Imosteon Gel – Измама или Не? Благоприятства Ли Ставния Гел Усещането за Движение?

Imosteon GelImosteon Gel е натурален продукт за повлияване на усещането за лекота на ставите. Както подсказва и името му, той се предлага под формата на гел. Средството притежава формула, която включва благоприятстващи ставите съставки. Био-органичният състав цели да спомогне за нормалния външен вид на кожата в поразените от артритни заболявания части от тялото. Производителят на Имостеон Гел се фокусира върху включването на специфични компоненти в съдържанието на изделието. Тяхното предназначение е да подсилят усещането за свободата на движение.

ОБНОВЕНО МАЙ 2020: За съжаление гелът Имостеон вече не се предлага от неговия разпространител. Все пак на пазара има много добра алтернатива Flexumgel – запознайте се с този нов и отличен продукт.

 

А какво мислят клиентите за дейсвието на ставния гел? Положителни ли са техните отзиви и мнения или не? Споменават ли коментарите по онлайн форуми, като “БГ Мама“ (“BG Mamma“) за наличието на странични ефекти и контраиндикации? Откъде да купя оригиналния продукт? Има ли информация за измами и фалшификати в Интернет?

Според нашето проучване, позитивните отзиви за гела с формула за свободното движение на ставите Имостеон Джел преобладават по форумите. Клиентите споделят, че през официалния уебсайт на продукта са успели да получат най-достъпната цена на пазара. Производителят го препоръчва и като начин потребителят да бъде сигурен, че е заявил и закупил автентичното изделие.

Подробности за формулата, състава и начина на повлияване на ставния гел Имостеон може да намерите в ревюто по-долу.

Болките в Ставите – От Какво Могат Да Се Причинят?

Imosteon Gel, мъж, болка в коляно

Ставите са крехката част от телата ни, където костите се свръзват. Те позволяват на тялото да се движи. Болката там може да бъде под формата на лек дискомфорт, силна болка или видимо възпаление на кожата около тях. Те са често срещани явления и обикновено хората не прибягват до лекарска намеса. Една от честите причини за такива болки е артиртът.

Виж Още: 7 Здравословни Ползи от Акупресурата

Остеоартритът се смята за често срещан при възрастните хора над 40. Това са установили от Американския колеж по ревматология. Той засяга най-вече китките, ръцете, бедрата и коленете. Причината за него са увреждания в хрущялите, които спомагат за нормалното фунциониране на ставите. Съшествуват и много други причини, поради които могат да възникнат болки в ставите.

Някои от тях включват:

 • Възпаления около ставите;
 • Инфекциозни болести;
 • Грип;
 • Остеопороза;
 • Прекалено натоварване на определена става;

NB! Препоръчва се потребителите да се посъветват с лекаря си, преди да предприемат лечение или самодиагноза.

Съществуват и средства, които могат да спомогнат в борбата за свободно движение. Един от тях е натуралният гел Imosteon. Той съдъръжа богата био-активна формула с екстракти от гинко билоба и конски кестен. Събира все повече популярност онлайн, но въпреки това много хора се съмняват, че продуктът е измама. Продължете да четете, за да разберете, дали е така.

Какво Представлява Imosteon Gel с Формула за Свободно Движение на Ставите?

болка, листо

Imosteon Gel представлява ставен гел с био-органична формула за благоприятстване на лекотата на движение. Неговата формула цели да оказва въздействие на страдащите части от ставите и така да спомогне за дневната физическа активност. Няма ограничение във възрастта на клиентите, които желаят да използват Imosteon Gel.

Нашите проучвания показват, че мненията на клиентите онлайн са главно позитивни. Потребители от форуми, популярни с дискусиите за био-козметични продукти като БГ Мама (BG-Mamma) са доволни от начина, по който въздейства натуралната му формула и съставки. Те споделят, че след известно време на нанасяне, усещат по-голяма възможност за движение. Казват, че ставният гел Имостеон успява да повлияе на усещането, че се движат по-леко. Не споделят отзиви за неприятни странични ефекти или противопоказания. По-голяма част от клиентите смятат, че формулата е хипоалергенна и безопасна.

болка в рамо, imosteon gel

Предимствата, за които потребителите от форуми споделят, са:

 • Натурална Формула, Възействаща Положително върху Двигателните Умения;
 • Увеличаване на Физическата Активност Вследствие на Това;
 • Лесен за Нанасяне;
 • Бърза Поръчка, Дискретна Доставка;
 • Липсват Сигнали за Странични Ефекти и Противопоказания;

NB! Липсата на негативни странични ефекти, не означава, че такива не могат да се прояват индивидуално при потребителите. Те следва да спазват инструкциите за употреба, включени към опаковката на Imosteon Gel. За целта не бива да се превишава и дневния брой нанасяне.

Какъв Е Био-Органичният Състав на Imosteon Gel?

конски кестен

Съставките за ставна мобилност на Imosteon Gel са подбрани специално с цел да благоприятстват лекотата и възможностите за движение. Те включват многобройни екстракти от растения с био-органичен произход. Повече информация за всяка от тях може да прочетете по-долу:

 • Екстракт от Гинко Билоба – Използвана още в Древността в Китай, до ден днешен тя е част от китайската народна медицина. Основното ѝ свойство е да спомага за периферното кръвообращение и кръвоснабдяване на крайниците. Именно с това тя спомага и за благоприятстване на движението в Imosteon Gel.
 • Екстракт от Кофеин – Повлиява върху нивата на възпаления. Смята се, че може да има и болкоуспокояваща роля, като някои учени през 2019 смятат, че кофеинът може и да блокира рецепторите за болка.
 • Екстракт от Ментол – Въздейства успокояващо на кожата и мускулите. Благоприятства намаляването на мускулните спазми. Оставя приятно охлаждащо чувство върху кожата.
 • Екстракт от Конски Кестен – Известна съставка, използвана от хора с болки в ставите. Той действа болкоуспокоително и спомага за намаляване на възпаленията.
 • Екстракт от Цитрал – Съдържащ се в лимоните, допринася за типичния мирис. Според производителите, той може да отпусне и тонизира мускулите около ставите.

Обновени Инструкции за Упопотреба на Имостеон Гел от 2020

Инструкциите за употреба на натуралният ставен гел Imosteon са лесноприложими за всички потребители. Според официалната информация на уебстраницата на продукта, нанасянето на гела става в 3 (три) лесни стъпки:

 1. Изстискайте малка част от гела с био-органичен състав Imosteon върху дланта си – колкото грахово зърно.
 2. Приложете го върху кожата на проблемите участъци. Масажирайте с леки, кръгови движения.
 3. Повтаряйте тези процедура 3 пъти на ден.

Не се налага отмиване на гела след попиване от кожата.

Както споменахме противопоказания относно употребата на крема не са известни към момента. Все пак ако почувствате дискомфорт или се появи обрив е редно да се свържете с лекар за съвет. Също ще ви помолим да информирате и нас – за да опишем и запознаем другите с проблема.

Как Да Поръчам Imosteon Gel със Състав за Подвижни Стави? Измама Ли Е?

Ставният гел Imosteon може да бъде закупен само чрез официалния сайт на продукта. Той не се продава в аптеките, търговската мрежа или големите онлайн магазини като Amazon, eBay, Emag, AliExpress, AliBaba и др. От производителите приемат тези мерки, защото зачестяват измамите с техните продукти. Заради това те правят официални сайтове на своите продукти, откъдето може да бъде закупена тяхна лицензирана версия.

Поръчката става бързо и лесно. Клиентите просто трябва да въведат своите имена и актуален телефонен номер за контакт. Скоро след това ще бъдат потърсени от официален дистрибутор на натуралния гел Имостеон, който ще иска тяхното потвърждение за поръчката. По време на обаждането те следва да съобщят и своя предпочитен адрес и време на доставка. Могат да зададат и въпроси относно био-органичния гел на дистрибутора, ако такива възникнат. Начинът на плащане става чрез наложен платеж при пристигане на покупката.

Imosteon Цена в България? Струва Ли Си?

Ставният гел Имостеон се предлага единствено през официалния сайт и това е единственото място където можете да разберете актуалната му цена. Производителя е решил да загърби всякакви прекупвачи и предлага крема единствено директно. Наши читатели споделиха, че по време на телефонния разговор с представител на производителя са успели да договорят отстъпка от цената под формата на купи 2 получи 3 опаковки. Споделяме това с вас, като интересна възможност. направихме справка и остановихме, че мазта е с една и съща Imosteon цена във всички държави от ЕС.

Повече за Поръчка, Доставка и Начини на Плащане Вижте Тук!

В Хармония с Природата и Повече Възможност за Движение!

За да се чувстваме добре в кожата си, трябва да полагаме известни грижи за нашето тяло. На първо място трябва да стои хранителния ни режим. Препоръчително е да не докосваме тези с вредни съставки. Освен това трябва да се фокусираме върху движението ни – дори и да е кратка дневна разходка сред природата в парка. Въпреки да се струва трудно, ние трябва да опитаме в името на това да се чувстваме добре.

Накратко: Imosteon Gel има богата био-активна формула за подвижни стави. Той се продава на достъпна цена в официалния си уебсайт. Работи по-добре от други алтернативи на пазара.

ОБНОВЕНО МАЙ 2020: За съжаление гелът Имостеон вече не се предлага от неговия разпространител. Все пак на пазара има много добра алтернатива Flexumgel – запознайте се с този нов и отличен продукт.

 

Жени Сиракова

Leave a Reply