Златенъ Чай – Детоксикация по Старовремски или Измама?

златенъ чай чувалЗлатенъ Чай е нова билкова напитка за влизане във форма и извършване на пълно пречистване на организма от токсини и излишни течности.

Продуктът е представен на пазара от манекенката Диляна Попова, макар и да не е ясно, дали тя има някакво съществено участие в подбора на съставките или просто рекламира средството за вталяване.

Твърди се, че то съдържа над 10 полезни растения, но за момента няма издаден сертификат, който да го удостовери. Потребителските мнения в Интернет също не могат да дадат конкретен отговор на въпроса, дали средството работи или не.

Нека видим, кои са наличните факти.

Природосъобразното хранене винаги е било важно за доброто състояние на духа и тялото. Нашата физиология е пряко свързана, както с промените във времето, така и с всичко, което приемаме. Затова е и добре от време на време да го подлагаме на процедури, които да му помогнат да се отърве от насъбралите се токсини и паразити.

Подобна е и идеята на Житния Режим на Учителя Петър Дънов. Той цели да помогне на хората да детоксикират организма и черния си дроб от богатите на мазнини и въглехидрати храни, които традиционно консумираме зимно време, и да им помогнем по-лесно и леко да направят прехода към пролетта.

Знаете ли, че …?
Съществуват различни методи за извеждане на излишните мазнини и калории от организма. Част от тях включват употребата на кокос – един от най-използваните в древността плодове. Счита се, че дори великата Клеопатра – последната царица на Египет се е къпела всяка вечер в мляко, изцедено от кокосов орех, за да поддържа младежкия си вид и неземната си красота. Този вид напитка се предлага и днес, но е изключително скъпа и трудна за намиране. Ако искате да свалите излишните килограми и да подчертаете своята естествена красота, забъркайте вкусна чаша ChocoLite с изцяло натурален състав.

Всеки ден на пазара се появяват нови предложения, които целят да помогнат на всеки да пречисти организма си от вредните вещества и да постигне перфектната фигура за плажа. Златенъ Чай на Диляна Попова е едно от тях. Но може ли наистина да постигне желаните резултати?

Нека разберем.

А, ако все пак искате истински полезни съвети за здравословен чай – вземете безплатната ни PDF книга за чайовете.

https://www.krasota-zdrave.com/20-detox-tea/

Златенъ Чай – Да Заложим Ли на Средството за Детоксикация?

Официалният сайт на билковия чай за горене на мазнините твърди, че средството може да помогне на всеки да постигне желаните килограми. Чаят ускорява метаболитните процеси, обмена на веществата, задейства естествените процеси по регулация и контрол на теглото, заложени вътре в тялото, както и стимулира работата на отделителната и храносмилателната система.

Другият му предполагаемо силен ефект е, че успява да разгради дори и най-старите мастни депа от трудните за постигане на това части на тялото. Рекламната кампания на продукта за вталяване твърди, че Златенъ Чай е предпочитан, както от манекенките, така и от спортистите още от десетилетия заради невероятно силното му действие.

Това, обаче, няма как да е вярно тъй като чаят за отслабване и пречистване на червата се появи на пазара в последните няколко месеца. Макар и създаден по стара българска рецепта, той няма как да е фаворит в методите за поддържане на фигурата от десетилетия, тъй като не е съществуват тогава.

Какво Съдържа Билковият Чай за Детоксикация?

Средството за пречистване на тялото от вредни вещества, бактерии и токсини не притежава издаден Сертификат за качество, който да удостовери силата на неговото действие. Затова и не можем да бъдем сигурни, че посоченият в продуктовото описание състав наистина е такъв.

Но нека видим, кои са билките, за които се предполага, че са част от неговата активна формула:

  • Сушени Листа от Българска Маслодайна Роза;
  • Екстракт от Водно Пипериче;
  • Екстракт от Гръмотрън;
  • Екстракт от Кората на Зърнастец;
  • Сушен Цвят от Лавандула;
  • Екстракт от Корена на Ревен;
  • Листа на Цариче;
  • Екстракт от Плода на Мечо Грозде;
  • Екстракт от Плода на Резене;
  • Сушени Листа и Цвят на Майчин Лист;

Как Се Приготвя Златенъ Чай за Вталяване?

Според приложените в продуктовата опаковка инструкции за употреба, първо трябва да се кипне 500 мл. вода, а после да се добавят 2 с.л. от средството за топене на излишните килограми и мазнини. Течността се оставя да ври близо 5-6 минути на средно силен огън, след което се маха от котлона и се оставя да се кисне 1 ч. с капака. Накрая се разбърква добре и се прецежда. Докато опитвах златния чай ми се стори доста неудобно да чакам цял час запарката – аз предпочитам да пия чая си топъл и това определено беше неудобство за мен.

правене на чай

Как Се Приема Натуралният Чай за Пречистване на Организма?

Налични са следните упътвания за консумация на билковия чай за горене на мазнините:

1. Приема се поне 4 пъти дневно близо 30 минути преди хранене.
2. Потребителите трябва да го пият поне 21 дни, за да има ефект.
3. Златенъ Чай се приготвя всеки ден, за да е свежа напитката.
4. Ако клиентът реши да извърши продължителен прием, то трябва да има пауза от 7-10 дни между всеки цикъл от 21.
5. Не се добавят никакви подсладители!
6. Билковият чай за деня се съхранява на стайна температура или в хладилник.
7. Опаковката със сместа се държи далеч от пряка слънчева светлина.
8. Веднъж приготвена, напитката не се затопля повторно!

Подходяща Ли Е Билковата Отвара за Изгаряне на Калориите за Всички?

Билковият чай не следва да се приема от деца под 10 години, бременни и кърмещи. Течността не бива да се консумира и ако вече са минали 24 часа от първоначалното и приготвяне. Консумацията му следва да е съпътствана с приема на обилно количество вода, а дневният прием не бива да се превишава. Хората, които имат язва, диабет, хипертония или други стомашни проблеми следва първо да се консултират с лекуващия си лекар, преди да започнат прием.

Златенъ Чай – Заложете на Доказаните Продукти за Вталяване!

Този продукт за извършване на пълна детоксикация на организма няма доказано сигурен ефект. Той не притежава издаден Сертификат за качество, а приемът му не е препоръчителен за всички потребители. Приготвянето на чая изисква време и има много ограничения.

Прочети Повече за ChocoLite

Жени Сиракова

Leave a Reply