E-Energy Мнения – Струва ли си? Върши ли работа?

Време за четене: 5 min

E-Energy устройство за пестене на ток БългарияE-Energy представлява иновативно високотехнологично устройство на пазара, чиято технология позволява пестенето на пари от сметките за ток. Както знаем – те могат да бъдат изключително големи, особено през зимния сезон. Това кара производителят да се заемат с изобретяването на иновативен продукт, който цели да повлияе на джоба на потребителя. Те откриват, че тайната се крие в т.нар. “реактивен” тип напрежение.

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Устройството започва да набира голяма популярност в мрежата. Свойствата и характеристиките му биват дискутирани във онлайн форуми, като „БГ Мама“. Голяма част от домакинствата желаят да постигнат по-ниски сметки и се интересуват от начина на работа на устройството за пестене на електроенергия E-Energy. Спестителят на ток E-Енерджи се радва на предимно положителни отзиви в клиентските коментари и мнения. Потребителите твърдят, че промените са пряко отразени в стойността на на месечната им сметка. Успели са да инвестират спестените пари за подаръци или спестявания за почивка и отдих.

Заради това и нашият екип реши да направи проучване. Не открихме устройството E-Energy Electricity Saver в големите онлайн магазини, като eMag. Производителят му го предлагат само чрез официален уебсайт, откъдето то може да се поръча свободно от всеки на достъпна цена. Те предприемат това, поради вероятността за фалшификати, идващи от Китай.

Искате ли да разберете как може да се предпазите от тях и да се сдобиете с устройството? А да разберете за официалния уебсайт на продукта? Да откриете как действа то? Тогава ви препоръчваме да останете с нас до края на ревюто на Е-Енерджи.

E-Energy, ток, електромер

5 Лесни Ежедневни Стъпки за Пестене на Електроенергия

Денят в месеца, когато пристига сметката ни за електроенергия, винаги е чакан с неособено голямо вълнение. Причината за това е, че обикновено сме неприятно изненадани от цифрата, изписана на нея. Особено през зимните месеци тя се превръща в голям проблем, а още повече – ако отоплението ни е на ток. Заради това подбрахме няколко съвета, които може да въведем в ежедневието си, за да съкратим ползването на ток.

Как Да Пестим Енергия:

 1. Изгасете Лампите и Използвайте Естествена Светлина. Много хора правят грешката да използват лампи през целия ден. Това непременно се отразява и върху сметката за ток. Заради това ви препоръчваме да използвате светлината, идваща отвън и да се насладите на красотата ѝ.
 2. Сменете Крушките и Уредите Си с Енергоспестяващи Такива. Както вероятно знаете, те се определят от класове. Ако заменяте стар уред с нов, обърнете внимание на енергийния клас. Макар и цената на уреда да е достъпна, може да се окажа далеч по-скъпа в дългосрочен план. Просто парите ще бъдат изхарчени за сметката за ток, а не в магазина за електроуреди. Подменете електрическите крушки с LED и енергоспестяващи такива. Те са по-издръжливи, а и харчат по-малко енергия.домакински уреди
 3. Изгасяйте Лампите, Когато Не Сте в Стаята. Същото Важи за Компютъра и Телевизора. Елементарен съвет, който малко хора спазват. Старайте се да не остава излишна светлина вкъщи.
 4. Изключете От Контакта Уредите, Които Не Използвате. Те също използват ток, макар и минимално количество. Но защо да го плащате, при положение, че не ги използвате?
 5. Не Разчитайте на Електрически Уреди Толкова Много. Пускате пералня само за 2 чифта дънки? Използвате съдомиялната за няколко чинии? Тогава Ви препоръчваме да преосмислите начина, по който използвате електрическите уреди вкъщи. Опитайте се да измиете съдовете на ръка (няма да отнеме повече от 2-3 минути, ако са по-малко. Или да посъберете малко повече дрехи за пране. Банковата сметка и околната среда ще са доволни.

Ще ви запознаем и с ново устройство на пазара, чиято цел е спестяването на ток. Името на уреда за по-ниски месечни сметки за енектроенергия е E-Energy. Можете да научите повече за него, ако прочетете ревюто ни докрай. Така ще разберете и точно как да го ползвате.

Какво е E-Energy? Как Работи?

 е-енерджи за пестене на ток

E-Energy е устройство за спестяване на ток, изработено по нова и иновативна технология. От производителите залагат на технология за конвертиране на „реактивен“ тип ток в активен такъв. Те твърдят, че специфичното при реактивното напрежение е, че то не може да бъде използвано от електрическите уреди. Но все пак бива отчитано и от електромера. Съответно бива засечена изплащана енергия, която не се използва. Конвертирайки тази енергия благодарение на E-energy, Вие намалявате значително разходите си за електроенергия.

Устройството E-Energy събира популярност онлайн и хората се питат, дали то наистина работи. Потребителите от онлайн форуми, като „БГ Мама“, които вече са използвали продукта, споделят положителни коментари и отзиви за него. В коментарите се споменава, че те вече са го използвали в дома си. Други от тях, собственици на кафенета и ресторанти са го пробвали и там. Трети пък са решили да го пробват офиса. Доволни са от начина, по който уреда за пестене на ток E-Energy работи.

Предимства на Е-енерджи:

 • Иновативна, Модерна Технология;
 • Специално Разработено за Европейския Пазар;
 • Спомага за Запазването и Конвертирането от Реактивен Ток в Активен;
 • Лесно За Приложение и Използване в Дома или Бизнеса;
 • Бърза Поръчка и Доставката;
 • Без Сигнали за Токови Удари, Пренатоварвания и Други Технически Проблеми;

NB! Въпреки липсата на сигнали за неизправности и технически проблеми, свързани с електроинсталацията, потребителите трябва да ползват енергоспестителя E-Energy безопасно. Съветваме клиентите да прочетат неговите инструкции за употреба, преди да пристъпят към работа с него. Те могат да бъдат намерени в търговската му опаковка.

E-Energy Отзиви и Мнения от Експерти и Потребители В Форуми

Защо се заинтересувахме да намерим E energy мнения и отзиви? Задачата на екипа на krasota-zdrave.com е по-скоро да проверява и описва продукти свързани с здравето и суетата. Все пак този уред за пестене на електроенергия може доста сериозно да се намеси в живота ни и да спести пари. Тези пари после могат да бъдат инвестирани в здравословни продукти.

Заехме се със задачата да проверим какво казва хората във форумите за E-energy. Още докато проучвахме продукта се натъкнахме на голямо количество коментари и мнения от Германия – първия пазар на дистрибуция на апарата. Клиентите там бяха описали подробно в ревюта и отзиви, опита си с продукта и резултатите спестени пари и нерви. Мненията в Българските форуми не бяха много по-различни. Това не ни учуди, все пак Българинът е съвременен човек, който винаги иска да се възползва от технологичния напредък. Мненията които открихме бяха както от мъже така и от жени – София, а и по-малки градове.

Отзиви от реални клиенти

Иван, София
„Купих устройството E-Energy и останах възхитен от резултатите. Сметката ми за електроенергия беше намалена значително! Беше толкова лесно да се инсталира и да се използва, а най-хубавото е, че е лесно да се вземе и на вилата ми.“

Мария, Пловдив
„Чух много положителни неща за устройството E-Energy и реших да го пробвам. След като го използвах в продължение на няколко седмици, сметката ми за електроенергия беше забележимо по-ниска. Сигурен съм, че то ще продължи да ми помага да пестя пари и в бъдеще.“

Георги, Бургас
„Никога не съм мислил, че някога ще получа толкова ефективно и достъпно решение за намаляване на сметката ми за електроенергия. Използвам устройството E-Energy от няколко месеца и то наистина работи. Радвам се, че намерих такъв страхотен продукт, а на официалния сайт – че не е измама.“

Вземи с -50% Цена Тук

E-energy цена в България?

И така каква е актуалната E energy цена и къде се продава в България? Устройството за пестене на електроенергия може да бъде поръчано само чрез официалния му уебсайт. Той не се предлага в големи онлайн магазини, като eMag. Процедурата по поръчка и доставка става бързо и лесно. Клиентите просто трябва да отворят официалната уеб-страница на продукта и да въведат своите имена и актуален телефонен номер за контакт. Молим ги да проверят дали телефонът им е въведен правилно. Те трябва да приемат обаждане за потвърждение от официалния дистрибутор за България.

Те могат да зададат своите въпроси за устройството към официалния дистрибутор. Също така могат да попитат и за актуалните отстъпки и намаления. Те обикновено се предлагат под формата „Плати 2, Вземи 3“ оферти. Така могат да споделят устройството с роднини или приятели. В промоционални периоди за България може да закупите уреда с E-energy цена намалена с -50%.

В допълнение на това, нашият екип направи проучване относно мнението на потребителите за цената на E energy. Те я определят като достъпна за България, имайки предвид начинът, по който работи уредът Е-Енерджи. Сравнихме я и в цените на официалните уебсайтове за Германия, Франция, Гърция, Испания, Италия, Румъния, Чехия, Словакия, Полша и Русия. Срещат се съвсем минимални разлики, свързани главно с прекалкулирането на една валута в друга.

Повече подробности за процедурата по поръчка и доставка вижте тук!

E-energy инструкция за употреба

как се използва e-energy, котка, печка

Според официалната уеб-страница на E energy, начинът му на използване е изключително бърз и лесен. Препоръчително е той да бъде включен към удължител. Така той ще може да превърне цялата реактивна електроенергия, която минава през удължителя, в реактивна. Споделят, че този процес не е свързан с намаляване на мощността при работата на електрическите уреди. Няма проблем да използвате няколко устройства в една и съща къща или апартамент.

Да Водим Природосъобразен Начин на Живот!

e-energy, семейство, дом

Спестяването на ток и придържането към минимално използване на електрическите уреди, само когато са ни нужни, е част от природосъобразния и здравословен начин на живот. Той включва правилно хранене, достатъчна консумация на вода и физическа активност. Те ни карат да се чувстваме по-добре в собственото си тяло и ни правят по-щастливи! Подобно на ниската сметка за ток!

Накратко: E-Energy представлява ново устройство за спестяване на ток и намаляване на месечната сметка за електроенергия. То е изработено по иновативна технология за конвертиране на реактивен ток. Радва се на положителни мнения онлайн и работи по-добре от други предложения на пазара.

ПОРЪЧАЙ СЕГА

Жени Сиракова

2 мнения по „E-Energy Мнения – Струва ли си? Върши ли работа?

 1. Любен Цветанов
  януари 13, 2020 в 9:27 am

  1. Цена на уреда -E-Energy.
  2. Срок на доставяне.
  3. Гаранционен срок.
  4. Начин на плащане.
  5. тел. за връзка 08869***

  1. Жени Сиракова
   януари 14, 2020 в 1:28 pm

   Здравейте г-н Цветанов,
   всички детайли са вече налични в подорбното ревю по-горе. Единствения отворен въпрос е относно цената, но поради различни промоции не се заемаме да я цитираме точно. Просто проследете линка към официалния сайт на производителя и ще видите цената към момента.
   Успех

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *