PsoriDex – Био-Крем за По-Красива Кожа Без Псориазис!

Psoridex кремPsoriDex е натурален крем, чиято формула работи за повлияването на симптомите на кожата, свързани с псориазис. Био-козметичното средство съдържа богат набор от натурални съставки, допринасящи за мекотата и красотата на дермата. В допълнение на това, той е лесен за приложение и приятен на мирис. Производителят споделя, че целта им е била да създадат продукт, който да работи правилно и в полза на потребителите. Но най-важното – да бъде натурален и органичен, без да вреди на околната среда.

Нашият главен редактор и автор Жени Сиракова се нагърби със задачата да научи повече за продукта. Тя се фокусира върху мненията на клиенти от форуми, био-формулата, начина на приложение и цената на натуралния крем PsoriDex. Желаете ли да научите какви са коментарите на клиентите в Интернет форуми, като “БГ Мама”? Искате ли да разберете кои екстракти са включени в натуралната формула на крема? А дали са от органичен произход? Лесно ли се прилага и може ли да си закупим крема PsoriDex на приемлива цена в България през 2019? Наличен ли е в аптеките или големите онлайн магазини, като Amazon, eBay, eMag, AliExpress и Alibaba? Отговорите на всички тези въпроси може да откриете, ако останете с нас до края на ревюто ни.

psoridex, крем, псориазис

Кратка История на Шипката

Полезните свойства на шипката са били ясни още в Древността, но през 1819 г. английски моряк и изследовател я открива за модерния свят.

Произходът на името на растението идва от латинското наименования на билката – „Rosa canina“. Буквално преведено, то означава „кучешка роза“. Друго латинско име на растението е aquilentum, което назовава „онова, което има тръни” от думата „acus“, която означава „шип”.

Днес шипката е е полезна в кулинарията, козметиката и за решаване на различни здравословни проблеми. Но употребата на растението датира от още от Хипократ, който използвал корените му за заздравяване на рана при ухапване от куче. Оттук идва и латинското название, за което споменахме по-рано – „Rosa canina“ или „кучешка роза“. Шипката се е използвала от древните гърци при настинки и болки в гърлото. Известна е с това и до днес. Това се дължи главно на високо съдържание на витамин С в състава на шипката. Поради тази причина растението е било давано на английските войници по време на Втората световна война – за да подсилят имунитета и укрепят здравето им.

Шипката е включена и в съдържанието на био-крема PsoriDex. Повече подробности за него ще откриете по-долу в ревюто ни.

Как Работи Натуралният Крем PsoriDex?

кожа, псориазис

Натуралният крем PsoriDex съдържа био-формула, която има за цел да направи симптомите на кожата с псориазис по-леки. Производителят избира да включи в него само хипоалергични, органични съставки, които имат ясно изразени функции, свързани с по-красива кожа при псориазис. Те биват абсорбирани от кожата при локалната апликация върху кожата. Приложението става бързо и не отнема време. Подходящ е за хора, част от съвременни забързан начин на живот.

Какво Включват Мненията, Коментарите и Отзивите за Био-Крема PsoriDex на Потребителите Онлайн?

Както споменахме в началото, нашият редактор и автор Жени Сиракова се ангажира да провери какво говорят мненията на клиентите в онлайн форумите. Фокусът ѝ бе върху платформи за здравословен начин на живот, като БГ Мама. Тя също провери подобни форуми в европейски държави, като Германия и Италия, където продуктът вече набира популярност. Направихме кратко обобщение, включващо мненията на потребителите:

 • Положително Влияние Върху Състоянието на Кожата;
 • По-Красива Дерма, Без Наличието на Псориазисни Симптоми;
 • Хипоалергенна Натурална Формула;
 • Съставки с Органичен Произход;
 • Достъпна Цена за България;
 • Без Данни за Неприятни Странични Ефекти и Противопоказания.

NB! Липсата на информация за неприятни странични ефекти и противопоказания не означава, че такива не могат да възникнат при индивидуалните потребители. Заради това те трябва да следват инструкциите за безопасна употреба. Могат да бъдат открити в опаковката на продукта. Също така биват актуализирани периодично от производителя.

PsoriDex – Кои Съставки са Част от Натуралната му Формула?

съставки

Натуралната формула на крема PsoriDex съдържа комплекс от екстракти с органичен произход. Те са хипоалергенни и мненията на клиенти онлайн сочат, че са доволни от подбора им. Ето какво включва състава на био-крема PsoriDex:

 • Екстракт от Слънчоглед – Прави кожата по-мека и хидратирана.
 • Течен Парафин – Спомага за изчистването на микроби и токсини.
 • Бадемово Масло – Има антивъзпалителни свойства. Прави кожата по-приятна на допир.
 • Екстракт от Шипка – Успокоява кожата. Спомага противовъзпалителните процеси.
 • Етерично Масло от Пшеничен Зародиш – Подпомага регенерацията на кожата.
 • Антисептични Агенти – Предпазват клетките от по-нататъшни инфекции.

Как Се Прилага Кремът с Органичен Състав PsoriDex?

psoridex, псориазис

По-горе споменахме, че клиентите трябва да се придържат към инструкциите за безопасна употреба на крема ПсориДекс. Макар и да липсват сигнали за странични ефекти и формулата да е хипоалергенна, клиентите не бива да превишават препоръчителния брой нанасяния на ден. Ето какво включват инструкциите за приложение, според официалния уеб-сайт на продукта:

 1. Уверете се, че кожата е добре почистена.
 2. Изстискайте нужното количество крем от тубичката.
 3. Нанесете върху засегнатите области на кожата. Не измивайте, докато кожата не попие крема.

Кремът за Кожа с Псориазис Psoridex – Мненията на Клиентите за Производителя!

Psoridex е крем за интензивна дневна и нощна грижа за изсушена и чувствителна кожа. Той е дело на базирания в Ирландия производител – ‚Chefaro Ireland‘. Компанията разполага с богат каталог от био-козметични продукти, радващи се на положителни оценки в коментарите на клиентите по форумите за красота. Кремът за естествено младолика кожа на тялото Psoridex също не остава по-назад – мненията и отзивите са повече от положителни.

Потребителите считат във своите коментари за Psoridex, че кремът помага за възстановяването на кожата от псориазис. Те подчертават способността на крема за рехидратация и възвръщане на равномерната и гладка структура и текстура на дермата. Това е само една от общите точки в мненията и отзивите за Псоридекс в онлайн форумите за красота.  Видимите белези от акне също намаляват – това е потвърдено в множество отзиви онлайн. Псориазисът обикновено се отключва от стрес, според д-р Весел Кантарджиев, началник клиника по дерматология във ВМА.

Клиентите отдават това на натуралните екстракти в съдържанието на крема. Препоръчват и Psoridex на свои приятели и роднини, тъй като няма странични ефекти. Не са налични оплаквания от действието на крема Psoridex върху различните типове дерма – няма сигнали за противопоказания в отзивите и мненията. Той е хипоалергенен продукт, подходящ за всички възрасти, по думи на производителя на Psoridex – ‚Chefaro Ireland‘.

Основните положителни характеристики на крема за възстановяване на кожата след псориазис Psoridex са следните, според клиентските мнения, отзиви и коментари:

 • Възстановява, Хидратира и Регененрира Кожата в Дълбочина;
 • Няма Налични Оплаквания от Действието на Крема Psoridex относно Появата на Неприятни Странични Ефекти и Противопоказания в Клиентските Мнения и Отзиви по Форумите;
 • Подходящ Е за Всяка Възраст и Всеки Тип Кожа;
 • Премахва Видимите Белези от Акне и Успокоява Изблиците на Псориазис‘
 • Наличен на Добра Цена на Официалния Убсайт на Производителя ‚Chefaro Ireland‘;

Nota Bene! Липсата на сигнали и оплаквания от странични ефекти и противопоказания към действието на крема Psoridex не ги изключва. Спазвайте инструкциите за употреба на производителя ‚Chefaro Ireland‘!

Как Да Купя Крема срещу Псориазис Psoridex на Добра Цена в България 2020?

Официалните статистики на търсачки на данни, като Google, показват, че „Psoridex цена“ е най-често търсената комбинация от думи. В това няма нищо учудващо. Кремът за рехидратация и възстановяване на псориатична дерма Псоридекс постигна добра репутация, продажби и популярност. Той е предпочитан продукт след клиентите онлайн. Но това доведе и до появата на голям брой нискокачествени имитации. Фалшификатите на крема Psoridex се разпространяват на завишена цена по портали, като Amazon, eBay, eMag, Alibaba и AliExpress.

поръчка

Затова и ирландският производител ‚Chefaro Ireland‘ съветва клиентите да не купуват от там. Те няма да намерят крема Psoridex и в аптеките. Средството за възстановяване на кожа след изблик на псориазис може да се купи на добра цена единствено и само през официалния уебсайт. Там има и редовни промо-намаления, като „Вземи 3 Бройки от Крема Psoridex на Цената на 2“. Стойността на продукта не се изменя, според държавата на разпространение. Потребителите могат да закупят крема Psoridex на една и съща цена в България, Гърция, Италия, Испания и Германия. Тя само се прекалкулира, за да отговаря на съответната валута.

Научете повече за това, как да поръчате крема Psoridex на добра цена в България ТУК!

Отдайте Се на Живот, Съобразен с Природата!

PsoriDex Крем, жена, нежна кожа

Никога не е лесно да се борим срещу кожните проблеми. Но съобразяването с природата и фокуса върху активния и здравословен живот могат само да ни помогнат. Научете кои са петте лесни начина за детокс в домашни условия. Запознайте се с вредните продукти, които не трябва да слагате върху лицето си. Но преди всичко – уверете се, че сте си отпочинали и набавили достатъчно часове сън. Отделете време за себе си и презаредете енергията!

Накратко: Натуралният крем с био-формула PsoriDex има за цел да спомогне срещу симптомите на псориазис. Неговият производител се фокусира върху природата и чистото земеделие, като включва екстракти с органичен произход в състава на продукта. Той се радва на одобрение в онлайн форумите за здравословен живот в Европа и България. Начинът му на работа е предпочитан пред други алтернативи на пазара.

Жени Сиракова

Leave a Reply