Varius Plus – Нов Гел за Разширени Вени с Успокояваща Био-Формула!

Varius PlusVarius Plus представлява нов успокояващ гел за хора с разширени вени на пазара. Неговата формула от натурални съставки има за цел да облекчи кожата с разширени вени. Производител на органичният гел Varius Plus е украинската компания „Гранада“ ООД («Granada» Ltd.). Тя е популярна сред потребителите онлайн с богатия си и успешен каталог, състоящ се от био-козметични изделия.

Как работи успокояващият гел за разширени варикозни вени Вариус Плюс? Безопасен ли е той за ежедневно локално нанасяне? Има ли измами и опити за фалшификати на пазара? Откъде да купя средството за оклекчаване и възстановяване на кожата с варикозни вени Varius Plus? Достъпна ли е цената на официалния уебсайт на проиводителя „Гранада“ ООД?

Нашият екип направи проучване относно продукта онлайн. Фокусирахме се върху мнения, отзиви и коментари във форуми, като „БГ Мама“ («BG Mamma») от потребители, които вече са закупили гела. Проучихме всяка от активните съставки, включени в натуралната му формула. Разбрахме как може да откриете оригиналния продукт на достъпна цена в България, кога има промоции и намаления. Както и как потребителите могат да се възползват от тях.

Като цяло те споделят, че са доволни от натуралния гел Varius и са успели да го закупят на добра цена онлайн. Очаровани са и от богатата органична формула, включваща екстракти от водорасли и касторово етерично масло. Искате ли да разберете как повлияват на кожата? Да узнаете останалите мнения, които клиентите онлайн споделят? Дали има странични ефекти и опити за измама с фалшификати?

За да научите отговорите, останете с нас до края на ревюто на успокояващия гел за варикозни вени Varius Plus.

арника

Арника – Защо Екстрактът ѝ е Толкова Известен в Био Козметиката?

Арника се нарича билка, която вирее в планините в Централна Европа, южните части на Скандинавия и Сибир. Среща се и в умерените климатични зони в Северна Америка. Този екстракт е изключително популярен между производителите на био-козметични продукти. Съществуват много средства на пазара, които включват във формулата си именно екстракт от арника. Но защо?

Растението арника съдържа специални минерали и витамини. Te могат да окажат положително влияние върху болки във ставите, мускулите, възпаления, кожни раздразнения, подутини и рани. Важно е, обаче, екстрактът от арника да не бъде приеман орално през устата – тогава може да се окаже отровен. Заради това производителите го включват във гелове или кремове с локална апликация.

Такъв е случаят и при гелът с естествена формула за повлияване на разширените вени Varius Plus. Повече информация за него може да намерите, ако останете с нас до края на ревюто.

Какво Представлява Гелът за Повлияване на Дермата с Разширени Вени Varius Plus?

разширени вени, гел, varius plus

Гелът с натурална формула за повлияване на дермата, страдаща от разширени вени Varius Plus е био-козметично средство, разработено от украинската компания Гранада ООД. Те включват в състава му няколко активни елементи, специално подбрани заради възможностите им да благоприятстват кожата. Мненията и отзивите на потребители от форуми онлайн, като „БГ Мама“ (BG Mamma), са положително настроени към гела Varius Plus.

Ето кои позитиви описват те:

 • Натурална Формула за Повлияване на Дермата с Разширени Вени;
 • Освежена Кожа След Препоръчителния Брой Нанасяния;
 • Допринасят за Чувството на Лекота в Краката;
 • Благоприятстват Свободното и Независимо, Самостоятелно Движение;
 • Лесна Поръчка и Бърза Доставка Чрез Официалния Уебсайт на Продукта;
 • Без Налични Сигнали за Неприятни Странични Ефекти и Противопоказания;

NB! Липсата на неприятни странични ефекти и противопоказания не означава, че не могат да се проявят индивидуално. Те следва да се придържат към инструкциите за безопасна употреба, включени в оригиналната търговска опаковка на натуралния гел Varius Plus.

Кои Активни Съставки са Включени в Био-Формулата на Гела Вариус Плюс?

Varius Plus, разширени вени

Натуралните съставки, включени във формулата на органичния гел за варикозни и разширени вени Varius Plus, са многобройни. Проучихме, как всяка от тях може да повлияе на дермата, страдаща от варикоза.

Представяме имената им, а срещу тях е описана функцията и свойствата на съставките:

 • Екстракт от Водорасли – Помага на кожата да се чувства по-свежа и спомага за регенарацията на тъканите.
 • Пропиленгликол – Има овлажняващо и омекотяващо въздействие върху кожата.
 • Кастрово (Рициново) Масло – Спомага за запазването на еластичността и бляскавото сияние на кожата. Така тя изглежда млада и красива.
 • Екстракт от Кофеин – Има антиоксидантни свойства. Може да има благоприятно въздействие върху мускулите и така да повлияе на чувството за свобода на движение.
 • Екстракт от Планинска Арника – Известно растение, виреещо из европейските планини и популярна като директен продукт за мазане.
 • Екстракт от Пчелна Отрова – Има антисептично и антивъзпалително действие. Спомага за възстановяването на еластичността на кожата, както и за подобрявае на лекотата при движение.
 • Концентрат от Еленови Рога – Подобрява кръвообращението в областите, където се приложи локално. Спомага при облекчаване на натоварени мускули.
 • Екстракт от Гинко Билоба – Има тонизиращи и антиоксидантни свойства. Спомага за поддържането на кожата свежа и младолика.

Как Се Прилага Гела за Облекчаване на Варикозни и Разширени Вени Varius Plus?

крем, жена, varius plus

Според официалния уебсайт на натуралния гел Varius Plus, той е безопасен за локална употреба при следване на инструкциите за употреба. Производителят „Гранада“ ООД съветва те да бъдат съблюдавани стриктно. Последно са актуализирани през 2019 г.

Ето какво гласят:

 1. Използвайте гела Varius Plus по 2 (два) пъти на ден – сутрин и вечер.
 2. Препоръчително е нанасянето му след горещ душ. Той отпуска и стопля кожата предварително.
 3. Вземете малко от крема върху пръстите или дланта си. Нанесете върху местата, които искате да повлияете. Масажирайте леко с кръгли движения и оставете да попие.
 4. Препоръчва се периодът на ползване да продължи поне 1 (един) месец.

Подробни указания за употреба могат да се открият в опаковката на оригинала на натуралния гел Varius Plus.

Как Да Поръчам Натуралния Гел Varius Plus?

Varius Plus, преглед, разширени вени

Потребителите онлайн във форуми, като „БГ Мама“ (BG Mamma), водят разгорещени дискусии относно поръчката и доставката на продуктас. Те са се опитали да го открият в много онлайн магазини, аптеки и дрогерии. Включително и в Amazon, eMag, eBay, AliExpress и AliBaba. Но въпреки това са избрали официалния уебсайт на гела, за да направят своята поръчка. Споделят, че там са открили най-доброто съотношение на цена-качество и сигурност, че ще получат оригинала на гела Varius Plus. Не бива да се изключват вариантите, че измама с фалшиви продукти в Интернет може да съществува.

Заради това и поръчката от лицензираната уеб-страница на натуралния гел за повлияване на разширените вени Varius Plus е препоръчителна. Тя става бързо и лесно. Клиентите просто трябва да въведат своите имена и актуален телефонен номер за контакт. Официален дистрибутор на продукта ще се свърже с тях за потвърждение и уточняване на детайлите по доставката. Повече подробности за този процес може да прочетете тук.

Малките Стъпки Към Здравословния Живот Имат Значение!

вариус плюс, дамски крака

Дори и понякога да ни изглеждат като малки и незначителни, ежедневните ни навици за по-здравословен живот имат значение. Заради това е хубаво да започваме сутрините си с чаша бронирано кафе, например. Да не забравяме и полезните свойства на плодове и зеленчуци, които се срещат в природата. Лукът, чесънът и лимонът са едни от тях. А ако сме хапнали банани в изобилие – корите им също могат да се окажат изненадващо потребни. Всички те ни помагат да водим един по-пълноценен и щастлив живот!

Накратко: Натуралният гел за облекчаване на варикозни и разширенивени Varius Plus има богат натурален състав, включващ специално подбрани органични екстракти. Радва се и на одобрителни мнения и отзиви по форумите. Работи по-добре от други алтернативи на пазара.

Жени Сиракова

Leave a Reply