10 Любопитни Факта за Секса – Без Срам

Време за четене: 4 min

двойка, интимност, секс

Сексът е неизменна част от романтичните връзки. Но нито една двойка не е застрашена от това да изпадне в скучни и безинтересни занимания в леглото (или извън него). Но това е един от проблемите, който може да бъде решен сравнително лесно. Разбира се, има и няколко изисквания – желание и от двамата партньори, решителност да преборят проблема, както и искрена комуникация. Нашият екип подбра някои съвети, които може да ви помогнат да направите изживяванията в леглото по-забавни и задоволяващи.

1. Разнообразието е Вълнуващо

Истината е, че колкото и ново и интересно да ни е дадено нещо, след време просто ни става скучно и се отегчаваме. Примерите могат да бъдат много – от любимата ни храна до интимните взаимоотношения. Така че съветваме да излезете от ежедневието и да опитате нови и вълнуващи места за вашите сексуални забавления. Изведете ги извън спалнята. Кухненският плот, например, е доста популярно място за това. Но не е задължително да се придържате към клишета – намерете мястото, което най-много Ви допада в дадения момент и действайте!

Виж Още: 7 Мита и Заблуди за Секса

2. Винаги Има Една Поза, Която е По-Добра от Останалите

Пазете си я за моментите, в които времето е в излишък, а желанието нараства! Вероятно всеки от нас има поза, място или качества на партньора ви, които харесвате повече от останалите. Използвайте ги в изобилие и им се наслаждавайте докрай. Отдайте се на удоволствието от тях и не бива да се тревожите, че едно от тези неща е по-добро за вас, отколкото друго. Всеки има своите „странности“ и не бива да се срамувате от тях.

3. Удоволствието е Най-Хубаво, Когато е Взаимно

мъж, жена, целувка

Бъдете активни и не оставайте партньора си да върши всичката работа. Отдайте вниманието и удоволствието, което заслужават. Ако са направили нещо в леглото, което наистина ви е харесало – върнете им услугата. Наслаждавайте се на времето, прекарано с тях в леглото и не се опитвайте да достигнете бързо до края. Отпуснете тялото си, направете им масаж, целунете ги и лека-полека изградете вълнението и интимното чувство. Ако и това не помага – може да изпробвате натуралните капки за мъже Eropillar, включващи формула за по-добра интимност.

4. Предварителната Подготовка Има Значение

Свещи, приглушени светлини, музика, вино – всички те имат значение. А каква е причината? Носят подходящото настроение и ви подканват към интимни действия. Намерете кои неща са правилните при Вас и могат да ви вкарат в правилното настроение и ги използвайте.

Билки за Потентност и Плодовитост за Него и Нея

5. Увереността е Ключ към Добрите Интимни Преживявания

Неувереността във собствените възможности винаги личи. И това не остава незабелязано и в леглото. Неувереността и несигурността в един от двамата партньори лесно може да придаде негативни чувства на другия. Смисълът е да се насладим на интимните си моменти в леглото, а проявaта на неувереност може да бъде грешен сигнал за партньора, че всъщност не Ви привличат толкова. За разрешаване на подобен проблем е най-добре да споделите това на човека отсреща. Опитайте се сами да разберете каква може да бъде причината да се чувствате неуверени, а после им я кажете. Уверете ги, че проблемът не е в тях. Не се бойте, че няма да Ви разберат – всеки от нас е имал подобни моменти, макар и да не си ги споделяме често. Вероятността да Ви помогнат да преодолеете неувереността е по-голяма.

6. Забавете Темпото

цвете

Може да се нуждаете от повече време, за да се насладите истински на прекрасните мигове в леглото. Забавете темпото и се отдайте на малка почивка. Използвайте я за по-нежни ласки. Така ще имате време да „презаредите“ енергия за още по-мощни сексуални изживявания. При мъжете това също е възможност да подобрят издръжливостта си. Леките и романтични моменти могат да им помогнат да отложат оргазъм и по този начин да дадат повече удоволствие на партньорката си.

Ако мислите, че не се нуждаете от почивка – тогава капсулите за по-мощни сексуални преживявания в леглото TestoY са за Вас. Те могат да помогнат на мъжете да поддържат издръжливостта си с часове!

7. Гледайте Се В Очите

Очите могат да бъдат контакт към ключ към още по-незабравимата и истинска интимност. Без значение с кого сме избрали да правим секс – той винаги ще бъде по-добър, ако между двамата има силна емоционална връзка. Това може да е вече изградена връзка с дългосрочен партньор. Може да Ви накара да се почувствате по-близки с някой, с когото излизате на първа среща. Най-интимните и запомнящи се сексуални преживявания включват много погледи контакт с очите. Те са начин да почувстваме топлина и обич.

По време на секс можем да разберем много от погледа на другия – дали това му харесва или просто се опитва да заличи емоциите си. Очите ни карат да бъдем малко по-уязвими. Поради тази причина контактът с очите може да се окаже доста проблемен при някои хора. Ако човекът срещу Вас е искрен с Вас и си признае – опитайте се да поработите с тях заедно над това. Ще Ви бъдат благодарни.

8. Флиртувайте с Тях През Деня!

интимност, двойка, легло

Ако знаете, че имате планувана среща за вечерта, а нещата могат да станат по-секси – отпуснете се и флиртувайте! Това ще позволи на бъдещия Ви партньор да усети по-палавата Ви страна и ще открехне въображението им. Изпратете им закачливо съобщение, ако сте по-смели – дори и снимка. Шансът да го оценят е огромен. А гаранцията за гореща нощ под завивките става все по-сигурна! Този метод работи и при дългосрочните, постоянни партньори – не трябва да спирате да им показвате, че все още ги искате и ги намирате за привлекателни.

9. Партньорът Ви Не Може Да Чете Умове

Заради това комуникирайте с тях! Не се страхувайте да споделите желанията си за интимност. Те може би искат същото, но ги е страх да ви кажат. Затова бъдете смели и направете първата крачка. Това важи и в моментите, когато чувствате, че нещо Ви притеснява – бъдете искрени и споделете какви Ви тревожи. Може да си спестите много време в неразбирателства и спорове, ако просто кажете това, което е на умът Ви. Опитайте!

10. Забавлявайте Се!

Последният и най-важен съвет, който имаме за Вас е – отдайте се на чувствата си и просто се забавлявайте! Сексът не трябва да бъде притеснение, тревога или срам, а начин да разпуснете и да се чувствате по-близки с човека до Вас. Не го мислете прекалено много – действайте! Това е най-важната част!

Изберете Природата и Спорта!

секс, двойка, легло, интимност

За да се чувствате добре по време на интимните си преживявания е препоръчително да водите здравословен начин на живот. Най-общо той включва избора на правилната храна и тренировки. Отдайте се на взаимни ласки чак до сутринта!

Жени Сиракова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *