ValgoSocks – Ходете с Лекота Всеки Ден!

valgosocksValgoSocks – професионално изправяне на кокалчето с резултат само за 1 месец! Облекчава болката и отичането, съхранява естествената подвижност на стъпалото. ValgoSocks за здрави и красиви крака, без лекари и операции – 100% ефективно действие на минимална цена!

porachai_sega_btn_zelen

На всеки човек му се е случвало да изпитва болки в ставите на краката при ходене. Най-честата причини за това са стресът и работата пред компютър, която не позволява много движение, както и пренатоварването на крайниците при спортисти.

Хора с професии, които изискват от тях да стоят дълго време прави – готвачи, сервитьори, строителни работници, танцьори и мн. др, също страдат от болки в краката. ValgoSocks е името на нов продукт – пластични чорапи, които обвиват плътно, но удобно стъпалата. Те са изработени по патентована технология, спомагаща за правилната фиксация и центрирането на костта на ходилото. Разработени са в Института във Фраунгофер, Германия, където работят едни от най-големите специалисти в бранша.

Освен това, ValgoSocks прилагат и специален натиск върху определени точки от костта, имитирайки ефекта от акупункутурна процедура.

Поръчайте ValgoSocks ТУК

ValgoSocks – Предназначение и Употреба

valgosocks-prosТези специализирани чорапи са предназначени специално за хора, които имат “болест на костите на краката”. Тя кара костиците, които са най-податливи на системно търкане, натоварване и притискане, да се деформират с течение на годините. Това причинява хронични болки и цялостно или частично изкривяване.

ValgoSocks спомагат за облекчаването на болката и цялостното подобряване на биомеханичните движения на стъпалото. Добре е след първоначалното възстановяване чорапите да бъдат слагани отново веднъж седмично, тъй като имат и превантивен ефект. Така пациентът ще може да е спокоен, че заболяването няма да се появи отново.

Знаете ли, че …?

Допреди няколко години световната общественост считаше, че основната причина за появата на Hallux Valgus при хората се дължи на латентното развитие на болестта подагра в организма. Друга теория бе, че неправилната обмяна на веществата може да го предизвикат. Наскоро, обаче, се доказа, че напречното плоскостъпие, т.е. сегментиране в отделни пластове на предходилните кости, което води до странично отклонение на палеца от крака, е истинската причина.

ValgoSocks – С Какво са По-добри от Другите?

Има няколко основни причини хората да залагат на ValgoSocks. Те са изработени по специално създадена за целта технология, която спомага за свободното движение на стъпалата, без да създава усещане за натиск. Но има и още няколко други характерни особености, за да бъде продуктът толкова търсен и предпочитан. Ето кои са те:

 • Положителен Ефект: След употреба наValgoSocks хората се чувстват облекчени.

 • Позволяват 24/7 Носене: Тези чорапки не само седят добре на краката, но са и изключително удобни. Веднага след тяхното поставяне, хората забравят, че са там. Те облекчават болката и спомагат за по-леко ходене и повече приятни разходки сред природата.

 • Пълна Подвижност на Ставата: Макар и обут във ValgoSocks, кракът остава 100% подвижен. Точно това е основната идея при неговото създаване – да спомага за повишаване на комфорта и облекчението на болките без да пречи на ежедневните задължения и удоволствия на ползващите го!

 • Приемат Естествена Форма: Чорапките не ограничават свободното движение на стъпалото. Напротив, те центрират и фиксират ходилото, приемайки неговата природна форма с цел по-голям комфорт и удобство.

ValgoSocks – Начин на Поръчка и Доставка

Този уникален продукт, благодарение на който хиляди хора по света вече не изпитват проблеми с ходилата и стъпалата, е изключително лесен за поръчване. Нуждаещите се от него могат просто да попълнят регистрационния формуляр. Единствените данни, които трябва да бъдат въведени, са личното и фамилно име на потребителя, както и валиден имейл и телефонен номер, за да може представител на компанията да се свърже с него относно доставката.

Важно! Продуктът ValgoSocks не е достъпен в търговската мрежа, а само онлайн.

Само сега може да поръчате ValgoSocks с ексклузивно намаление от -50% – на цена от 59 лв. Всеки, който иска да реши проблемите си с болящо стъпало, е по-добре да изпрати своята заявка възможно най-бързо, тъй като отстъпката е възможна и достъпна само за ограничен брой продукти.

>> Вземете ValgoSocks на Най – Добрата Цена Сега <<

ValgoSocks – Стъпвайте Свободно!

Чорапките, приемащи естествената извивка на стъпалата, са способни да облекчат проблемите, както и да спомогнат за цялостното подобряване на здравето на краката. Освен, че имат и превантивно действие, те могат да бъдат носени 24/7, тъй като са еластични и олекотени. Потребителите не изпитват никакъв дискомфорт, когато ги носят.

porachai_sega_btn_zelen

 

Важно: Резултатите може да варират.

6 мнения по „ValgoSocks – Ходете с Лекота Всеки Ден!

 1. Мартина
  декември 5, 2016 в 1:43 pm

  Здравейте! Много съм щастлива, че открих ValgoSocks точно преди проблемите ми с краката да се влошат. Изпитвах толкова силни болки в краката и бях диагностицирана с болестта Hallux Valgus. Слава Богу, в този момент моя приятелка ми разказа за този вълшебен продукт и вече се чувствам като напълно нов човек. Затова препоръчвам на всички, които изпитват болки в стъпалата незабавно да се снабдят с това решение, то е и евтино на всичко отгоре.

 2. Мая Божкова
  декември 9, 2016 в 12:34 pm

  С годините успях да деформирам краката си от носене на неудобни обувки и най-вече високи токчета. Работя в офис и там токчетата са задължителни. След като закупих Valgosocks проблемите с трансформиралите ходила беше заличен. Безкрайно съм доволна, че не трябваше да се подлагам на операция.

 3. Грета Мирчева
  декември 12, 2016 в 12:51 pm

  Толкова съм благодарна на всички, които са участвали в разработването на този магически изцерител на крака – Valgosocks. Така страдах, толкова ме болеше, ходех на криво като патица. Сега съм като балерина от Болшой Театър – грациозна и лека като перце. Препоръчвам го на всички!!! Действа, хора.

 4. Петър Петков
  декември 14, 2016 в 5:58 pm

  Поръчах един чифт за майка ми, дано да й харесат и да й помогнат. За тези чорапки разбрах от едни семейни приятели, които бях останали очаровани от бързото действие.

 5. калата
  май 3, 2017 в 2:05 pm

  Много съм доволен СИЛНО препоръчвам на мене ми помогнаха много..

 6. Mirela
  август 14, 2018 в 10:56 am

  Wlubila sum se v efekta im dori produljavam da nosq svoite Valgosocks zashtoto sa izkluchitelno udobni

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *