90 Дневна Диета за Отслабване: 90 Дни – 90 Трика

Време за четене: 4 min

90 Дневна Диета за Отслабване: 90 Дни – 90 Трика90 дневна диета е името на една от най-популярните диети за отслабване. Да бъдеш в добра форма за лятото е желана цел за много хора. Но целогодишното поддържане на фигурата е от особено значение за доброто здраве на всеки човек. Затова и са разработени редица диети и рецепти за отслабване.

Тази диета е точно това, което името подсказва. За периода на отслабване хората преминават специално разработено за тази 90 дневна диета меню. Когато се подлагате на нея, ще преминете през няколко основни етапа и определени дни – Протеинов, Въглехидратен, Витаминен, Скорбялов и Воден ден. Водният ден е точно това – веднъж на всеки 29 дни ще бъдете подложени на изпитанието да приемате само течности, за да прочистите организма си.

Намерете Най – Добрите Продукти за Отславане ТУК

Основната цел на тази 90 дневна диета за отслабване е да помогне на организма да се справи по-добре с приеманите храни и напитки, да подобри перисталтиката и процеса по обмяна на веществата. Тялото ви ще привикне към специфичния начин, по който се преработват различните групи вещества и така ще ги усвоява по-добре и по-бързо. Така и метаболизмът ви ще се подсили, няма да се стигне до натрупването на излишни вещества и елементи.

Деветдесет Дневна Диета – Етапи

Деветдесет Дневна Диета – ЕтапиАко искате усилията ви да отслабнете с помощта на някакво, разработено за 90 дневна диета меню, важно е да се придържате към последователността на дните и начина, по който трябва да се храните през самия ден. Етапите се разделят на часови пояси, които трябва да спазвате:

04:00ч. – 12:00ч. – в този период трябва да приемате само леки храни и нискокалорийни течности, които да се преработват бързо от организма и да ви оставят с чувство на лекота.

12:00ч. – 20:00ч. – в тази част от деня е моментът, когато трябва да приемате основните хранителни вещества от вашето меню, като задължително трябва да има поне 2ч. разлика между храненията.

20:00ч. – 04:00ч. – в този период трябва да оставите организма ви да преработи спокойно приетите през деня вещества. Консумацията на храна е противопоказна, защото вечер и докато спим метаболизмът се забавя, а това е предпоставка за натрупване на излишни калории и мазнини. Ако сте много гладни, по-добре изпийте чаша вода или чай без подсладител. Можете да хапнете и малко плод, тъй като те са в по-голямата си част вода и се обработват най-бързо и лесно от организма.

За подсилване на метаболизма и имунната система, докато отслабвате с помощта на тази 90 дневна диета за отслабване, можете да правите леки упражнения. Ако нямате сили или време, обмислете приема на хранителна добавка за отслабване, като например новия ChocoLite. Така ще можете да повишите ефективността на усилията си.

90 дневна диета ефект

90 Дневна Диета Меню – Ден По Ден

Дългата продължителност на деветдесет дневната диета показва, че тя е подходяща за хора, които искат да свалят повече килограми. Ако просто искате да прочистите организма си и да влезете в приемлива форма, но нямате твърде много мазнини за топене, можете да осъществите само един месец от целия курс. Или да продължите толкова дълго, колкото ви се струва достатъчно. Важното е да се придържате към последователността на дните. Не се тревожете, че курсът носи етикета диета, няма да гладувате, ще си набавяте редовно всички вещества, необходими за нормалното функциониране на организма ви.

  • Протеинов ден – започвате с него. Неговата задача е да ви набавя необходимата енергия за следващите няколко дни. Протеиновият ден е изпълнен с консумацията на риба, яйца, постно месо, т.е. без мазнини, както и много зеленчуци като карфиол и цвекло.
  • Скорбялов ден – следва протеиновият ден. Варивата и бобовите култури богати на фибри, активиращи метаболизма са основните съставки на храната за този ден. Отдайте се на консумацията на боб – и зелен, и зрял, грах, леща и картофи, както и всякакви зърнени култури.
  • Въглехидратен ден – в този ден трябва да избягвате месото. Можете да се насочите към тестените изделия, стига да са съобразени с режима ви. Изключете въглехидратите и наблегнете на зеленчуците и плодовете, когато си правите тестени изкушения. Можете да си позволите и нещо сладичко.
  • Плодов ден – в този ден трябва да се обърнете към всички възможни плодове, както пресни, така и сушени. Добавете ядки за фибри, позволени са и компотите, но ги избягвайте, ако са силно подсладени.

ден по ден 90 дневна диета меню

Тези дни от определената 90 дневна диета за отслабване се редуват в строга последователност, като след четвъртия, плодовия, отново пристъпвате към протеиновия. Единственото нарушение на ритъма е 29ият ден от тази 90 дневна диета, когато имате воден ден.

  • Воден ден – за целите на пречистването на организма от токсини, неговата детоксикация и освежаване трябва да изкарате 29тия ден на вода. Избягвайте газираните и подсладените напитки, можете да пиете чай без подсладител. След края на водния ден, започвате отново с протеиновия, и така до следващия воден ден.

90 Дневна Диета за Отслабване – Предизвикателство Ли е?

90-dnevna-dieta-otslabvane-predizvikatelstvo-li-eВ действителност, по-горе описаната 90 дневна диета може да се окаже предизвикателство за някои хора. Трябва да се преборите със собствената си нагласа, за да можете да я спазвате. Няма смисъл да я започвате, ако ще се откажете на третия ден.

Основно предимство на разработеното за 90 дневна диета меню е фактът, че не ви лишава от необходими за нормалното функциониране на тялото ви вещества. Напълно възможно е да ви е трудно в началото да се откажете от някои преимущества на това да не спазвате режим, но резултатите си заслужават.

Тъй като привикването на тялото отнема време, помислете усърдно дали се нуждаете от подобен режим за отслабване, преди да подложите организма си на потенциалния стрес. Въпреки всичко, продължителността на тази деветдесет дневна диета за отслабване може да се окаже наистина натоварваща.

Но решите ли да се подложите на този режим, не се отказвайте! Добрата форма ви очаква в края на тези няколко месеца решителност! Особено ако решите да подсилите действието и с таблетките ReduSlim.

В Нашия Блог Можете да Откриете Безброй Полезни Съвети

Жени Сиракова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *