FatBlocker – Дали Наистина Действат Пластирите с Предполагаема Натурална Формула за Горене на Мазнини?

FatBlockerFatBlocker Patches са сравнително нови пластири на българския пазар, с предполагаема натурална формула. Целта ѝ е да повлияе върху по-бързото изгаряне на мазнини по естествен начин. Това бива споделено на официалния уебсайт от производителя на продукта – компанията “FatBlocker Patches” Ltd („Фет Блокър Патчес“ ООД). Местоположението ѝ е в гр. Уимингтън, САЩ. Продуктът е представен като натурален лесен за употреба. Нашият екип, и в частност главният ни редактор Жени Сиракова се зае да разбере дали пластирите FatBlocker наистина работят.

Виж Още: Бабини Зъби – Българската Билка за Потентност и Добро Либидо!

Желаете ли да научите повече интересна информация, свързана с пластирите FatBlocker? Да узнаете дали наистина съдържат натурални съставки, които работят по правилен начин? А дали действат след упоменатия срок на официалния уеб-сайт на продукта? А ако не е така – какви други начини съществуват за по-бързо изгаряне на мазнини, и то по естествен начин? Останете с нас до края на това ревю, за да разберете!

Как Да Установим По-Добър Контрол Върху Собственото Тегло и да Горим Мазнини По-Бързо?

корем, наднормено тегло

Всички от нас сме изпадали в ситуация, в която ни се иска да бъдем по-слаби и по-красиви. Проклинаме излишните мазнини и ни се иска просто да изчезнат. Но искането ни само по себе си няма да ги накара да изчезнат. Макар и първата стъпка да е желанието за промяна, то постигането ѝ понякога се оказва по-трудно отколкото си мислим. Заради това сме подбрали няколко съвети, които да помогнат при постигането на желаното тяло, както и за по-бързо горене на мазнини през деня.

 1. Имайте Правилната Нагласа – За да се преборите с наднорменото тегло е важно да бъдете мотивирани и целеустремени. Имайте предвид, че са възможни възходи и падежи – не бива да се възгордявате с постигнатото, но не бива и да го пренебрегвате. Вдигнете горе главата и бъдете решени, че ще бъдете успешни!
 2. Започнете Деня си с Кафе, но Бронирано – Всички обичаме да пием кафе сутрин – то ни зарежда с енергия, одобрява и дава правилен старт на деня. Но представяте ли си, че съществува кафе, което да ви зареди с хранителни вещества за цяла сутрин? И също така приемът му да се отрази положително върху процесите по изгаряне на мазнини? Съществува такъв вид енергизираща напитка и тя се нарича бронирано кафе. Отделете няколко минути, за да го изпробвате и започнете сутрините си по правилния начин!
 3. Научете Повече за Въглехидратите – Тези хранителни вещества, и в частност захарите, са едни от най-честите причини за появата на излишни мазнини. Научете повече за видовете им и в какви количества трябва да бъдат приемани. За радост, не всички въглехидрати и захари са вредни – все пак тялото се нуждае от всички хранителни вещества, за да функционира нормално. Запознайте се добре с функциите и преценете кои въглехидрати може да приемете и кои трябва да забравите.
 4. Изберете Правилната Диета, Ако Се Нуждаете от Такава – Вероятността да страдате от наднормено тегло заради неправилно, нездравословно хранене е огромна. Помислите дали не трябва да се ограничите от дадени храни, които спират прогреса Ви напред. Ако желаете да изпробвате дадена диета, то кето или средиземноморксата са два варианта, които може да проучите.
 5. Приемайте Достатъчно ТечностиНедостатъчния прием на вода може да доведе до нарушения в процесите, от които се нуждаете, особено за по-бързо горене на мазнините. Не подценявайте хидратацията!

Какви Са Мненията, Отзивите и Коментарите на Клиентите За Пластирите с Вероятна Био-Формула FatBlocker?

сантиметър, жена, пластири FatBlocker

Според официалната уеб-страница на пластирите с вероятна био-формула Fat Blocker, те би трябвало да помогнат да постигнете мечтаното си тяло. Свойствата им също така включват по-бързо стопяване на мазнините и влизане във форма. Според потребителите в европейските онлайн форуми, подобни на „БГ Мама“ (“BG-Mamma”), обаче, продуктът не работи по най-добрия начин. Някои от тях дори не са усетили промени. Ето кратко обобщение на клиентските мнения онлайн:

 • Без Положителни Промени след Препоръчителното Време на Носене
 • Липса на Ясен Качествен Сертификат и Произход на Съставките
 • Бавна Доставка и Недружелюбен Персонал;
 • Недостъпна Цена при Поръчка от Официалния Уеб Сайт;
 • Възможности за Леки Странични Ефекти, като Подувания или Обриви;

NB! Не можем да препоръчаме закупуването на продукта, поради неналичността на ясна информация относно него. Липсват данни относно сертификатите и произхода на съставките на пластирите FatBlocker. Ако все пак сте се сдобили с тях, препоръчваме стриктно да следвате инструкциите за безопасна употреба. Така се намалява шанса за появата на негативни странични ефекти.

Виж Още: 7 Растения и Билки, Които Ни Помагат Да Преoдолеем Стреса

Какво Включва Съставът на Вероятно Натуралните Лепенки за Влизане във Форма ФатБлокър?

фатблокър пластири

Според информацията, изложена в мрежата, лепенките за влизане във форма FatBlocker би следвало да съдържат екстракти от:

 • Акаи Бери;
 • Лют Червен Пипер;
 • Зелен Чай;
 • Гуарана;
 • L-Карнитин.

Комбинирането на съставките в подобна био-активна формула звучи добре. Но към момента липсва ясна информация относно сертификата за качество и произхода на съставките в лепенките Клиентските мнения също не са особено въодушевяващи. Заради това препоръчваме към момента да се въздържите от прилагането им.

Здравословната Храна и Спорта – Ключ към Елегантно Тяло!

FatBlocker Patches, пластири, мъж, отслабване

Ако желаем да постигнем красиво и елегантно тяло, то е добре да се придържаме към здравословната храна. В комбинация с изморителни тренировки, ние може да постигнем това само за няколко месеца. Не бива да се отказваме дори и процесът да отнеме повече време. Вярвайте в себе си, тялото си и скоро ще забележите положителните промени. Не се отказвайте!

Виж Още: 10 Неща, Които Трябва Да Знаем За Секса, Но Ни е Срам Да Попитаме

Накратко: FatBlocker Patches представляват пластири с предполагаема био-формула за по-бързо влизане във форма и стопяване на мазнините. Дело са на американски производител, но все още не знаем как точно действат. Липсват сертификати за качество, както и за органични я произход на съставките. Мненията на клиентите онлайн посочват, че те не са забелязали промени и клонят по-скоро към негативен опит. Заради това ще бъде най-добре за потребителите, ако се насочат към алтернативни начини за влизане във форма.
Жени Сиракова

Leave a Reply