За Нас

жена, поле

Красотата и Здравето Вътре в Нас!

Krasota-Zdrave.com е дигитален информационен и образователен портал, чието основно предназначение е да представя осведомяващи материали и продуктови ревюта. Отнасят се до следните теми, влизащи в областта на природосъобразния начин на живот и методи за натурално повлияване на начина на живот:

красиви момичета с венци

Красота: Естетиката е важна във всяко едно отношение. Всички искат да се радват на мека и гладка кожа на лицето и цялото тяло. Както и да подхранят косата си, за да бъде косъма еластичен и правилно хидратиран.

 

грижа за здравето и тялотоЗдраве: Няма човек, който да не иска да се радва на добър жизнен тонус и свобода на движение. А това се постига чрез здравословен начин на живот и вслушване в индивидуалните нужди на тялото.


часовник, прибори

Повлияване на Апетита: Метаболитната дейност и усещането за ситост също могат да бъдат обект на насочено въздействие чрез природосъобразно хранене и редовни упражнения.

зеленчуци, жена

Детоксикация: Съществуването в забързаната градска среда излага телата ни на непрекъснато бомбардиране от свободни радикали и фини прахови частици. Качеството на хранителните изделия в магазините обикновено може да се постави под съмнение. В тях често се развиват опасни за стомашно-чревната дейност бактерии и токсини. Всеки един организъм има нужда от пречистване на черния дроб от време на време.

двойка момче и момиче, сърца

Интимност: Романтичните взаимоотношения между половете горещо вълнуват човека от началото на неговото съществуване. Естествените начини за повлияване на либидото и подсилване на метаболитната дейност, отговаряща за кръвоснабдяването на органите, са много. Повечето хора просто все още не са научили за тях.

продукти за красота

Други Теми, Свързани с Природосъобразния Начин на Живот: Начинът, по който се чувства тялото, може да зависи от всяка една негова част и прилежащата и система. Никоя информация не е излишна.

Да Бъдем Красиви и Здрави с Природата и Нейните Дарове – Наша Цел!

Основната цел на информационния портал Krasota-Zdrave е да предоставим полезни за потребителя статии и био-козметични продуктови ревюта. Нашият екип се състои от няколко млади, но опитен и ентусиазирани съвременни градски хора. Опитвайки се да живеем максимално най-качествено и пълноценно, стигнахме до следните изводи:

1. Добрият естетичен вид и здравословно състояние се постигат чрез симбиоза от натурални методи и напредъка на науката.

2. Щастието се постига, когато принципите на съвременното общество се комбинират с добрите установени практики и традиции.

3. Завършеният индивид е онзи, който непрекъснато се информира и работи над себе си.

Всеки един от членовете на редакторския екип на Krasota-Zdrave се образова непрекъснато по различните теми. Те влизат в областта на природосъобразния начин на живот. Ние сме научни работници, автори, нутриционисти и културолози. Освен това сме вече изградили се личности със семейства и приятели. Но в нас живее и по едно любопитно дете. А то не иска да спре да гледа на света с непринуденост, удивление и жажда за знание.

Стремим се да разкрием естествените чудеса на Майката Природа и да научим тяхното реално приложение чрез способите на биологията, технологията, козметологията и нутрицистиката. А после да споделим за наученото и с вас – потребителите!

За да можем всички заедно да изградим едно по-красиво и здраво Утре!

 

Над 128 000 Посещения

 
+ 310 000 Последователи

Благодарение на професионализмът, който е основно качество на екипа ни, информацията в „Красота и Здраве“ е четена в повече от 60 държави и е достъпна на 5 езика.

Ето и малко повече подробности за всеки от нас:

Жени Сиракова, 34 г. – Главен Редактор и Автор:

Вечно усмихнатата Жени вече има една завършена бакалавърска степен по специалност ‚Кинезитерапевт‘ в Медицински Университет – София. Успявайки да помогне на мнозина да усетят пълната свобода на движение и да изпитат възможностите на телата си, днес тя вече е и майка. Освен с нелеката задача да отглежда дъщеря си, тя допълнително разширява кръга на своите знания, записвайки да следва ‚Медицинска козметика‘. И отново в МУ – София! Жени е била дългогодишен сътрудник на няколко здравни издания. През свободното си време обича разходките сред природата, екскурзиите до нови и непознати места в България, хубавото отлежало вино и театъра!

LinkedIn LinkedIn E-mail

Мартин Паскулов, 29 г. – Редактор „Красота“, „Здраве“ и „Повлияване на Апетита“ и Автор

Марто е непослушното момче на екипа, което обича да ни информира за новите тенденции в сферата на нутрицистиката и био-козметиката. С гордост можем да заявим, че преди няколко години той успя да завърши и бакалавърската програма по ‚Изкуствознание и артмениджмънт‘ към Нов български университет. Работил е и в сферата на здравния мениджмънт. Подчинява се на принципите на строгия професионализъм и безкомпромисната честност. Ценител е на киното, изкуството и обича да обикаля по художествените галерии по света!

LinkedIn LinkedIn E-mail

Диана Димитрова, 23 г. – Редактор „Детоксикация“, „Интимност“, „Други“ и Автор

Диди е тази, която внася нотка на колоритност и авантюризъм в нашия редакторски екип. Макар и да е своеобразна лудетина, в момента тя завършва и бакалавърската си степен по ‚Печат и агенционна журналистика‘ към ФЖМК на Софийски университет ‚Св. Климент Охридски‘. Тя е блогър по призвание, но има и няколко години опит като автор в сериозни дигитални и печатни медии. Когато не е заета да проучва информация и факти за натуралните методи за въздействие върху тялото, ще я откриете с чаша кафе и книга. Нейните хобита включват всичко в областта на комиксите и научната фантастика.

LinkedIn LinkedIn E-mail

Красотата и Здравето Идват Отвътре!

Нашият екип с радост ще приеме всички въпроси по темите, за които пишем и публикуваме своите материали. Не се свенете да ни потърсите и пишете по всички въпроси, които ви вълнуват. Можете да го направите чрез информацията, предоставена в секция Контакти.

Помнете, че начина, по който изглеждаме, е външното отражение на нашето вътрешно Аз!

Предлагаме Ви няколко авторски статии, които със сигурност ще ви бъдат полезни от нашия блог: