Prostatricum – Био-Капсули за Добро Мъжко Самочувствие във Всяка Една Възраст!

ProstatricumProstatricum са най-новото предложение, поднесено като филмирани капсули, на пазара на био-козметичните изделия от компанията-производител “Гранада” ООД (‘Granada’ OOO /Ltd.). Нейното седалище се намира в украинската столица Киев. В разработката на формулата участва и още една компания, известна с натуралните си продукти за повлияване на доброто състояние на тялото и външния вид. Тя се казва ‘Neo Elementum’ Ltd. Основана е и е базирана в САЩ. Органичното изделие със състав за мъжественост и самочувствие Простатрикум цели да въздейства на процесите по извеждане на течности извън тялото. Както и да подсили репродуктивната и сексуалната функция, разчитайки единствено на био-компоненти.

ВНИМАНИЕ: Капсулите Prostatricum вече не се предлагат в Бъгария. Препоръчваме ви да се запознаете с по-добра алтернатива на имам Prostero.

 

Какво точно включва формулата на филмираните таблетки със състав за повлияване на либидото и простатната дейност Prostatricum? Има ли вредни консерванти, оцветители и овкусители в съдържанието? Да очакваме ли неприятни странични ефекти или противопоказания?

Съставът на капсулите с био-формула за потентност и в зряла възраст Prostatricum е изцяло натурален. Той се състои основно от екстракти на активните вещества в гинко билобата, ехинацеята, сао палмето и минералът цинк. Официалният уебсайт на продукта гласи, че в него няма добавени изкуствени консерванти.

Той е и единственото място, от което клиентите могат да поръчат оригинала на изделието без страх, че може да попаднат на фалшификат или опит за измама. Потребителите просто трябва да попълнят своето име и актуален телефонен номер в бланката, налична там. С тях се свързва дистрибутор и се уточняват детайли относно параметрите на продукта и точният адрес за поръчка и доставка. Възприетият метод за плащане е чрез наложен платеж.

Четете още детайли в ревюто на филмираните капсули Простатрикум по-долу.

Мъжко Здраве – Защо Силният Пол Не Обича Да Ходи на Лекар?

prostatricum, простата

Жените понякога се чувстват, все едно изнасят тежестта на целия свят на плещите си. Но на традиционно считаната за по-силна част от човечеството също невинаги им е лесно. Статистиките сочат, че мъжете в разцвета на репродуктивните си възможности често са притеснени от заобикалящата ги действителност. То е на немската компания ‘ Bayer HealthCare’. Показва, че близо 1/3 от тях, които са на 25-35г., изпитват невъзможност да се справят със съпружеските си задължения.

Виж Още: 7 Мита и Заблуди за Секса

А основните причини за това са:

 • Завишени очаквания поради гледането на прекалено много филми за възрастни и комерсиализирането на голотата;
 • Икономически проблеми;
 • Стрес;

А ето и някои полезни съвети за преодоляване на дисфункциите по време на интимност и полов акт:

 • Ограничете предшестващата го консумация на алкохол и никотин.
 • Грижете се за поддържането на нормални нива на мъжките полови хормони в организма.
 • Поддържайте изрядна хигиена в областта на половите органи, тъй като чрез тях най-лесно навлизат опасни за пикочно-половата система вируси и бактерии.

Женското Отношение Е Важно за Мъжкото Самочувствие!

Ниското либидо, половите дисфункции и уголемената простата (доброкачествена простатна хиперплазия) могат да сринат мъжкото самочувствие. Не бива да пренебрегваме и още един фактор – женското отношение. Когато то е пренебрежително и дори подигравателно, гордостта на силния пол спада. А това прави и представянето им в леглото значително по-лошо. Затова – отнасяйте се с уважение към партньорите си и винаги хвалете техните способности. Така ще се радвате на добър интимен живот!

Нека обърнем по-детайлно внимание на характеристиките на филмираните капсули Prostatricum. Те са плод на труда и усилията на екипите от две био-козметични компании – “Гранада” ООД (‘Granada’ OOO /Ltd.) и ‘Neo Elementum’ Ltd. (‘Нео Елементум’ ООД). В резултат на това се получава средство за подсилване на взаимното удоволствие от секса и благоприятстване на нормалните функции на простатата. То е популярно и предпочитано сред онлайн форум общността. Дори и типично критичните дискусионни бордове, като тези на “БГ Мама” (‘BG Mamma’), са добре настроени към начинът, по който действа продуктът. Мненията и отзивите там са с положителна насоченост.

Какво Са Био-Капсулите с Формула за Взаимна Наслада Prostatricum?

двойка

Всеки мъж иска да бъде считан за истински жребец в леглото. За съжаление, напредването на възрастта, стресът и умората често стават повод това да не се случи. Прилагането на природни средства в помощ на сексуалната и репродуктивна функция не е нещо необичайно. Prostatricum са натурални таблетки с формула за положително повлияване на либидото, издръжливостта и репродуктивната функция. Техният състав е натурален, като на официалния уебсайт изрично е описано, че няма добавени изкуствени консерванти и овкусители.

Те са филмирани с цел по-лесен прием и последващо разграждане в стомашно-чревния тракт. Повечето клиентски коментари, мнения и отзиви свидетелстват за доброто им въздействие върху мъжкия организъм. Съотношението ‘цена-качество’ също радва потребителите. Няма информация за възникнали странични ефекти или противопоказания спрямо дневния прием.

Виж Още: Хранене и Третиране с Билки на Увеличената Простата

А ето и кои негови характеристики са считани за най-силни от клиентите:

 • Био-Формулата с Екстракти от Билки за Повлияване на Простатата и Либидото, Която Не Включва Опасни Консерванти;
 • Без Данни за Неприятни Алергични Реакции и Опасни Противопоказания;
 • Равнопоставеност между Цената и Качеството;
 • Достъпна Стойност при Поръчка през Официалния Уебсайт;
 • Доставка до Прага на Дома с Наложен Платеж;

Nota Bene! Липсата на странични ефекти не предполага, че такива са невъзможни. Спазвайте редовно актуализираните инструкции за употреба и не прилагайте повече от препоръчителното максимална количество на ден – 3 (пъти) на денонощие по 1 (една) капсула половин час преди хранене. Капсулите се пият 1 (един) месец, след което се правят 3 (три) седмици почивка и може да се започне отново.

Какви Са Био-Компонентите във Формулата на Капсулите Prostatricum?

prostatricum, мъж, болки в простата

Официалната уеб-страница на филмираните капсули Простатрикум изрично подчертава, че изделието за мъжко самочувствие има натурална формула за потентност. А в нея не влизат опасни химикали, овкусители и консерванти. Науката счита съставките му за безопасни и хипоалергенни. Те имат ясен произход.

Ето и основните компоненти в този натурален състав:

 • Екстракт от Сао Палмето: Южноамериканска билка за повдигане на мъжкото самочувствие и либидото. Може да се прилага и от жени. Засилва кръвообращението.
 • Екстракт от Гинко Билоба: Популярно средство за стимулиране на паметта и концентрацията. Дава енергия и тонус.
 • Екстракт от Ехинацея: Мощен противовъзпалителен и антибактериален агент. Спомага за регенерацията на клетките на мускулните тъкани.
 • Цинк: Изключително важен за мъжката полова система и простатата минерал.

Как Да Поръчам на Добра Цена в България Филмираните Капсули Prostatricum?

prostatricum, двойка в легло

Клиентските мнения и отзиви споделят, че най-конкурентноспособната цена на капсулите за взаимна наслада в леглото се предлага на официалния уебсайт. Стойността е еднаква във всяка държава на разпространение. Ако има промяна в размера на сумата, то това се отдава на разликата в отделните валути в Германия, Италия, Франция, Испания и Гърция. Тя просто се преизчислява според конкретния случай.

3-те лесни стъпки за поръчка и доставка са:

 1. Попълнете Име и Актуален Телефонен Номер в Бланката на Уеб-Страницата.
 2. Приемете Обаждане от Оператор и Изяснете Детайлите.
 3. Вземете Продукта в Дискретна Опаковка и Платете с Наложен Платеж.

Виж Още: Помощ при Поръчка, Доставка и Плащане

Най-Хубавото Удоволствие Е Взаимното!

Няма нищо по-хубаво при интимния акт от момента на върховна наслада и кулминация. Особено, когато е взаимна. Разговорите с партньора, уточняването на очакванията и откриване на скритите копнежи и желания спомагат за това. Правете ги по-често!

Накратко: Филмираните капсули с био-формула за добро либидо и нормална простатна дейност Prostatricum въздействат положително на мъжкия организъм. Потребителите по онлайн форумите за репродуктивно здраве одобряват начина им на повлияване. Те работят по-добре от други алтернативи.

ВНИМАНИЕ: Капсулите Prostatricum вече не се предлагат в Бъгария. Препоръчваме ви да се запознаете с по-добра алтернатива на имам Prostero.

 

Жени Сиракова

Leave a Reply