Collanol – Помага Ли Изобщо за По-Здрави и Подвижни Стави?

Collanol Collanol са нови двойно филмирани капсули с куркумин, които следва да благоприятстват цялостната дейност на опорно-двигателния апарат. Техен производител е компанията „ВитаСлим ИлиКапс“ ООД (‘VitaSlim IliCaps’ Ltd.). Тя стана известна на па пазара за био-козметика в България със своите предложения за активен контрол на теглото и трайно вталяване. Част от тях включват филмираните капсули VitaSlim Fitness, VitaSlim Light и VitaSlim Line. Съставките на продукта са отгледани и приведени във формата на екстракт от ‚Capsigel‘ Ltd. („Капсигел“ ООД), Франция (Collanol France, UK).

Средството за по-добър контрол между броя на приетите и изгорени от тялото калории Коланол е налично в аптеките. Макар и клиентите да могат да купят Collanol от ‘Remedium’ („Ремедиум“) и ‚Framar‘(„Фрамар“), те не споделят положителни отзиви и мнения за капсулите. Всъщност, по-голямата част от коментарите за Collanol в онлайн форуми с теми за ставна подвижност, като „БГ Мама“ (‘BG Mamma’ Forum), са негативни. Потребителите не са отчели никакви позитивни промени в дневната си мобилност. А някои дори са изпитали противопоказания и странични ефекти – алергични реакции по кожата и храносмилателни смущения.

Виж Още: Бабини Зъби – Българската Билка за Потентност и Добро Либидо!

Има ли смисъл да купуват двойно филмираните капсули Коланол? Предлага ли официалният уебсайт редовни промоционални намаления, като „Вземи 3 Опаковки на Цената на 2“? Има ли измами с фалшификати по търговските портали в България, подобни на eMag, eBay, Alibaba и AliExpress?

Производителят „ВитаСлим ИлиКапс“ ООД (‘VitaSlim IliCaps’ Ltd.) съветва да се поръчва директно от тяхната официална уеб-страница. Липсата на експертна оценка, мнение и Сертификат за качество поражда съмнения. Не сме сигурни, дали продуктът наистина работи. Затова и не препоръчваме приложението на изделието.

За да научите още, прочетете последващото ревю на двойно филмираните капсули Collanol докрай!

collanol, жена, болки в гърба

5 Ползи от Колагена за Човешкото Тяло

Колагенът е един от основните елементи, съставящи човешката кожа, съединителната и синовиалната (ставната) тъкан. Когато тялото спре да го синтезира със същата честота, с която го е правила през младостта ни, дермата засъхва и загрубява. Тя губи от блясъка и еластичността си. Същото правят и нашите кости, косми и нокти. Започваме да се молим, единственият ни проблем да е как да прикрием мръсната коса.цолл Синовиалната тъкан – своеобразната ‚спойка‘ между ставите, прави същото. Ние спираме да разполагаме със свободата на движение, с която сме свикнали в ежедневието си.

Ако искаме да стимулираме тялото да произвежда повече колаген, следва да спазваме природосъобразна диета. DASH-диетата и средиземноморската са подходящи. Те са нисковъглехидратни и включват много полезни за сърцето продукти. Лукът, чесънът и лимонът също се водят благоприятни за ставната профилактика подправки. Не прекалявайте и със стреса. Той е повече от вреден. Ако не можете да се отърсите от ежедневното напрежение, то най-добре приемайте билки и храни, които да спомогнат за целта.

А ето и 5-те начина, по които колагенът е важен за човешкото тяло:

 1. Подобрява еластичността, здравината и външния вид на кожата.
 2. Спомага за успокояването на болки и отоци в ставите.
 3. Предпазва от загуба на костна тъкан.
 4. Благоприятства здравето на сърцето.
 5. Гриви се за нормалното функциониране на стомашно-чревния тракт и мозъка.

Какво Споделят Клиентските Мнения за Двойно Филмираните Капсули Коланол?

коланол капсули, болки стави

Collanol са двойно филмирани капсули с екстракт от куркумин. Техен производител е популярният производител на био-козметични предложения за вталяване „ВитаСлим ИлиКапс“ ООД (‘VitaSlim IliCaps’ Ltd.). Средството за по-еластични стави се предлага в повечето от комерсиалните аптеки в България. Но клиентските мнения и отзиви за него не са особено положителни. В коментарите за Collanol по онлайн форумите, подобни на „БГ Мама“ (‘BG Mamma’ Forum), се срещат много оплаквания от негативни странични ефекти и противопоказания. Продуктът нямат Сертификат за качество и не е преминал през експертна оценка. Към момента, не можем да препоръчаме приложението му.

Виж Още: Въглехидратите – Можем Ли Да Ги Превърнем от Враг в Приятел?

Ето и кои са най-честите клиентски оплаквания от двойно филмираните капсули Коланол:

 • Липсват Реални Промени по Отношение на Ставната Подвижност;
 • Няма Разлика в Дневната Двигателна Активност;
 • Завишена Цена на Официалния Уебсайт;
 • Липса на Експертно Мнение и Сертификат за Качество;
 • Наличие на Противопоказания;

Nota Bene! Липсата на Сертификат за качество ни кара да не препоръчваме покупката на капсулите Коланол. Ако вече сте го направили, спазвайте инструкциите за употреба на производителя ‘VitaSlim IliCaps’ Ltd. Те гласят, че дневният прием е по 1 капсула с чаша вода!

Коя Следва Да Е Основната Съставка в Двойно Филмираните Капсули Collanol?

коланол, състав

Тези капсули за по-подвижни и еластични стави следва да включват активното вещество на куркума – куркумин. Съставката би трябвало да е произведена и превърната в прахообразен екстракт за Collanol от ‚Capsigel‘ Ltd. („Капсигел“ ООД), Франция (Collanol France, UK. Липсата на Сертификат за качество, обаче, не може да потвърди това.

Виж Още: 10 Неща, Които Трябва Да Знаем За Секса, Но Ни е Срам Да Попитаме

Основните компоненти във формулата на капсулите Коланол би трябвало да са:

 • Мицеларен Екстракт от Корена на Куркума – 471 mg;
 • Неденатуриран натурален колаген тип – 2 40 mg;
 • Витамин С – 80 mg;
 • Манган 2 – mg;
 • Мед 1 – mg;
 • Витамин D3 – 5,5 µg;

Останете Активни във Всяка Една Възраст!

collanol, капсули, болки стави

Активният начин на живот ни кара да запазим младежкия си дух. А също така и да поддържаме тялото си в изправност. Не се отказвайте от тях! И никога не спирайте да търсите чудото в деня си!

Накратко: Collanol са двойно филмирани капсули за по-еластични и подвижни стави. Но нямат Сертификат за качество. Липсва им и експертна оценка. Клиентските мнения за тях също са негативни. Най-добре се въздържайте от покупката им към този момент. Дигиталният пазар предлага и по-добри алтернативи.
Жени Сиракова

Leave a Reply