PsoriDex – Био-Крем за По-Красива Кожа Без Псориазис!

Psoridex кремPsoriDex е натурален крем, чиято формула работи за повлияването на симптомите на кожата, свързани с псориазис. Био-козметичното средство съдържа богат набор от натурални съставки, допринасящи за мекотата и красотата на дермата. В допълнение на това, той е лесен за приложение и приятен на мирис. Производителят споделя, че целта им е била да създадат продукт, който да работи правилно и в полза на потребителите. Но най-важното – да бъде натурален и органичен, без да вреди на околната среда.

Нашият главен редактор и автор Жени Сиракова се нагърби със задачата да научи повече за продукта. Тя се фокусира върху мненията на клиенти от форуми, био-формулата, начина на приложение и цената на натуралния крем PsoriDex. Желаете ли да научите какви са коментарите на клиентите в Интернет форуми, като “БГ Мама” (“BG-Mamma)? Искате ли да разберете кои екстракти са включени в натуралната формула на крема? А дали са от органичен произход? Лесно ли се прилага и може ли да си закупим крема PsoriDex на приемлива цена в България през 2019? Наличен ли е в аптеките или големите онлайн магазини, като Amazon, eBay, eMag, AliExpress и Alibaba? Отговорите на всички тези въпроси може да откриете, ако останете с нас до края на ревюто ни.

psoridex, крем, псориазис

Кратка История на Шипката

Полезните свойства на шипката са били ясни още в Древността, но през 1819 г. английски моряк и изследовател я открива за модерния свят.

Произходът на името на растението идва от латинското наименования на билката – „Rosa canina“. Буквално преведено, то означава „кучешка роза“. Друго латинско име на растението е aquilentum, което назовава „онова, което има тръни” от думата „acus“, която означава „шип”.

Днес шипката е е полезна в кулинарията, козметиката и за решаване на различни здравословни проблеми. Но употребата на растението датира от още от Хипократ, който използвал корените му за заздравяване на рана при ухапване от куче. Оттук идва и латинското название, за което споменахме по-рано – „Rosa canina“ или „кучешка роза“. Шипката се е използвала от древните гърци при настинки и болки в гърлото. Известна е с това и до днес. Това се дължи главно на високо съдържание на витамин С в състава на шипката. Поради тази причина растението е било давано на английските войници по време на Втората световна война – за да подсилят имунитета и укрепят здравето им.

Шипката е включена и в съдържанието на био-крема PsoriDex. Повече подробности за него ще откриете по-долу в ревюто ни.

Как Работи Натуралният Крем PsoriDex?

кожа, псориазис

Натуралният крем PsoriDex съдържа био-формула, която има за цел да направи симптомите на кожата с псориазис по-леки. Производителят избира да включи в него само хипоалергични, органични съставки, които имат ясно изразени функции, свързани с по-красива кожа при псориазис. Те биват абсорбирани от кожата при локалната апликация върху кожата. Приложението става бързо и не отнема време. Подходящ е за хора, част от съвременни забързан начин на живот.

Какво Включват Мненията, Коментарите и Отзивите за Био-Крема PsoriDex на Потребителите Онлайн?

Както споменахме в началото, нашият редактор и автор Жени Сиракова се ангажира да провери какво говорят мненията на клиентите в онлайн форумите. Фокусът ѝ бе върху платформи за здравословен начин на живот, като БГ Мама (BG-Mamma). Тя също провери подобни форуми в европейски държави, като Германия и Италия, където продуктът вече набира популярност. Направихме кратко обобщение, включващо мненията на потребителите:

 • Положително Влияние Върху Състоянието на Кожата;
 • По-Красива Дерма, Без Наличието на Псориазисни Симптоми;
 • Хипоалергенна Натурална Формула;
 • Съставки с Органичен Произход;
 • Достъпна Цена за България;
 • Без Данни за Неприятни Странични Ефекти и Противопоказания.

NB! Липсата на информация за неприятни странични ефекти и противопоказания не означава, че такива не могат да възникнат при индивидуалните потребители. Заради това те трябва да следват инструкциите за безопасна употреба. Могат да бъдат открити в опаковката на продукта. Също така биват актуализирани периодично от производителя.

PsoriDex – Кои Съставки са Част от Натуралната му Формула?

съставки

Натуралната формула на крема PsoriDex съдържа комплекс от екстракти с органичен произход. Те са хипоалергенни и мненията на клиенти онлайн сочат, че са доволни от подбора им. Ето какво включва състава на био-крема PsoriDex:

 • Екстракт от Слънчоглед – Прави кожата по-мека и хидратирана.
 • Течен Парафин – Спомага за изчистването на микроби и токсини.
 • Бадемово Масло – Има антивъзпалителни свойства. Прави кожата по-приятна на допир.
 • Екстракт от Шипка – Успокоява кожата. Спомага противовъзпалителните процеси.
 • Етерично Масло от Пшеничен Зародиш – Подпомага регенерацията на кожата.
 • Антисептични Агенти – Предпазват клетките от по-нататъшни инфекции.

Как Се Прилага Кремът с Органичен Състав PsoriDex?

psoridex, псориазис

По-горе споменахме, че клиентите трябва да се придържат към инструкциите за безопасна употреба на крема ПсориДекс. Макар и да липсват сигнали за странични ефекти и формулата да е хипоалергенна, клиентите не бива да превишават препоръчителния брой нанасяния на ден. Ето какво включват инструкциите за приложение, според официалния уеб-сайт на продукта:

 1. Уверете се, че кожата е добре почистена.
 2. Изстискайте нужното количество крем от тубичката.
 3. Нанесете върху засегнатите области на кожата. Не измивайте, докато кожата не попие крема.

Как Да Купя Крема ПсориДекс на Достъпна Цена в България през 2019?

поръчка

Много потребители онлайн споделят мнения, че поръчката на крема PsoriDex става най-сигурно през официалния му уеб-сайт. Те казват, че цената там е била най-достъпна. Не са посмели да рискуват да направят поръчка от други големи онлайн магазини, подобни на Amazon, eBay, eMag, AliExpress или Alibaba. Поръчката през официалната страница на био-крема ПсориДекс става бързо и лесно. Клиентите трябва да въведат своите имена и актуален телефонен номер за контакт в оторизираните полета. В най-кратък срок с тях ще се свърже официален дистрибутор за потвърждение на поръчката. Ако се нуждаете от повече информация или имате въпроси, свързани с поръчката и доставката – прочетете тук.

Отдайте Се на Живот, Съобразен с Природата!

PsoriDex Крем, жена, нежна кожа

Никога не е лесно да се борим срещу кожните проблеми. Но съобразяването с природата и фокуса върху активния и здравословен живот могат само да ни помогнат. Научете кои са петте лесни начина за детокс в домашни условия. Запознайте се с вредните продукти, които не трябва да слагате върху лицето си. Но преди всичко – уверете се, че сте си отпочинали и набавили достатъчно часове сън. Отделете време за себе си и презаредете енергията!

Накратко: Натуралният крем с био-формула PsoriDex има за цел да спомогне срещу симптомите на псориазис. Неговият производител се фокусира върху природата и чистото земеделие, като включва екстракти с органичен произход в състава на продукта. Той се радва на одобрение в онлайн форумите за здравословен живот в Европа и България. Начинът му на работа е предпочитан пред други алтернативи на пазара.

Жени Сиракова

Leave a Reply