Liquid Chestnut – Био-Капсули с Екстракт от Кестен и Гуарана за Контрол на Теглото!

Liquid ChestnutLiquid Chestnut са нови натурални  капсули за по-добър контрол на теглото и забързване на метаболизма. Те предизвикаха същински фурор в био-козметичните форуми в мрежата. Средството за скоростно премахване на излишните калории включва екстракт от конски кестен и сушените плодове на гуарана и гарциния камбоджа. Към тях са добавени аминокиселината L-аргинин и зърната на зелено кафе. Потребителите споделят предимно положителни отзиви в своите мнения и коментари по дискусионни бордове с теми за бързо влизане във форма.

Нашият колега Мартин Паскулов – редакторът на секция “Повлияване на Апетита” и експерт по темата за активното вталяване – проучи оценките, давани от тях. Преглеждайки съобщения, споделени в хот спотовете за лична красота, подобни на “БГ Мама” (‘BG Mamma’), той прецени, че продуктът работи добре. Особено с цел израгяне на мазнини и по-хармонична функция на стомашно-чревния тракт.

Капсулите с формула за стройна фигура и тънка талия Ликуид Честнът са предпочитан продукт на територията на Русия и държавите от ОНД. Това е Общността на независимите държави – Украйна, Молдова, Армения, Киргистан, Казахстан, Таджикистан, Туркменистан, Узбекистан и Беларус. В бившите съветски страни-сателити, изделието за трайно вталяване е известно с името ‘Жидкий Каштан’ и ‘Жидкий Каштан Супер Форте’. То е дело на популярния украински производител “Гранада” ООД (‘Granada’ Ltd.). Компанията е повече от популярна с добре работещите си био-козметични предложения с различно разкрасяващо приложение. Съставките пък са отгледани в среда, близка до естествената им от компанията ‘Shenzhen Hongsen Biology’ Ltd. (“Шенжен Хонгсен Байолъджи” ООД).

Къде да купя филмираните капсули с екстракт от конски кестен за качествен контрол на апетита и влизане във форма Liquid Chestnut? Официалният уебсайт предлага ли достъпна цена? Има ли измами с онлайн фалшификати на продукта в портали, като Amazon, eBay, eMag, AliBaba и AliExpress?

Научете отговора на всички тези въпроси, четейки ревюто докрай.

liquid chestnut, жена, отслабване, конски кестен

Конският Кестен – Подходящ за Масажи Грижещ Се за Тънката Талия!

Екстрактът пот конски кестен започна да придобива широка популярност по света. Неговото латинско наименование е Aesculus hippocastanum, чийто буквален превод означава ‘буков конски кестен’. Макар и д аго класифицира, като отделно дървесно семейство, науката все още спори, дали той спада към рода на кленовете и сапуненото дърво. Наричан е още и ‘еленово око’ заради характерната форма на ядката му. Народното нарицание идва от факта, че в чистата си форма е неядивен и токсичен. Хората от старо време са считали, че ‘става само за конете’. Макар, че не е препоръчително да се дава на добитък – в големи количества може да е летален и за тях.

Природният продукт се различава значително от своя ядлив събрат.При преработката на конския кестен, обаче, се извличат много на брой полезни за тялото и организма вещества. Част от тях са танините, витамини С и К, кумарин, пектин и каротин.

Те придават на екстракта плода и листата на еленовото око следните полезни за здравето, духа и красотата свойства:

 • Антисептичен и антибактериален агент;
 • Антиангинално и диафоретично действие;
 • Интротонизиращи и антитромботични свойства, правейки го препоръчителен при хора с проблеми на сърдечно-съдовата система;
 • Антипиретичен и бактерициден характер;
 • Антинеопластичен антиоксидант;
 • Антисклеротичен агент, подобряващ паметта и мозъчната функция;
 • Кара раните да зарастнат по-бързо;
 • Кръвоспиращо действие;

Изгубени в Превода на Конския Кестен:

Още от 16-ти век, обаче, учените-ботаници се научили да извличат полезните вещества от него. Първо, те започнали да синтезират лекарство за дихателни проблеми при коне, магарета и катъри. Има и друга версия за наименованието ‘конски кестен’. Фламандският учен Квакер Бейн, който е открил вида при посещение в Истанбул, говорел на старонемски. Той нарекъл плодовете ‘конски ябълки’. Преводачите му ахнали, предавайки думите на султан Сюлейман Великолепни, защото това било нарицателно за ‘екскременти’.

Какво Са Био-Капсулите с Конски Кестен за Горене на Мазнини Liquid Chestnut?

конски кестен, таблетки, отслабване

Ликуид Честнът са натурални капсули за по-добър и качествен контрол на теглото. Те са дело на популярния украински производител на био-козметика “Гранада” Ltd. (“Гранада” ООД). Името им произтича от факта, че съдържат в себе си ктивните полезни вещества на конския кестен. Те са подходящи за забързване на метаболизма и регулиране на стомашно-чревната дейност. Спомагат за бързото изгаряне на мазнини и калории. Към комплекса са добавени и зърна на зелено кафе, плодовете на гуарана и гарциния камбоджа. Както и аминокислеината L-Аргинин. Целта на вталяващия комплекс е да подхранва тялото, давайки му добри количества енергия и тонус, докато постигнете мечтаната тънка талия и красива фигура.

Отзивите за него по международните форуми, подобни на родния “БГ Мама” (‘BG Mamma’), са повече от положителни. Средството с конски кестен и гуарана за влизане във форма вече спечели слава и хубава репутация в държави, като Испания и Италия. Мненията и коментарите за него в Русия, Молдова и Украйна, където то се разпространява, като ‘Жидкий Каштан’ и ‘Жидкий Каштан Супер Форте’, са повече от добри. Няма данни за негативни странични ефекти, алергични реакции и противопоказания. Продуктът за тънка талия и добър дневен тонус има сигурен произход и включва съставки, отгледани от китайската компания ‘Shenzhen Hongsen Biology’ Ltd. (“Шенжен Хонгсен Байолъджи” ООД) в среда, близка до естествената им.

Ето и най-силните му качества:

 • Благоприятства Хармоничното Храносмилане и Качествения Контрол на Теглото;
 • Био-Формула с Екстракт от Конски Кестен и Плодовете на Гуарана за Вталяване и Бързо Влизане във Форма Без Известни Противопоказания;
 • Подхранва, Дава Енергия и Помага за Добрия Дневен Тонус;
 • Бърза Поръчка на Достъпна Цена през Официалния Уебсайт;
 • Сигурен Произход на Натурално Отгледани Съставки Без Добавени Химикали, Изкуствени овкусители, Оцветители, Парабени и Алергени;

Nota Bene! Липсата на оплаквания от противопоказания в клиентските мнения не означава, че са невъзможни. Прилагайте продукта стриктно спрямо указанията за ползване, приложени от производителя в търговската опаковка!

Как Се Пият Био-Капсулите с Конски Кестен за Хубава, Стройна и Стегната Фигура?

Натуралното средство за бързо влизане във форма и елегантно вталена фигура има подробни инструкции за употреба. Те гласят, че потребителите могат да приемат до 2 (две) капсули по 3 (три) пъти на ден по време на основните хранения – закуска, обяд и вечера. Не превишаеайте препоръчителната максимална дневна дозировка. Пийте обилни количества течности. Те са филмирани за по-лесно разграждане в храносмилателния тракт.

Съставките в Био-Формулата за Горене на Мазнини на Капсулите Ликуид Честнът

Основните компоненти във формулата на филмираните капсули за вталяване Liquid Chestnut са натурални екстракти. Те са отгледани в еко-съобразна среда, която е близка до натуралната им, от китайската компания ‘Shenzhen Hongsen Biology’ Ltd. (“Шенжен Хонгсен Байолъджи” ООД). Всички са хипоалергенни агенти без добавени химикали и изкуствени оцветители и овкусители. Те са безопасни за ежедневно прилагане.

Нека видим, кои са съставките за тънка талия и стройна фигура във формулата на био-капсулите Liquid Chestnut:

съставки

 • Екстракт от Конски Кестен: Подхранва и води до ускорено горене на мазнини и калории. Грижи се за сърцето и спомага за детоксикацията на тялото.
 • Екстракт от Плодовете на Гуарана: Повишава потентността и чувствителността. Подобрява паметта и концентрацията. Успокоява апетита и дава енергия и тонус.
 • Екстракт от Плодовете на Гарциния Камбоджа: Хидроксицитричната киселина във формулата пречи на образуването на мазни депа. Дава усещане за бодрост. Подобрява състоянието на кожата, ноктите и косата.
 • Екстракт от Зърната на Зелено Кафе: Успокояват апетита и дават енергия.
 • Аминокислината L-Аргинин: Спомага за синтеза на мускулни влакна и чиста мускулна маса.

Как Да Поръчам Liquid Chestnut на Достъпна Цена в България през Официалния Уебсайт?

Филмираните капсули за тънка талия и елегантна фигура Liquid Chestnut се поръчват на най-достъпна цена през тяхната официална уеб-страница. Наличните по онлайн портали за продажба, като Amazon, eBay, eMag, AliBaba и AliExpress, продукти са опити за измама с фалшификати на завишена цена. Средството за активно и трайно вталяване не е налично и в аптеките. Неговата цена на лицензирания уебсайт не се променя, а само се прекалкулира според валутата на държавата на разпространение.

Био-филмираните капсули за влизане във форма Liquid Chestnut се поръчват по стандартната процедура.

Живейте Активно и Здравословно в Хармония с Природата!

Всеки човек иска да се радва на добра визия на физиката във всяка една възраст. Без поддържането на природосъобразна диета, обаче, както и редовни упражнения за стягане на тялото, това няма как да се случи. Запомнете, най-хубавото се постига с усилия. Само така ще бъдете в мир със себе си и света.

резултати Liquid chestnut

Накратко: Филмираните капсули за по-добър и хармоничен контрол на теглото Liquid Chestnut включват изцяло натурален състав за вталяване. Компонентите в био-формулата са хипоалергенни и отгледани в условия, близки до естествените им. Те спомагат за тънката талия и добрата и елегантна фигура. Популярни са сред клиентите онлайн. Счита се, че работят по-добр еот други алтернативи.

Жени Сиракова

Leave a Reply