Помощ При Поръчка, Доставка и Плащане на Продукт

Време за четене: 4 min

мъж, жена, лаптоп

Начините на поръчка, доставка и плащане могат да бъдат различни при всички онлайн магазини. Затова понякога се стига и до объркване и разочарование от страна на клиента. С цел да улесним този процес за нашите потребители, направихме обобщение на процедурата по поръчка, доставка и плащане. Надяваме се, че така ще Ви помогнем да вземете един разумен и спокоен избор при подбора на био-козметично изделие.

Как Да Направя Поръчка?

Поръчката се прави бързо и лесно от всеки потребител. Те, обаче, не трябва да забравят, че официалният уебсайт на продукта вероятно предлага оригинала на продукта и най-доброто съотношение цена-качество. Тази информация е потвърдена от потребители по онлайн форумите за здравословен начин на живот.

Желаещите да закупят продукта следва да посетят неговата уеб-страница. А после ще трябва да попълнят полетата на дигиталната бланка, налична там, със своите имена и актуален телефонен номер. Понякога може да се наложи да въведат и предпочитан адрес за доставка. В най-кратък срок след подаването на заявката, те ще получат обаждане от официалния дистрибутор за България на дадения продукт. Тогава ще могат да зададат и своите въпроси, касаещи натуралното изделие, който са поръчали.

Виж Още: Покупка на Продукт по Света и У Нас – Процес, Методи, Видове, Клиенти!

Как Да Се Възползвам от Намаления?

Намаленията се предлагат доста често от компанията-производител и са представени на официалния уебсайт на дадения продукт. Съветваме клиентите да се възползват от тях, когато е възможно, защото бройките обикновено са ограничени. Освен наличните намаления на лицензираната уеб-страница, потребителите могат да се допитат и за други промоционални кампании по време на обаждането от представителя на дистрибутора.

Кога Ще Получа Поръчката?

доставка

Пратките биват изпращани чрез куриер във възможно най-кратък срок. Обикновено става бързо и те не се бавят безпричинно. Предпочитаните спедиторски фирми за доставка са „Еконт“ и „Спиди“. Все пак това зависи и от населеното място, в което живеете.

Сроковете за доставка могат да варират по следния начин:

  • В рамките на гр. София – Около 1-3 работни дни. Обикновено пратката бива доставена още на следващия ден.
  • За по-големите населени места в България – От 2-5 дни, като най-често продуктите биват доставени на втория ден след поръчката. Това означава, че ако си закупите био-козметичния артикул в понеделник, ще го получите в сряда.
  • За по-малките населени места – Отнема между 4-6 работни дни. Възможно е това да стане и по-рано в зависимост от заетостта на куриерската фирма и близките офиси.

Огромно значение играе, дали поръчвате продукта по време на определена и лимитирана във времето промо-кампания, или на редовна цена. Тогава натовареността е по-голяма. Щом приемете обаждането от дистрибутор, той ще може да Ви информира за най-точна дата и време на доставка. Продуктите пристигат в неутрални и дискретни опаковки.

Не е нужно да се притеснявате, какво ще помислят хората около Вас за био-козметичното средство, което желаете да използвате. Те няма да узнаят характера му, освен ако не им споделите. Може да изберете, дали пратката да бъде доставена до офис на куриер или до адрес по Ваш избор. Това може да бъде Вашият домашен или работен адрес. Ако прецените, че ще е най-добре Ваш близък да приеме пратката вместо Вас, то посочете местожителството на такъв.

За да сте спокойни, че продуктът ще пристигне без повреди, ние препоръчваме да изберете доставката до посочен от Вас адрес. Тъй като опаковката на някои артикули може да не позволява дългия престой на случайни места. Продуктите следва да бъдат съхранявани на тъмно и хладно, без достъп до пряка слънчева светлина. Клиентът няма как да бъде сигурен, че в куриерския офис ще разполагат с такова помещение.

Освен това, ще можете спокойно да направите преглед на артикула и ако желаете, да го върнете обратно на куриера, без нуждата да заплащате. Ще избегнете чакането на опашка. Няма да се налага да чакате дълго, за да си получите продукта. Вместо това, той ще ви чака на прага на дома в удобно за Вас време.

Виж Още: Доставка на Пратка – История, Куриерски Фирми, Процес, Пазар и Бъдеще

Какви Са Начините на Плащане?

Начините на плащане обикновено са два – с наложен платеж или чрез банкова (кредитна/дебитна) карта. Имайте предвид, че не всяка компания-производител предлага възможност за заплащане по втория метод. Препоръчваме Ви да заплатите при пристигане на пратката.

процес поръчка

Мога Ли Да Върна Продукт?

Разбира се, връщания на продукти са възможни в рамките на 14-дневен срок. За целта, опаковката трябва да бъде в цялостен вид и да не е накърнена. Също така, продуктът не трябва да бъде използван по никакъв начин. Като добра практика много от производителите на био-козметични продукти прилагат и специален формуляр за връщане. Той съдържа адреса, където трябва да пристигне даденото изделие.

За да заявят връщане на продукта, клиентите следва да попълнят в съответните полета своите имена и телефонен номер за контакт. Препоръчително, но не задължително, е да посочат причината за връщане. Разбира се, тя може да остане дискретна, ако така прецени потребителят. Градивната обратна връзка, обаче, винаги е от помощ за производителя.

Освен това, клиентите следва да приложат и копие на платежен документ, с който удостоверяват, че продуктът е бил закупен от тях на тази цена. След като компанията-производител получи тези данни, заедно с върнатия продукт, клиентите следва да се възползват от рекомпенсация. Това става в рамките на 10 работни дни. Важно е да се спомене, че разходите по връщането на био-козметичното изделие се поемат от Купувача (Клиента).

При покупката на повече от 1 бройка от промоционалните продукти, те също трябва да бъдат върнати. Това важи и за безплатните бонус опаковки, при наличието на такива. За повече информация относно връщанията, обърнете към официалния представител на конкретното изделие.

Виж Още: Връщане на Продукт

Как Да Се Свържа с Официалния Дистрибутор на Продукта?

оператор

Съществува лесен начин да се свържете с официалния дистрибутор на дадения продукт. Просто въведете имената си и актуален номер за връзка в съответните полета на уебсайта на изделието. Можете и да допълните, че искате да помолите за допълнителна информация по тема, касаеща средството. Изпратете формуляра и скоро ще получите обаждане, по време на което ще можете да зададете своите въпроси.

Виж Още: Разговор с Оператор – Защо Ни е Нужен?

Къде Мога Да Намеря Инструкция за Употреба на Продукта?

Инструкциите за употреба по принцип са включени в опаковката на изделието. В някои случаи могат да бъдат изписани и върху нея – това зависи от типа продукт, който поръчвате. Ако загубите или не може да откриете опаковката, производителят обикновено публикува указания за приемане или нанасяне и на официалната уеб-страница. Препоръчваме Ви да си запазите и линк към нея в уеб-браузъра си.

Не забравяйте, че ние сме винаги на разположение при наличието на въпроси и запитвания. Без значение, дали те са относно съставките, начина на прием или какъвто и да е друг детайл, свързан с био-козметичните продукти. За нас е важно да се чувствате красиви и здрави! А също така и уверени, че изборът Ви на изделие ще Ви помогне да подчертаете това усещане!

 

Жени Сиракова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *