Как Съставяме Нашите Продуктови Ревюта?

Как Съставяме Нашите Продуктови Ревюта?

Искаме да ви представим повече информация за това как нашият екип съставя и изготвя ревютата, които може да откриете на Krasota-Zdrave.com. Запознайте се подробно със стъпките, методите и целите, които следваме, когато правим проучване за даден продукт или блог статия.

Насоки за Ревютата

Нашата цел е да ви предоставим качествени, добре проучени ревюта и статии от различно естество, за да можете да си съставите по-добро мнение за продукта, който търсите.

За да направим това, ние предлагаме статии за широка гама от продукти, съвети за здраве и красота и различни теми. Те са свързани със сфери като красота, здраве, храна, спорт, благополучие, загуба на тегло, IT, любов, животни, мода и други …

От стартирането ни през 2016 г. сме написали и публикували над 1000 ревюта за различни иновативни продукти. Нашата основна цел е да създадем безплатен и полезен блог за всички. В крайна сметка, от това зависи както нашата репутация, така и тази на нашите партньори производители.

Не взимаме пари, за да напишем отзив за продукт или друга услуга, предоставена на този сайт. Всичко се предлага напълно безплатно. Ние инвестираме личното си време и пари, за да предоставим качествено обслужване на нашите посетители. Нашите приходи идват от партньорски маркетинг и реклами. За повече информация относно това вижте нашия раздел за рекламa.

Цел на Продуктовите Статии

Целта ни е да информираме нашите читатели за:

  • Голямо разнообразие от нови и съществуващи продукти или услуги за здраве, отслабване, детоксикация, подобряване на интимните изживявания, повишаване на потентността, любов, красота, „уелнес“, забавления, диети, безопасност, спорт…
  • Различните аспекти на продуктите, като се уточняват, според оценявания продукт, както и неговите предназначение, история, характеристики, функционалности, съставки, предимства, недостатъци, качество според събраните отзиви, мнения и коментари, репутация и употреба…
  • Други продукти, подобни на тези, които интересуват нашите читатели…
  • Всяко правно действие, измама, измамна дейност, изтегляне на продукти или регулаторна дейност, свързана с програма или продукт.

Ние предоставяме цялата тази информация като преглеждаме десетки, стотици, а понякога и хиляди препоръки, свързани с въпросния продукт или услуга.

Критерии за Оценяване на Продукт

Критерии за Оценяване на Продукт

По-долу ще намерите ръководство, очертаващо критериите, по които пишем, редактираме и публикуваме своето съдържание. Това е само набор от насоки и може да варира в зависимост от изследователския метод, тип и вид на  разглеждан продукт, както и стила на писане…

Характеристики на Продукта

Разделът „Информация за характеристиките на продукта“ /“Какво представлява продукта и какви са неговите свойства?“ предоставя основна информация за продуктите. Това обикновено включва: името на продукта, името на компанията, името на автора или мениджъра на продукта, уебсайта на продукта, езика/езиците, налични за продукта, кратко описание на продукта в няколко думи, цената на продукта, формата, в която се предлага, начин на доставка и предлагани гаранции.

Описание

Разделът „Описание на продукта“ ви дава по-подробно описание на продукта, обикновено състоящо се от няколко изречения. Разделът „Преглед на продукта“ изброява най-важните отличителни черти на продукта. Той се основава на информацията, намерена на официалния уебсайт на продукта и като цяло включва историята на компанията, която го предлага, подробно описание на продукта, неговите характеристики или свойства, употребата или дозировката, неговите предимства, ефекти. Има и допълнителна информация. В зависимост от вида на продукта можете да намерите данни относно доставката, условията за плащане, промоционални кодове и т.н.

Оценка и Мнения

Разделът транскрибира опита на клиентите или потребителите според препоръките, които сме събрали с проучването си. Взети са под внимание различни кометари и отзиви, публикувани от различни потребители за дадения продукт.

Странични Ефекти и Противопоказния

Разделът „Странични Ефекти и Противопоказния“ включва, ако има такива за докладване, списък с основни недостатъци (тези, които се проявяват най-често), докладвани в отзивите, събрани по време на нашето изследване. В този раздел ще намерите и списък с противопоказания и странични ефекти.

Заключение

Разделът „Заключение за продукта“ предоставя обобщение, което пряко зависи от всички елементи, които сме успели да намерим по време на нашето проучване, без да вземаме предвид нашето лично мнение.

Критерии за Търсене

Статиите са произведени от динамичен и мотивиран екип, който може да предостави информация по разнородни теми като детоксикация, интимност, красота, благополучие, здраве, загуба на тегло, спорт, интимност…

Нашите изследвания се провеждат според строг и сериозен протокол. Полагаме усилия да получим добре установена представа за надеждността на продукта.

Основни правила, които следваме са:

  • Вземаме предвид само препоръките на реални клиенти или потребители и оставяме настрана тези, които не подлежат на проверка или са опит за злоупотреба.
  • Не споменаваме личното си мнение.
  • Не приемаме за даденост информацията, предоставена от продуктовата компания или нейните партньори.
  • Проверяваме процента на рекламации и връщане на продукта.

Указания за Преглед на Коментари

Указания за Преглед на Коментари

Целта на всяко ревю е да помогне на потребителите да направят добър и сигурен избор при покупка. Ние всъщност искаме да създадем една общност от потребители. И за да постигнем това, нашите насоки за коментари са ясни: искаме честни и полезни препоръки, които предоставят ясна информация по всяка съответна тема.

Не толерираме никаква форма на реч на омразата, клевета, плагиатство, самореклама или невярно представяне. Освен това си запазваме правото да поискаме номер на поръчка при изпращане на коментар, за да можем да проверим и потвърдим това, че рецензентът е легитимен клиент.

Не приемаме съобщения, които са твърде крайни. Разбираме гнева, който може да породи неразрешен проблем, но не сме място за уреждане на сметките. Затова приемаме само безпристрастни и искрени мнения.

Ако препоръката не съответства на продукта, ако е ненужна или ако съдържа чувствителна лична информация, си запазваме правото да я променим или изтрием.

Държим на това коментарите да бъдат разбираеми и написани според определени основни критерии. Ето защо всяко съобщение, написано на език, различен от български, в SMS формат, само с главни букви или с твърде много правописни грешки, няма да бъде прието.

За да гарантираме, че допринасят за общността по смислен начин, всички мнения и коментари, които получаваме, се преглеждат индивидуално, преди да бъдат публикувани; ако не отговарят на някой от критериите, посочени по-горе, си запазваме правото да ги променим или изтрием без предизвестие.

Въпреки че правим всичко възможно да предотвратим публикуването на подобни коментари, все пак е възможно такива да попаднат на сайта. Ако срещнете неподходящо мнение под каквато и да е форма, не се колебайте нито за момент да ни уведомите. Използвайте нашата форма за контакт, за да ни позволите да коригираме грешката.

С цел избягване на претоварване, както и за поддържане на яснота на дискусионната нишка, поддържаме определен брой коментари (около 50) за всяка статия. Запазваме си правото да не приемаме мнения, които не добавят нищо съществено към конкретната тематика.

Забележка: Повечето ревизии на коментари са свързани с правопис, граматика, форматиране, обидни думи, език на омразата и всичко, което нарушава нашите „Общи Условия“. Моля, имайте предвид, че ние никога не променяме самия смисъл на коментарите, нито оценката, която поставят на продукта, за който са предназначени.

Всички тези стъпки отнемат много време и това е причината да не можем да ви предложим статии за продукти, които са се появили на пазара съвсем скоро на пазара.

Стремим се да предоставяме качествени, ясни и подробни статии за продуктите. Моля, имайте предвид, че всички мнения, споделени на нашия уебсайт, са само за информационна цел.

Ако имате въпроси, които касаят нашата работа, предложения, коментари и препоръки – може да видите начините да се свържете с нас на страницата „Контакти„.

Предлагаме Ви няколко авторски статии, които със сигурност ще ви бъдат полезни от нашия блог: