Бабини Зъби – Българската Билка за Потентност и Добро Либидо!

Време за четене: 4 min

бабини зъби, билка

Репродуктивната и сексуалната функция са едни от най-важните за човешкия организъм. Благодарение на този дълбоко вкоренен инстинкт за самосъхранение на вида чрез неговото продължение, ние сме оцелели и в най-подтискащите условия. А също, не само сме процъфтели, но сме намерили и начин да доминираме планетата! Науката все още се опитва в детайли да разбере, какви точно са правилата на привличането на човешката физиология. Хората пък непрекъснато търсят метод за подобряване на своето представяне в леглото и подсилване на интимния апетит и желание.

Откриването на точния начин на функциониране на мъжкия полов орган се води за едно от големите научни открития на 90-те години. То стои редом до овцата Доли, ин витро оплождането и разбиването на човешкия ДНК-код по значимост. Те са обвързани помежду си. Благодарение на тях, на пазара се появява и първото „розово хапче“ за по-голяма сексуална наслада и по-дълга продължителност на акта. Но по-голямата част от потребителите вече недоволстват срещу неприятните му странични ефекти. Тук е мястото и на алтернативните натурални средства за подсилване на либидото. Пример за такъв продукт са капсулите за по-добро мъжко представяне в леглото и взаимен екстаз Testoy. Вярва се, че акупунктурните процедури също могат да нажежат страстите.

Повечето продукти с подобно приложение включват активни екстракти от био-екстракти от различни билки и растения. Тук е мястото да отбележим, че и ние, българите, сме дали нещо на света. Нека обърнем внимание на Бабини зъби. Известна още и с латинското си наименование – Tribulus terrestris, те успя да ни направи известни по света. И да му покаже, че у нас и баба знае как стават „тези работи“!

Научете повече за потентната българска билка за подсилване на сексуалната функция при мъжете и жените Бабини зъби в статията по-долу!

Трибулус Терестрис (Tribulus terrestris) – Да Хванеш Бика за Рогата (Баба Знае Как)!

двойка, целувка

Популярна народна поговорка гласи, че не трябва да се пита старило, а патило, когато търсим съвет. Стане ли въпрос за интимната дейност, обаче, е добре да се чуят и двете мнения по въпроса. Билката Бабини зъби се наревда сред най-известните растения за стимулиране на либидото и издръжливостта в леглото. За разлика от повечето природни продукти, нейното въздействие е потвърдено от науката. Не е част от разпространяваните в Интернет митове и легенди за сексуалността. Тя се препоръчва от уролози и при различни дисфункции и проблеми с простатата. Тъй като улеснява извеждането на пикочна киселина от тялото, тя може да се прилага и като средство за домашен детокс.

Основните характеристики на билката Бабини зъби са следните:

 • Наситена с полезни антиоксиданти, които тушират негативното въздействие на свободните радикали в атмосферата.
 • Забавя процесите по стареенето на клетката и ускорява регенерацията и.
 • Мощен антибактериален и антисептичен агент, който спомага за премахването на вътрешни и външни възпаления.
 • Почиства холестеролните плаки.
 • Забързва мускулния синтез и съкращение.
 • Мощен диуретик.
 • Действа чудесно за възстановяването от тежка физическа дейност.
 • Подсилва либидото и интимното желание.
 • Благоприятства по-добрата издръжливост и еректилна функция в леглото.
 • Работи и за насладата и добрия интимен апетит при жените.
 • Наситено и със cтepoидни caпoнини, aлĸaлoиди, флaвoнoиди, глиĸoзoди и pyтин.

Характеристики на Билката Бабини Зъби – Как Да Я Разпознаем в Дивото?

бабини зъби, билка, потентност, двойка

Трибулус терестрис е още известен и като ‚демирбозан‘ на турски език. Мощните му потентни стебла могат да достигнат от 80 см. до 1 м. на височина. Деликатните му цветове са чифтоперести и обагрени в наситено жълто, лимоненожълто, бледо и ясно зелено. Те се разполагат поединично върху стеблата на растението. Плодовете на билката, съжсем тематично, са покрити с малки шипчета. След като узреят, те натежавата и падат на земята. От изсъхналата торбичка се показват 5 малки орехчета, върху които също има шипчета.

С цел вътрешна и външна противовъзпалителна, сексуална и репродуктивна профилактика се ползва само наземната част от растението Бабини зъби. Неговата естествена среда са песъчливите и каменисти почви. Цъфти и узрява през най-горещото и страстно време от годината – летните месеци юли, август и септември. Бере се преди разпукването на плодовете.

На наша територия е най-широко разпространено по каменистите и песъчливи почви на Северното и Южното Черноморие. А също и отстрани на прашните крайморски пътища и лозя! Фактът, че е бодливо кара много хора да го бъркат с плевел. Бъдете внимателни!

Освен в България, трибулус терестрис се среща и в Гърция, Турция, Испания, Италия и Португалия в Европа. А също и в държавите от Близкия Изток, Азия и Африка. Традиционната китайска медицина го прилага като способ за подсилване на либидото и простатна профилактика от стотици години насам.

Как Да Си Направя Билков Чай за По-Силно и Потентно Либидо с Бабини Зъби?

чай, билка, бабини зъби

За да си приготвите суровина, която е готова за приготвяне на чай за подсилване на либидото и нажежаване на страстите, трябва да го почистите от органични и минерални примеси. А след това да го оставите да се изсуши в проветриво и невлажно помещение.

По-долу сме подбрали лесна и бърза за забъркване рецепта с изсушени цветове и плодове от Бабини зъби за повече взаимна наслада в леглото:

 1. Варете 5 с. л. от сместа около 1 час на слаб и бавен огън.
 2. Отдръпнете съда внимателно от котлона, след като го изключите и долейте още 1 л. вода.
 3. Оставете да преседи 24 часа на стайна температура в тъмно, сухо и проветриво помещение.
 4. Прецедете през филтърна хартия и после през цедка, за да се премахнат игличките.
 5. Консумирайте и се насладете на положителното въздействие върху либидото и споделените нива на удоволствие в леглото.

Ключът към Насладата Е в Мозъка!

щастлива двойка

Всички нервни центрове за удоволствие и наслада, с които разполага човешкото тяло са концентрирани в мозъка. Запомнете, че ако искате да се насладите по-качествено на времето за интимност с партньора, трябва да познавате него и тялото му добре. Да знаете, точно кои бутони активират засилването на сексуалния апетит. И да знаете, как те работят и при вас самите.

Също така, говорете и споделяйте повече. Това ще ви помогне да преодолеете емоционалните и психологически конфликти, които може би пречат на функционалността ви в леглото. При нужда от допълнително натурално средство за подсилване на либидото, винаги можете да приложите и някой продукт с био съставки за целта. А ако пък имате проблеми с простатата и тя повлиява либидото ви опитайте и Prostalis сироп.

Жени Сиракова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *