ValgoSocks – Ходете с Лекота Всеки Ден!

valgosocks българияValgoSocks – професионално изправяне на кокалчето с резултат само за 1 месец! Облекчава болката и отичането, съхранява естествената подвижност на стъпалото. ValgoSocks за здрави и красиви крака, без лекари и операции – 100% ефективно действие на минимална цена!

ОБНОВЕНО Юни 2020: За съжаление ВалгоСокс вече не се предлагат на Българския пазар. Излезе обаче една по-нова и добра алтернатива на имe OrthoFix 

 

На всеки човек му се е случвало да изпитва болки в ставите на краката при ходене. Най-честата причини за това са стресът и работата пред компютър, която не позволява много движение, както и пренатоварването на крайниците при спортисти.

Хора с професии, които изискват от тях да стоят дълго време прави – готвачи, сервитьори, строителни работници, танцьори и мн. др, също страдат от болки в краката. ValgoSocks е името на нов продукт – пластични чорапи, които обвиват плътно, но удобно стъпалата. Те са изработени по патентована технология, спомагаща за правилната фиксация и центрирането на костта на ходилото. Разработени са в Института във Фраунгофер, Германия, където работят едни от най-големите специалисти в бранша.

Освен това, ValgoSocks прилагат и специален натиск върху определени точки от костта, имитирайки ефекта от акупункутурна процедура.

ВалгоСокс – Предназначение и Употреба

валгосокс предимства Тези специализирани чорапи са предназначени специално за хора, които имат “болест на костите на краката”. Тя кара костиците, които са най-податливи на системно търкане, натоварване и притискане, да се деформират с течение на годините. Това причинява хронични болки и цялостно или частично изкривяване.

ValgoSocks спомагат за облекчаването на болката и цялостното подобряване на биомеханичните движения на стъпалото. Добре е след първоначалното възстановяване чорапите да бъдат слагани отново веднъж седмично, тъй като имат и превантивен ефект. Така пациентът ще може да е спокоен, че заболяването няма да се появи отново.

Знаете ли, че …?

Допреди няколко години световната общественост считаше, че основната причина за появата на Hallux Valgus при хората се дължи на латентното развитие на болестта подагра в организма. Друга теория бе, че неправилната обмяна на веществата може да го предизвикат. Наскоро, обаче, се доказа, че напречното плоскостъпие, т.е. сегментиране в отделни пластове на предходилните кости, което води до странично отклонение на палеца от крака, е истинската причина.

ValgoSocks – С Какво са По-Добри от Другите?

Има няколко основни причини хората да залагат на ValgoSocks. Те са изработени по специално създадена за целта технология, която спомага за свободното движение на стъпалата, без да създава усещане за натиск. Но има и още няколко други характерни особености, за да бъде продуктът толкова търсен и предпочитан. Ето кои са те:

  • Положителен Ефект: След употреба наValgoSocks хората се чувстват облекчени.

  • Позволяват 24/7 Носене: Тези чорапки не само седят добре на краката, но са и изключително удобни. Веднага след тяхното поставяне, хората забравят, че са там. Те облекчават болката и спомагат за по-леко ходене и повече приятни разходки сред природата.

  • Пълна Подвижност на Ставата: Макар и обут във ValgoSocks, кракът остава 100% подвижен. Точно това е основната идея при неговото създаване – да спомага за повишаване на комфорта и облекчението на болките без да пречи на ежедневните задължения и удоволствия на ползващите го!

  • Приемат Естествена Форма: Чорапките не ограничават свободното движение на стъпалото. Напротив, те центрират и фиксират ходилото, приемайки неговата природна форма с цел по-голям комфорт и удобство.

ValgoSocks цена

ValgoSocks Цена – Начин на Поръчка и Доставка

Този уникален продукт, благодарение на който хиляди хора по света вече не изпитват проблеми с ходилата и стъпалата, е изключително лесен за поръчване. Нуждаещите се от него могат просто да попълнят регистрационния формуляр. Единствените данни, които трябва да бъдат въведени, са личното и фамилно име на потребителя, както и валиден имейл и телефонен номер, за да може представител на компанията да се свърже с него относно доставката.

Важно! Продуктът ValgoSocks не е достъпен в аптеките и търговската мрежа, а само онлайн.

Само сега може да поръчате ValgoSocks с ексклузивно намаление от -50% – на цена от 59 лв. Всеки, който иска да реши проблемите си с болящо стъпало, е по-добре да изпрати своята заявка възможно най-бързо, тъй като отстъпката е възможна и достъпна само за ограничен брой продукти. ValgoSocks цената е напълно оправдана имайки резултатите – това споделят повечето от хората закупили ВалгоСокс. Цената в България и другите страни от ЕС е една и съща и не се променя.

Стъпвайте Свободно!

Чорапките, приемащи естествената извивка на стъпалата, са способни да облекчат проблемите, както и да спомогнат за цялостното подобряване на здравето на краката. Освен, че имат и превантивно действие, те могат да бъдат носени 24/7, тъй като са еластични и олекотени. Потребителите не изпитват никакъв дискомфорт, когато ги носят.

ОБНОВЕНО Юни 2020: За съжаление ВалгоСокс вече не се предлагат на Българския пазар. Излезе обаче още една добра алтернатива OrthoFix

 

Жени Сиракова

6 мнения по „ValgoSocks – Ходете с Лекота Всеки Ден!

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *