлиява храносмилането и доброто функциониране на имунната система.

Как Се Приемат Натуралните Капсули Keto Diet?

Според информацията на официалната уеб-страница на продукта, капсулите Keto Diet би следвало да се приемат 30 минути преди хранене. За повече допълнителна информация, клиентите могат да направят справка с инструкциите за употреба, включени в опаковката на продукта.

Keto Diet Цена в България? Как Да Закупим Натуралните Капсули за По-Бързо Изгаряне на Мазнини?

поръчка процес, цена

Закупуването на био-капсулите за по-бързо изгаряне на мазнини Кето Дайът също е едно от най-дискутираните неща в Интернет форумите. Потребителите казват, че са открили начин, а това е именно официалната уеб-страница на продукта. Той не се предлага в големи онлайн магазини, като Amazon, eBay, eMag и AliExpress. Със съображения за по-добър качествен контрол и сигурност, компанията-производител решава да предлага продукта си само през лицензиран уеб-сайт. Някои хора пишат, че са видели Keto Diet в аптеките – но цената е била много висока. Напомняме, че производителя предлага оригиналните капсули само от официалната страница. Там се предлагат и промоции и разпродажби намаляващи цената на Keto Diet. Клиентите са доволни и от обслужването на персонала му. Към момента на нашата проверка Keto Diet цената беше 69 лв – като промоционално намаление беше приложено от 50%.

За да поръчате просто трябва да въведете своите имена и актуален телефонен номер за контакт. На него ще се свърже официален дистрибутор за потвърждение на поръчката. Ако се нуждаете от още помощ, натиснете тук.

Здравословният Начин на Живот е Полезен за Всички Нас!

кето дайет, кантар

Добре е да се придържаме към здравословен начин на живот. Редовните тренировки и подходящият хранителен режим, било то кето или диетата DASH, са приятен начин да се справим с излишните килограми.

Накратко: Keto Diet са нови натурални капсули за повлияване на апетита и по-бързото влизане във форма. Съдържат многобройни екстракти с органичен произход и естествен начин на действие. Работят по-добре от други алтернативи на пазара.

Жени Сиракова

Leave a Reply