ReduSlim – Измама? Мнения, Цена, Резултати 2024

Време за четене: 8 min

Reduslim капсули за отслабване БългарияReduSlim са био-натурални капсули с комплексен състав. Техен производител е базираната в гр. Москва, Русия, компания за органични продукти ‘Рускосметикс’ ООД. Нейните изделия обхващат богат набор от възможности, свързани с поддръжката на външния вид и тялото. Като цяло, фирмата се ползва с добро име сред потребителите, а средствата в каталога и са поредпочитани. Все пак решихме да проверим и опишем опита си.

ВАЖНО:
ReduSlim не е наличен за продажба. Друго решение за загуба на тегло с подобен състав е Keto Expert. Възползвайте се от неговия отслабващ ефект!
Одобрението на публиката е видимо по онлайн форумите със секции за влизане във форма и горене на мазнини и калории, като ‘’БГ Мама’. Наличните там отзиви за Reduslim не споменават сериозни оплаквания, нито пък се индикира за странични ефекти и противопоказания на приема. Филмираните капсули за въздействието върху усещането за ситост има лесно приложение, което следва да е съобразено с инструкциите им за употреба.

Капсулите за повлияване на метаболитната дейност РедуСлим се поръчват единствено през своя официален уебсайт. Те не са налични в аптеките, нито пък в търговските портали, като eMag или OLX. Производителят има лош предишен опит с предлагане на фалшификати и имитиращи продукти, представени от дистрибуторите като оригинали. Компанията иска да подсигури максимално качество на достъпна Редуслим цена на своите потребители. А не те да ги считат за измама. Желаещите да закупят продукта за отслабване попълват дигитален формуляр на официалната уеб-страница. Там те оставят своето име и актуален телефонен номер за връзка с дистрибутор. Те трябва да бъдат в готовност да приемат обаждането, целящо да се уточнят детайлите около доставката – точна дата и адрес. Процедурите са изцяло дискретни. Четете повече любопитни детайли в ревюто по-долу.

жена на масата с нож и вилица

Какво Е Кофеин Анхидрос (Caffeine Anhydrous)? Как Действа на Тялото?

Пазарът предлага широк набор от различни средства, целящи да въздействат положително на апетита. Някои от тям успяват наистина да успокоят усещането за глад, докато други не ни помагат и на йота да се разделим с излишните килограми и калории. Науката наскоро започна да преосмисля ролята на кафето в човешкото тяло. Неговият прием може да бъде изключително полезен за организма. Горещата освежава еспресо напитка тонизира, дава енергия и сила, има слабителен ефект, подобрява работоспособността, паметта и концентрацията, а в същото време създава и усещане за ситост.

Но не бива да се прекалява с количествата. Тези положителни качества бързо могат да се превърнат в раздразнителност, безсъние, разсеяност, нервност и агресивност. Производителите на био-козметични средства за положително повлияване на влизането във форма започнаха да включват екстракти от различни видове кафе. Пример е последният хит за вталяване – бронираното кафе. То работи на принципа на кетогенната диета. Специалният сорт кофеин анхидрос (caffeine anhydrous) също има повече от благоприятни свойства.

Това е дехидратиран кофеин. Думата анхидрос означава ‘без вода’, преведена буквално. Обикновено се намира под формата на таблетки, капсули или като прахообразна субстанция. Неговият химически състав е еднакъв с този на обикновеното кафе.

А положителното му повлияване на тялото включва:

 • Въздейства Положително на Усещането за Бодрост, Виталност и Енергичност;
 • Стимулира Мозъчните Функции и Доброто Настроение;
 • Създава Усещане за Ситост;
 • Спомага за Извеждането на Токсини от Тялото;

Reduslim, жена, коремни преси

Дехидратирания Кофеин – По-Удобен за Пренасяне!

Кафето анхидрос има някои известни предимства пред своя течен и по-ароматен събрат. Първо, то е много по-компактно и удобно за пренасяне. Второ, не превъзбужда нервната система толкова силно. Трето, чистата концентрация на кофеин вътре в него е много по-наситена на полезни елементи, които се губят след топлинната обработка на еспресото.

редуслим за отслабване, жена, тренировка

Нека обърнем повече внимание на филмираните капсули за повлияване на метаболитната дейност и апетита РедуСлим. Получава добри отзиви в коментарите и мненията на клиенти по онлайн форуми, като ‘БГ Мама’. Няма налични индикации за появата на стомашно-чревни смущения след неговото прилагане.

Какво е РедуСлим?

ReduSlim са натурални капсули за отслабване и успокояване на усещането за глад. Те съдържат органични и благоприятни за функционирането на тялото съставки. Към момента, не е известно да водят до появата на неприятни странични реакции, възникнали след продължителен прием. Производителят им счита, че могат да бъдат прилагани от хора, желаещи да влязат във форма, на всякаква възраст. Клиентските мнения и отзиви по онлайн Редуслим форумите за горене на мазнини и калории са с одобрителна насоченост. Отчитат се и добри и трайни промени.

В една опаковка има 10 капсули. Преценете колко да закупите по време на телефонния разговор с оператора спрямо желаните от вас резултати.

Ползи, Резултати и Предимства

Според клиничните изследвания резултатите от прием на Редуслим са трайни. Участавлите в изпитанията са запазили без проблем постигнатите резултати повече от 6 месеца след приема. Не са подадени сигнали за йо-йо ефект както при повечето продукти за отслабване. Това се дължи на формулата на продукта стермяща се холистично да нормализира процесите в тялото вместо просто да гори мазнини.

По-долу следват резултатите и предимствата на капсулите за въздействие върху метаболизма ReduSlim, както са посочени в голям брой коментари на потребители:

 • Положително Повлияване на Апетита и Усещането за Ситост;
 • Благоприятстване на Добрата Метаболитна Дейност и Детоксикацията;
 • Подобрява Настроението, Подхранва и Тонизира;
 • Дискретна и Бърза Поръчка и Доставка;
 • Натурална Формула Без Данни за Противопоказания;

Недостатъци на Редуслим

 • Оригиналния продукт не се предлага в аптека;
 • Забелязани са имитации измама в eMag и други онлай магазини.

Nota Bene! Липсата на информация за противопоказания не означава, че те са невъзможни. Придържайте се към наличните в търговската опаковка на таблетките ReduSlim инструкция за употреба!

Редуслим мнения и отзиви във форуми, прибори, таблетки

ReduSlim Мнения и Отзиви от Онлайн Форуми

Нашият екип направи подробно проучване за ефективността и резултатите от правилния прием на таблетките РедуСлим. Мненията и отзивите, на които попаднахме в онлайн форуми, като БГ Мама, споделят положителни и определено задоволителни резултати. Много от дамите качват и свои снимки преди започването и след приключване на пълния курс. Някои от тях са отслабнали с повече от 25 кг., но разбира се, съчетано с правилен хранителен режим и физическа дейност. Други споделят, че за месец са свалили 2 номера, само разчитайки на мощната формула на ReduSlim. Коментарите по форумите определят средството за здравословно и същевременно бързо отслабване като „категоричен фаворит“.

Отзиви във форуми в чужбина

Редуслим мнения открихме и във форуми в чужбина. Оказа се, че хората в Италия отдавна познават капсулите и споделят задоволителни отзиви във мненията и коментарите си за Reduslim. Интересно беше да открием историята на дама, която използва капсули Редуслим за отслабване в текущ режим. След първоначалния курс постигнала резултатите, но след това прекалила със сладкото и банкетите. Все пак взимала капсули по-рядко и точно след конкретни случаи – по този начин успяла да елиминира ефекта и да поддържа отлични килограми.

„Таблетките за отслабване ReduSlim не са поредната измама…Тяхната формула е толкова прецизно създадена, че освен да се грижи за изгаряне на калориите, доставя на организма и всичко необходимо.“

– това е само част от мнението на Пенка Ангелова от град Русе. А единствените негативни коментари за РедуСлим са свързани с наличието на имитации измама. Съветваме Ви да следите редовно за такива намаления, които може да намерите само на официалния сайт на ReduSlim.

Отрицателни отзиви за Редуслим

Причината за наличието на отрицателни отзиви за Редуслим е наличието на множество копия измама на оригиналния продукт. Бидейки хранителна добавка регулацията на пазара е ниска и в аптеки и други магазини са се появили продукти измама наподобяващи оригиналът. Тези имитации не вършат никаква работа – но пък се предлагат на същата цена. Хората се оплакват и от някои неприятни странични ефекти като диария и кожни обриви след приема на имитациите. Най-често хората твърде късно разбират, че са закупили измама и затова оставят отрицателните си отзиви за Reduslim.

Какво Споделя Ц. Н. в Своето Мнение за Капсулите ReduSlim? Искрено и Лично за Борбата с Наднорменото Тегло…

„Здравейте, казвам се Ц. Н. и съм на 31 години. Бих искала да споделя с онлайн потребителите своето мнение за натуралния продукт за отслабване  ReduSlim. Смятам, че това е едно невероятно ефективно и почти вълшебно средство за борба с излишните килограми. Какво ли не съм опитвала през годините, но тези био-таблетки са единственият метод, който даде реални и трайни резултати при мен.

жена пише чай и маха доволна с ръка

Винаги съм имала наднормено тегло. Откакто се помня, родителите и роднините ми се опитваха да ме държат на някаква умерена диета. Това е нормално предвид факта, че и майка ми, и баща ми страдат от диабет и затлъстяване. В резултат на това още от малка трябваше да внимавам какво ям и да се науча да не разчитам толкова много на лакомства, както останалите деца.

Въпреки постоянните диети, винаги съм смятала, че не се харесвам напълно,  че коремът ми е отпуснат, а килограмите ми тежат. Така карах години наред. Не бях чак дебела, но в ученическите години наднорменото тегло привличаше подигравки от страна на някои съученици, а това срина самочувствието и самоувереността му. В университета нещата бяха по-различни, но не и в положителна насока – никой не ме обиждаше, но и никое момче не ме забелязваше. РедуСлим таблетки за мен не е само някаква си натурална хранителна добавка за отслабване – това е средството, което промени напълно живота ми в положителна насока.

Много хора смятат, че наднорменото тегло се дължи на нездравословно хранене в големи количества, но истината е съвсем друга. На практика ям по-малко от всяка моя приятелка с фина талия, но поради генетична обремененост, никога не можах да надвия затлъстяването и да се видя във фигурата, за която съм мечтала – досега!

Мой приятел, който в момента е специализант в една болница, ми каза, че чул някакви пациентки на неговия ментор да говорят за едно био-средство за отслабване. Така разбрах и аз за него и моментално посетих страницата на продукта в Интернет. Прочетох и доста мнения, които намерих в различни онлайн форуми. Реших да поръчам таблетките и да започна да ги приемам ежедевно, според указанията за употреба.

Още на 5-ия ден имаше резултати – качих се на кантара и той показа 2кг по-малко от обикновено. Бях толкова щастлива. Реших да засиля положителния ефект от приема на ReduSlim като си извадих и месечна карта в близката фитнес зала. Храненето не съм променяла, защото така или иначе ям здравословно и в малки количества – все пак още от дете съм на диети. След 2 седмици редовен прием на таблетките и умерени тренировки в залата, бях свалила общо 9кг. Мазнините направо се топяха, започнах да се чувствам лека и изпълнена с енергия.

Оттогава изминаха 8 месеца и сега приличам на топмодел – наднорменото тегло остана в миналото ми. Никога не съм се чувствала по-здрава и пълноценна. Сега си имам и приятел и той не може да повярва като му показвам стари мои снимки. Горещо препоръчвам натуралните таблетки на всеки, който има проблеми с килограмите. Средството е напълно ефективно и работи безотказно.“

Екипът на Красота-Здраве изказва искренни благодарности за споделената лична история на Ц.Н. с нашите потребители.

Reduslim Цена в България 2024

Редовните промоции дават възможност и за поръчка с отстъпка от автентичната Reduslim цена в България. При закупуване на повече от един пакет можете допълнително да попитате за намаляване на цената. Това е съвет от наши читатели поръчали заедно повече бройки от капсулите за отслабване. Към момента на писане на тази статия отбелязахме Reduslim цена от 59 лв. Все още течеше кампания на промотиране на капсулите, реализирана като -50% от оригиналната цена.

Проверихме и наистина Редуслим цената в България и другите страни от ЕС е една и съща. Все пак навсякъде се определя спрямо местната валута но като стойност все пак е еднакво.

Как се Поръчват Капсулите Редуслим?

Много хора търсят информация за Reduslim цена в аптеки или eMag – което е грешка. Капсулите за натурално въздействие върху усещането за ситост се поръчват единствено през официалния уебсайт. Внимавайте за фалшификати и измами в онлайн магазини като еМаг или подобни. Ако някой ви предлага недейте да купувате Редуслим в аптеките. 

Клиентите попълват кратък формуляр, оставяйки име и актуален телефонен номер във формата за поръчка на официалния сайт. С тях се свързва представител на Reduslim и се уговарят детайлите по доставката и количествата. Тук можете да зададете и всякакви въпроси свързани с капсулите за редуциране на теглото.

Редуслим в аптека, Фрамар или eMag?

Няма да намерите оригиналния Редуслим в аптека. Също така няма да намерите Reduslim в eMag или Фрамар. Поради високата репутация на оригиналния капсули се появиха голям брой имитации измама. Тези измами се разпространяват именно в аптеки и онлайн магазини. Производителя реши да бъде единствения дистрибутор на Редуслим именно за да предпази клиентите от измамите. Ако видите Reduslim в аптека, Фрамар или eMag подайте сигнал за измама.

Reduslim цена в eMag – Измама!

Ето и конкретен пример за измама с Редуслим имитация в eMag. Избягвайте подобни шарлатанства. Освен че продукта е с различна опаковка и количество капсули – забележете срока на доставка, който е повече от месец от актуалната дата.

редуслим измама в eMag и цена

Кратко Описание на Капсулите

Reduslim Цена59 лв.
Страна на разпространениеБългария
Работи лиНад 93% подобрение
Мнения в форуми9.8/10 - Чети Подробно
СайтПродуктът вече не се продава
Състав100% Натурален
Инструкция за употребаВиж подробни детайли
Странични ЕфектиНяма
Наличност в аптека?Не се предлага в аптеки
Измама ли е?Оригиналът наистина работи

Как Се Приема ReduSlim? Инструкция

Как се използва Редуслим за отслабване. Вече споменахме, че средството за отслабване се прилага спрямо вложените указания за безопасна употреба. В кутията на оригиналния продукт ще намерите листовка с информация за доза и начин на употреба.

Използвайте обаждането по телефона, за да уточните правилната доза за постигане на вашите цели.

Ето и актуална Reduslim инструкция за прием:

 1. Вземайте по 1 до 3 капсули на ден половин час преди хранене.
 2. Пийте с чаша вода преди хранене или плодов сок.
 3. Правете го всеки ден в продължение на 30 последователни.

Първите ефекти от приема на капсулите ще усетите още на следващия ден. Апетитът ви ще спадне, но няма да усещате липса на енергия. Метаболитните процеси вече ще са се заели да топят мазнини. Не е задължително да спазвате специфичен хранителен режим, но умерено движение или спорт ще подобрят резултатите.

Ако се питате защо Редуслим не работи и не отслабвате – уверете се, че сте го купили през официалния сайт, а не някоя измама. Оригиналния продукт също идва с 14 дневна гарация за качество. В този период ако не сте доволни можете да го върнете.

Редуслим Противопоказания или Оплаквания?

Много хора питат дали има Редуслим противопоказания или нежелани странични ефекти. Отговора на този въпрос е покрит в листовката към продукта. Капсулите за отслабване са преминали клинични тестове и те не идентифицират противопоказания от Reduslim приема. Стига да нямате алергия към някоя от съставките не би трябвало да очаквате проблеми. Потребителските мнения за Редуслим в БГ мама, не сочат проблеми с приема.

Съставки на Капсулите ReduSlim?

гуарана, женшен в редуслимБио-формулата на натуралните таблетки Reduslim за повлияване на апетита включват растителни и билкови екстракти. Те са хипоалергенни и безопасни. Тяхната консумация не е свързана с възникването на странични ефекти.

Ето и отделните компоненти в съдържанието:

 • Екстракт от Кофеин Анхидрос: Тонизира, енергизира и въздейства положително на метаболизма.
 • Екстракт от Черен Пипер: Повлиява положително на апетита, успокоявайки усещането за глад.
 • Екстракт от Зелен Чай: Дава енергия, подхранва и повдига настроението.
 • L-Карнитин: Спомага за натрупването на чиста мускулна маса.
 • Хром: Важен за всички процеси в тялото.

Пийте Умерено Количество Кафе за Бодрост и Тонус!

Reduslim, жена, море

Всичко може да бъде полезно в умерени количества. Това важи и за кофеина. Дайте си нужната дневна доза свежест и енергия, подобрявайки своята умствена дейност. Но не прекалявайте, за да не съсипете нервите си.

Накратко: Филмираните капсули за положително повлияване на апетита ReduSlim имат натурален екстракт с акцент върху кофеин анхидрос. Той въздейства по-добре от други алтернативи на пазара.

ВАЖНО:
ReduSlim не е наличен за продажба. Друго решение за загуба на тегло с подобен състав е Keto Expert. Възползвайте се от неговия отслабващ ефект!

 

Колко струват капсулите Reduslim в България?

Редуслим се предлагат само чрез Официалната страница - към момента цената е 59 лв при 50% отстъпка! Внимавайте за фалшификати

Какво споделят потребители в България и ЕС - Мнения и Отзиви?

Съществуват много форуми и дискусии относно Reduslim. Преобладават положителните отзиви, но има и споделени резерви! Ние направихме анализ не само в България!

Какъв е състава на Редуслим таблети за отслабване?

Екстракт от Кофеин Анхидрос, Екстракт от Черен Пипер, Екстракт от Зелен Чай, L-Карнитин и Хром. Прочетете за ползите от всяка съставка в ревюто...

 

Жени Сиракова

36 мнения по „ReduSlim – Измама? Мнения, Цена, Резултати 2024

 1. Моника Нестерова
  юли 16, 2019 в 12:09 pm

  Отслабнах от 65 килограма на 57 без никакво усилие. Мина месец и не съм качила. Капсулите ReduSlim дори спомогнаха да имам по-здравословен живот и не изпитвам нужда от вредни храни.

  1. Ива
   май 28, 2020 в 9:02 pm

   Вярно ли е

 2. Никол Георгиева
  юли 16, 2019 в 12:13 pm

  Изключително горди сме вкъщи от мъжа ми, който свали 15 килограма и успя да предотврати диабетно състояние. Страшно благодарна съм на вашия сайт и че предлагате само надеждни продукти като ReduSlim! 😉

  1. Rositsa Aleksandrova
   август 9, 2020 в 8:47 pm

   Nikol gorgieva naistinali reduslim pomogna na saprugatvi da smakne 15 kg akomi odgovorite mn stese radvam

 3. Десислава Георгиева
  март 9, 2020 в 11:39 am

  Всичко ли можеш да ядеш с приема на Редуслим или има някакво ограничение

  1. Жени Сиракова
   март 9, 2020 в 12:58 pm

   Здравейте,
   според производителя, а и потребителските мнения, няма конкретни ограничения.
   Нашият съвет – като хора занимаващи се с познаване на здравословния начин на живот, е да не се прекалява с храните с наситени мазнини.
   Лек ден

 4. Тотка
  май 10, 2020 в 12:10 pm

  Reduslim има ли странични ефекти?

  1. Жени Сиракова
   май 13, 2020 в 1:53 pm

   Здравейте Тотка, не са отбелязани странични ефекти от приема на Редуслим. Това виждаме по онлайн форумите като отговори от хората. Но това е и очаквано имайки предвид натуралния произход на съставките.

 5. Десислава
  май 20, 2020 в 12:37 am

  Може ли да се поема Редуслим на прах, т. е. да се изсипва прахчето от капсулата и да се приема с вода?
  Благодаря

  1. Жени Сиракова
   май 20, 2020 в 5:10 pm

   Здравейте Десислава,
   и други потребители са задавали този въпрос. Ние проверихме и наистина няма проблем да се стрият таблетките и да се приемат като прах.

 6. Христо Петров
  юни 17, 2020 в 11:22 am

  Страхотен резултат! За 10 дни свалих 9 кг. Невероятно!

  1. П. Христова
   февруари 16, 2021 в 10:14 am

   Здравейте
   Всички 30 таблетки ли изпихте?
   Колко килограма свалихте при приемането на 30 таблетки?
   Килограмите задържаха ли се?

 7. Христина Колева
  юни 26, 2020 в 8:19 am

  Здравейте!Наистина ли има ефект?

  1. Жени Сиракова
   юли 8, 2020 в 1:49 pm

   Здравейте Христина Колева, това сочат множеството мнения споделени онлайн. Прочетете пълната статия, за да се запознаете с детайлите.

 8. Иванова
  юни 30, 2020 в 8:09 am

  Здравейте! Аз лично имам нужда да сваля от 4, 5 кг. Мога ли да пия ReduSlim,и няма ли да сваля повече от нужното ако приемам 30 дни от таблетките?
  И повлиява ли се и целулита от тях?

  1. Жени Сиракова
   юли 8, 2020 в 1:51 pm

   Здравейте Иванова, когато постигнете желаните резултати можете да намалите или спрете приема. Визията на кожата след приема е различна в зависимост от това колко мазнина е елиминирана. Ако килограмите не са съсредоточени в една зона кожата няма да бъде повлияна зле.

   1. Нора
    март 11, 2021 в 1:13 pm

    Здравейте! Мисля да си поръчам Редуслим. На 26 години съм и тежа 65 кг но искам да сваля 8 кг. По колко да приема на ден

   2. Радина
    юни 1, 2021 в 8:02 pm

    А доставка за чужбина правите ли?

    1. Жени Сиракова
     юни 2, 2021 в 5:02 am

     Здравейте, Редуслим се предлага в почти всички страни в ЕС. Ако последвате линка на официалната страница, ще ви се отвори именно той на езика на която в която страна се намирате.

 9. Светла Лозева
  юли 3, 2020 в 1:41 pm

  Здравейте! Аз искам да отслабна около 6 кг. На 49 години съм. Дали ще има ефект при жена на тази възраст? Чета, че се свалят много кг. за един месец. Мога ли ако действително е така да пия само 2 седмици?

  1. Жени Сиракова
   юли 8, 2020 в 1:54 pm

   Здравейте Светла Лозева, възрастта със сигурност не е проблем в случая. Относно ефекта и продължителността на приема, най-добре дискутирайте с телефонния оператор, когато оставите номера си и ви звъннат. Това са хората най-наясно с ефекта и обратната връзка. Сигурни сме, че ще могат да ви посъветват компетентно.

 10. Дари
  юли 22, 2020 в 10:56 am

  Здравейте,
  въпроса ми е във връзка с приема. В различни представяния на продукта е посочен различен прием. Аз го пия от 4 дни по 1 таблатка. В някой статие е записано, че приема е 3 х 1 т. а в други че е по 1 т. дневно. Аз желая да смъкна 10 кгр. и закупих 80 таблетки. Моля за вашия компетентен отговор. Или телефон за връзка с консултант.

  1. Жени Сиракова
   юли 28, 2020 в 8:24 am

   Здравейте Дари,

   приема зависи от желаните резултати и стартовото тегло. Най-добрият съвет, който имаме е да пуснете още една поръчка – за да получите обаждане от оператор и да попитате именно него за дозировка. Вероятно сте пропуснали да го направите при първоначалната поръчка.

   Лек ден, моля, пишете за резултатите и какво сте получили като отговор – вероятно ще е полезно за други читатели

  2. Rositsa Aleksandrova
   август 9, 2020 в 9:26 pm

   Dari imasli efekt ot redoslim

 11. Пламена
  юли 28, 2020 в 4:35 pm

  Здравейте, имам да свалям около 25кг. Колко опаковки трябва да изпия? И ако следвам инструкциите колко кг мога да сваля от една опаковка?

  1. Жени Сиракова
   юли 29, 2020 в 2:19 pm

   Здравейте Пламена, ще трябват още някои уточняващи данни за да отговорим на въпроса, а и нашият отговор не е всемирен. Препоръчваме ви, да оставите данните си за поръчка и по-време на телефонния разговор да зададете въпросите и решите какво е най-добре за вас.

   Успех

   1. Потребител
    май 4, 2021 в 5:12 am

    Има ли данни дали вреди на хора с гастрит и разширени вени?

 12. Rositsa Aleksandrova
  август 9, 2020 в 8:41 pm

  Vyarnolie molya odgovorete

 13. Какво те интересува
  февруари 14, 2021 в 2:47 am

  Ако сайта наистина не е измамнически, защо човек не може да поръча нормално с еконт или спиди например?! За какво трябва да си оставям имената и личния номер?! Хората какво ги интересуват имената ми и защо им е телефонът ми?! Аз лично не съм въодушевен да вдигам на непознати номера и в такъв случай, ако искам да си поръчам – как да стане номера, без да ми звънят и досаждат непознати?!

  1. Жени Сиракова
   февруари 14, 2021 в 12:06 pm

   Здравейте,
   моделът който е избрал производителя на Reduslim е негово решение – голямо количество от хората не споделят за подобен проблем като вас. До колкото имаме идея доставката накрая става със Спийди или Еконт, но поръчката става само от официалният сайт на производителя. Детайлите по доставката се уговарят именно по време на телефонния разговор.
   Лек ден

 14. Силвия
  април 20, 2021 в 2:45 pm

  Здравейте,може ли да се приема по време на кърмене,като то е само сутрин и вечер?

  1. Жени Сиракова
   април 21, 2021 в 8:09 am

   Здравейте, продукта е с натурален състав, но въпроса ви все пак е много специфичен. Най-добре се консултирайте с педиатър. Все пак концентрацията на съставките е висока а бебетата са податливи на развитие на алергии. Успех

 15. Petko iliev
  април 26, 2021 в 5:10 pm

  Zdr izkam da vi popitam za maje moje dade izpolzva 70kg.izkam da svalq . Blogodarq vi Pe

 16. Радина
  юни 1, 2021 в 8:06 pm

  Кой е официалният сайт на продукта ?

  1. Жени Сиракова
   юни 2, 2021 в 5:01 am

   Здравейте, може да намерите официалния сайт на Редуслим тук

 17. Виждан Рамаданова
  юни 13, 2021 в 7:49 pm

  Здравейте, как могат да се поръчат хапчетата Редуслим от чужбина.?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *