CocoSlimmer Кафе с Кокос – Готов ли си за Лятото?

Важна информация: CocoSlimmer вече не се предлага на българския пазар. За регулиране усещането за глад и ускоряване обмяната на веществата „Красота и Здраве“ препоръчва ReduSlim.

cocoslimmer кутияПродуктът CocoSlimmer е от 100% натурален кокос, зелено кафе, Акай бери, Гарциния Камбоджа и L-Карнитин. Комбинацията им топи скоростно мазнините, контролира апетита и цялостно тонизира организма. Пийте кафе CocoSlimmer и влезте бързо, вкусно и лесно в перфектната форма!

Затлъстяването и наднорменото тегло са се превърнали в проблем на съвременното общество. Липсата на физическа активност, заседналия начин на живот, целодневното седене пред компютъра и храненето на крак нанасят почти необратими щети върху нашия режим, нарушават метаболизма и теглото ни, и ни пречат да живеем пълноценно.

Въпреки преумората от работата и натовареното ежедневие, хората все пак полагат усилия, за да поддържат тонуса на тялото си и да се борят с последиците от лошото хранене. Но мнозина правят грешката да се подложат на изтощителна диета, или пък се хвърлят към фитнес упражнения, които не им се отразяват добре.

Има по-лесен и не толкова мъчителен начин човек да се освободи от излишните килограми. Това е постижимо с помощта на хранителни добавки, които да способстват процеса по разбиване на мазнини, да потискат апетита и да помагат за по-бързото достигане на желаната форма. Всичко това, без необходимостта от тренировките, гладуването и измъчването на тялото и организма.

Подобна добавка е новият и органичен CocoSlimmer Coffee – разтворима напитка от 100% натурален кокос. Действа като заместител на сутрешното кафе и спомага за стимулирането на метаболизма. По-долу ще откриете подробно описание на тази нова добавка, как действа и как да я прилагате. Четете внимателно, това може да е новият ви съюзник в отслабването!

>> Поръчай Бързо и Лесно ТУК <<

CocoSlimmer Green Coffee – Състав, Разработен за да Дава Резултати

CocoSlimmer е резултат от преработката на висококачествени зърна зелено кафе, комбинирани с редица съставки, известни с тяхното умение да спомагат отслабването. Зеленото кафе е познато отдавна като средство за разбиване на мазнините, което стимулира метаболитните процеси, като същевременно зарежда тялото с енергия, която обаче не води до превъзбудата от обикновеното кафе. КокоСлимър съдържа и небезизвестната Гарциния камбоджа, която произвежда ензим, пречещ на натрупването и акумулирането на мазнини, като в същото време разбива вече натрупаните.

cocoslimer състав

В допълнение към тези два компонента, CocoSlimmer Green Coffee съдържа още Асай бери и Африканско манго, чието комплексно действие е засилено и от добавения L-карнитин. Тяхната основна функция е да разбиват натрупаните мазнини, да не позволяват повторното им събиране в проблемните зони и да регулират холестерола. Натуралният кокос пък придава мек и плътен вкус на разтворимата напитка.

Силата на Кокоса в Борбата с Килограмите

Кокосът отдавна е бил разкрит като плод със значителни ползи за човека. Той намира широко приложение в редица продукти от различни индустрии. Екстракти от кокос могат да бъдат открити в козметичните продукти като етерични масла и сапуни.

кокосов орехСам по себе си като плод, кокосът е изключително богат на полезни за организма вещества – витамин С, калций и магнезий, и редица други. Но кокосът има и още едно предимство. Той оказва изключително силно влияние върху килограмите. Все по-популярни стават свойствата му, засягащи редукцията на теглото и вталяването. Редица диетични добавки вече включват в състава си кокос.

Такъв е новият CocoSlimmer, който съдържа натурален кокос. Натуралният му състав е идеално допълнен от кокоса. По този начин се засилва комплексното действие на всички съставки.

Всички тези разнообразни компоненти се допълват в комплексната формула на CocoSlimmer, превръщайки го в добър избор за подпомагане на вашия хранителен или тренировъчен режим. Забравете за чувството на излишна превъзбуденост, и се фокусирайте върху приятното усещане за енергичност и сила. Съставките на CocoSlimmer подпомагат за разбиване на мазнините и трансформацията им в енергия.

Още за уникалните качества на Кокоса в борбата с килограмите

CocoSlimmer – Цена и Доставка

За момента, напитката CocoSlimmer не може да бъде открита във магазинната мрежа, тъй като производителят разчита на новите технологии и улесняване на потребителите. Осигуряване качеството на КокоСлим при настоящата цена би било повлияно от надбавките на прекупвачите, а поддържане на цяла мрежа магазини, не е финансово оправдано. Но можете да поръчате разтворимото кафе с натурален кокос онлайн. Просто трябва да посетите официалния уебсайт на компанията, където има кратка форма за заявка.

как да поръчам кокослимър

Уверете се, че въвеждате коректни данни, тъй като с вас ще се свърже оператор на производителя и дистрибутора, за да могат да бъдат уточнени детайлите по заявката ви. Операторите имат значителни компетенции и ще могат ясно да ви консултират за препоръчителните количества, в зависимост от резултатите, които искате да постигнете, и сегашното ви тегло.

Заплаща се при получаване на поръчката, когато ще можете да инспектирате вашия CocoSlimmer и да извършите наложения платеж след това. Поради популярността на напитката, е важно да се пазите от фалшификати! Бъдете бдителни и ако поръчвате CocoSlimmer, правете го единствено през официалния сайт на производителя и дистрибутора.

Доставката ще пристигне в рамките на 3 до 5 работни дни след конкретизиране на детайлите, на посочен от вас адрес.

Как Да Пием CocoSlimmer Green Coffee?

Препоръчителния начин на употреба на CocoSlimmer зелено кафе е рано сутрин, 15 минути преди закуска. Най-добре е да замести сутрешната ви чаша обикновено кафе. CocoSlimmer Green Coffee ще ви тонизира за деня и ще започне да работи безупречно.

Разтворете едно пакетче CocoSlimmer в чаша гореща вода или обезмаслено мляко, и се насладете на невероятния вкус и мекота. Освен, че ще спомогнат за топенето на мазнините, съставките ще повлиаят глада и непреодолимите желания за сладко.

Защо CocoSlimmer?

Важно е наднорменото тегло и затлъстяването да не бъдат оставяни без контрол. Излишните килограми могат да доведат до сериозни проблеми със здравето и дори да застрашат живота. Струпването на мазнини около органите нарушава и значително затруднява тяхната естествена функция.

Вече не е нужно да се изтощавате до смърт във фитнеса, или да стресирате организма като гладувате. Балансирайте менюто си и гледайте да не се обездвижвате, а за постигане на задоволителни резултати, добавете и новия CocoSlimmer с натурален кокос към ежедневието си. За един вкусен и свеж старт на деня!

Важна информация: CocoSlimmer вече не се предлага на българския пазар. За регулиране усещането за глад и ускоряване обмяната на веществата „Красота и Здраве“ препоръчва ReduSlim.
Жени Сиракова

12 коментара

 1. Галя Събева май 16, 2017
 2. Калина Коева май 19, 2017
 3. Мария Стоименова май 25, 2017
 4. Лили Г. юни 2, 2017
 5. Радка Павлова юни 5, 2017
 6. Надежда Велчева септември 5, 2017
  • Jenya Sirakova април 3, 2018
 7. Rosali юли 30, 2018
 8. Гери юли 30, 2018
 9. Victoria юли 31, 2018
 10. Мира август 22, 2018
 11. Ivet Boeva септември 11, 2018