BigBoy Special Gel – Едно По-Специално Изживяване в Леглото през 2020 г.!

BigBoy Special Gel BigBoy Special Gel е нов натурален продукт на био-козметичния пазар за интимност. Средството е налично под формата на синергичен гел за мъже, който лесно прониква през кожата. Изделието е налично на европейския пазар, благодарение на своя производител – компанията „Bernadette“. Фирмата има много предложения в сферата на изделията за подобряване на функциите на тялото. Потребителите непрекъснато изразяват задоволството си от другите и изделия за повече потентност и страст в леглото, като капсулите Adamour и Amarok. Друг техен продукт, който се радва на положителни мнения и отзиви са капките за алкохолна детоксикация Alkotox.

Коментарите за действието на натуралния гел за повече потентност и увереност в леглото BigBoy също са положителни. Клиентите споделят в своите мнения и отзиви, че са отчели не просто добри промени в продължителността на акта. Те са станали способни на неколкократни повторения. Любопитното е, че за това говорят не само мъжете, но и техните партньорки. Много жени влизат по онлайн форумите за интимност, само и само да споделят, че са изпитали върховен екстаз, благодарение на гела БигБой. Те отдават това на изцяло органичния състав на продукта за подсилване на либидото и страстта.

Къде да купя БигБой Спешъл Гел на достъпна цена? Има ли много опити за измами с фалшификати по порталите за е-търговия, като Amazon, eBay, eMag, Alibaba и AliExpress? Предлага ли официалният уебсайт на гела за мъже промо-отстъпки, от типа на ‚Вземи 3 Бройки от Гела BigBoy на Цената на 2‘?

Производителят „Бернадет“ съветва клиентите да не купуват фалшиви продукти. Те може и да не доведат до желаните промени. Потребителите могат лесно да закупят гела за взаимна наслада и потентност BigBoy през лицензираната уеб-страница. Трябва само да оставят своето име и актуален телефонен номер в бланката. Изделието се заплаща чрез наложен платеж.

Още детайли следват по-долу!

bigboy special gel, двойка, секс

Как Да Правим По-Добър Секс?

Хората се вълнуват, как да подсилят своето интимно желание и да превърнат сексуалното преживяване в нещо наистина специално, от векове. Потентността и добрите нива на либидото не са просто показателни за способностите ни, като любовници. Те са и мерител за нашето общо здраве. Затова и мнозина избират да подсилят своята потентност чрез приема на специални билки за по-добър секс. Някои от тях са известни и като имуностимуланти. Има и йога упражнения, които също могат да ви помогнат в това отношение.

Разбира се, далеч сме от това да знаем всичко за своята интимност. Има и много митове и заблуди за нея, които считаме за факти.Дори и учените все още се затрудняват да отговорят на всички въпроси, свързани с нея. Установено е, че нашият мозък е прекият отговорен за това да изпитваме удоволствие. Именно той подава сигнали към нервните окончания на различните части на тялото да започват да се изпълват с кръв.

Но как да подобрим своето представяне в леглото по естествен път. Нека да попитаме науката. Описаните по-долу съвети са на учени от Харвард, които задълбочено са изследвали човешката сексуалност:

 1. Бъдете образовани по въпросите за секса и изследвайте своето тяло!
 2. Дайте си време, за да достигнете до състояние на пълна възбуда!
 3. Не се свенете да използвате лубрикант, особено, ако вие или партньорът ви страдате от вагинална сухота или еректилна дисфункция.
 4. Поддържайте физическа близост с партньора (прегръдки, гушкане, целувки), дори и да не последва секс!
 5. Упражнявайте докосванията върху себе си и партньора!
 6. Не се свенете да експериментирате и да изпробвате различни пози!
 7. Записвайте фантазиите си на хартия или компютър!
 8. Правете упражненията на Кегел за стягане на мускулите на таза!
 9. Не забравяйте да се отпускате и да релаксирате редовно!
 10. Използвайте играчки!
 11. Не се отказвайте!

Какво Мислят Клиентите за Начина на Действие на Гела BigBoy? Мнения и Отзивиерекция

BigBoy е напълно натурален гел за по-лесна възбуда и подобрена потентност при мъжете. Той е синергичен и бързо прониква през тънката кожа на половия член. Стимулира и участието на партньора в процеса по достигане на добра възбудимост по време на нанасянето. А то е повече от лесно и приятно, според производителя ‚Bernadette‘. За това може да се съди и от изобилието от положителни мнения и отзиви за продукта, споделени по форумите за интимност. Те са публикувани под формата на коментари. Любопитното е, че са писани от представители и на двата пола.

Клиентските мнения и отзиви споделят за следните основни положителни страни на гела за мъже BigBoy Special Gel:

 • Повече Потентност, Мъжественост и Увереност в Леглото;
 • Натуралната Формула Няма Известни Противопоказания и Е Подходяща и за Мъже, Страдащи от Еректилна Дисфункция;
 • Дава Енергия и Сила, Подобрява Издръжливостта и Стимулира Постигането на Пълна Взаимна Наслада и Екстаз по Време на Акта;
 • Добра Цена на Официалния Уебсайт на Гела BigBoy;
 • Бърза и Дискретна Доставка до Посочен от Вас Адрес;

Nota Bene! Липсата на сигнали и оплаквания от странични ефекти при локално приложение в клиентските мнения и отзиви не ги прави невъзможни. Спазвайте инструкциите за употреба на гела BigBoy, налични под формата на подробни указания в търговската опаковка!

Как Да Нанасям Гела за Повече Мъжка Потентност и Издръжливост БигБой?

гел, ерекция

Към момента няма оплаквания от странични ефекти, противопоказания или алергични реакции спрямо приложението на средството за взаимно удоволствие в сека. Производителят „Бернадет“ счита, че то е подходящо и за представители на силния пол от всички възрасти. Дори и за тези, които страдат от еректилни дисфункции, като невъзможност за задържане на еректиралото състояние на члена. Препоръката е потребителите да се придържат стриктно към наличните указания за ползване и инструкции за употреба. Те са приложени вътре в продуктовата опаковка.

Гелът за мъже БигБой Спешъл Гел се нанася локално върху мъжкия полов член по следния начин:

 1. Внимателно разнесете част от гела BigBoy локално по дължината на органа. Включете и партньорката си в процедурата. Така ще имате възможност да се порадвате на взаимните си ласки.
 2. Приложението на продукта трябва да става около 30-40 минути преди полов акт. Можете да го използвате като способ за стимулация или предигра.
 3. Повтаряйте указанията по-горе всеки ден в продължение на един мсец за постигане на маскимално добри промени!

Кои Са Основните Съставки за Взаимно Удоволствие на Гела BigBoy Special Gel?

съставки, секс

Всеки компонент в натуралната формула на гела за мъже БигБой е органичен билков или плодов екстракт. Съставките са подбрани грижливо заради техните уникални способности да подсилват мъжкото либидо. Те работят, подобрявайки издръжливостта и способността за задоволяване на партньора. Опаковката следва да се съхранява на сухо и проветриво място, далеч от пряк досег със слънчева светлина. Гелът за повече мъжественост и потентност може да се срещне и под търговското име BigBoy Special Gel. Това е маркетингов подход. Съдържанието и продуктът са еднакви във всяка една държава.

Основните съставки за подсилване на либидото в гела BigBoy са:

 • Екстракт от Родиола (Rhodiola Rosea): Заздравява стените на капилярите, засилвайки притока на кръв към половите органи и таза. Така се стимулира по-добрата издръжливост в леглото, подсигуряваща взаимното удоволствие от акта.
 • Екстракт от Плодовете на Гуарана (Paullinia Cupana): Билка за потентност, която расте по поречието на р. Амазонка. Работи за повишаване на либидото, репродуктивните способности и плодовитостта и при двата пола. Добро средство за поддържане на простата в изправност.
 • Екстракт от Лавандула: Работи за лесното попиване на гела от кожата. Придава на дермата приятен свеж аромат. Дава енергия и мъжественост. Работи за добрата продължителност на акта.
 • Екстракт от Дива Мента (Mentha Arvensis): Забързва кръвообращението и метаболитните процеси в тялото, давайки виталност. Дава потентност и жизненост на мъжете, помагайки им да задоволят партньора неколкократно.

Как Да Поръчам Гела за Мъже BigBoy на Бюджетна Цена в Интернет?

Според производителя ‚Bernadette‘, най-сигурният начин клиентите да получат оригиналния продукт за повече потентност е през неговия официален уебсайт. Така те избягват и опитите за измама с фалшификат, налични по порталите за търговия, като Amazon и eBay. Подсигуряват си и най-добрата цена и имат възможност да се възползват от редовните промо-намаления на уеб-страницата. Стойността на изделието не се променя. Тя само се прекалкулира, според местната валута в държавата на разпространение.

Гелът за повече мъжественост и по-добра издръжливост в леглото BigBoy се поръчва по стандартната за био-козметичните изделия процедура.

Време Е за Нещо Специално в Леглото!

бигбой спешъл гел, целувка

Нашите способности, като любовници, зависят от много фактори. Психологическата предразположеност, например. А също и добре балансираната диета. Не прекалявайте с мазното преди часа за интимна гимнастика. Партньорката ви няма да е особено впечатлена. По-добре заложете на леко предястие със свежи плодове и чаша-две вино. Така ще я омаете и предразположите!

Накратко: BigBoy е натурален гел за повече потентност и по-добра издръжливост в леглото. Може да бъде срещнат и с името BigBoy Special Gel. Има натурален състав и се радва на одобрение в клиентските мнения и отзиви. Той е считан от потребителите за една от сигурните алтернативи за постигане на взаимна интимна наслада.

Жени Сиракова

Leave a Reply