5 Билки За Сексуално Блаженство

мъж и жена се целуват в житатаБогатият набор от средства, с които разполага природата, може да спомогне за облекчаването на всякакъв род болежки, включително и такива от по-интимно естество.

Сексуалните дисфункции са свързани не само с физиологични, но и с психологически фактори. Освен това са и трудни за признаване, дори пред най-близките хора до индивида.

Затова е и добре да знаем, че можем да разчитаме на изпитани от времето методи. По-долу сме подбрали 5 билки за сексуален екстаз и блаженство, които се прилагат от древността до наши дни. Те влияят положително върху либидото и имат способността да освободят психиката ни от излишните задръжки.

Сексът е най-интимното преживяване, което двама души могат да споделят. Може би и именно заради това, на повечето хора им е изключително трудно да говорят за него. Задръжките често водят до психологични смущения, които пък се изразяват в чисто физиологичен аспект – аоргазмия, еректилна дисфункция, невъзможност за изпитване на възбуда и много други.

крака под завивките

Природата се е погрижила да ни снабди с всичко нужно, за да поддържаме здрав дух в здраво тяло. Трябва по-често да се обръщаме към нея, когато се притесняваме да говорим с близки. Консултациите със специалист също са задължителни, ако проблемите се окажат от чисто медицинско естество. А ако ви трябва просто малко помощ винаги можете да се възползвате от натурални средства за стимулиране на либидото като – таблетките Potencialex

Установените с вековете полезни практики за стимулиране на либидото са успели да помогнат на милиони хора да подобрят представянето си в леглото и да доставят на себе си и партньора си върховно удоволствие и чист екстаз. Към най-популярните от тях спадат древноиндийското учение за секс и човешки взаимоотношения, наречено тантра, консумацията на определени храни и напитки, както и физическите упражнения.

Знаете Ли Че?
Тантра спада към йога-ученията и съчетава по почти магически начин основните изкуства (поезия, музика, рисуване, танц), правилните движения по и на тялото, както и самия сексуален акт. Достигането до върховното, почти божествено удоволствие, изисква месеци на предварителна подготовка и специални тренировки за организма, мускулите и душата. Самият интимен контакт е изключително продължителен, поради което е добре и обстановката да е подходяща и предварително подготвена. Използват се много етерични масла. Научете повече за Аргановото масло и неговите свойства тук!

Най-добрият подход към подобен вид смущения винаги е естественият. Съзрявайки и остарявайки, нашите тела преминават през редица промени и билките са един от най-сигурните помощници, на които можем да разчитаме за активното стимулиране на либидото и продължителната наслада от секса и в зряла възраст. Капсулите Prostero биха били много полезен помощник на мъже в затруднение – прочетете повече за тях.

Те са и основна съставка на гелът за дълга и продължителна ерекция Tornado Gel. Вземете го сега и подсилете мъжеството си на макс! Натуралната му композиция включва букет от билки, които по естествен път засилват притока на кръв към малкия таз и водят до видимо големи резултати.

Нека научим и кои са 5-те най-добри билки за сексуална наслада.

Шатавари – Аюрведична Медицина за Засилване на Желанието!

Билката шатавари (Asparagus racemosus) е широко прилагано в аюрведичната медицина растение. Счита се, че то има подчертано позитивно въздействие върху женската полова система, балансирайки производството на естроген в тялото и премахвайки излишния стрес и преумора. Използва се и за стимулиране на плодовитостта и улесняване на зачеването.

Любопитно?
Според Аюрведата жената следва да бъде олицетворение на всяко едно от следните неща, за да постигне сексуална хармония със своя партньор и любовта им да даде плод – спокойна, освободена от излишния стрес, силна и изпълнена с желание за интимност. Древноиндийското учение обръща изключително силно внимание на здравословното хранене и пряката му свързаност със сексуалното щастие.

Тонгкат Али или ‘Дългият Джак’ – За По-Голяма Мъжественост!

Латинското наименование на тази билка е Eurycoma longifolia. Тя представлява натурален тонг катекстракт от корена на малайзийско дърво, наричано още Дългият Джак заради способността си да води до качествено и количествено уголемяване на мъжкия полов член.

Засилва производството на тестостерон в тялото и повишава либидото. Спомага за по-дългото време за задържане на ерекцията и подобрява качеството на семенната течност.

Книдиум – Стимулира Либидото На Мъжете и Жените!

книдиумКитайската билка Cnidium monnieri е широко прилагана от векове в народната медицина на източната държава. Тя е способна да засили желанието и при мъжете, и при жените. Приема се под формата на семена, като се счита, че е изключително подходяща за хора, които страдат от аоргазмия и еректилна дисфункция.

Отпуска вените и артериите на мъжкия полов член, позволявайки им да се разширят и подобрявайки притока на кръв в зоната. При жените книдиум засилва циркулацията на кръвни телца в областта на клитора, повишавайки неговата чувствителност.

Корейски Червен Женшен – Нагорещява Любовните Страсти!

Тази билка е световноизвестна със способността си да стимулира либидото. Това се дължи на корейски червен женшенвисоката концентрация на гинсенозиди в него, които имат действие, подобно на това на тестостерона. Червеният женшен е и изключително силен източник на енергия.

Трябва да се внимава, кой точно вид женшен се консумира, тъй като обикновеният действа по-скоро успокояващо. Тук говорим за корейския червен женшен. Консумират се между 0.5 – 3 гр. под формата на чай, в настърган вид или като подправка към ястие. Допринася за освобождаването на азотен оксид в тялото и засилването на притока на кръв към половите органи.

Корен от Растението Мака – Взаимно Удоволствие и Наслада!

Изключително потентен афродизиак и имуностимулант, който оказва положително влияние за нарастване на здравословния сексуален апетит и при двата пола. Коренът на растението мака, или Lepidium meyenii, спомага за засилването на производството на половите хормони. Той е и основната съставка в продукта Peruvian Maca.

корен от растението Мака

Природата Помага за Качеството на Вашия Сексуален Живот!

Различните видове билки и растения имат способността да подобрят не само нашето здраве, облекчавайки симптомите на различни видове заболявания, но и да допринесат за качеството и количеството на интимните ни приключения. Заложете на тях, за да се радвате на добър сексуален апетит и в напреднала възраст!

Ето и още интересни статии – 7 Мита и Заблуди за Секса или Факти Важни за Секса, но ни е Срам Да Попитаме

Жени Сиракова

Leave a Reply