French Secret Tea – Био Ли Са Съставките на Чайовете за Детоксикация и Вталяване?

French Secret TeaFrench Secret Tea са серия чайове с различно приложение на едноименния производител. Има данни, че същата компания е отговорна и за появата на детоксикиращата напитка за влизане във форма Златен Чай (Златенъ Чай). Той рекламиран и представен от манекенката Диляна Попова на българския пазар, но не успя да стане повод за положителни потребителски отзиви. Настоящата гама продукти също са насочени към хора, които искат скоростно да се отърват от излишните мазнини и калории. Те са разделени според функцията си. Най-популярен е French Secret Tea Slimming. Другите предложения включват French Secret Tea Beach Body, Flat Tummy, Detox, Anti-Age, Digestive и Relax.

Виж Още: Слънчевият Чай и Лунното Мляко – Новата Мода в Здравословния Живот

Как действа чаят за извайване на елегантна фигура Френч Детокс Тий? Предлага ли лицензираната уеб-страница на производителя конкурентна цена, отстъпки и намаления? Има ли измами с фалшификати по търговските портали, като Amazon, eBay, eMag, AliBaba и AliExpress?

Нашите редактори на, съответно, секции „Повлияване на Апетита“ и „Детоксикация“ – Мартин Паскулов и Диана Димитрова, направиха проучване на Интернет форумите. Те прегледаха мненията, отзивите и коментарите по българските и световни дискусионни бордове, подобни на „БГ Мама“ (‚BG Mamma‘). Откриха, че потребителите не са особено доволни от регистрираните промени. Те не отчитат голяма разлика в килограмите си преди и след началото на приема на чая на вталяване и детокс. Официалният уебсайт на чая за детокс и активно вталяване не предлага Сертификат за качество, нито пък експертна оценка. Затова и не можем да препоръчаме неговата покупка и последващ прием към настоящия момент.

Препоръчваме на клиентите да се обърнат към по-сигурна и потвърдено натурална алтернатива за влизане във форма. Ако желаете да научите още подробности за чайовете за пречистване на организма от токсини и вталяване French Secret Tea, прочетете ревюто докрай!

френч сикрет тии, отслабване, сантиметър

Българската Роза Дамасцена (Rosa X damascena) – Кастилската Принцеса на Растенията!

Ние българите сме свикнали да се оплакваме от почти всичко, рядко обръщайки достатъчно внимание на богатството на нашата страна. А тя е благословена от Майката Природа! Планините и долините ни изобилстват от билки с различно приложение. Имаме такива за успокояване на простатни оплаквания. А същи за подсилване на либидото и при двата пола. С някои можеш да си забъркаш маска за заздравяване и укрепване на косъма и космения фоликул. Или пък да прикриеш мръсната коса. А с други, за да се детоксикираш от паразити и микроорганизми, попаднали в нас чрез храната, която консумираме без мисъл за токсичната страна на готвенето.

Една такава билка за вталяване, детоксикация и освежаване на ковата е роза дамасцена. Наричана е още кастилска роза, а латинското и наименование е Rosa X damascena. Често се използва за забъркването на чайове за влизане във форма и премахване на токсини и паразити. Най-вече цветовете и. Тя цъфти през лятото и есента, а двата вида имат своите отличителни храктеристики. Тя е доместициран вид и рядко се среща в дивото. Счита се, че първоначално е била открита сред планинските полета на Централна Азия.

Виж Още: Билкови Чайове

Основните и свойства са:

 • Чудесен натурален овкусител и ароматизатор в кулинарията, особено на сладкарски изделия.
 • Прекрасно средство за почистване на порите на кожата от мръсотия.
 • Благоприятства храносмилането и нормалната стомашно-чревна функция.
 • Действа успокояващо на апетита, когато се приема под формата на чай.
 • Освежава външния вид на дермата, тонизира тялото и повдига духа, успокоявайки нервното напрежение.

Клиентските Мнения за Детоксикиращия Чай за Вталяване Френч Сикрет Тий

затлъстяване, french secret tea

French Secret Tea са серия от билкови чайове с различно приложение. Разновидностите обхващат потребителски цели, като активно горене на мазнини в коремната област, анти-ейжинг освежаване на кожата на тялото и детокс на организма. Техният едноименен производител твърди, че са безопасни за тялото. Но това не може да бъде потвърдено от наличните клиентски мнения. Отзивите и коментарите по български и световни форуми, подобни на „БГ Мама“ (‚BG Mamma‘), говорят за появата на някои леки стомашно-чревни противопоказания. Освен това, не се отчитат големи положителни промени по отношение на контрола на апетита и теглото.

Виж Още: Сбогом, Паразити! 5 Лесни Начина за Домашен Детокс!

Ето какво не допада на клиентите:

 • Противопоказанията Не Са Изключени;
 • Няма Сериозни Промени по Отношение на Горенето на Мазнини и Калории;
 • Продуктът Няма Сертификат за Качество и Експертна Оценка;
 • Налични Са Забавяния в Срока за Доставка;
 • Цената на Официалния Уебсайт на Френч Сикрет Тий Не Е Конкурентна;

Nota Bene! Липсата на одобрение в клиентските мнения, както и Сертификат за качество, ни кара да не препоръчваме средството за вталяване. Най-добре е клиентите да изберат по-подходяща алтернатива. Ако вече са закупили продукта, то трябва да следват инструкциите за употреба на производителя!

Кои Са Различните Видове Чайове за Детокс и Отслабване French Secret Tea?

употреба, чай, отслабване

Вече споменахме, че действието на серията чайове за влизане във форма и скоростно горене на мазнини и калории не е потвърдено. Потребителите следва да прилагат указанията за ползване, ако вече са го закупили.

Гамат от продукти на производителя Френч Сикрет Тий включва следните изделия:

 • French Secret Tea Slimming: За активно вталяване с роза дамасцена;
 • Beach Body: За изгаряне на излишните мазнини;
 • Cleanse: За пречистване от токсини;
 • Flat Tummy: Срещу задържане на вода в коремната област;
 • Detox: За активна детоксикация;
 • Digestive: За нормално храносмилане;
 • Relax: За успокояване на нервното напрежение;

Виж Още: Чай за Отслабване

Вталете Се с Природна Диета и Усмивка!

french secret tea, чай отслабване, кантар

Влизането във форма никога не е леко. Но можете да започнете с някои по-лесни стъпки. Заменете обикновеното кафе с бронирано. Пробвайте японската водна терапия за освежаване на организма. Запомнете, че е важно промените в теглото да са трайни, а не колко време сте ги постигнали!

Накратко: French Secret Tea е серия чайове за детоксикация и вталяване. Те нямат Сертификат за качество, а клиентските мнения не говорят за сериозни промени по отношение на по-качествения контрол на теглото. Приложението им не може да бъде препоръчано към момента. Най-добре се обърнете към по-натурална алтернатива за горене на мазнини и пречистване на организма от токсини.
Жени Сиракова

Leave a Reply