Power Factor Saver – Клиентските Мнения през 2021 г. Считат, Че Не Работи!

Време за четене: 4 min

Power Factor Saver БългарияPower Factor Saver е уред за пестене на ток и електрическа енергия, харчена от домакинствата. Неговият производител – компанията ‚Chnee‘ – счита, че той може да помогне на домакинствата да оптимизират своите месечни сметки за електроенергия. Но потребителските отзиви за Power Factor Saver, споделени, като мнения и коментари по онлайн форуми, подобни на „БГ-Мама“, са по-скоро негативни. Хиляди са разочарованите от продукта.

Те споделят, че са закупили Пауър Фактор Сейвър на една не особено достъпна, макар и рекламирана, като пакет цена. В замяна сметките им за ток не са мръднали нито са с лев, а в някои случаи дори са се покачи. Освен това, устройството има и странични ефекти. Клиентите споделят, че то често спира да работи без видима причина, или има нарушения в целостта на опаковката при доставка. Изобилието от оплаквания ни кара да не препоръчваме покупката на уреда за спестяване на електроенергия. Ако търсите подходяща алтернатива, то най-добре се обърнете към E-Energy. Не давайте на месечните сметки за ток да ви създават излишен стрес и безпокойство. Здравето и спокойствието ви ви са най-важни!

Има ли уредът за спестяване на електроенергия Power Factor Saver достъпна цена в България през 2021 г.? Предлага ли се в онлайн портали, като eMag и OLX? Измама ли се предлага на официалния му уебсайт? Да го купувам ли изобщо? Или това ще ми причини излишни нерви?Към кой алтернативен продукт да се обърна?

Научете подробности за уреда за спестяване на електроенергия Power Factor Saver в ревюто!

5 Съвета за Оптимизиране на Разходите за Ток

Съвсем наскоро разбрахме, че сметките ни за ток отново нараснаха през пролетта на 2021 г. Според статия на в-к „Капитал“, това се дължи на CO2 квотите. Цената кв/ч. електроенергия може и да не зависи от нас. Тя се регулира от държавна агенция. За сметка на това, обаче, всеки от нас може да направи необходимото, за да се опита и да намали или оптимизира месечните си разходи за електричество. При това, по напълно честен начин. Но как точно се случва?

Експертите в областта дават следните 5 съвета за намаляване на месечните сметки за ток в домакинството:

 1. Пускайте пералнята и съдомиялната машина само когато са пълни и използвайте енергийно ефективни програми.
 2. Сушете прането си навън, вместо да използвате сушилнята.
 3. Дръжте хладилника и фризера си пълни. Така те се нуждаят от по-малко енергия, тъй като продуктите вътре поддържат температурата естествено ниска.
 4. Ако живеете сами, може да е по-евтино да използвате електрически нагревател за стаята, която използвате, вместо да отоплявате цялата къща или апартамент.
 5. Разберете, какво означават цифрите в сметката ви за ток. Това е първата стъпка в разбирането колко газ и електричество използвате и къде можете да намалите.

Power Factor Saver Мнения – Защо Клиентските Коментари по Форумите Са Негативни?

Power Factor Saver Мнения коментари

Power Factor Saver е уред за пестене на ток, който не получава добри отзиви в клиентските мнения и коментари по форумите. Той бе пуснат в началото на 2021 г. от своя производител – ‚Chnee‘. По думи на фирмата, уреда за спестяване на електроенергия би трябвало да работи, за да оптимизира месечните сметки за ток. Това би трябвало да се случи чрез осигуряване на стабилно напрежение и балансиране на електрическата енергия. Но изпробвалите го в ‘BG-Mamma’ потребители споделят, че така и не са постигнали желания енергоспестяващ ефект. Мнозина се оплакват, че техниката им дори е започнала да харчи повече мощност.

Експертите, които са наблюдавали, как работи уреда за спестяване на електроенергия Power Factor Saver също не са особено впечатлени от това, как работи. Няма и Сертификат за качество, издаден в ЕС или България през 2021 г. Това, комбинирано с многото оплаквания в отзивите за Пауър Фактор Сейвър, в клиентските мнения и коментари по форуми, като „БГ-Мама“, ни карат да не го препоръчваме. Ако искате да закупите добре работещо подобно изделие, заложете на E-Energy.

Защо клиентите в България останаха недоволни от уреда за пестене на ток Power Factor Saver през 2021 г.? Техните мнения и коментари за него по форумите са предимно недоволни. Вижте причините по-долу!

 • Устройството Не Успява Да Накара Семействата Да Спестят от Месечните Си Разходи за Електроенергия;
 • Може Дори Да Увеличи Сметките;
 • Често Не Работи Добре и Засилва Подаваното Напрежение към Техниката;
 • Има и Оплаквания за Странични Ефекти в Електрическата Мрежа след Ползването на Power Factor Saver в Клиентските Мнения и Отзиви;
 • Цената на Продукта Е Прекалено Висока за Българския Стандарт;

Nota Bene! Не препоръчваме покупката и ползването на Power Factor Saver!

Как Работи Power Factor Saver? Странични Ефекти и Инструкции в Листовката!

Много експерти в областта на електроенергията не одбряват, как работи Power Factor Saver. Според тях, нищо във функционалността му не обяснява, как би могъл да намали сметките за ток на потребителите. Липсата на Сертификат за качество, издаден от съответните органи, също не говори добре за него. Клиентите често сигнализират и за наличието на странични ефекти и противопоказания в домашната им ел. мрежа и функционалността на уредите в домакинството. Ако някой от вас го е закупил, най-добре се придържайте към точните инструкции за употреба на производителя ‚Chnee‘, налични, като ръководство за потребителя в листовката.

Макар и да не препоръчваме ползването на устройството за пестене на електроенергия Power Factor Saver, описваме, как се ползва. 3-те стъпки, дадени по-долу, са описани подробно в инструкциите за употреба, налични в листовката на продукта:

 1. Включете уреда за пестене на ток в избран от вас електрически контакт.
 2. То започва да работи автоматично.
 3. За по-сигурна алтернатива, обърнете се към E-Energy.

Достъпна Ли Е Цената на Power Factor Saver в България през 2021 г.?

Power Factor Saver цена България

Производителят ‚Chnee‘ счита, че цената на уреда за пестене на ток Power Factor Saver в България през 2021 г. е достъпна. Компанията защитава този свой довод с факта, че устройството работи, за да помогне на домакинствата да оптимизират разходите си за електроенергия. Но клиентските мнения за Пауър Фактор Сейвър твърдят точно обратното. То не изпълнява своето предназначение добре. Затова и няма смисъл да харчите парите си за него.

Освен това, производителят твърди, че устройството за спестяване на електроенергия Power Factor Saver се предлага на достъпна цена само през своя официален уебсайт. Но това не е вярно. Наша проверка установи, че има много оферти, които го предлагат в OLX и eMag на вариращи стойности. Освен това, има голяма опасност употребата на продукта да увеличи сметките за ток, а не да ги намали. Най-добре се ориентирайте към по-изгодна алтернатива.

Информация за клиента! Уредът за пестене на ток Power Factor Saver се поръчва в България по стандартната процедура. Ако имате нужда от повече информация, прочетете подробната ни статия за метода на поръчка и доставка!

Организирайте Разумно Разходите на Домакинството Си!

Нелеките времена, в които живеем, могат да заплашат сериозно финансовата ни сигурност. Разходите по сметките за ток и топла вода са едни от най-големите пера в бюджета на всеки българин. Постарайте се да ги оптимизирате!

Накратко: Устройството за спестяване на ток Power Factor Saver не работи добре. Хиляди българи вече са го закупили и изпробвали през 2021 г., споделяйки оплакванията си в мнения и коментари по форуми. Продуктът няма и Сертификат за качество. Най-добре ще е да се обърнете към друга, по-сигурна и работеща алтернатива, като E-Energy.
Жени Сиракова

2 мнения по „Power Factor Saver – Клиентските Мнения през 2021 г. Считат, Че Не Работи!

 1. Панайот Аргиров
  май 20, 2021 в 8:35 am

  Поръчах Power Factor Saver през официалния му уебсайт и трябва да ви кажа, че въобще не съм доволен. Това беше голяма грешка. Не ми намали сметките за ток. Парите ми отидоха на вятъра. Добре, че след това приятел ми препоръча E-Energy. Ползвам го от няколко месеца и съм повече от доволен!

 2. Мария Славянска
  май 20, 2021 в 8:37 am

  За малко да поръчам Power Factor Saver. Добре, че споделих на колежка и тя ме спря. Не работело добре и дори ти увеличавало сметките за ток. Някой може ли да ми препоръча уред за пестене на ток, който да не е загуба на време и пари?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *