Най-Добрите Детокс Продукти за 2020

detox подправки“Здрав дух в здраво тяло” (детокс) не е само цитат на известния в Древен Рим поет-сатирик Ювенал, която идва като отговор на зададения в предишната строфа въпрос “Какво трябва да желаят хората от живота?”, но и максима, която всеки трябва да се опитва да спазва стриктно.

Детокс продуктите могат с лекота да постигнат за един месец онова, което физическите упражнения и диетите правят за няколко месеца. Успяхме да подберем тези от тях, които имат най-благоприятен ефект за пълна детоксикация на организма.

ПродуктНатурални съставкиПромоционална цена
Detoxic

160 лв. 80 лв.

Прочети ревюто
Bactefort

138 лв. 69 лв.

Прочети ревюто
Germitox

138 лв. 69 лв.

Прочети ревюто

Съдържание

Как да Разберем, че се Нуждаем от Детоксикация?

Детоксикацията на организма се препоръчва като профилактична и превантивна практика, която да бъде осъществявана два пъти в годината. Детоксът спомага и за пълно прочистване от паразити, причинители на заболявания от всякакъв характер. Но кога разбираме, че е крайно време да се подложим на детокс диета или да прибегнем до използването на детоксикатор?

Ето някои от основните признаци за това, че ни е крайно време да пристъпим към пречистване на организма:

  • Проблеми с Изхождането – запекът и разстройството, макар и неприятна тема, не трябва да бъдат подминавани с лека ръка. Те са резултат от образуването на глисти и натрупването на паразити. Глистите блокират чревните пътища, което води до нередовно изхождане. В същото време, различните паразити могат да доведат до паразитни инфекции, загубата на натрий и хлор, съответно до разтройство. Ако едно от двете състояния ви мъчат често или са продължителни, трябва да се замислите дали не е редно да разтоварите организма си чрез детоксикация и прочистване на червата.
  • Хронична Умора и Нервност – понижаването на концентрацията, чувството на слабост и влошаването на паметта също се дължат често на задръстването на организма. Много от паразитите, настанили се в нашето тяло “изяждат” хранителните вещества, които поемаме. Процесът на обмяна при паразитите води до интоксикация на организма, а системното му натравяне може да предизвика и нервност, както да доведе и до депресивни състояния дори.
  • Проблеми с теглото и кожата – паразитните инфекции могат да са причина както за появата на кожни проблеми, сред които екземи и кожни язви, дори тумори, така и за нарушения в теглото, тъй като паразитите изсмукват полезните вещества и оставят за нашия организъм само т.нар. “празни калории”.

Детоксификацията и Други Нарушения в Нормалните Функции на Органите

Редица други заболявания и нарушения в нормалния ритъм на организма могат да се дължат на виреещите в организма ни паразити. Сред тях са още отслабването на имунната система, отключването на алергии, проблеми със съня и възпаления на дихателната система. И това е само малка част от щетите, които можем да понесем, ако не се погрижим за нашето тяло.

Затова и неговото здраве от изключителна важност, особено ако искаме и духът ни да е на ниво. Ако нямате изготвена детокс програма, към която се придържате, може би е време да си създадете такава. Разгледаните по-горе продукти са страхотна добавка, а дори и заместител на вашата детоксикираща диета, ако не сте способни да се подложите на драстични промени в менюто.

Забързания живот на съвременния човек, както и фактът, че по-голямата част от хората извършват работа пред компютър, правят физическата активност и правилното хранене почти невъзможно. Стресът също е фактор, който не бива да се пренебрегва.

Правилният режим на хранене и включването на възможно най-много движения в ежедневието са особено значими за изчистването на вредните вещества от организма. Проблемът се корени в това, че не всеки има физическата, а често и финансовата възможност, за да може да ги практикува редовно.

Вече има богата гама от продукти за детоксикация и пречистване на организма. Те имат доказаната и почти вълшебна способност да спомогнат за успешното пречистване на черния дроб, лимфата, червата и жлъчката, както и да елиминират странични фактори като задържането на вода и прочие, без да се подлагате на изтощителни водни или плодови диети.

Знаете ли, че …?

Думата паразити идва от гръцки език и буквално се превежда като храненик. Това би могло да бъде и добро описание на начина, по който действат върху човешкия организъм. Те оказват същото вредно влияние като различните по вид токсин, които нарушават функцията на черния дроб и пречат на ефикасното пречистване на кръвта. Методите и средствата за детоксикация могат ползотворно да се преборят с тях.

Лекарите Диетолози Препоръчват

Професионалистите в областта препоръчват детокс програмата да не продължава повече от 10 дни, за да не се стресира организмът. През този период, отровите ще бъдат изхвърлени по естествен начин чрез прочистването на черния дроб, червата, бъбреците, кожата и белите дробове.

По време на детоксикацията на организма е хубаво програмата ви да е изготвена така, че да стимулира по-усилената дейност на изброените органи. Важно е правилното съчетаване на подходящи добавки с добре балансиран хранителен режим, за постигане на успешни и бързи резултати.

1) Detoxic – Цялостно Прочистване на Организма от Паразити

детоксик кутия антипаразитиВредните храни, алкохолът, цигарите и нездравословния начин на живот водят до натравянето на организма и появата на паразити. Те могат да доведат до сериозни здравословни проблеми, макар и често да не осъзнаваме, че точно паразитите са причината за тях.

>> Направете Своята Поръчка Тук <<

Затова детоксикацията на организма се препоръчва от лекари и диетолози по цял свят. Но много хора асоциират детоксикацията с подлагане на тежка диета след празниците или прекомерната употреба на алкохол и това до голяма степен се оказва демотивиращ фактор. Сега има бързо и лесно решение за ефективна детоксикация, която няма да подложи организма ви на стрес.

Става дума за новите капсули Detoxic. Това е продукт, базиран само и единствено на натурални съставки. Без химикали и ГМО, без противопоказания. Detoxic е комбинация от билкови екстракти, чието комбинирано действие спомага за извеждането на токсините и премахването на паразитите в организма. Край на задържането на вода и хроничната умора!

Detoxic – Състав & Ефекти

Потребителите на запад избират Detoxic за своята цялостна детоксикация и прочистване, заради натуралния му и ефективен състав. Иновативната му формула съдържа на 20 съставки, които спомагат за положителното му въздействие върху организма. Основните елементи са червен кантарион, карамфил и бял равнец.

Detoxic прочиства тялото ви от нежеланите паразити, независимо от стадия им на развитие. Затова и сред положителните ефекти от употребата му се включват възстановяването на чревната микрофлора, спомагане регенерирането на повредените органи и тъкани. Също така има и превантивна функция, като предотвратява появата на повторни бактериални инфекции.

Приемът на капсулите Detoxic против паразити ще върне еластичността и блясъка на вашата кожа, изгубени поради отслабването на имунитета вследствие интоксикация на организма. Ще се подобрят функциите на храносмилателната система и червата, както и ще бъде прочистен черният дроб. Това ще подобри общото състояние на вашия организъм, карайки ви да се чувствате тонизирани и пълни с енергия.

Накрая, но не на последно място, Detoxic цялостно ще подобри състоянието на имунната ви система. След извеждане на токсините и паразитите от организма, той ще възстанови естествения ритъм на функциите си и ще си възвърне баланса.

Detoxic – Гарантирано Качество и Лесен за Приложение

Detoxic е клинично тестван продукт за детокс на организма, без налагането на изтощителни диети. Притежава и сертификат за доказано качество. Може да бъде прилаган у дома и не изисква рецепта, тъй като съдържа единствено натурални, билкови съставки.

Препоръчителният прием на капсулите Detoxic е по една таблетка два пъти дневно по време на храна. Курсът на лечение е с продължителност от 20 дни. При нужда от повторение на курса, трябва да си дадете десет дневна почивка преди да подновите приема на Detoxic.

 Detoxic – Лесна Поръчка и Желани Резултати

Detoxic може да бъде поръчан в оригинална опаковка и на препоръчителна цена единствено от сайта на официалния дистрибутор на прочистващите капсули за България. С вас ще се свърже оператор, който да уточни детайлите по поръчката. Можете да очаквате доставката в рамките на 3 работни дни за района на София, и до седмица в цялата страна.

Пазете се от фалшификати! Detoxic ще пристигне при вас в оригинална опаковка и детайлни инструкции за употреба. Доставката е с наложен платеж и се извършва, когато приемете поръчката си.

Доволни клиенти споделят мнението, че капсулите Detoxic дават резултат още след първата седмица. Това иновативно и изцяло натурално средство за детоксикация и прочистване на организма възвръща удоволствието от живота и лекотата в тялото ви!

porachai_sega_btn_zelen

2) BacteFort – Природно Средство за Борба с Паразитите

бактефорт кутияНов продукт, който вече превзе пазара в Западна Европа, се появи отскоро и у нас с лицензиран дистрибутор. BacteFort е уникален медико-козметичен продукт, чийто съставки са взети директно от природата и обработени по специализирана технология с цел подсигуряване на максимален ефект.

>> BacteFort – Само Сега На Половин Цена <<

Наличието на паразити и глисти в човешкия организъм често може да доведе до пагубни последствия. Поради умението си да елиминира условията за тяхното зараждане, BacteFort се нарежда на челните места по ефикасност.

Друга негова силна страна е, че не предизвиква нежелани странични реакции. Нещо, с което малко от противопазаразитните средства на химична основа могат да се похвалят.

Знаете ли, че …?

Своевременното пречистване на черния дроб, организма и кръвта е от изключителна важност за благосъстоянието на духа и тялото. Липсата на редовна детоксикация може да доведе до нарушения в действието на имунната система, алергични реакции, кожни проблеми, анемия, проблемно заспиване и дисфункция на нервната система.

Детокс продуктът BacteFort се нарежда сред най-добрите продукти за цялостно пречистване на организма. Съставките му са специфично подбрани, така че да имат и профилактично действие. Но кое прави този медицински артикул толкова впечатляващ?

Основни BacteFort Съставки

Добре е да стане ясно, че в BacteFort състава не влизат изкуствени оцветители, консерванти и ГМО-деривати. Основните му съставки включват: екстракт от орех, чието антипаразитно и детокс действие е доказано от години, есенция от мента, която неслучайно често бива консумирана под формата на чай или като хранителна добавка, срещу вътрешни и външни инфекции и за подсилване на имунната система.

подправки

Освен гореизброените, други важни BacteFort съставки биват извлечения от папая, която нормализира кръвообращението и хармонизира храносмилателната функция. Бори вредните паразити като стимулира тяхното по-добро изхвърляне от организма, освен това има противоглистен ефект, който неутрализира киселините в стомаха.

Последните два значими BacteFort компонента са екстрактът от фенхел, или копър на народен език, и тиква. Активното вещество кукурбитин успокоява стомаха, прочиства чревния тракт и има хипотензивен ефект.

Потребителски и Експертни Bacte Fort Мнения

По-голямата част от изпробвалите продукта и дали своите Bacte Fort мнения, считат, че той наистина е помогнал за подобряването на тяхната стомашно-чревна флора и фауна, правейки пълно и безболезнено пречистване на организма от паразити.

Извършено проучване на въпроса показва, че експертите са на същото мнение, препоръчвайки го на свои пациенти от всякаква възраст. Те твърдят, че BacteFort е едно от малкото средства, които успяват да извършат цялостна детоксикация на тялото, елиминирайки самия зародиш на завзелите го паразити.

Правилната BacteFort Употреба

Приложените в опаковката на продукта инструкции за BacteFort употреба изискват стриктно спазване, тъй като средството за прочистване на дебелото черво е изключително силно като действие и ефект.

Detoxic прочиства тялото ви от нежеланите паразити, независимо от стадия им на развитие. Затова и сред положителните ефекти от употребата му се включват възстановяването на чревната микрофлора, спомагане регенерирането на повредените органи и тъкани. Също така има и превантивна функция, като предотвратява появата на повторни бактериални инфекции.

BacteFort Поръчка и Доставка

Продуктът може да бъде поръчан свободно през официалния сайт на лицензирания дистрибутор. Клиентите попълват кратък онлайн формуляр-заявление, след което получават обаждане от представител на компанията.

Те трябва да имат предвид, че условията за извършване на BacteFort доставка включват наложен платеж. Друго важно нещо, което трябва да се вземе предвид е, че желаещите да се сдобият с продукта следва да внимават да не попаднат на фалшификат.

Това е и основният недостатък на BacteFort – фактът, че има толкова много имитиращи продукти, които лесно могат да заблудят неопитното око на потребителя.Оригиналният артикул е лесно разпознаваем, тъй като наличната BacteFort опаковка има уникален идентификационен код и Сертификат за Качество, издаден в рамките на Европейски Съюз (ЕС).

BacteFort – Ефективно Средство за Защита от Паразити

Отличителната черта на BacteFort e, че включва единствено натурални съставки. Това го различава от другите продукти на пазара, чийто химичен състав често уврежда вътрешната флора на стомаха и пречи на нормалното му функциониране.

Много от тях не елиминират причините за възникването на паразитите, нито спомагат за успешната детоксикация и пречистване на организма. BacteFort прави точно това – грижи се за доброто здраве на тялото, борейки се с токсините още докато са в зародишен стадий!

Доволни клиенти споделят мнението, че капсулите Detoxic дават резултат още след първата седмица. Това иновативно и изцяло натурално средство за детоксикация и прочистване на организма възвръща удоволствието от живота и лекотата в тялото ви!

porachai_sega_btn_zelen

3) Germitox – Натурален Метод за Детоксикация и Борба с Паразитите

гермитокс антипаразитноНаличието на паразити в организма е проблем, от който всъщност страда по-голямата част от населението на планетата. Желаейки го или не, повечето от нас пренасят, или са били преносители на вредните микроорганизми в определен етап от живота си.

Дори и поддържането на перфектни хигиенни навици не може да бъде ефективна защита срещу навлизането на токсини в тялото. Спазването на детокс диета или детокс програма също може да помогне, но обикновено това се случва само в определен период от време.

Бактериите често могат да доведат до задържане на вода и течности в организма, а често и до отслабване на цялостните защитни сили на имунната система. Съвременната медицина и бактериология са напреднали до такава степен, че пазарът непрекъснато бива залят с различни методи за прочистване на организма.

Знаете ли, че …?

Потребителите, обаче, следва да бъдат изключително внимателни и да внимават да не закупят детоксикатори, които са създадени на базата на използвани медико-козметични препарати със силно активна химична основа.

Част от другите нежелани странични ефекти могат да включват и наличието на хронична умора и тъмни петна под очите. Затова е най-добре да се избират продукти за пречистване на черния дроб и организма, които са създадени на базата на билкови и натурални екстракти.

Наскоро бе пуснат в свободна продажба Germitox обезпаразитяващ продукт – хапчета за детоксикация. Той е създаден на базата на натурални съставки, чиито компоненти и активни съставки за първи път са официално описани и компилирани през 19-ти век.

Притежава силата да подсили естествения имунитет и да подобри действието на отделителната система и стомашно-чревния тракт.

Съставки и Очаквани Резултати от Приема на Germitox

Germitox е многокомпонентен продукт. Сред активните му съставки е събран букет от естествени продукти. Част от тях са черен чесън, масло от мащерка, канела и червени водорасли.

Омайващият им аромат се разпознава веднага, а вкусът е приятен и изкушаващ сетивата. Сред очакваните ефекти от употребата са пълната детоксикация на организма от паразити, тонизиране, повишени нива на енергия, постепенно намаляване на неприятните болки в ставите и възстановяване на нормалното действие на работата на червата, жлъчния мехур и лигавицата на стомаха.

Изчистването на организма от вредни токсини с Germitox се извършва последователно. Изисква се определено време, за да могат засегнатите вътрешни органи да регенерират качествено. Едно от най-силните му качества е, че притежава и превантивна функция и може да бъде консумиран като антипаразитно средство през всички сезони.

Гермитокс – Детокс Продукт с Изпитано Действие

Germitox е базиран на рецепта, която е била ползвано като ефективно средство за пречистване на кръвта и тялото от вредни микроорганизми в продължение на векове.

>> Поръчай Germitox Онлайн <<

Приятен за Консумация и Лесен за Поръчка

Прилагането му е лесно, като има и специални инструкции за употреба, включени в опаковката. Една капсула на ден е препоръчителния прием, а целият курс трае 30 дни.

Оригиналният Germitox може да бъде поръчан само през официалния сайт на продукта. Желаещите да извършат пълно пречистване на организма си от токсини следва да оставят своите актуални име и телефон. Те ще бъдат използвани за да се свърже представител на лицензирания дистрибутор и да бъде потвърден адреса за доставка.

Само сега, побързалите могат и да се възползват от текущата промоция и да резервират своята бройка Germitox с промоционално намаление от -50%.

Редовният прием на Germitox води то хармонизиране на отделителните процеси в организма и цялостно подобрение на вътрешната микро-флора и фауна. Желанието за живот се завръща и потребителите се радват на пълна детоксикация на тялото от паразити.

porachai_sega_btn_zelen

4) Start Detox 5600 – Натурални Пластири за Бърз Детокс и с Лесна Употреба!

start detox 5600 пластириStart Detox 5600 са био-пластири за бърза и лесна детоксикация на тялото. Те са повече от удобни за приложение. Сменят се на всеки 12 часа, като е препоръчително това да става сутрин и вечер, за да се впише в нормалното ежедневие на клиента. Инструкциите за употреба трябва да бъдат следвани стриктно, за да се минимизира вероятността от противопоказания. Старт Детокс 5600 се радва на добри отзиви в коментарите и мненията на клиентите. Няма оплаквания и сериозни данни за наличието на противопоказания, странични ефекти и алергични реакции.

>> Направете Своята Поръчка Тук <<

Съвремието ни е като капан за всякакви нездравословни начини на живот. Заведения за бързо хранене дебнат навсякъде, а продуктите в тях понякога са със съмнително качество и произход. Здравословната чаша вино далеч не е единственият вид алкохолна напитка, до която имаме достъп днес. Налице са и многобройни тютюневи изделия. Това поражда все повече и повече възможности тялото ни да бъде атакувано от вредни токсини.

Дори и да се придържаме към напълно здравословен живот с био-продукти и без излишни вредни изделия. Ние не сме имунизирани срещу появата на токсини или паразити. Причината? Светът около нас просто е устроен така. Вредните вещества могат да бъдат предадени чрез вдишване на замърсен въздух или по въздушно-капков път.

Знаете ли, че…?

Дори и органичните храни могат да съдържат токсини. Смята се, че консервите са едни от продуктите с най-високо съдържание на токсини. Веднъж щом достигнат вътрешностите на тялото, те се превръщат в свободни радикали. Някои дори твърдят, че те могат да продължат да съществуват в тялото ни до 100 г. след последния прием! Другите продукти, с които определено не трябва да прекалявате, са тютюн и алкохол. Дори кафето може да повлияе негативно, когато се комсумира без мярка. Така че – заменете го с чаша зелен чай в такива случаи. Топлата напитка е известна с пречистващите си свойства. Има и много лесни начини за домашен детокс. А също и водна терапия и 5 лесни промени в дневното меню.

Токсините могат да са навсякъде около нас и заради това е възможно понякога да се нуждаем от помощта на био-козметично средство за по-бърз детокс. Такова са и натуралните фитопластири за бърз и качествен детокс на тялото Start Detox 5600.

Как Работят Пластирите за Бърза и Лесна Детоксикация Start Detox 5600?

Start Detox 5600 представляват фитопластири, чиято фунцкия цел да направи процесите по детоксикация и пречистване на организма по-бързи и ефикасни. Макар и фитопластири да е пълното и правилно наименование, често биват наричани лепенки или просто пластири. Чрез своята локална апликация те забързват извеждането на вредните и ненужни организми в човешкото тяло. Те абсорбират вредните вещества, използвайки порите на кожата. Потребителите могат да забележат и приятни промени в външния вид на тялото си. След правилен детокс, горенето на калории става по-лесно. Така те могат да очакват и подобряване в дневния тонус и енергичност.

Старт Детокс 5600 – Как Се Използват Лепенките за Пречистване от Токсини?

start detox 5600, момиче

Лепенките Старт Детокс 5600 са направени от специален тайландски бамбук. А както производителите уточняват – екстрактът или оцетът от кората му. Традициите говорят, че той се ползва предимно са извеждане на вредните вещества от тялото. Това се отразява върху цялостното чувство за хармония и баланс в организма. Известен е в азиатски страни, като Япония, Тайланд или Китай.

Начинът на използване на лепенките за детокс Start Detox 5600 е не изисква почти никакви усилия от страна на потребителите. Те трябва да залепят един пластир върху долната част на ходилото си вечер преди сън. Чрез порите на кожата, токсините биват изведени навън. На сутринта може да забележат кафеникави, замърсени петна по лепенката. Това е знак, че процесът е преминал успешно.

Как Да Поръчам Натуралните Фитопластири Старт Детокс 5600?

Повечето потребители от форуми в Мрежата, подобни на „БГ Мама“ («BG-Mamma’), споделящи своите положителни мнения и отзиви. Коментарите обсъждат и темата за поръчката. Голяма част от тях са избрали да поръчат натуралните пластири Старт Детокс 5600 през официалния им уеб сайт. Там често се наблюдават промоции и намаления, тип „Вземи 3 Опаковки на Цената на 2“. Ако се нуждаете от помощ с поръчката и доставката, то научете повече подробности за процедурата по поръчка и доставка на био-козметични изделия тук.

Накратко: Start Detox 5600 представляват натурални фитопластири за по-бърз детокс. Предлагането им във вид на удобни за локално прилагане прави начинът им на използване лесен за всеки потребители. В допълнение на това, коментарите по онлайн форумите гласят, че е възможно да благоприятстват качествен контрол на теглото. А също така и постигане на желаната тънка талия и стройна фигура. Някои смятат, че се дължи на здравословната среда, създадена в организма.

porachai_sega_btn_zelen

Финални Думи

В последните години човешкият организъм е изложен на все по-голямо количество замърсен въздух, вода и околна среда. Като добавим и редовния прием на токсични и неприродосъобразни храни изглежда, че прочистването на черния дроб, червата и цялото тяло става все по-непосилна задача за всеки от нас.

Истината е, че в последно време тя е по-важна от когато и да било. Причината за това е фактът, че натрупаните токсични вещества и замърсявания в нашия организъм са отговорни за слабата ни имунна система. Това от своя страна прави хората силно податливи на хронични дегенеративни заболявания.

В този ред на мисли, детоксикацията се е наложила като основен метод за превенция и премахване на токсините и паразитите в нашния организъм. С редовното и правилно прилагане на тази процедура, можем да се предпазим от сериозни болести. Включително сърдечно-съдови заболявания, някои форми на рак, диабет, и др. В допълнение към това, ако живеем с пречистен и свеж организъм, това значително ще подобри начина ни на живот като цяло.

С настоящата статия, имаме за основна идея да запознаем хората с най-важната информация, свързана с детоксикацията и премахването на паразитите в тялото. Смятаме, че подбраните продукти и методи са сред най-ефективните средства. Всеки може да приложи в зависимост от личните си предпочитания и цели. Крайната цел е да имате възможността лесно и бързао да пречистите всички паразити от вашия организъм, за да се чувствате по-пълноценни в своето ежедневие.

Жени Сиракова

One Response

  1. Велин февруари 20, 2017