French Secret Tea – Био Ли Са Съставките на Чайовете за Детоксикация и Вталяване?

Време за четене: 4 min

French Secret Tea чай за детоксFrench Secret Tea са серия чайове с различно приложение на едноименния производител. Има данни, че същата компания е отговорна и за появата на детоксикиращата напитка за влизане във форма Златен Чай (Златенъ Чай). Той рекламиран и представен от манекенката Диляна Попова на българския пазар, но не успя да стане повод за положителни потребителски отзиви.

Много подозрителен е факта, че посочения адрес на фирмата на интернет страницата на продукта е реално празен парцел в кв. Манастриски ливади – няма да откриете никой там. Продукта е описан като произведен и сертифициран от ЕС, одобрен от БАБХ. А ние знаем, че чайовете не подлежат на никаква проверка или сертифициране от БАБХ понеже попадах в категорията натулани продукти. Рекламната кампания на серията е изключително агресивна, а реални резултати са посочени само на официалната страница – което не е никаква гаранция.

Настоящата гама продукти също са насочени към хора, които искат скоростно да се отърват от излишните мазнини и калории. Те са разделени според функцията си. Най-популярен е French Secret Tea Slimming. Другите предложения включват French Secret Tea Beach Body, Flat Tummy, Detox, Anti-Age, Digestive и Relax.

Виж Още: Слънчевият Чай и Лунното Мляко – Новата Мода в Здравословния Живот

Как действа чаят за извайване на елегантна фигура Френч Детокс Тий? Предлага ли лицензираната уеб-страница на производителя конкурентна цена, отстъпки и намаления? Има ли измами с фалшификати по търговските портали, като Amazon, eBay, eMag?

Какво е French Secret Tea?

Нашите редактори на, съответно, секции „Повлияване на Апетита“ и „Детоксикация“ – Мартин Паскулов и Диана Димитрова, направиха проучване на Интернет форумите. Те прегледаха мненията, отзивите и коментарите по българските и световни дискусионни бордове, подобни на „БГ Мама“. Откриха, че потребителите не са особено доволни от регистрираните промени. Те не отчитат голяма разлика в килограмите си преди и след началото на приема на чая на вталяване и детокс. Официалният уебсайт на чая за детокс и активно вталяване не предлага Сертификат за качество, нито пък експертна оценка. Затова и не можем да препоръчаме неговата покупка и последващ прием към настоящия момент.

Препоръчваме на клиентите да се обърнат към по-сигурна и потвърдено натурална алтернатива за влизане във форма. Ако желаете да научите още подробности за чайовете за пречистване на организма от токсини и вталяване French Secret Tea, прочетете ревюто докрай!

френч сикрет тии, отслабване, сантиметър

Българската Роза Дамасцена (Rosa X damascena) – Кастилската Принцеса на Растенията!

Ние българите сме свикнали да се оплакваме от почти всичко, рядко обръщайки достатъчно внимание на богатството на нашата страна. А тя е благословена от Майката Природа! Планините и долините ни изобилстват от билки с различно приложение. Имаме такива за успокояване на простатни оплаквания. А същи за подсилване на либидото и при двата пола. С някои можеш да си забъркаш маска за заздравяване и укрепване на косъма и космения фоликул. Или пък да прикриеш мръсната коса. А с други, за да се детоксикираш от паразити и микроорганизми, попаднали в нас чрез храната, която консумираме без мисъл за токсичната страна на готвенето.

Една такава билка за вталяване, детоксикация и освежаване на ковата е роза дамасцена. Наричана е още кастилска роза, а латинското и наименование е Rosa X damascena. Често се използва за забъркването на чайове за влизане във форма и премахване на токсини и паразити. Най-вече цветовете и. Тя цъфти през лятото и есента, а двата вида имат своите отличителни храктеристики. Тя е доместициран вид и рядко се среща в дивото. Счита се, че първоначално е била открита сред планинските полета на Централна Азия.

Виж Още: Билкови Чайове

Основните и свойства са:

 • Чудесен натурален овкусител и ароматизатор в кулинарията, особено на сладкарски изделия.
 • Прекрасно средство за почистване на порите на кожата от мръсотия.
 • Благоприятства храносмилането и нормалната стомашно-чревна функция.
 • Действа успокояващо на апетита, когато се приема под формата на чай.
 • Освежава външния вид на дермата, тонизира тялото и повдига духа, успокоявайки нервното напрежение.

Клиентските Мнения за Детоксикиращия Чай за Вталяване Френч Сикрет Тий

затлъстяване, french secret tea

French Secret Tea са серия от билкови чайове с различно приложение. Разновидностите обхващат потребителски цели, като активно горене на мазнини в коремната област, анти-ейжинг освежаване на кожата на тялото и детокс на организма. Техният едноименен производител твърди, че са безопасни за тялото. Но това не може да бъде потвърдено от наличните клиентски мнения. Отзивите и коментарите по български и световни форуми, подобни на „БГ Мама“, говорят за появата на някои леки стомашно-чревни противопоказания. Подозрително е, че почти няма коментари за French Secret Tea от хора използвали го. Пълно е с коментари питащи за ефектувност и резултати, но никой не пише за реални такива. Всичко това води до заключението, че рекламната кампания е доста сълна, но не е подплатена с реални резултати. Освен това, не се отчитат големи положителни промени по отношение на контрола на апетита и теглото.

Виж Още: Сбогом, Паразити! 5 Лесни Начина за Домашен Детокс!

Ето какво не допада на клиентите във French Secret Tea:

 • Противопоказанията Не Са Изключени;
 • Няма Сериозни Промени по Отношение на Горенето на Мазнини и Калории;
 • Продуктът Няма Сертификат за Качество и Експертна Оценка;
 • Налични Са Забавяния в Срока за Доставка;
 • Цената на Официалния Уебсайт на Френч Сикрет Тий Не Е Конкурентна;

Nota Bene! Липсата на одобрение в клиентските мнения, както и Сертификат за качество, ни кара да не препоръчваме средството за вталяване. Най-добре е клиентите да изберат по-подходяща алтернатива. Ако вече са закупили продукта, то трябва да следват инструкциите за употреба на производителя!

Кои Са Различните Видове Чайове за Детокс и Отслабване French Secret Tea?

употреба, чай, отслабване

Вече споменахме, че действието на серията чайове за влизане във форма и скоростно горене на мазнини и калории не е потвърдено. Потребителите следва да прилагат указанията за ползване, ако вече са го закупили.

Гамат от продукти на производителя Френч Сикрет Тий включва следните изделия:

 • French Secret Tea Slimming: За активно вталяване с роза дамасцена;
 • Beach Body: За изгаряне на излишните мазнини;
 • Cleanse: За пречистване от токсини;
 • Flat Tummy: Срещу задържане на вода в коремната област;
 • Detox: За активна детоксикация;
 • Digestive: За нормално храносмилане;
 • Relax: За успокояване на нервното напрежение;

Виж Още: Чай за Отслабване

Цена на French Secret Tea разновидностите? От къде да купя в България?

Цената на French Secret Tea е относително достъпна. Един пакет чай се продава за цена от около 24 лева онлайн. Всъщност чайовете се предлагат само онлайн, няма ги в аптеки или магазини за подобни продукти. Може да бъде закупен само от официалната страница на Френц Сикрет Тии. Там също се предлагат промоционални пакети от комбинация детокс + отслабване чайове на намалена цена. Все пак открихме коментари от жени, които казват, че са закупили чая, но така и не са го използвали и го предлагат на по-ниска цена. Това само по себе си е лош знак.

От друга страна цената на един чай – колкото и таен и Френски да е на пазара е в рамките на няколко лева. 24 лева за пакет French Secret Tea изглежда висока сравнена с алтернативни продукти.

Вталете Се с Природна Диета и Усмивка!

french secret tea, чай отслабване, кантар

Влизането във форма никога не е леко. Но можете да започнете с някои по-лесни стъпки. Заменете обикновеното кафе с бронирано. Пробвайте японската водна терапия за освежаване на организма. Запомнете, че е важно промените в теглото да са трайни, а не колко време сте ги постигнали!

Накратко: French Secret Tea е серия чайове за детоксикация и вталяване. Те нямат Сертификат за качество, а клиентските мнения не говорят за сериозни промени по отношение на по-качествения контрол на теглото. Приложението им не може да бъде препоръчано към момента. Най-добре се обърнете към по-натурална алтернатива за горене на мазнини и пречистване на организма от токсини.

Ако ви трябва ефикасно решение за справяне с излишните килограми научете повече за Matcha slim, а за качествен детокс обърнете внимание на CleanForte

Жени Сиракова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *