SlimJoy AdipoSlim XXL– Ефективна ли е Добавката Срещу Излишните Килограми?

Време за четене: 4 min

Slimjoy Adiposlim XXL опаковкаSlimJoy AdipoSlim XXL са новоразработени филмирани капсули за премахване на излишните килограми и оформяне на фигурата. Навлязоха на българския пазар съвсем наскоро и са поредната алтернатива пред потребителя.

Ако искате да отслабнето без рискове и йо йо ефект най-добре обърнете внимание на напитката Keto Light+ 

Огромното количество хранителни добавки за отслабване може да бъде объркващо и затормозяващо за повечето хора. Това прави избора на подходящо средство за вталяване сложен, досаден и поради тези причини – много често грешен. Потребителите са нетърпеливи и решават да купят първото, което им попадне пред очите без да се замислят дали това е най-удачното решение за постигане на целите им.

А отслабването е една тежка задача, която трудно може да се отдаде с лекота на всеки. Особено ако сме избрали неподходящ продукт за целта. При всички положения, е хубаво да имате и друга база, от която да тръгнете към вталяването. Най-добре за началото научете как да контролирате теглото си благодарение на по-балансирано и здравословно хранене.

Ако не промени поне малко хранителните си навици и това колко и как се движите през деня, дори най-добрите добавки няма да успеят да ви помогнат. А ние сме далеч от мнението, че SlimJoy AdipoSlim XXL е добър съюзник в борбата с излишните килограми.

Slimjoy Adiposlim опаковка, ябълка, лалета, сантиметър

Какво Представляват Капсулите Slimjoy Adiposlim?

Посоката на действие на таблетките SlimJoy AdipoSlim за скоростно топене на излишните килограми е насочена към активиране и влияние върху кафявата мастна тъкан. Нейното основно свойство е да се трансформира в енергия. Тя е един от основните източници на топлина и енергия за новородените и се среща в голямо количество при по-слаби хора, основно жени. Тя е естествен заместител на треперенето и генерира топлина. Активирането ѝ се случва под влиянието на ниски температури, повишен адреналин или хормонален дисбаланс.

Изследванията в областта на кафявата мастна тъкан и ефектът, който има върху излишните килограми, когато се активира, са ограничени и крайно недостатъчни. По-добре се откажете от доказано вредни навици по време на хранене, за да контролирате теглото си, отколкото да рискувате с продукти като XXL SlimJoy AdipoSlim, чийто ефект е неизяснен.

Тези нови капсули се предполага да активират кафявата мастна тъкан, за да накарат организма сам да гори мазнини и калории. Но все още и в научната общност не е изяснено как започва и протича този процес. Затова и възможността капсулите да постигат обещаните ефекти е много малка.

Какво Обещават Създателите на Капсулите – Slimjoy?

Мъж и жена във фитнес слимджой адипослим

Производителите на филмираните капсули Слимджой Адипослим Sensilab са направили редица обещания, за да превърнат продукта си в привлекателно решение за проблема със затлъстяването. Сред тях са:

  • Стимулиране горенето на мазнини;
  • Намалява мастните клетки в уязвимите зони като корема;
  • Пречи на последващото отлагане и натрупване на мазнини;
  • Вталява фигурата и премахва излишните сантиметри.

И наистина, това са примамливи обещания. Но не съществуват конкретни доказателства, че капсулите AdipoSlim могат да ги изпълнят. Точно обратното, попаднахме на достатъчно потребителски мнения, които показват, че продуктът не е толкова мощен, колкото създателите му афишират. А те се осланят на състава му. Искахме да открием нещо специално в него, и макар да притежава подходящ състав, не успяхме да се уверим, че формулата е безопасна и без странични ефекти за потребителите. Не открихме нито сертификат за качество нито клинични изследвания сочещи резултати от Адипослим.

Състав и Свойства на Таблетките SlimJoy AdipoSlim XXL

Люти чушки, Адипослим капсули

Разработчиците на Adiposlim xxl капсулите наблягат на едно ключово нещо около техния продукт. Именно Слимджой Адипослим формулата, по която са създадени, се предполага да е патентована и напълно органична. Ето и някои от обявените съставки:

  • Екстракт от Червен Портокал
  • Лют Червен Пипер
  • Оризов Концентрат
  • Кофеин
  • Комплекс Витамини B6
  • Екстракт от Зелен Чай

Част от тези съставки са познати с диуретичния си ефект върху организма, най-вече кофеинът и зеленият чай. Те карат тялото да преработва веществата по-бързо и да ги извежда, като спомагат и за детоксикация. Същото, до известна степен, може да се каже и за лютия червен пипер.

Знаете ли кои са Супер-Храните за Топене на Мазнини?

Останалите SlimJoy Adiposlim съставки нямат ясна научна обосновка и доказателства за ефекта си върху излишните килограми или кафявата мастна тъкан. Освен това, в хода на нашето проучване на продукта, открихме реалната възможност да поява на нежелани странични ефекти. Стомашните болки и диарията са сред основните проблеми. Не е изяснено дали това се дължи на съставките, за които ни е ясно, или поради наличието на примеси и елементи, които нямат натурален произход.

Вместо да вярвате на празни обещания, по-добре е да се уверите в автентичността и ефективността на продуктите, които ползвате. Но ако искате да бъдете и в добра форма, няма да ви навреди и да разберете какво е най-подходящо да ядете. Не само като съдържание на мазнини, протеини, белтъци и въглехидрати, но и според сезонността.

Знаете ли, че… ?

Трупането на излишни килограми често пъти е сезонно обусловено. Например, през зимата качваме килца, защото самият ни организъм не преработва мазнините. Той ги оставя да се натрупат, за да има какво да ни предпазва от студовете. Затова и през различните сезони има различни подходящи храни за поддържане на добра фигура. Посетете блога ни и открийте кои са хранителни елементи за добра форма през есента и се възползвайте от тях на прага на зимата. За да посрещнете студа смело!

Мнения и Коментари за Adiposlim XXL по Онлайн Форуми

Открихме множество Adiposlim мнения във форуми онлайн в България. Потребителите в БГ мама например бяха с много твърдо мнение за капсулите Slimjoy. Според техните коментари и отзиви продукта на Sensilab не е ефективен. Много дами споделят, че са следвали стриктно съветите и инструкциите за прием, но уви резултатите са били незадоволителни.

Няма отзиви и коментари относно Slimjoy Adiposlim свързани с негативни ефекти или противопоказания, но това също трябва да се взима под въпросителен.

SlimJoy AdipoSlim XXL Цена в България

Към Март 2021 SlimJoy Adiposlim XXL не се предлага за продажба. Цената на таблетките е била 50 лева, но както вече описахме количествата са изчерпани. Адипослим не може да бъдат намерени в аптеки или други магазини за хранителни добавки. Имайки предвид съставките на средството за отслабване бихме споменали, че Adiposlim цената е доста висока в сравнение с други продукти. Агресивната реклама от Слимджой също не ни се понрави. Обещанията за ефекта от капсулите Adiposlim е меко казано преувеличен.

Надеждно Средство ли са Капсулите AdipoSlim XXL?

adiposlim slimjoy кутия

Неизяснената схема на прием, неясният произход и съдържание на капсулите SlimJoy AdipoSlim XXL, и още по-неясният им ефект върху кафявата мастна тъкан в организма ни убеди, че тези таблетки не са добро средство за контрол на килограмите.

На пазара са налични алтернативи, които са доказано работещи и ви помагат да се отървете от мазнините здравословно и безопасност. Насочете се към някои от тях и не хабете средства и време с недоказали се продукти като таблетките SlimJoy AdipoSlim XXL. Хубавата фигура не подлежи на компромиси, но бюджетът и здравето ви също!

Ако искате да отслабнето без рискове и йо йо ефект най-добре обърнете внимание на напитката Keto Light+ 

Жени Сиракова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.