Cardio Tonic – Наистина Ли Има Био-Екстракти за Сърце в Състава на Тоника?

Cardio TonicCardio Tonic представлява средство с предполагаем натурален състав за по-хармоничен и равномерен дневен и сърдечен тонус. Производителят му е компания, базирана в Хонг Конг – «Genius Rainbow» Ltd. („Джиниъс Рейнбоу“ ООД). По принцип те са известни с висококачествени био-козметични средства, като Keto Guru, Cyto Forte и Bentolit. За съжаление, не можем да потвърдим, че разтворът за успокояване на сърцебиенето Cardio Tonic наистина работи. Причините за това са свързани най-вече с липсата на експертна оценка и мнение, които да потвърдят автентичността и произхода на състава му. А той би следвало да е изцяло натурален.

Компанията-произвподител «Genius Rainbow» Ltd. твърди, че капките с хипотетични био-съставки за по-балансиран сърдечен ритъм Кардио Тоник се предлага само от официалния уебсайт на био-козметичното средство. Но ние го открихме и на други места. Примери за някои от тях могат да бъдат Amazon, eBay, eMag, AliExpress и AliBaba. Носят се и слухове за предлагането на различни форми на фалшификати, дори и в аптеките. Това прави вероятността от попадане на измама изключително висока.

Освен това, нашият екип се зае със задачата да проучи какво мислят потребителите във форумите за сърдечно здраве из Европа и България за него. Те имат подобен на нашенския „БГ Мама“ («BG Mamma») формат. Публикуваните там коментари, мнения и отзиви също са преобладаващо негативни. В тях има налични сериозни оплаквания от възникнали противопоказания и други проявления на странични ефекти и алергични реакции. Споменават се стомашно-чревни смущения, неравномерно сърцебиене и утежняване на симптомите на хипертония. Клиентите споделят, че се съмняват в качеството на продукта.

Искате ли да разберете защо? Тогава Ви препоръчваме да останете с нас до края на това ревю. А ако търсите да замените разтвора Cardio Tonic със средство за по-добър дневен и сърдечен тонус – опитайте био-разтвора HeartTonic.

кардио тоник, високо кръвно

За Ползите от Билката Валериана – Приложение и Свойства

Лечебната дилянка (Valeriana officinalis – латинско наименование) е по-позната на читателите като валериана. Прилага се с лечебна, тонизираща и профилактична цел още от Древността. Използва се за благоприятстване на спокойствието и подобряване на съня. Тя се среща предимно в Азия и Европа. Пазарното търсене, обаче, вече се отглежда и в райони, където първоначално не се е срещала, като САЩ и Китай.

Нейните успокояващи свойства стават все по-популярни в модерния свят, където стресът дебне зад всеки ъгъл. Понякога запазването на спокойствие и самообладание може да се окаже трудна задача. Дали ще е от работата, семейството или просто заради забързания начин на живот – факт, е че днес светът е по-напрегнат от всякога.

Виж Още: Знаете ли, че тези 10 храни влияят на кръвното налягане?

Листата и корена на билката валериана са добре познати и изследвани от съвременната наука и медицина. Резултатите от клиничните тестове дават положителни показатели относно полезните качества на валериана. Те твърдят, че може да помогне за облекчаване на тревожните чувства, които се появяват в следствие на на стресови ситуации. Както и да бъде прилагане с цел цялостно премахване на нервното напрежение, успокояване на сърдечния и дневния ритъм и благоприятстване на сърдечно-съдовата система.

Счита се, че комбинацията на валериан с маточина също е полезен и натурален начин да се справите с тревожността и напрежението. Може да се приемат под формата на лесна за сваряване тинктура или чаша чай.

Науката Говори за Екстракта от Корен на Валериана:

Учените са на мнение, че коренът от валериана може да помогне и при хронични състояния на психиката и емоциите. Те включват постоянно нерв о напрежение, включително тревожно и обсесивно-компулсивно разстройство. Коренът на билката валериана може да благоприятства успокояването на нервите и балансиране на емоциите и активно спомагане за качествената релаксация коренът от валериана се използва в много био-козметични средства. Също така е една от предполагаемите съставки във формулата на разтвора за дневен тонус Cardio Tonic.

Какво Е Разтворът с Био-Състав за Хармонизиране на Сърдечния Тонус Cardio Tonic?

лекарства, кардио тоник

Кардио Тоник е разтвор с вероятен натурален състав. Той се приема на капки. Поради липсата на експертни оценки и мнения, към ние не можем да потвърдим дали това наистина е така. Негов производител е «Genius Rainbow» Ltd. („Джийниъс Рейнбоу“ ООД). Това е компания от Хонг Конг, която е известна със своите добре работещи био-козметични средства. Изглежда, обаче, че капките за по-хармоничен сърдечен ритъм Cardio Tonic е изключение от качеството, което тя предлага.

Прегледахме мненията и отзивите на потребители от форуми с дискусии за профилактика на сърдечно-съдовата система. Установихме, че негативните коментари преобладават. Намерихме разлики в твърденията на официалния уебсайт си тези на онлайн потребителите. Например, според производителя, те би трябвало да хармонизират нивата на кръвното налягане още през първите 6 часа от приема. Клиентите казват, че не са забелязали никакви промени. Поради неналичието на голям брой отзиви в България, нашето проучване реши да включи западноевропейските форуми, еквивалентни на „БГ Мама“ («BG-Mamma»). Хората споделят, че след препоръчителния период на прием, те не са регистрирали никакви положителни промени. Някои от тях споменават, че са усетили неприятни странични ефекти, като стомашен дискомфорт, образуването на обриви и кожни лезии.

Виж Още: 7 Здравословни Ползи от Акупресурата

Направихме кратко обобщение на споделеното от тях относно негативите на био-капките Cardio Tonic:

  • Без Особени Промени след Препоръчителния Период На Прием;
  • Липсва Експертна Оценка и Мнения или Сертификат за Качество и Произход на Продукта и Неговите Съставки;
  • Закъснения с Поръчката и Доставката, Нелюбезно Отношение на Звено „Обслужване на Клиенти“;
  • Недостъпна Цена за Повечето Потребители Онлайн;
  • Има Отзиви за Сърдечно-Съдови и Стомашно-Чревни Странични Ефекти и Противопоказания;

NB! Достъпната информация за предполагаемо натуралните капки Cardio Tonic не говори добре за въздействието им върху тялото след ежедневен прием. Има налични мнения, свързани със странични ефекти, даващи негативно отражение върху сърцето. Ако все пак разполагате с него, препоръчваме да се придържате към инструкциите за безопасна употреба.

Кои Съставки Включва Предполагаемия Натурален Състав на Капките Cardio Tonic?

сърце, cardio tonic

На официалната уеб-страница на продукта се споменава, че съставът на разтвора за по-добър дневен тонус е напълно натурален. Естествените екстракти, които те посочват за включени във формулата на разтвора, са извлечени от следните свободно срещани в природата продукти:

  • Корен от Валериан;
  • Червена Калина;
  • Бял Равнец;
  • Байкалски Шлемник;
  • Чесън;

Не можем да потвърдим, обаче, дали всяка една от тях тях наистина фигурира в състава на био-козметичните капки за балансиране на сърдечния ритъм. Няма и налични сертификати или експертни оценки на био-формулата на тоника Cardio Tonic. Това не говори добре за реалния органичен произход на съставките, както и за автентичността му.

Как Се Приема Разтвора с Формула за По-Добнър Дневен Тонус Кардио Тоник?

На информацията на официалната уеб-страница липсва информация за приема на предполагаемия натурален разтвор Cardio Tonic. Ако все пак сте си го закупили, придържайте се към инструкциите, включени в опаковката му. Не превишавайте препоръчителния прием на ден. – приемайте веднъж дневно. Нека това се случи 30 минути преди хранене. Просто изсипете ½ с.л. от капките в чаша вода и разбъркайте добре.

Да Се Чувстваме Добре През Всеки Момент от Ежедневието!

cardio tonic, хипертония

Понякога е трудно да останем енергични, в добър тонус и радостно настроение. Заради това трябва да се фокусираме върху грижата за себе си. Дневната активност, достатъчният прием на вода, както и правилната храна са аспекти, които изглеждат маловажни, но могат да имат голямо значение. Но си струва да опитате!

Накратко: Био-козметичното средство за благоприятстване на дневния тонус Cardio Tonic няма експертна оценка и сертификат. Заради това не можем да препоръчаме приема му, поне до появата на такива. За момента е препоръчително клиентите да се насочат към продукти с положителна репутация в Мрежата, като натуралния разтвор с формула за по-хармоничен сърдечен тонус HeartTonic.

Жени Сиракова

Leave a Reply