E-Energy – Как Можем Да Намалим Сметката Си за Ток с Уреда?

E-Energy устройствоE-Energy представлява нов вид устройство на пазара, чиято технология позволява пестенето на пари от сметките за ток. Както знаем – те могат да бъдат изключително големи, особено през зимния сезон. Това кара производителят ‚Bernadatte‘ Ltd. („Бернадет“ ООД“) се заемат с изобретяването на иновативен продукт, който цели да повлияе на джоба на потребителя. Те откриват, че тайната се крие в т.нар. “реактивен” тип напрежение.

Устройството започва да набира голяма популярност в мрежата. Свойствата и характеристиките му биват дискутирани във онлайн форуми, като „БГ Мама“ (‚BG Mamma‘). Голяма част от домакинствата желаят да постигнат по-ниски сметки и се интересуват от начина на работа на устройството за пестене на електроенергия E-Energy. Спестителят на ток И-Енерджии се радва на предимно положителни отзиви в клиентските коментари и мнения. Потребителите твърдят, че промените са пряко отразени в стойността на на месечната им сметка. Успели са да инвестират спестените пари за подаръци или спестявания за почивка и отдих.

Заради това и нашият екип реши да направи проучване. Не открихме устройството E-Energy в големите онлайн магазини, като Amazon, eBay, eMag, AliExpress и AliBaba. Производителят му го предлагат само чрез официален уебсайт, откъдето то може да се поръча свободно от всеки на достъпна цена. Те предприемат това, поради вероятността за фалшификати, идващи от Китай.

Искате ли да разберете как може да се предпазите от тях и да се сдобиете с устройството? А да разберете за официалния уебсайт на продукта? Да откриете как действа то? Тогава ви препоръчваме да останете с нас до края на ревюто на Е-Енерджи.

E-Energy, ток, електромер

5 Лесни Ежедневни Стъпки за Пестене на Електроенергия

Денят в месеца, когато пристига сметката ни за електроенергия, винаги е чакан с неособено голямо вълнение. Причината за това е, че обикновено сме неприятно изненадани от цифрата, изписана на нея. Особено през зимните месеци тя се превръща в голям проблем, а още повече – ако отоплението ни е на ток. Заради това подбрахме няколко съвета, които може да въведем в ежедневието си, за да съкратим ползването на ток.

Ето ги и тях:

 1. Изгасете Лампите и Използвайте Естествена Светлина. Много хора правят грешката да използват лампи през целия ден. Това непременно се отразява и върху сметката за ток. Заради това ви препоръчваме да използвате светлината, идваща отвън и да се насладите на красотата ѝ.
 2. Сменете Крушките и Уредите Си с Енергоспестяващи Такива. Както вероятно знаете, те се определят от класове. Ако заменяте стар уред с нов, обърнете внимание на енергийния клас. Макар и цената на уреда да е достъпна, може да се окажа далеч по-скъпа в дългосрочен план. Просто парите ще бъдат изхарчени за сметката за ток, а не в магазина за електроуреди. Подменете електрическите крушки с LED и енергоспестяващи такива. Те са по-издръжливи, а и харчат по-малко енергия.домакински уреди
 3. Изгасяйте Лампите, Когато Не Сте в Стаята. Същото Важи за Компютъра и Телевизора. Елементарен съвет, който малко хора спазват. Старайте се да не остава излишна светлина вкъщи.
 4. Изключете От Контакта Уредите, Които Не Използвате. Те също използват ток, макар и минимално количество. Но защо да го плащате, при положение, че не ги използвате?
 5. Не Разчитайте на Електрически Уреди Толкова Много. Пускате пералня само за 2 чифта дънки? Използвате съдомиялната за няколко чинии? Тогава Ви препоръчваме да преосмислите начина, по който използвате електрическите уреди вкъщи. Опитайте се да измиете съдовете на ръка (няма да отнеме повече от 2-3 минути, ако са по-малко. Или да посъберете малко повече дрехи за пране. Банковата сметка и околната среда ще са доволни.

Ще ви запознаем и с ново устройство на пазара, чиято цел е спестяването на ток. Името на уреда за по-ниски месечни сметки за енектроенергия е E-Energy. Может да научите повече за него, ако прочетете ревюто ни докрай. Така ще разберете и точно как да го ползвате.

Какво Представлява Устройството За Спестяване на Ток E-Energy?

ток, е-енерджи

E-Energy представлява устройство за спестяване на ток, изработено по нова и иновативна технология. От производителите залагат на технология за конвертиране на „реактивен“ тип ток в активен такъв. Те твърдят, че специфичното при реактивното напрежение е, че то не може да бъде използвано от електрическите уреди. Но все пак бива отчитано и от електромера. Съответно бива засечена изаплащана енергия, която не се използва. Конвертирайки тази енергия, Вие намалявате значително разходите си за електроенергия.

Устройството E-Energy събира популярност онлайн и хората се питат, дали то наистина работи. Потребителите от онлайн форуми, като „БГ Мама“ (‚BG Mamma‘), които вече са използвали продукта, споделят положителни коментари и отзиви за него. В коментарите се споменава, че те вече са го използвали в дома си. Други от тях, собственици на кафенета и ресторанти са го пробвали и там. Трети пък са решили да го пробват офиса. Доволни са от начина, по който уреда за пестене на ток E-Energy работи.

Ето какво им е направило добро впечатление:

 • Иновативна, Модерна Технология;
 • Специално Разработено за Европейския Пазар;
 • Спомага за Запазването и Конвертирането от Реактивен Ток в Активен;
 • Лесно За Приложение и Използване в Дома или Бизнеса;
 • Бърза Поръчка и Доставката;
 • Без Сигнали за Токови Удари, Пренатоварвания и Други Технически Проблеми;

NB! Въпреки липсата на сигнали за неизправности и технически проблеми, свързани с електроинсталацията, потребителите трябва да ползват енергоспестителя E-Energy безопасно. Съветваме клиентите да прочетат неговите инструкции за употреба, преди да пристъпят към работа с него. Те могат да бъдат намерени в търговската му опаковка.

Как Се Използва Уредът за Пестене на Ток И-Енерджи?

e-energy, котка, печка

Според официалната уеб-страница на продукта, начинът му на използване е изключително бърз и лесен. Препоръчително е той да бъде включен към удължител. Така той ще може да превърне цялата реактивна електроенергия, която минава през удължителя, в реактивна. Казват, че този процес не е свързан с намаляване на мощността при работата на електрическите уреди.

Как Да Поръчам Устройството за Спестяване на Ток Е-Енерджи на Достъпна Цена?

Устройството за пестене на електроенергия може да бъде поръчано само чрез официалния му уебсайт. Той не се предлага в големи онлайн магазини, като Amazon, eBay, eMag, AliExpress и AliBaba Процедурата по поръчка и доставка става бързо и лесно. Клиентите просто трябва да отворят официалната уеб-страница на продукта и да въведат своите имена и актуален телефонен номер за контакт. Молим ги да проверят дали телефонът им е въведен правилно. Те трябва да приемат обаждане за потвърждение от официалния дистрибутор за България.

Те могат да зададат своите въпроси за устройството към официалния дистрибутор. Също така могат да попитат и за актуалните отстъпки и намаления. Те обикновено се предлагат под формата „Плати 2, Вземи 3“ оферти. Така могат да споделят устройството с роднини или приятели.

В допълнение на това, нашият екип направи проучване относно мнението на потребителите за цената. Те я определят като достъпна за България, имайки предвид начинът, по който работи уредът Е-Енерджи. Сравнихме я и в цените на официалните уебсайтове за Германия, Франция, Гърция, Испания, Италия, Румъния, Чехия, Словакия, Полша и Русия. Срещат се съвсем минимални разлики, свързани главно с прекалкулирането на една валута в друга.

Повече подробности за процедурата по поръчка и доставка вижте тук!

Да Водим Природосъобразен Начин на Живот!

e-energy, семейство, дом

Спестяването на ток и придържането към минимално използване на електрическите уреди, само когато са ни нужни, е част от природосъобразния и здравословен начин на живот. Той включва правилно хранене, достатъчна консумация на вода и физическа активност. Те ни карат да се чувстваме по-добре в собственото си тяло и ни правят по-щастливи! Подобно на ниската сметка за ток!

Накратко: E-Energy представлява ново устройство за спестяване на ток и намаляване на месечната сметка за електроенергия. То е изработено по иновативна технология за конвертиране на реактивен ток. Радва се на положителни мнения онлайн и работи по-добре от други предложения на пазара.

Жени Сиракова

2 коментара

 1. Любен Цветанов януари 13, 2020
  • Жени Сиракова януари 14, 2020

Leave a Reply