MiraLash – Дали Серумът Може да Бъде Ефикасен за Миглите Ви?

MiraLash е нов серум за мигли, който обещава по-дълги, по-гъсти и закачливи мигли.

Но дали формулата на този продукт е достатъчно ефикасна или е поредната измама, на която може да попадне онлайн потребителя? Прочетете нашето ревю на продукта MiraLash и преценете сами дали да му се доверите.

 

Всяка една дама полага грижи за своя външен вид. Освен за стайлинг, жените са склонни да харчат пари и за скъпа козметика.

За жалост тя не винаги носи обещаните ефекти и може да се превърне в голямо разочарование за притежателките си.

Всяка дама мечтае да има гъста и здрава коса, да пребори бръчките и застаряването на кожата, да има искряща усмивка и не на последно място да има зашеметяващ поглед. Има много алтернативи на козметичния пазар за удължаване на миглите и придаване на сексапилен и загадъчен поглед – спирали, изкуствени мигли, поставяне на „мигла по мигла“ и серуми. Всички те обещават едни и същи резултати – красиви, здрави, дълги и обемни мигли.

Именно миглите подчертават красотата на очите. Закачливият поглед – това е едно от сигурните оръжия на много жени. Някои от тях, обаче, имат проблеми с миглите – те са прекалено къси и редки. В такива случаи те могат да прибегнат към някои от гореспоменатите алтернативни решения и да попаднат на продукта MiraLash. Но как действа той, ефективен ли е и какви са резултатите – прочетете в следващите параграфи.

Какво е MiraLash?

MiraLash се рекламира като формула за мигли, препоръчван от козметици и с невероятна популярност сред дамите в цял свят. След като направихме проучване се оакза, че няма информация за точната формула, както и че серумът всъщност не е изобщо популярен. Проучихме мнението и на козметици, които не бяха запознати с този продукт, въпреки че на официалния сайт на MiraLash се твърди, че е резултат от работата на много специалисти. Една опаковка съдържа 3 мл, което е недостатъчно за препоръчителния период на употреба от три месеца.

Ефекти на MiraLash

MiraLash обещава по-дълги, по-плътни и по-тъмни мигли благодарение на специалната си формула. При употребата на серума се гарантира липсата на странични ефекти или възпаления, алергии или раздразнения.

Как действа серумът?

По непотвърдена информация MiraLash ускорява фазата на растеж на миглите, правейки ги по-плътни и здрави. През първия месец може да забележите подобрение в гъстотата на миглите, през втория месец – подобрение в цялостното състояние на миглите, а в последния – трети месец – ще затвърдите постигнатите резултати.

MiraLash е подходящ за всички жени и мъже, които искат да пробват продукта, имат къси и чупливи мъгли и тези, които са използвали дълго време изкуствени мигли. Имайте предвид, че може да се получи потъмняване на кожата в областта на очите, които може би ще отшумят с времето, но пак е доста неприятен симптом.

Ние не бихме препоръчали този продукт, ако имате по-чувствителна кожа около очите, бременни, кърмачки и хора, подложени на химиотерапия, заради химическия състав, който може да видите по-долу.

Състав на MiraLash

MiraLash е обогатен с естествени екстракти от:

 • женшен и коприва,
 • вода,
 • пантенол,
 • глицерин,
 • биотинил трипептид-1,
 • акрилати / C10-30 алкил акрилат кросполимер,
 • Dechloro dihydroxy difluoro ethylcloprostenolamide,
 • динатриев EDTA,
 • етилхексилглицерин,
 • ниацинамид,
 • феноксиетанол,
 • пропиленгликол,
 • натриев хидроксид,
 • разтворим колаген.

Как се нанася MiraLash?

Серумът е в опаковка, която наподобява тази на спиралите, апликаторът е практичен – има формата на четка за очна линия и позволява лесното и прецизно нанасяне на MiraLash върху горния клепач на окото. Препоръчителната употреба е вечер, след като сте почистили лицето от грима и сте подсушили кожата около очите. Нанася се всяка вечер. Ако решите да прилагате повече от веднъж на ден, то това няма да доведе до ускоряване на растежа.

Можете ли да Купите MiraLash в аптеките?

MiraLash не може да бъде намерен в аптеките или дрогерийните магазини. Серумът се продава само онлайн и то от официалния сайт на продукта. Цената на старт пакета е 75 лв., на икономичният пакет (2 опаковки) е 127 лв, а на препоръчителният – 170 лв (3 опаковки). Заявките за поръчки се обработват в рамките на два работни дни и плащането се извършва при получаването на пакета. Ако искате да поръчате в чужбина се заплаща предварително чрез e-Pay система за електронно плащане.

MiraLash – Препоръчан Продукт или Недоказан Ефект?

След нашето проучване сред онлайн потребители и теставнето на продукта, нашата крайна оценка е, че MiraLash не е най-ефикасният продукт за тази цена, който може да бъде закупен на българския пазар. Много от отзивите са с негативни коментари, доказващи липсата на резултати след препоръчителната тримесечна употреба.

Жени Сиракова

Leave a Reply