LibraMed – Дали Таблетките Помагат Срещу Борбата с Наднорменото Тегло или Са Измама?

LibraMedLibraMed представляват таблетки с предполагаем натурален състав, дело на италианския производител “Aboca” Ltd. (“Абока” ООД). Целта на средството е да помогне с по-бързото и активно изгаряне на мазнините. Също така от производителят твърдят, че продуктът може да помогнат с по-ефикасния контрол върху теглото.

Таблетките LibraMed започват да набират популярност в България и Европа, но мненията на клиенти онлайн не са винаги положителни. Някои от тях се съмняват в истинността на био-съставките, включени в тях. Това се случва поради факта, че някои клиенти във форуми като „БГ Мама“ („BG-Mamma“), споделят за леки стомашен дискомфорт. Други пък казват, че не са усетили особени промени – нито към по-добро, нито към по-лошо.

Виж Още: Средиземноморската Диета – Как Да Отслабнем Без Да Гладуваме?

Дали съставът на таблетките LibraMed е наистина това, което производителите твърдят? Съдържа ли специални полизахариди Policaptil Gel Retard? Има ли във форулата им на етерични масла и аромати на ябълка, лимон и портокал? Могат ли да бъде поръчани от официалния им уеб-сайт? Ще ги открием ли в местната аптека, както и в големи онлайн магазини, като Amazon, eBay, eMag, AliExpress или Alibaba? Дали да не се насочим към био-козметично средство с ясно-изразен натурален състав? Те включват натурални екстракти от кофеин архидрос, зелен чай, черен пипер, хром и L-карнитин. Всяко от тях е специално подбрано, поради популярността на свойствата му, свързани с борбата срещу наднормено тегло. Желаете да разберете дали LibraMed може да се окаже измама, какво говорят мненията от клиенти и каква алтернатива да се изберете? Тогава Ви препоръчваме да останете с нас до края на ревюто ни.

либрамед, наднормено тегло

5 Бързи Факти за Портокалите

Всички сме чували, че портокалите са полезни – независимо дали са под формата на сок или обикновен плод. Но историята на този плод, както и интересните факти около тях не са ни особено познати. Заради това подбрахме няколко от тях, които вероятно не знаете:

 • Портокаловото дърво е вечнозелено. Може да достигне почти 10м. И да живее над 100 години!
 • Портокалите от сорт „Валенсия“ са най-разпространените в световен мащаб.
 • Киселият портокал, или сорт „Севиля“, е пренесен в Средиземноморието от арабите около 10 век, а сладкият портокал е – от генуезки търговци през 15 век.
 • Бергамотът също е вид портокал. Той се отглежда предимно, за да бъде използван при производството на етерични масла за козметичната индустрия.
 • Около 20% цялата реколта портокали се продава като пълноценни плодове. Остатъкът се използва за приготвяне на портокалов сок, екстракти и консерви.

А сега нека насочим вниманието си към таблетките с предполагаем натурален състав, включващ етерично масло от портокал. Тяхното име е LibraMed.

Виж Още: 7 Неочаквани Ползи за Здравето от Сладоледа

Мнения и Отзиви за Таблетките с Предполагаем Натурален Състав LibraMed

libramed, отслабване, мнение

LibraMed са таблетки с вероятен натурален състав. Производител е италианската компания „Aboca“ Ltd. („Абока“ ООД). Макар и портфолиото ѝ да е богато на разнообразни био-козметични продукти, мненията за LibraMed във форумите не са напълно положителни. Нашият екип разгледа отзивите и коментарите на клиенти, както и в български, така и в европейски форуми, подобни на БГ Мама (BG-Mamma). Някои потребители споменават наличието на странични ефекти и противопоказания. Ето с какво са свързани те:

 • Липса На Каквато и Да е Промяна – Добра или Лоша;
 • Неизвестен Произход на Натуралните Съставки;
 • Странични Ефекти, като Стомашно-Чревни Неразположения при Някои Клиенти;
 • Неяснота Относно Наличието на Сертификати, Свързани с Био-Произхода на Съставките;
 • Недостъпна Цена, Възможности за Фалшификати и Измами;
 • Оскъпена Цена за Доставка, Закъснения при Обработката на Поръчката;
 • Липса на Добро Обслужване на Клиенти.

NB! Наличието на негативни странични ефекти и неяснота, свързана с произхода на съставките на таблетките LibraMed ни кара да не препоръчваме техния прием. По-добре е потребителите да се насочат към продукт с изявени натурални съставки, като био-капсулите ReduSlim. Те съдържат множество естествени екстракти от природата, приемът им е лесен. Потребителите от онлайн форумите също се изказват положително за тях.

Виж Още: Кето Диета – Какво Представлява Кетогенната Диета?

Състав и Начин на Работа на Таблетките LibraMed

жена, кантар, либрамед

Според производителите на таблетките LibraMed, те следва да имат богат натурален състав. Неговата цел е да помогне на хората, които желаят да постигнат по-добър контрол върху апетита и теглото. Вталяването е това, което производителите на таблетките LibraMed биха искали клиентите им да постигнат. Поради липсата на сертификати, свързани с органичния произход на съставките, ние не можем да потвърдим, че това е възможно. Следните екстракти биха следвало да са включени в състава на средството:

 • Комплекс от Полизахаридни Макромолекули Policaptil Gel Retard®;
 • Етерично Масло от Портокал;
 • Етерично Масло от Лимон;

Как Се Приемат Таблетките с Вероятен Натурален Състав ЛибраМед?

корем, libramed

За тези, които вече са си закупили продукта, препоръчваме стриктно следване на инструкциите за употреба. Препоръчителния дневен прием не бива да бъде превишаван.

 • Възрастни и деца над 12 години: да приемат по 3 таблетки преди две хранения.
 • Деца между 8 и 12 години: по 2 таблетки на ден преди две хранения.
 • Възможно е децата или възрастните да изпитват затруднения с поглъщането на таблетките, дори и с много вода. В такъв случай е препоръчително да разтворят таблетката в чаша вода или неподсладен чай и тогава да ги изпият.

Виж Още: Какво Трябва Да Знаете Преди Да Се Запитате ‘Как Да Отслабна?’

С Фокус Върху Природата!

либрамед, жена, тичане

За да живеем дълъг и пълноценен живот е добре да се фокусираме върху природата и това, което тя ни дава. Да пием достатъчно вода, да опитаме натуралното бронирано кафе за изгаряне на калории и да направим няколко промени в дневния си хранителен режим. Всички те ни помагат да се чувстваме по-добре в собствената си кожа!

Накратко: Таблетките LibraMed би трябвало да имат натурална формула за повлияване на апетита и по-бързо вталяване. В онлайн форуми има многобройни оплаквания, както и противоречащи клиентски мнения. Липсва единодушна експертна оценка. Заради това е по-добре потребителите да потърсят алтернативно решение.
Жени Сиракова

Leave a Reply