Билки за Потентност и Плодовитост

Време за четене: 10 min

мъж и жена се целуват в житата, Билки за Сексуално Блаженство, Потентност и Плодовитост

Сексът е най-интимното преживяване, което двама души могат да споделят. Но, на повечето хора им е изключително трудно да говорят за него. Задръжките често водят до психологични смущения, които пък се изразяват във физиологичен аспект. Такива могат да бъдат състояния, като аоргазмията, еректилна дисфункция и невъзможността за изпитване на възбуда.

Природата се е погрижила да ни снабди с всичко нужно, за да поддържаме здрав дух в здраво тяло. Трябва по-често да се обръщаме към нея, когато се притесняваме да говорим с близки. Консултациите със специалист също са задължителни, ако проблемите се окажат от чисто медицинско естество. А и винаги можете да се възползвате от натурални средства за стимулиране на либидото.

Установените с вековете полезни практики за стимулиране на либидото са помогнали на милиони хора да подобрят представянето си в леглото. Повечето от тях работят на принципа на стимулирането на кръвообращението и притока на кръв към малкия таз и половите органи. Те работят за това, да можем успешно да доставим на себе си и партньора си върховно удоволствие и чиста доза екстаз.

Към най-популярните от тях спадат древноиндийското учение за секс и човешки взаимоотношения, наречено Тантра. То включва специални упражнения и практики, които са взаимствани от йогата. Можете да наблегнете и на консумацията на определени храни и напитки за по-добър секс. Или просто да говорите повече с партньора си за нещата, които ви „вкарват в настроение“ и тези, които ви отблъскват.

По-долу в тази статия сме подбрали билките с доказано силно въздействие върху нашата сексуалност и възбудимост. По-голяма част от тях са подходящи и за него, и за нея. Те стимулират, както плодовитостта, така и потентността, бидейки чудесни помощници за стерилитет. Както и за женските хормони. Потопете се в света на споделената любовна наслада сега!

крака под завивките

Съдържание покажи

Какво са Билките за Потентност и Плодовитост?

Богатият набор от средства, с които разполага природата, може да спомогне за облекчаването на всякакъв род болежки. Това включва и тези от по-интимно сексуално естество. Еректилните и аоргазмените дисфункции дисфункции са свързани не само с физиологични, но и с психологически фактори. Освен това са и трудни за признаване, дори пред най-близките хора до индивида.

Обществото ни може и да е напреднало, но мнозина страдат от задръжки. А сме деца на похотливо и плодовито племе. Ако не вярвате, можете да прелистите страниците на научния труд „Секс и общество на православните славяни“ на Еве Левин от 1991 г.

Билките за Повече Потентност и Плодовитост

Затова е и добре да знаем, че можем да разчитаме на изпитани от времето методи. По-долу сме подбрали някои от доказа билки за сексуален екстаз и блаженство, които се прилагат от древността до наши дни. Те влияят положително върху либидото и имат способността да освободят психиката ни от излишните задръжки.

10 Неща, Които Трябва Да Знаем За Секса, Но Ни е Срам Да Попитаме

Но какво точно знаем за този тип натурални продукти за повече плодовитост и потентност? Кои са техните качества, определящи способността им да подсилят либидото и сексуалния апетит? Как да ги разпознаем? Как работят, за да се справят със стерилитета и да балансират женските хормони? Има ли ги в продуктите на пазара през 2024 г.?

Ето и част от полезните свойства на билките за плодовитост и потентност:

  • Засилват притока на кръв към малкия таз, водейки до по-лесно набъбване на репродуктивните органи и по-лесна възбудимост.
  • Обострят сексуалния апетит и желание.
  • Правят ни по-издръжливи в леглото.
  • Помагат ни да постигнем взаимно удоволствие.
  • Дават енергия, сила и самоувереност, премахвайки стреса и тревожността.
Знаете Ли, Че … Тантрата Прави Секса По-Хубав и Продължителен?

Тантра спада към йога-ученията и съчетава по почти магически начин основните изкуства (поезия, музика, рисуване, танц). Практиките и включват още и познание за правилните движения по и на тялото, както и по време на самия сексуален акт. Придоби широка популярност Практиките и са описани в безброй наръчници, като „Корените на Тантра“ на Катерин Ан Харпър и Робърт Л. Браун.

Достигането до върховното, почти божествено удоволствие, изисква месеци на предварителна подготовка и специални тренировки. Тя е цялостна за организма и включва разтягане и раздвижване на мускулите. Както и на гъвкавостта на душата. Самият интимен контакт е изключително продължителен, поради което е добре и обстановката да е подходяща и предварително подготвена. Използват се много етерични масла. Едно от най-често прилаганите базови такива е аргановото масло.

По-долу сме подбрали някои от най-популярните и мощни билки за повече потентност и плодовитост през 2024 г. Някои от тях се срещат и на родна територия. Други пък тепърва навлизат на нашия пазар, благодарение на многото натурални средства за по-дълъг секс и истинска взаимна наслада. Нека научим, кои са те.

БИЛКАЕФЕКТ
L-Аргинин L-Аргинин Една от 9-те основни аминокиселини в човешкото тяло. Отговаря за синтеза и натрупването на чиста мускулатура, както и за подобряване на издръжливостта в леглото.
Женшен Женшен Прилага се в традиционната китайска медицина от векове, наред с акупунктурата и акупресурата. Засилва сексуалното желание, потентността и плодовитостта.
Перуанска мака Перуанска мака Подходяща за подсилване на либидото, възбудимостта, потентността и плодовитостта и при двата пола. Отговаря за правилния баланс на женските хормони и помага при стерилитет. Наричана е още „перуанският женшен“.
Гъбата Phallus Impudicus Гъбата Phallus Impudicus Улеснява разширяването на кръвоносните съдове, карайки кръвта да циркулира свободно в зоната на половите органи. Тонизира тялото и работи срещу сексуалната дисфункция, водейки до по-добра издръжливост.
Бабини зъби Бабини зъби Tribulus terrestris е известен и като „българската билка за потентност“. Засилва либидото и обостря сексуалното желание и апетит.
Гуарана Гуарана Плодовете на южноамериканското растение се приемат и от двата пола с цел обостряне на чувствителността в областта на половите органи. Нормализира женската хормонална дейност и работи за качествената сперматогенеза.
Мента Мента Прочиства пикочните канали и улеснява уринирането. Има охлаждащ ефект, който действа противовъзпалително и спомага за задържането на ерекцията.
Сао палмeто Сао палмeто (Американска палма-джудже) Изключително полезен за функционирането на простатната жлеза. Работи за по-добрия синтез на мъжки полови хормони в тялото. Удължава удоволствието и за двата пола.
Алое вера Алое вера Действа прочистващо и противовъзпалително. Отговаря за женското здраве.
Муира пуама Муира пуама Помага и на двата пола да изпитат върховно удоволствие.
Джинджифил Джинджифил Прочиства артериите и има подчертан антибиотичен и противовъзпалителен ефект. Счита се за добра билка за повече потентност и плодовитост.
Кардамон Кардамон Популярна подправка в кулинарията, която играе важна роля за стимулиране на кръвообращението в областта на половите органи.
Катуаба Катуаба Африканската билка за подсилване на либидото и засилване на метаболитната дейност в тялото. Подходяща за прилагане от мъже и жени. Помага при стерилитет и за по-добрия баланс на женската хормонална дейност.
Кора на Африканска Слива Кора на Африканска Слива Още един способ за третиране на сексуалната и еректилна дисфункция от далечна Африка. Работи за добрата плодовитост и по-лесната възбуда.
Тиквено семе Тиквено семе Изключително полезно и препоръчвано от уролози и сексолози за подобряване на мъжката потентност в зряла възраст. Подобрява диуретиката и нормализира цялостната функция на простатната жлеза.
Корена на Сарсапила Корена на Сарсапила Подпомага потентността и плодовитостта, грижейки се за нормалното функциониране на простата. Грижи се за баланса на женските хормони в тялото.

L-Аргинин – Аминокиселината, Без Която Нямаше Да Има Истински Потентни Мъже!

L-Аргинин – Аминокиселината

 L-аргининът е аминокиселина, която има няколко функции в човешкото тяло, две от които са особено важни. Първата се отнася до участието и в изграждането специфични протеини. Другата е да се увеличи количеството на азотен оксид, мощен невротрансмитер, в кръвта. Повече азотен оксид, циркулиращ през вашата система, отпуска кръвоносните съдове, което подобрява притока на кръв. Това вещество отговаря и за нормалното време за задържане на пениса в еректирало състояние. Забързва кръвообращението в областта на малкия таз. Всъщност, можете да усетите положителните ефекти почти веднага след прием!

 Как помага на либидото? L-аргининът се грижи за добрите нива енергия и дневен тонус. Забързва мускулния синтез и спомага за по-добрата потентност и издръжливост в леглото. Обостря сексуалния нагон и желанието. Използва се в много натурални продукти за забързване и засилване на потентността. Един от най-предпочитаните от клиентите продукти за истински мъже Rhino Gold Gel

Корен от Корейски Червен Женшен – Нагорещява Любовните Страсти на Макс!

Корейски Червен ЖеншенТази билка е световноизвестна със способността си да стимулира либидото и при двата пола. Това се дължи на високата концентрация на гинсенозиди в него, които имат действие, подобно на това на тестостерона. Червеният корейски женшен е и изключително силен източник на енергия. Подсилва мозъчната дейност, подобрявайки способността за добра памет и концентрация. Консумират се между 0.5 – 3 гр. под формата на чай, в настърган вид или като подправка към ястие.

Как женшенът помага за плодовитостта и потентността през 2024 г.? Допринася за освобождаването на азотен оксид в тялото и засилването на притока на кръв към половите органи. Това води до тяхното лесно и трайно уголемяване. Удължава удоволствието и на двата пола, допринасяйки за по-добрата издръжливост. Част е от био-състава на много природни продукти срещу стерилитет и за по-добър баланс на женските хормони. Сред поп-популярните от тях са капсулите за повече взаимно удоволствие XtraSize.

Перуанска Мака – Бъдете По-Плодовити и Потентни!

Перуанска Мака

Мака се произвежда от корена на едноименното перуанско растение. Вероятно сте го срещали в смутита в любимия магазин за био-сокове. Но лесно можете да използвате мака и у дома с цел подобряване на женския хормонален баланс и мъжката издръжливост в леглото. Добавете мака лате към утрините, за да се възползвате от множеството психически и физически ползи, които притежава. Изключително потентна билка за повече чувственост и лесна възбудимост. А също и мощен имуностимулант, който оказва положително влияние за нарастване на здравословния сексуален апетит и при двата пола.

Как коренът от мака балансира женските хормони и подобрява сперматогенезата? Коренът на растението мака, или Lepidium meyenii, спомага за засилването на производството на половите хормони. Той успокоява симптомите на менопауза и репродуктивното здраве на мъжете. Премахва нервното напрежение и подсилва сексуалния апетит. Можете да го откриете в съдържанието на био-филмираните капсули за мъже Erectil.

Гъбата Phallus Impudicus – Природно Въплъщение на Мъжката Сила и Потентност!

Phallus ImpudicusPhallus impudicus, наричана още „миризливка“ и „Дервишката гъба“, е широко разпространена по влажните мочурливи  полета на родните планини. Българската наука и е дала името „обикновен фалус“. А преводът на латинското наименование означава „безсрамен фалус“. Спада към вида на ядливите базалтови гъби и излиза от подземно „яйце“. Капачката първоначално е покрита с воняща, маслиненозелена и лепкаща слуз, която привлича насекоми.

Този вид гъби са сапробични и се размножават лесно. Някои викторианци, включително внучката на Чарлз Дарвин – Ети, били  силно отвратени и толкова смутени от формата на тези фалически гъбички. Те ги атакували с пръчки на разсъмване, вместо да им позволяват да плодят и да разпространяват спорите си. Съмнително е дали подобни действия биха могли да направят голямо впечатление на популацията на Phallus Impudicus. Потентността му е толкова силна, че се прилага широко в био-продуктите за подсилване на мъжествеността и либидото. Прилагането му води до лесно разширяване на кръвоносните съдове и изпомпване на повече кръв към малкия таз. Работи в посока на задържането на ерекцията и по-добрата издръжливост в леглото.

Как гъбата Phallus Impudicus ни прави по-мъжествени и потентни? Улеснява разширяването на кръвоносните съдове, карайки кръвта да циркулира свободно в зоната на половите органи. Тонизира тялото и работи срещу сексуалната дисфункция, водейки до по-добра издръжливост.

Тиквено Семе – За Здрава и Щастлива Простата!

Тиквено Семе

Семките, известни още като пепитас на испански, са ядливите семена от тиква. Независимо дали ги харесвате сурови или под формата на тиквено масло, те са пълни с хранителни вещества и могат да подпомогнат здравето на простатата. Поради това тиквените семки са популярно средство в народната медицина за премахване на репродуктивни, уринарни и сексуални проблеми на мъжете.

Как тиквеното семе хармонизира простатната и репродуктивна функция при мъжете? Тиквеното семе е наситено с цинк и други полезни елементи, които стимулират нормалната репродуктивна и сексуална функция. Те спомагат за нормалното уриниране и могат да ви накарат да се радвате на пълния обхват на мъжествеността си. Дори и в най-зряла възраст. Препоръчвано е от уролозите e Prostalis.

Бабини Зъби (Tribulus Terrestris) – И Баба Знае Как!

Бабини Зъби (Трибулус Терестрис/Tribulus Terrestris)

Растението Tribulus terrestris, по-известно като Бабини зъби в България, е широко прилагано в Аюрведа. Коренът, плодовете и цветовете му се използват, съответно, за повече мъжка потентност и срещу стерилитет. Екстрактът подобрява и общото усещане за жизненост и енергичност на организма. Но то е полезно и за жените. Засилва либидото и им помага да се насладят на пълно взаимно удоволствие в леглото. Имат и способността да подпомагат функционирането на всички органи в тялото. Билката представлява и мощен противовъзпалителен агент и е полезна за простатата.

Как билката Бабини зъби ни прави по-добри любовници? Има мощно противовъзпалително действие, което работи в посока на нормалната диуретика и простатна функция при мъжете. Но Трибулус терестрис работи и в посока на по-добрата женска сексуалност и лесна възбудимост, без да е опасен за здравето. Присъства в голям брой изцяло натурални средства за повече полова мощ.

Можете да го намерите в редица продукти за повече секс, като био-капсулите Testoy.

Плодовете и Корена на Гуарана – Билка за Повече Фертилитет и Потентност!

Корена на Гуарана

Гуарана е растение, даващо обагрени в цвета на страстта – кървавочервеното – плодове. То е кръстено на племето гуарани, живеещи по поречието на р. Амазонка, което използва семената му за приготвяне на напитка. Днес семената и плодчетата все още се използват, като билка за повече плодовитост, потентност и добро либидо. Хората го приемат гуарана орално и срещу затлъстяване, за енергия, по-силна памет и способност за концентрация и средство срещу стерилитет.

Как гуарана ни помага да се справим с баланса на женските хормони и за по-добра сперматогенеза? Описана е, като „прекрасно натурално средство за подсилване на либидото и сексуалния апетит и при давата пола“ в енциклопедията „Билки и естествени хранителни добавки: Наръчник, основан на доказателства“ на Лесли Браун и Марк Коен.

Етерично Масло от Мента – Помага за По-Добрата Издръжливост в Леглото!

Етерично Масло от Мента

Ментата е билка, която има много полезни свойства. Тя е прекрасен охлаждащ агент със силни антибактериални, противовъзпалителни и почистващи дермата свойства. Когато се прилага локално върху кожата в областта на половите органи, тя се бори срещу еректилната и сексуална дисфункция. Помага за по-добрата мъжка издръжливост в леглото и носи взаимна наслада. Работи и в посоката на добрата диуретика.

Как ментата ни прави по-потентни в леглото? Благодарение на своите чудесни охлаждащи свойства, ментата е прекрасна билка-помощник в борбата за по-добра потентност и срещу стерилитет. Гел Gigant се възползва отлично от свойствата на ментата.

Сао Палмето (Американска Палма-Джудже) – Билка за Либидо, Потентност и Сила!

Сао Палмето (Американска Палма-Джудже)

Сао палмето (Serenoa repens) е вид палма-джудже, чийто естествен хабитат е югоизточната част на САЩ. Среща се и в държавите от Южна Америка. Плодовете на растението често се използват в добавки за подобряване на функциите на простатата, балансиране на нивата на хормоните и предотвратяване на косопада при мъжете. Той е свързан и с други ползи за тялото, включително намаляване на вътрешните възпаления и подобрена пикочна функция.

Как сао палмето улеснява уринарната и сексуалната функция при мъжете? Научно доказано е, че екстрактът от сао палмето помага на мъжете в зряла възраст да постигнат сексуална и простатна хармония. Препоръчван е от уролози. Среща се в редица предпочитани от клиентите продукти за по-силно либидо, като био-капсулите Uromexil Forte.

Алое Вера – Прекрасен Агент за Женска Красота и Фертилитет!

Алое Вера

Алое верата е популярна билка за по-добър баланс на женските полови хормони. Но работи и в посока на улесняването на уринарната функция при мъжете. Растението е чудесен способ за по-здрава и еластична коса, както и естествен метод за справяне със старческите петна. Помага за вътрешното и външно прочистване на паразити и вредни микроорганизми от системата.

Как алое верата ни прави по-плодовити и работи за справяне със стерилитета при мъжете? Това растение има чудесната способност да детоксикира тялото и кожата. Затова е и част от състава на голям брой био-козметични изделия. Помага и за мъжкото и женско здраве. Можете да го откриете в състава на био-капсулите за улеснена простатна функция Men’s Defense.

Муира Пуама – Прекрасен Природен Продукт за Повече Плодовитост!

Муира Пуама

Това е храст, който расте в района на р. Амазонка. Дървото и коренът се използват за производство на различни средства за подобряване на потентността и плодовитостта. Муира Пуама се използва и за третиране на сексуални разстройства, както и за увеличаване на сексуалното желание при здрави хора. Можете да го прилагате срещу менструални и ставни болки.

Как муира пуама помага за справяне с проблемното либидо? Този изцяло натурален продукт помага на жените да останат плодовити сластни във всяка една възраст. Работи и за обострения сексуален апетит при мъжете. Prostalis Syrop е отличен продукт за стимулиране на либидото и увеличаване на размера. Той също съдържа Муира Паума.

Корен от Джинджифил – Нагорещява Страстите в Леглото на Макс!

Корен от Джинджифил

Джинджифилът е полезен не само за подобряване на кръвообращението и сексуалното желание, но е и пълен с полезни вещества. Той е наситен с антиоксиданти и ви помага да се чувствате и да изглеждате добре. Те дори са свързани с подобряване на мозъчната функция. Засилва термогенетичните процеси в тялото и засилва възбудата.

Как джинджифилът ни кара да сме по-страстни и сластни? Тази билка е полезна за борбата със стерилитета и нормалните нива на женските хормони в тялото. Прочиства пикочните канали и засилва възбудимостта.

Кардамон – Бъдете По-Пиперливи и Повече Авантюристи в Леглото!

Кардамон

Древното лечителско изкуство на Аюрведа препоръчва кардамон при ниско либидо. Тази подправка съдържа високи нива на цинеол, който увеличава притока на кръв към мъжките и женските полови органи. Той увеличава енергията и облекчава умората, това може да ви помогне, когато се чувствате изтощени или стресирани.

Как кардамонът работи за по-силното либидо? Тази билка, подобно на джинджифила, въздейства добре на потентността и плодовитостта.

Билката Катуаба – за По-Добра Потентност и срещу Стерилитет!

Билката Катуаба

Катуаба е едно от най-известните растения за подсилване на либидото и потентността в Бразилия. Смята се, че ефектите и са открити за първи път от местното индианско племе Тупи. Те го наричат „Дървото на любовта“ или „Дървото на единството“. Използва се от двойките, за да помогне за поддържането на здравословно либидо. Обикновено се предлага под формата на капсули.

Как катуаба ни прави по-потентни и издръжливи в леглото? Билката Катуаба е помогнала на редица двойки да се справят със стерилитета и сексуалната дисфункция. Включена е в изцяло натуралния състав на био-филмираните капсули за повече мъжественост и издръжливост Urotrin.

Кора на Африканска Слива – за По-Здрава Простата и срещу Еректилна Дисфункция!

Кора на Африканска Слива

Кората от африканска слива се използва в африканските култури за лечение на проблеми с пикочните пътища и пикочния мехур. Облекчава симптомите на доброкачествена простатна хиперплазия (ДПХ). В Европа, екстрактът и се използва широко в урологията. Съобщава се, че премахва честото нощно уриниране. Използването на тази билка по здравословни причини е толкова широко разпространено по целия свят, че дървото (Pygeum africanum) е застрашено.

Как кората на африканската слива премахва проблемите с простата? Подобно на много други билки за по-добра потентност и по-здрава простата, тя е наситена с безброй полезни на мъжкото здраве екстракти. Затова е и част от състава на био-капсулите Prostero.

Корена на Сарсапарила – Помага на Жените за По-Силно Либидо и Хормонален Баланс!

Корена на Сарсапарила

Сарсапарилата е добре позната в медицината. Има чудесни противовъзпалителни качества, заради което се ползва широко в урологията. Дава издръжливост, енергия и сила, правейки мъжете по-добри любовници. Освен това, тя има подчертано положително въздействие и върху полата система на дамите. Дава сексуален апетит и обостря желанието.

Как сарсапарилата се грижи за добрите нива на либидото при мъжете и жените? Билката за повече плодовитост и потентност е добре позната със своите чудесни прочистващи свойства. Засилва кръвообращението и ни прави по-склонни към експериментиране в леглото.

Червена Боровинка – Наситена с Полезни Антиоксиданти!

Червена Боровинка

Горският плод е един от най-добрите агенти за подсилване на мъжката потентност и при борба със стерилитета. Полезна е и за женското здраве, като подобрява кръвообращението и репродуктивните способности. Грижи се за добрия външен вид на силуета и по-добрия контрол на килограмите.

Как червената боровинка подпомага нормалната простатна дейност? Богатият на различни видове полезни антиоксиданти и витамини горски плод е препоръчителен при проблеми с простата. А също и за по-добър баланс на женските хормони. Открийте го в био-капсулите Urotrin.

Любопитно?

Според Аюрведата жената следва да бъде олицетворение на много качества, за да постигне сексуална хармония със своя партньор. И да може любовта им да даде плод. Сред тях попадат такива, като спокойна, освободена от излишния стрес, силна и изпълнена с желание за интимност. Древноиндийското учение обръща изключително силно внимание на здравословното хранене и пряката му свързаност със сексуалното щастие.

Тонгкат Али или ‘Дългият Джак’ – За По-Голяма Мъжественост!

Тонгкат Али или ‘Дългият Джак’

Латинското наименование на тази билка е Eurycoma longifolia. Тя представлява натурален екстракт от корена на малайзийско дърво. Наричана е още Дългият Джак заради способността си да води до качествено и количествено уголемяване на мъжкия полов член.

Как тонгкат али ни прави по-издръжливи в леглото? Засилва производството на тестостерон в тялото и повишава либидото. Спомага за по-дългото време за задържане на ерекцията и подобрява качеството на семенната течност.

Книдиум – Стимулира Либидото Успешно и При Двата Пола!

Книдиум

Китайската билка Cnidium monnieri е широко прилагана от векове в народната медицина на източната държава. Тя е способна да засили желанието и при мъжете, и при жените. Приема се под формата на семена, като се счита, че е изключително подходяща за хора, които страдат от аоргазмия и еректилна дисфункция.

Как книдиум ни помага да сме по-издръжливи в леглото? Отпуска вените и артериите на мъжкия полов член, позволявайки им да се разширят и подобрявайки притока на кръв в зоната. При жените книдиум засилва циркулацията на кръвни телца в областта на клитора, повишавайки неговата чувствителност.

Подсилете Потентността и Плодовитостта Си Бързо и Ефективно!

мъж и жена в легло

Всеки човек, независимо от пола, си мечтае да го считат за добър любовник. Можете лесно да се справите с излишните притеснения и да подобрите издръжливостта си, прилагайки някоя от многото натурални билки за добро либидо, повече потентност и плодовитост. Те ви очакват в натуралните средства за сексуална хармония и взаимна наслада, налични на пазара!

Сексът е безкрайна тема – може да прочетете още за най-популярните митове и заблуди за него или важни факти, за които обаче ни е срам да попитаме.

Жени Сиракова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *