Collanol – Помага Ли Изобщо за По-Здрави и Подвижни Стави?

Време за четене: 5 min

Collanol капсули БългарияCollanol са двойно филмирани капсули с куркумин, които следва да благоприятстват цялостната дейност на опорно-двигателния апарат. Техен производител е компанията „ВитаСлим ИлиКапс“ ООД . Тя стана известна на па пазара за био-козметика в България със своите предложения за активен контрол на теглото и трайно вталяване. Част от тях включват филмираните капсули VitaSlim. Съставките на продукта са отгледани и приведени във формата на екстракт от ‚Capsigel‘ Ltd., Франция (Collanol France, UK).

ВАЖНО: Капсулите Collanol са изчерпани. Ако търсите продукт за облекчаване на болките в гърба, кръста и ставите – Вижте Hondrox.

Средството за по-добър контрол между броя на приетите и изгорени от тялото калории Коланол е налично в аптеките. Макар и клиентите да могат да купят Collanol от ‘Remedium’  и ‚Framar‘, те не споделят положителни отзиви и мнения за капсулите. Всъщност, по-голямата част от коментарите за Collanol в онлайн форуми с теми за ставна подвижност, като „БГ Мама“, са негативни. Потребителите не са отчели никакви позитивни промени в дневната си мобилност. А някои дори са изпитали противопоказания и странични ефекти – алергични реакции по кожата и храносмилателни смущения.

Има ли смисъл да купуват двойно филмираните капсули Коланол? Предлага ли официалният уебсайт редовни промоционални намаления, като „Вземи 3 Опаковки на Цената на 2“? Има ли измами с фалшификати по търговските портали в България, подобни на eMag, eBay, Alibaba и AliExpress?

Производителят „ВитаСлим ИлиКапс“ ООД съветва да се поръчва директно от тяхната официална уеб-страница. Липсата на експертна оценка, мнение и Сертификат за качество поражда съмнения. Не сме сигурни, дали продуктът наистина работи. Затова и не препоръчваме приложението на изделието.

За да научите още, прочетете последващото ревю на двойно филмираните капсули Collanol докрай!

collanol, жена, болки в гърба

5 Ползи от Колагена за Човешкото Тяло

Колагенът е един от основните елементи, съставящи човешката кожа, съединителната и синовиалната (ставната) тъкан. Когато тялото спре да го синтезира със същата честота, с която го е правила през младостта ни, дермата засъхва и загрубява. Тя губи от блясъка и еластичността си. Същото правят и нашите кости, косми и нокти. Започваме да се молим, единственият ни проблем да е как да прикрием мръсната коса. Синовиалната тъкан – своеобразната ‚спойка‘ между ставите, прави същото. Ние спираме да разполагаме със свободата на движение, с която сме свикнали в ежедневието си.

Ако искаме да стимулираме тялото да произвежда повече колаген, следва да спазваме природосъобразна диета.  Лукът, чесънът и лимонът също се водят благоприятни за ставната профилактика подправки. Не прекалявайте и със стреса. Той е повече от вреден. Ако не можете да се отърсите от ежедневното напрежение, то най-добре приемайте билки и храни, които да спомогнат за целта.

А ето и 5-те начина, по които колагенът е важен за човешкото тяло:

 1. Подобрява еластичността, здравината и външния вид на кожата.
 2. Спомага за успокояването на болки и отоци в ставите.
 3. Предпазва от загуба на костна тъкан.
 4. Благоприятства здравето на сърцето.
 5. Гриви се за нормалното функциониране на стомашно-чревния тракт и мозъка.

Какво Споделят Мненията и Отзивите за Филмираните Капсули Collanol по Форумите 2021?

коланол капсули, болки стави

Collanol са двойно филмирани капсули с екстракт от куркумин, за които няма особено добри мнения в клиентските отзиви и коментари. Световните форуми, подобни на родния ‚BG-Mamma‘, включват предимно негативни оценки и оплаквания от странични ефекти, противопоказания и алергии. Техен производител е популярният производител на био-козметични предложения за вталяване „ВитаСлим“. Отзивите за самия препарат също не са благоприятни.

коланол конференция фалшива новина

ВНИМАНИЕ - ФАЛШИВИ НОВИНИ 2021
Разгледахме обстойно позитивните коментари и мнения за Collanol. Оказа се, че всички видеа и промоционни материали на Български лекари и връзки с др Джим Луго са непроверени. Заглавието станало флагман на кампанията „Медицински форум зачеркна болките в ставите“ цитира конференция, която не се появява никъде като информация онлайн. Съществува една единствена статия в български ежедневник и то в секцията – ПЛАТЕНИ ПУБЛИКАЦИИ. Иначе същата статия като текст стои и на самия сайт на Коланол. Това изглежда изключително съмнително и нагласено.

Средството за по-еластични стави Collanol се предлага в повечето от аптеките в България. Но клиентските мнения, коментари и отзиви за него не са особено положителни. Те съдържат множество оплаквания, сред които и такива за неяснота в инструкциите за употреба. Изглежда дори производителят не знае, колко време се пие Collanol.

Капсулите Collanol нямат висок рейтинг в мненията, отзивите и коментарите по онлайн форумите, подобни на „БГ-Мама“. Продуктът няма издаден Сертификат за качество и не е преминал през експертна оценка. Към момента, не можем да препоръчаме приложението му. Клиентите могат да се обърнат към работеща и изцяло натурална алтернатива, като гел Hondrox.

Клиентски оплаквания от двойно филмираните капсули Collanol в мнения, отзиви и коментари:

 • Липсват Реални Промени по Отношение на Ставната Подвижност;
 • Няма Разлика в Дневната Двигателна Активност;
 • Завишена Цена на Официалния Уебсайт на Производителя на Collanol – VitaSlim;
 • Липса на Експертно Мнение и Сертификат за Качество;
 • Оплаквания от Сериозни Противопоказания към Капсулите Collanol в Клиентските Мнения и Отзиви по Форумите;
 • Неяна Процедура за Връщане на Покупката;
 • Множество подвеждащи и изфабрикувани Collanol мнения и отзиви в подкрепа на продукта.

Nota Bene! Липсата на Сертификат за качество ни кара да не препоръчваме покупката на капсулите Коланол. Ако вече сте го направили, спазвайте инструкциите за употреба на производителя ‘VitaSlim IliCaps’ Ltd. Те гласят, че дневният прием е по 1 (една) капсула с чаша вода!

Коя Следва Да Е Основната Съставка в Двойно Филмираните Капсули Collanol?

коланол капсули болки в ставите

Тези капсули за по-подвижни и еластични стави следва да включват активното вещество на куркума – куркумин. Съставката би трябвало да е произведена и превърната в прахообразен екстракт за Collanol от ‚Capsigel‘ Ltd., Франция . Липсата на Сертификат за качество, обаче, не може да потвърди това.

Основните компоненти във формулата на капсулите Коланол би трябвало да са:

 • Мицеларен Екстракт от Корена на Куркума – 471 mg;
 • Неденатуриран натурален колаген тип – 2 40 mg;
 • Витамин С – 80 mg;
 • Манган 2 – mg;
 • Мед 1 – mg;
 • Витамин D3 – 5,5 µg;

Скъпо Ли Струват Капсулите Collanol в България – Каква Е Цената в Аптеките?

Производителят ‚VitaSlim‘ съветва клиентите да купуват Collanol на достъпна цена през техния официален уебсайт или в аптеките, подобни на ‚Medea‘. Но липсата на Сертификат за качество, издаден от вещо лице, ни кара да не ги препоръчваме. Към момента, съставът на продукта остава непотвърден. Не е ясно, дали в него има куркумин за по-здрави стави. Голяма част от оплакванията в мненията и отзивите са свързани с ниското качество. Както и с недостъпността на капсулите Коланол поради завишената им цена в България и по света.

Стойността на изделието варира от една европейска държава до друга, а съдържанието му е непотвърдено и със съмнително действие. Освен това, двойно филмираните капсули Collanol може и да не работят достатъчно добре, за да оправдаят завишената си цена в България. Неяснотите около продукта са прекалено много, за да го препоръчаме.

Внимание! Доказателствата в полза на това, че двойно филмираните капсули Collanol имат достъпна цена и работят добре, са малко. Към настоящия момент, тяхното действие остава непотвърдено. След детайлно проучване на всички факти, ние не можем да препоръчаме употребата им. Най-добре ще е клиентите да се обърнат към вече изпробвана, добре работеща и достъпна алтернатива с потвърден състав. Такова средство за по-здрави и еластични стави е натуралният гел с екстракт от прополис FlexumGel. Той е наситен и с планинска арника, за която д-р Василка Юрукова наскоро сподели в интервю за предаването „Преди обяд“ по BTV, че е хомеопатично полезна за синовиалните връзки!

Останете Активни във Всяка Една Възраст!

collanol, капсули, болки стави

Активният начин на живот ни кара да запазим младежкия си дух. А също така и да поддържаме тялото си в изправност. Не се отказвайте от тях! И никога не спирайте да търсите чудото в деня си!

Накратко: Collanol са двойно филмирани капсули за по-еластични и подвижни стави. Но нямат Сертификат за качество. Липсва им и експертна оценка. Клиентските мнения за тях също са негативни. Най-добре се въздържайте от покупката им към този момент. Дигиталният пазар предлага и по-добри алтернативи.
ВАЖНО: Капсулите Collanol са изчерпани. Ако търсите продукт за облекчаване на болките в гърба, кръста и ставите – Вижте Hondrox.
Жени Сиракова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.