VitoMan – Помагат Ли Капсулите За Мъжественост или Са Поредната Измама?

VitoMan капсули за потентност БългарияVitoMan са капсули с предполагаем натурален състав, които да повлияят на мъжествеността и интимното чувство. Те набират популярност в много европейски и азиатски държави. Поради тази причина нашият екип се зае да провери дали са наистина натурални. За съжаление, не можахме да открием детайлна информация относно органичността на съставките, както и сертификатите им. Те липсват и на официалният уеб-сайт на продукта. Това не говори добре за автентичността на продукта и не потвърждава, че той е оригинал.

Ако имате нужда от доворен и качествен продукт, който няма да доведе до пристрастяване и да намали ефекта си научете повече за Potencialex таблетките тук.

Екипът ни се захвана да проучи продукта и да провери какви са мненията на клиентите онлайн не само в България, а в европейски страни като Германия, Русия, Полша и Италия. Повечето от хората, които вече са си закупили капсулите VitoMan не са забелязали никакви промени. Някои от тях споделят, че са се почувствали отпаднали и изморени. Съмняват се, че е възможно да е от хапчетата. От време на време, обаче, се срещат и положителни мнения. Споделят, че им е било трудно да открият продукта, а цените в уеб-магазини като Amazon, eMag, eBay, Aliexpress и Alibaba им се е сторила завишена.

Искате ли да научите повече за продукта? Работи ли изобщо или е по-скоро измама? Останете с нас, за да разберете всичко около капсулите за мъже VitoMan?

3 Бързи Съвета за Повече Издръжливост в Леглото

vitoman, двойка, легло, еректилна дисфункция

Издръжливостта на мъжете в леглото винаги е повод за разпалени спорове. Според американско проучване, около 45% от мъжете достига кулминация за две минути или по-малко, когато правят секс.Това е изумително, особено ако го сравним с възможностите на женското тяло. Те, от друга страна, се нуждаят от средно 15 минути, за да постигнат оргазъм. Като вземем предвид тези факти един мит за секса се превръща в реалност, а много мъже продължават да се чудят как да издържат повече в леглото. И разбира се, в повечето случаи не намират отговор. Заради това подбрахме 3 кратки съвета, които могат да им помогнат в това начинание.

1. Опитайте „Еджинг“ или Отлагане на Оргазъм

Най-общо казано, целта е да достигнете до точката точно преди оргазъм, когато вече усещате, че няма връщане назад. И в този момент да спрете за минута или две. Важно е да познавате тялото си добре и да знаете какво чувствате в момента, когато трябва да спрете. Може да използвате времето да разообразите с по-различни начини за задоволяване на партньора Ви. И да продължите отново.

2. Новите Пози Са Вълнуващи

Много експерти твърдят, че експериментирането с нови пози често може да помогне на мъжете да продължат по-дълго в леглото. Позите, с които сте свикнали, могат да накарат тялото да предвиди кулминацията – дори и да е по-рано, отколкото очаквате. А ето и няколко съвета аз секса, които е хубаво да знаем.

3. Фокусирайте се Върху Кардиото!

Подобряването на цялостното ви здраве оказва влияние и върху сексуалния ви живот. Кардио упражнения като аеробика, плуване, бягане или джогинг могат да укрепят белите ви дробове и да увеличат капацитета им. А точно това ще е необходимо, ако се чудите как да сте по-активни и издръжливи в леглото. Така ще можете да започвате деня си страстно, а после да се насладите на чаша горещо бронирано кафе за по-бързо влизане във форма. Изберете подходящ хранителен режим – не е задължително да бъде под формата на стриктна диета.

А сега е време да обърнем внимание на VitoMan – капсулите с предполагаем натурален състав за по-добро представяне на мъжете в леглото.

VitoMan – Мнения От Клиенти за Мъжките Капсули

витоман, мнения

VitoMan са капсули с вероятен натурален състав. Нашият екип изрази съмнения относно това, понеже той не може да бъде открит на официалния уеб-сайт на продукта. Много от потребителите онлайн споделят мнения, че също не са сигурни в това. Ние разгледахме множество потребителски отзиви от форуми за здравословен начин на живот подобни на „БГ Мама“. Те включваха и европейски страни, като Германия, Русия, Украйна, Полша и Румъния. Агресивната кампания на промотиране на продукта също е дискутирана от много хора в онлайн форумите. Хората намират за подозрително факта, че не е посочен точен адрес на производителя и че контакт страницата на официалния сайт не работи. Мнението за Витоман е доста разколебано. Интересно е, че не открихме нито един положителен отзив или коментра за ефикасността на таблетките за потентност.  Ето обобщение на коментарите, които дават за продукта:

  • Липса на Положителни Промени по Време на Прием;
  • Неясно Съдържание и Съставки;
  • Без Сертификат за Органичен и Натурален Продукт ;
  • Бавна Доставка, Недостъпна Цена;
  • Леки Странични Ефекти, като Умора;

NB! Поради липсата на сертификат, свързан с произхода на съставките, както и неяснотата около тях, не можем да препоръчаме продукта. Най-добре е клиентите да следват принципите на здравословния и активен живот, за да постигнат истинска промяна.

 

Кои Съставки Би Трябвало Да Са Включени във Формулата на Капсулите VitoMan?

vitoman, нещастен мъж

Към момента липсва детайлна информация за съставките, включени във продукта за мъжественост ВитоМан. Все пак ние успяхме да открием имената на някои от тях в трудно-достъпна част на страницата на продукта. Нашият екип потърси повече детайли, свързани със сертифицирането им в Интернет, но не намери източници, съдържащи тази информация. Веднага щом се появи такава, ще можем да дадем повече информация за начина на работа, както и произхода им. Имената на съставките, които би трябвало да присъстват в капсулите ВитоМан са:

Как Се Приемат Капсулите за Интимност ВитоМан? Инструкция и Доза

От информация на официалния уеб-сайт на продукта можем да разберем, че 60 капсули за достатъчни за 30 дни. Това би следвало да означава, че трябва да се приемат по 2 капсули на ден. Този факт, обаче, не е упоменат никъде в уеб-страницата. Поради тази причина препоръчваме на клиентите, ако все пак са си закупили продукта, да прочетат внимателно инструкциите за употреба. Те би трябвало да са включени в търговската опакова на капсулите ВитоМан.

Цена на Витоман капсулите за Потентност в България?

Покупката може да стане само от официалната страница. Витоман ги няма в аптеките или секс шоповете. Цената на Vitoman е ясно обозначена на официалния сайт. Има няколко промоционални пакета, от които потребителите могат да изберат. Странно е, защо цената на флакон пада значително при покупка на 3 или 5 бройки. Ако продукта се доставяще от чужбина транспортните разходи биха оправдали подобна отстъпка. Все пак Витоман с тази цена произведен и дистрибутиран от Българска фирма е нелогично да променя цената си толкова. Иставаме скептични относно качествата на този продукт за потентност.

Опознайте Тялото Си, Бъдете Активни и Здравословни!

vitoman, ерекция

В много случаи е достатъчно да водите здравословен и активен начин на живот, за да се отдадете на незабравими преживявания в леглото. Има и билки, които могат да помогнат за нашето сексуално блаженство. При мъжете е важно да обръщате внимание и на простатата и състоянието ѝ. Дори и да отнеме време, не се отказвайте – понякога хубавите неща стават бавно!

Накратко: VitoMan представляват капсули с вероятен натурален състав. Липсва потвърждение за наличността на сертификати, както и органичен произход на съставките. Мненията в Интернет са противоречиви. Към момента препоръчваме да поддържате активна форма и да се храните здравословно, като естествен начин за постигане на баланс във Вашето тяло.

Ако пък имате основание да смятате, че имате нужда от помощ с пикочо-половата система има сигурен продукт, който да ви помогне – нарича се Urotrin.

Жени Сиракова

Leave a Reply