Prostex – Помагат Ли Био-Капките за По-Добрата Простатна Дейност?

Prostex капки 50ml БългарияProstex представляват натурални капки с предполагаем билков натурален състав. Тяхната цел е хармоничното функциониране на простатната жлеза. Фирмата-производител на разтвора се нарича „БиоФарма“ ООД. Седалището на компанията е локирано в столицата на Украйна – гр. Киев. Според тях, разтворът би следвало да спомогне за постигането на взаимно интимно удоволствие в леглото. Но, за съжаление, в България липсват конкретни данни в полза на това твърдение. Продуктът не е преминал през експертна оценка, потвърждаваща въздействието му върху пикочно-половата система.

Наистина доказалото се натурално решение за проблеми с Простатата или просто профилактика и без странични ефекти е Urotrin

Клиентските мнения и отзиви, споделени като коментари във форуми, сходни на „БГ Мама“  включват много оплаквания относно възникнали противопоказания.

Нашият колега Мартин Паскулов реши да проучи отношението на клиентите в Германия. Преглеждайки дискусиите и цените в Интернет, той заключи, че капките за нормална уринарна функция Простекс най-вероятно е измама или фалшификат. Продуктът е малко по-популярен в Европа. Налично е доста по-голямо разнообразие от потребителски мнения, отзиви и коментари. Много от тях твърдят, че наистина не са усетили никакви положителни промени. Други казват, че вкусът му изобщо не е приятен – дори им се гади при приема му.

Виж Още: 7 Неочаквани Ползи за Здравето от Сладоледа

Производителят твърди, че той не е наличен в големи онлайн платформи за пазаруване, като Amazon, eBay, eMag, AliBaba и AliExpress. Но те могат да се набавят и от някои вериги аптеки. Друг е въпросът, дали не са фалшификати или нискокачествени имитации на предполагаемо оригиналния продукт.

Има ли продукт за положително повлияване на простатната дейност и сексуалната функция, който да работи добре? Откъде мога да го поръчам бързо и лесно на достъпна цена в България?
Капките с натурални екстракт от бабини зъби за взаимна наслада в леглото Казанова се радват на одобрението на клиентите. Поръчват се лесно през официалния уебсайт на своя производител.

Научете още любопитни подробности, оставайки с нас до края на това ревю.

Prostex, простата, мъж

За Какво Са Полезни Тиквените Семки?

Една тиквена семка е малка по размер. За сметка на това пък – изключително богата, що се отнася до хранителните вещества, съдържащи се в нея. Приемът на малко количество от тях може да ви осигури значително количество здравословни мазнини, магнезий и цинк. Те се считат и за естествен начин за набавянето на някои полезни вещества.

Техните полезни действия могат да включат поддържането на сърцето здраво, както и функциите на простатата. Също се смята, че могат и да предпазват от някои видове рак. Но не на последно място – тиквените семки са изключително лесни за прием. Може да ги включите в салатата си или просто да ги похапвате за закуска или между храненията. Нискокалорични са, така че не би трябвало да се отразят зле на теглото Ви, дори и да сте на диета.

Виж Още: Как Бронираното Кафе Ни Помага Да Изгаряме Калории?

Когато разрязваме една тиква, виждаме, че семките се намират в една по-твърда обвивка. Може да ги изпечем на фурна с щипка сол и да ги обелим, но по-лесният вариант е да си ги набавим от най-близкия супермаркет. Продават се обелени, изпечени и готови за консумация! Част са и от предполагаемия натурален състав на капките за повлияване на пикочно-половата система при мъжете Простекс.

Какво Са Био-Капките за Добро Функциониране на Простата Простекс?

капки, простата, простекс

Prostex е натурален разтвор за повлияване на хармоничната работа на простата. Произведен е от украинската компания „БиоФарма“ ООД. Техните продукти са известни в България и харесвани от потребители, но този конкретен прави изключение. За момента липсват експертни оценки, свързани с произхода на съставките му. Не се срещат и сертификати за качество. Снимките на официалната уеб-страница на разтвора Простекс са взети от онлайн портали за рекламна фотография.

Тези факти ни дадоха повод за съмнения относно начините му на действие. Заради това се проучим как разтворът се представя и на европейския пазар. Проучихме какво мислят потребителите от много европейски форуми, еквивалентни на българския „БГ Мама“. За съжаление, и те не са особено доволни от разтвора с предполагаем натурален състав Prostex.

Виж Още: 10 Продукта, Които Никога Да Не Слагате Върху Лицето Си

Негативни отзиви включват следните оплаквания от био-разтвора Простекс:

  • Няма Данни за Одобрение от Експерти или Сертификат за Качество;
  • Неясен Произход на Съставките в Предполагаемата Натурална Формула;
  • Приемът Му Може Да Доведе До Влошаване на Функцията на Простатата;
  • Нелюбезен и Груб Персонал от Отдел „Обслужване на Клиенти“;
  • Възможна е Проявата на Неприятни Странични Ефекти като Обриви;

NB! Поради липсата на експертни мнения и сертификат за качество на разтвора за добро либидо Prostex, в този момент не можем да препоръчаме приема му. Негативни мнения и отзиви в европейски форуми също подкрепят тези факти. Ако все пак сте си го закупили – придържайте се към инструкциите за безопасна употреба.

Кои Са Съставките в Био-Формулата за Интимна Хармония на Prostex?

простата, капки

Според официалната уеб-страница на разтвора, той би трябвало да включва следните съставки и техните свойства. Поради липсата на легитимен сертификат и експертна проверка, обаче, не можем да потвърдим дали това наистина е така.

Ето и какво следва да включва съставът за подсилване на потентността и сексуалното желание на био-капките Prostex:

  • Екстракт от Листата на Мечо Грозде – Има противовъзпалителни свойства.
  • Екстракт от Тиквено Семе – Релаксира и влияе положително върху по-лесното уриниране.
  • Екстракт от Ленено Семе – Спомага за възстановяването на интимно желание.
  • Екстракт от Царевична Коса – Благоприятства функциите на пикочно-половата система, свързани с уринирането.
  • Екстракт от Корен на Сарсапила – Има положително влияние върху кръвообращението в областта на малкия таз.

Как Да се Приема Разтвора с Вероятно Натурална Формула Простекс?

Информацията на официалния уеб-сайт гласи, че разтворът трябва да бъде приеман веднъж на ден. 15 капки (около половин чаена лъжичка) се разтварят в чаша вода 30 минути след хранене. Препоръчителният период на прием е 30 дни. Ние не можем да потвърдим, че приемът е безопасен. Все пак клиентите не бива да превишават тези количества от разтвора, ако все пак вече са се сдобили с него.

Виж Още: Екстрактът от Куркума Лекува Хиляди Болести

недоволни клиенти, prostex

Бъдете Уверени, Наслаждавайте Се на Интимните Моменти!

За да се чувствате уверени в леглото, препоръчваме и да сте добре образовани. Заради това е хубаво да се запознаете с митовете и заблудите, свързани със секса. Ако все пак проблемите с простатата са на лице, фокусирайте се върху билките, които могат да ви помогнат. Натуралното винаги има своите предимства!

Накратко: Prostex е разтвор (капки) с предполагаем натурален състав за повлияване на простатните функции. Той не притежава сертификат за качество и не е преминал през експертна оценка за качество. Мненията и отзивите на клиентите по форумите за сексуално здраве също не са особено положителни. Заради това препоръчваме капки с изцяло билков състав за интимна хармония и нормална уринарна функция, като Casanova.

 

Жени Сиракова

Leave a Reply