PureFit KETO – Натурален BHB Комплекс за Повлияване на Апетита!

PureFit KETO, списаниеPureFit Keto са филмирани капсули, включващи органичния BHB (Beta-hydroxybutyrate) комплекс. Техният производител ПюрФит КЕТО споделя, че био-таблетките за положително въздействие върху апетита включват активен екстракт от стрити на прах зърна на зелено кафе, магнезий, калций, желатин, бета-хидроксибутират и оризово брашно. Органичната формула на продукта е базирана на принципите на кетогенната диета. Отзивите и мненията на клиентите за действието на продукта са предимно клонящи към одобрителен тон.

 

Био-козметичните капсули за повлияване на усещанията за ситост и глад ПюрФит КЕТО не могат да бъдат закупени от аптеката, нито през онлайн портали за продажба на стоки като Amazon, eBay или eMag. Заявката за поръчка се подава единствено през техния официален уебсайт, а методът за плащане е чрез наложен платеж. Към момента не са налични данни за възможни противопоказания и странични реакции. Всяка опаковка включва 30 капсули, които следва да се приемат по една на ден преди закуска в продължение на календарен месец.

PureFit KETO, три щастливи момичета

Как Действат Натуралните Таблетки за Повлияване на Апетита ПюрФит КЕТО?

Вече споменахме, че няма информация приемът на капсулите с органични екстракти да води до възникването на неприятни странични ефекти от типа на обриви и алергии, стига потребителите да се придържат стриктно към инструкциите за употреба на био-таблетките PureFit KETO.

А те гласят, че:

 • Взема се по 1 (една) капсула на ден. Препоръчително е това да се случи рано сутрин преди закуска.
 • Избягват се храните с високо съдържание на въглехидрати.
 • Средството за положително повлияване на апетита се приема в продължение на цел календарен месец.
 • Клиентските мнения и отзиви посочват говорят за следните позитивни характеристики на продукта:
 • Достъпност и Съобразеност на Стойността на Био-Козметичните Капсули;
 • Благоприятстване на Прилагането на Основните Принципи на Кетогенния Хранителен Режим;
 • Положително Повлияване на Апетита, Усещането за Енергичност, Бодрост и Дневния Тонус;
 • Удобна Процедура по Поръчка и Доставка от Врата до Врата.

Nota Bene! Липсата на данни за възможни алергични или неприятни за тялото реакции не означава, че не е възможно такива да се появят!

PureFit KETO, зелено кафе

Какво Съдържа BHB Комплексa във Формула на Капсулите PureFit KETO?

Производителят на био-капсулите за положително повлияване на усещанията за глад и ситост PureFit KETO твърди, че техният състав е изцяло натурален. Те съдържат BHB комплекс, който благоприятства енергичността. Съставките на продукта следва да са:

 • BHB Комплекс: Съдържа магнезий, калций и натриев бета-хидроксибутират, които трябва да окажат позитивно въздействие върху апетита и да допринесат за цялостния тонус на организма;
 • Прахообразен Екстракт от Зелено Кафе: Повлиява усещането за бодрост и енергичност. Засилва умствената дейност и спомага за по-добрата памет и концентрация.
 • Магнезий: Подхранва и ревитализира.
 • Оризово Брашно: Създава усещане за ситост.
 • Желатин: Подобрява стомашно-чревната флора и фауна и благоприятства добрите нива на апетит.

Какво Представляват Кетозата и Кетогенната Диета?

PureFit KETO, момиче със сърчице

Кетоза е състояние на метаболизма на тялото, което е познато на повечето фитнес-ентусиасти. Най-лесният начин да се опише е като процес, при който организмът разчита основно на мазнините като източник на енергия, а не на въглехидратите (захари, глюкоза) в кръвта. Тъй като хранителният режим на повечето хора в съвременността включва големи количества от последното, нашият мозък се е адаптирал така, че да функционира благодарение на тях.

Но ние сме еволюиращ вид, който е оцелял и е наложил господството си над планетата, основно поради факта, че умеем да се адаптираме изключително бързо. Преди да започнете а правите лесни и бързи промени в дневното меню, обаче, с цел да преминете на кетогенен режим, имайте предвид и, че ако до мозъкът не достига достатъчно глюкоза, тялото започва бавно да умира.

Разбира се, организмът може да си я набави от кетогенните тела, които са водно-разтворими молекули, синтезирани в черния дроб от мастните киселини. Когато сме ограничили скробялата и захарите, тялото се ориентира именно към тях.

А ето и разрешените, забранените и храните, които следва да приемаме с повишено внимание по време на кетогенна диета:

 • Разрешени Храни: Пресни месни изделия (свинско, телешко, агнешко, пилешко, пуешко, овче), риба и морски дарове, яйца, млечни продукти, кокосово масло, мас, авокадо, малко ядки, зеленолистни зеленчуци, тиквички, аспержи, краставици и целина;
 • Ограничена Консумация: Домати, бяло и червено зеле, горски плодове, броколи, карфиол, лук, праз, чесън, брюкселско зеле, патладжан, гъби и тиква;
 • Забранени Продукти: Зърнените и бобови изделия, богати на скробяла зеленчуци, рафинирани растителни мазнини, прясно и кисело мляко, ябълки, моркови, тропически плодове, полуфабрикати, изкуствени оцветители, овкусители и подсладители (захар, мед, агаве).

Какви Могат Да Бъдат Очакваните Ползи от Кетогенната Диета?

Замяната на въглехидрати с мазнини може временно да бъде тежка за тялото, но еволюцията го е научила да бъде адаптивно и скоростно да се приспособява към нов начин на живот и режим на хранене. Първоначалният процес на свикване, обаче, може да бъде съпътстван от лек запек и главоболие.

Предполагаемите начини, чрез които кетогенната диета действа положително на нашето общо състояние, са:

 • Горене на Излишни Мазнини и Калории;
 • По-Качествен Контрол Над Теглото;
 • Спадане на Нивата на Инсулина в Кръвта;
 • Засилване на Мозъчната Дейност;
 • По-Добра Възможност за Концентрация;
 • Усещане за Енергичност и Бодър Тонус;
 • Положително Повлияване на Усещането за Глад.

Био-козметичните капсули PureFit KETO прилагат основните принципи на кетогенната диета, целяйки се, по думите на техния едноименен производител, да повлияят по положителен начин на възприятията на клиента за ситост и глад. Клиентските мнения и отзиви по онлайн форумите имат одобрителен тон и не говорят за възникване на противопоказания.

Метод за Поръчка и Доставка, Цена на PureFit Keto в България

Био-козметичните капсули не могат да бъдат поръчани през Интернет портали за продажба. Клиентите, които желаят да се сдобият с продукта, могат да попълнят кратко онлайн заявление, налично на официалната страница. Те трябва да попълнят точен и актуален телефонен номер, на който да ги потърси представител на дистрибутора с цел уточняване на детайлите около адреса за доставка.

Методът за плащане е чрез наложен платеж при получаване на средството за въздействие върху апетита. Цената им е съобразена със стандарта на живот у нас. Текущата промоция позволява на потребителите да вземат средството с -50% отстъпка от оригиналната стойност.

Ограничете Приема на Полуфабрикати и Живейте Здравословно!

прегръдка

Изборът за това, какво ще включва дневното ни меню, е лично наш. Ние сме тези, които определят благосъстоянието на тялото и външния си вид. Залагайки на храни и напитки, които са подходящи за нуждите на организма ни, и избягвайки тези с голям брой консерванти и оцветители, ние създаваме предпоставки за един пълноценен живот.

Жени Сиракова

2 коментара

 1. Надежда май 6, 2019
  • Jenya Sirakova май 9, 2019

Leave a Reply