XtraSize – Повече Удоволствие в Сантиметри Или Не?

XtraSize са таблетки за повече качествено и количествено удовлетворение в интимната сфера, чийто прием се води подходящ за мъже на всички възрасти. Производителите му твърдят, че той може да спомогне за по-доброто сексуално изживяване и на двете половинки, стига да бъде прилаган спрямо наличните инструкции за употреба. Счита се, че съдържа екстракт от растението бабини зъби, корен от женшен, листата н палма-джудже, L-аргинин и тиквено семе. Наличните за продукта за по-дълго време за задържане на ерекция и уголемяване на мъжкия полов член не могат да потвърдят способността му да дава видими резултати. Има ли алтернативи?

Интимните проблеми съвсем доскоро се водеха за тема табу. Макар и обществеността да е започнала все повече да се отваря по теми, свързани с човешката сексуалност, това съвсем не означа, че на средностатистическият мъж или жена им е лесно да признаят за несполуките си в тази сфера.

Виж Препоръчан Продукт

Те ги считат за провали и една от основните причини за това е, че никой не иска да признае за тях. Отказът да се говори открито кара повечето хора да си мислят, че са единствените с подобни оплаквания. Което пък от своя страна създава психологически бариери и предпоставки за нови интимни несгоди.

Знаете ли, че …?

Физиологичните сексуални дисфункции най-често са причинени от хормонален дисбаланс, диабет, сърдечни или бъбречни заболявания, неврологични нарушения, проблеми с функционирането на черния дроб или алкохолизъм. Психологическите пък се дължат на стрес, проблеми на работното място, тревожност, страх, притеснения, свързани с това, как се представяме в леглото пред партньора си, липса на комуникация, депресия, чувство за вина или сексуална травма в миналото.Случаите на преждевременна или прекомерно потиснатата еякулация са най-добре познатите на всеки един представител на силния пол еректилни дисфункции. Милиони мъже по света търсят решение. Разберете кои са 5-те Билки за Сексуално Блаженство!

В настоящата статия ще обърнем по-сериозно внимание на филмираните таблетки за по-голяма наслада от половия акт ЕкстраСайз. Производителите им твърдят, че те притежават изцяло натурален и билков състав и имат способността перманентно да разширят кавернозните (пещеристи) тела на пениса.

Съществуват редица научни факти, които могат успешно да оборят тази позиция. Нека разберем, кои са те.

Какво Да Очакваме от Таблетките за Интимно Щастие XtraSize?

Предполагаемият екип от учени, който седи зад средството за удължаване на времето за задържане на ерекция твърди, че механичното уголемяване на размера на пениса е невъзможно. Техните филмирани капсули следва да въздействат върху кавернозните тела, когато те вече са достигнали състояние на сексуална възбуда.

Което пък индикира, че таблетките за по-силно удоволствие от половия акт не са способни да дадат дълготрайни резултати. Тяхното въздействие е само моментно. Те нямат способността да разширят перманентно двете пещеристи тела (Corpus cavernosum и Corpus spongiosum – пениса и главичката), карайки ги да приемат и изпомпват повече кръв и водейки до тяхното видимо уголемяване и разширяване.

Рекламната кампания на средството за по-добро представяне в леглото не е базирана на кореспондиращи с науката факти. То няма и Сертификат за качество, нито е преминало оценка от независими експерти.

Въпреки това, създателите му твърдят, че приемът на две филмирани таблетки за премахване на еректилната дисфункция може да доведе до:

 • Уголемяване с между 3,5 и 7.5 на дължината и ширината на половия член;
 • Постигане на по-дълго време за задържане на ерекция;
 • Способност за няколко последователни полови акта;
 • Повече удоволствие за всички партньори;
 • Перманентни качествени и количествени резултати;

Автентични Ли Са Съставките На Средството За Задържане на Ерекцията?

Таблетките за трайно удоволствие от секса XtraSize предполагаемо включват единствено натурални съставки. Тъй като продуктът не е преминал независима оценка на експерти, това не може да бъде потвърдено със сигурност.

Твърди се, че отделните компоненти са следните:

 • Екстракт от Бабини Зъби: Мощен афродизиак, който увеличава потентността и спомага за задържане на ерекцията.
 • Корен от Женшен: Активно стимулира либидото и сексуалното желание.
 • Листа на Палма-Джудже: Води до лесна възбудимост и спомага за разширяването на кавернозните тела.
 • L-Аргинин: Засилва микроциркулацията на кръвта и нейният приток към мъжкия полов член.
 • Тиквено Семе: Стимулира потентността и е естествен източник на протеини и други полезни вещества.

Цена и Приложение на Афродизиака XtraSize

Макар и да не можем да препоръчаме средството за уголемяване на пениса като качествено средство за подобряване на интимния живот, трябва да споменем, че то се предлага като единична бройка на цена от 99 лв. и в два отделни промо пакета. Те са:

 • Икономичен: Клиентите получават 2 опаковки срещу 189 лв. Те следва да стигнат за 4-месечен прием.
 • Препоръчителен: Закупилите го получават 3 опаковки на цена от 250 лв. Таблетките за активно стимулиране на либидото следва да стигнат за период от 6 месеца.

Препоръчителният прием на таблетките е 2 (два) пъти дневно преди маструбация или полов акт. Потребителите следва да приемат обилно количество вода и течности. Дневната доза не бива да се надвишава.

Интимните Хоризонти Могат Да Бъдат И Много По-Широки!

Тъй като автентичността на таблетките за мъжественост и потентност не може да бъде установена, всеки, който желае да подхрани своето мъжко его и да смае половинката си с невероятни размери, може да поръча капките Casanova, които съдържат екстракт от мощния афродизиак – гъбата Phallus Impudicus. Вземете го сега на половин цена и разцепете половинката от наслада!

Виж Препоръчан Продукт

Жени Сиракова

Leave a Reply