MiraLash – Дали Серумът Може да Бъде Ефикасен за Миглите Ви?

Време за четене: 4 min

miralash спирала за мигли българияMiraLash е серум за мигли, който обещава по-дълги, по-гъсти и закачливи мигли.

Но дали формулата на този продукт е достатъчно ефикасна или е поредната измама, на която може да попадне онлайн потребителя? Прочетете нашето ревю на продукта MiraLash и преценете сами дали да му се доверите.

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

 

Грижа за Външния Вид

Всяка една дама полага грижи за своя външен вид. Освен за стайлинг, жените са склонни да харчат пари и за скъпа козметика.

За жалост тя не винаги носи обещаните ефекти и може да се превърне в голямо разочарование за притежателките си.

миралаш серум за мигли българия

Всяка дама мечтае да има гъста и здрава коса, да пребори бръчките и застаряването на кожата, да има искряща усмивка и не на последно място да има зашеметяващ поглед. Има много алтернативи на козметичния пазар за удължаване на миглите и придаване на сексапилен и загадъчен поглед – спирали, изкуствени мигли, поставяне на „мигла по мигла“ и серуми. Всички те обещават едни и същи резултати – красиви, здрави, дълги и обемни мигли. Все пак при купуване на каквато и да е козметика имайте предвид тези съвети за срок на годност на продукта.

Именно миглите подчертават красотата на очите. Закачливият поглед – това е едно от сигурните оръжия на много жени. Някои от тях, обаче, имат проблеми с миглите – те са прекалено къси и редки. В такива случаи те могат да прибегнат към някои от гореспоменатите алтернативни решения и да попаднат на продукта MiraLash. Но как действа той, ефективен ли е и какви са резултатите – прочетете в следващите параграфи.

Какво е MiraLash спирала – серум?

 

усмихната жена доктор е епруветка

MiraLash се рекламира като формула за мигли, препоръчван от козметици и с невероятна популярност сред дамите в цял свят. След като направихме проучване се оказа, че няма информация за точната формула, както и че серумът всъщност не е изобщо популярен. Проучихме мнението и на козметици, които не бяха запознати с този продукт, въпреки че на официалния сайт на MiraLash се твърди, че е резултат от работата на много специалисти. Една опаковка съдържа 3 мл, което е недостатъчно за препоръчителния период на употреба от три месеца.

Ефекти на MiraLash

MiraLash обещава по-дълги, по-плътни и по-тъмни мигли благодарение на специалната си формула. При употребата на серума се гарантира липсата на странични ефекти или възпаления, алергии или раздразнения.

Как Действа Серумът за Удължаване на Миглите?

По непотвърдена информация MiraLash ускорява фазата на растеж на миглите, правейки ги по-плътни и здрави. През първия месец може да забележите подобрение в гъстотата на миглите, през втория месец – подобрение в цялостното състояние на миглите, а в последния – трети месец – ще затвърдите постигнатите резултати.

MiraLash е подходящ за всички жени и мъже, които искат да пробват продукта, имат къси и чупливи мъгли и тези, които са използвали дълго време изкуствени мигли. Имайте предвид, че може да се получи потъмняване на кожата в областта на очите, които може би ще отшумят с времето, но пак е доста неприятен симптом.

Ние не бихме препоръчали този продукт, ако имате по-чувствителна кожа около очите, бременни, кърмачки и хора, подложени на химиотерапия, заради химическия състав, който може да видите по-долу.

Miralash резултати преди и след

Състав на MiraLash? Има ли Противопоказания

MiraLash е обогатен с естествени екстракти от:

 • женшен и коприва,
 • вода,
 • пантенол,
 • глицерин,
 • биотинил трипептид-1,
 • акрилати / C10-30 алкил акрилат кросполимер,
 • Dechloro dihydroxy difluoro ethylcloprostenolamide,
 • динатриев EDTA,
 • етилхексилглицерин,
 • ниацинамид,
 • феноксиетанол,
 • пропиленгликол,
 • натриев хидроксид,
 • разтворим колаген.

Не са известни противопоказания или негативни странични ефекти от употребата на серума Миралаш. Това не е гаранция, че такива няма да се появят – но все пак е доста добър показател за качеството на продукта.

Вземи с -50% Цена Тук

Как се Нанася MiraLash? Инструкция за Употреба

Миралаш серумът е в опаковка, която наподобява тази на спиралите, апликаторът е практичен – има формата на четка за очна линия и позволява лесното и прецизно нанасяне на MiraLash върху горния клепач на окото. Препоръчителната употреба е вечер, след като сте почистили лицето от грима и сте подсушили кожата около очите. Нанася се всяка вечер. Ако решите да прилагате повече от веднъж на ден, то това няма да доведе до ускоряване на растежа. Все пак запознайте се с приложената в опаковката на продукта инструкция за употреба.

MiraLash цена в България

Цена в България? Можете ли да Купите MiraLash в Аптеките?

Серумът се продава само онлайн и то от официалния сайт на продукта. MiraLash цената на старт пакета е 85 лв., на икономичният пакет (2 опаковки) е 137 лв, а на препоръчителният – 179 лв (3 опаковки). Заявките за поръчки се обработват в рамките на два работни дни и плащането се извършва при получаването на пакета. Повечето жени купуват повече бройки и постигат по-ниска Миралаш цена, а реално споделят с приятелки покупката. Може да се каже, че качеството на резултатите от употребата е добър измерител и цената е напълно подходяща. Ако искате да поръчате в чужбина се заплаща предварително чрез e-Pay система за електронно плащане.

MiraLash не може да бъде намерен в аптеките или магазините за красота. Ако пък видите серумът в Amazon, eMag или OLX не се прелъгвайте да го купите – това е имитиращи продукти измама. Това предупреждение идва директно от производителя!

Препоръчан Продукт или Недоказан Ефект?

След нашето проучване сред онлайн потребители и тестването на продукта, нашата крайна оценка е, че MiraLash е ефикасен и качествен продукт с доказани резултати. Серума под формата на спирала постига по-добри резултати от други алтернативи на пазара.

ПОРЪЧАЙ СЕГА

 

Жени Сиракова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.