Proctolab – Био-Крем за По-Голям Комфорт по Време на Симптоми от Хемороиди

proctolab кремProctolab е нов био-крем с формула за по-голям комфорт по време на симптоми на хемороид. Те зачестяват все повече при хората, водещи заседнал начин на живот и прекарващи деня пред компютъра в офиса. Никой не е застрахован да получи подобен симптом, но това не бива да ни притеснява. Новият натурален крем Proctolab има за цел да помогне именно в такива моменти.

Био-козметичното средство събира в състава си многобройни натурални билкови екстракти и етерични масла. Те минават през специална селекция, при която се подбират такива със специални качества и органичен произход. Именно затова продуктът вече набира популярност в много европейски страни и нашият екип реши да му отдели нужното внимание.

Затова ние разгледахме детайлите около мненията и отзивите, споделени от потребители във форуми за здравословен начин на живот. Също така разгледахме и свойствата на био-съставките му, както и леснотата на приложение. И не на последно място – установихме как продуктът може да бъде закупен на достъпна цена, без да трябва да се поръчва от големи онлайн магазини. Искате ли да разберете всичко това? Тогава Ви каним да останете с нас до края на ревюто ни.

хора с хемороиди

Лимонова Кора – Много Полезна, Но Често Пренебрегвана

Всички знаем, че лимонът е изключително полезен плод за здравето ми. Чаша вода с лимонов сок могат да ни помогнат за по-добрия контрол на теглото и функциите на метаболизма. Но често пренебрегваме една част от лимона – кората му. А тя може да е толкова полезна, колкото и сока. Същото важи и за банановите кори.

Лимоновата кора съдържа високо количество фибри и витамин С. В допълнение, тя е и богата на калций, калий и магнезий, а те са изключително важни за тялото ни. Съединението, което дава специфичния вкус и аромат на лимона – лимоненът – също се съдържа в кората му. Именно той е мощен антиоксидант, който се бори със свободните радикали.

Кората от лимон е част и от био-състава на крема Proctolab. Нека разберем повече за него.

Какво Представлява Био-Кремът за Повлияване на Хармонията по Време на Хемороиди Proctolab?

ефекти от проктолаб крем

Proctolab е био-крем със съставки, които подкрепят организма и повлияват на хармонията в него по време на хемороиди. Начинът му на работа е обвързан изключително с натуралните билкови съставки, включени във активната му формула. Те имат за цел да успокоят кожата и да подпомогнат противовъзпалителните процеси по естествен път. Дело е на едноименен производител.

Мнения, Коментари и Отзиви за Натуралния Крем Proctolab?

кактус, хемороиди, крем Proctolab

Органичната основа на крема е това, което печели най-често потребителите, разглеждайки отзивите и коментарите им. Поради краткия период, в който натуралния крем се предлага в България, ние разгледахме европейски форуми за здравословен начин на живот. Много от тях наподобяват българския „БГ Мама“. Ето какво включват най-често харесваните свойства на био-крема за подкрепа на хемороидните симптоми Proctolab:

 • Натурални Съставки, Подкрепящи Тялото с Борбата Срещу Хемороидите;
 • Благоприятства По-Хармоничното Функциониране на Кръвоносните Съдове;
 • Успокоява Кожните Раздразнения;
 • Има Противовъзпалителни Свойства;
 • Благоприятства По-Приятните Усещания По Всяко Време;
 • Играе Превантивна Роля в Повторното Образуване на Хемороиди;
 • Лесен за Нанасяне, с Приятен Аромат;
 • Достъпна Цена на Територията на България при Поръчка от Официалния Уебсайт;
 • Без Данни за Странични Ефекти и Противопоказания.

NB! Липсата на информация за странични ефекти и противопоказания не означава, че такива не могат да възникнат на индивидуално ниво. Потребителите трябва да спазват инструкциите за приложение и употреба, включени в опаковката на продукта. Не трябва да се превишава максималния брой дневни нанасяния, определени от производителя.

Натурални Съставки, Включени в Био-Активната Формула на Крема Proctolab

състав

Още в началото споменахме, че натуралните съставки, част от био-активната формула на крема Proctolab са изключително разнообразни. Всеки от тях е дело на природата, като повечето са билки и етерични екстракти с органичен произход. Ето кои са те:

 • Планинска Арника – Билката е известна с успокояващите си противовъзпалителни свойства.
 • Хамамелис – Има положително влияние върху стените на кръвоносните съдове и тяхната структура.
 • Ментол – Дава приятен аромат. Благоприятства антибактериалните процеси и успокоява сърбеж.
 • Акмела – Успокоява кожата и кръвоносните съдове.
 • Конски Кестен – Придава повече комфорт и благоприятства състоянието на засегнатите участъци по естествен път.
 • Азиатска Центела – Подкрепя нормалната работа и състояние на кръвоносните съдове.
 • Лимонова Кора – Дава усещане за свежест и хармония. Помага в борбата срещу бактериите.
 • Горски Енчец (Златна Пръчица) – Има противовъзпалително и антисептично свойство върху кожата.
 • Бодлива Залист (Миши Трън) – Действа превантивно срещу повторната поява на хемороиди. Има положително влияние върху кръвоносната система.

Как Се Нанася и Прилага Органичния Крем за Благоприятстване на Комфорта с Хемороиди Проктолаб?

proctolab крем, хемороиди

Официалният уебсайт на продукта твърди, че той трябва да се нанася 1 или 2 пъти на ден. Клиентите могат сами да преценят кога е това. Също така отбелязват, че процедурата отнема по-малко от минута. Ние препоръчваме да се консултират с инструкциите на органичния крем за благоприятстване на комфорта с хемороиди Проктолаб.

Как Да Закупя и Поръчам Натуралния Крем Proctolab на Достъпна Цена от България?

поръчка

Закупуването на натуралния крем Proctolab е изключително лесен процес, който би отнел само няколко минути. С това са съгласни и повечето от мненията от клиенти, споделени онлайн. Те също казват, че продуктът може да бъде открит на достъпна цена в официалния му уебсайт. За да я поддържа добрата ѝ стойност, от едноименния производител на предлага продукта в големи онлайн магазини, като Amazon, eBay, eMag, AliExpress или Alibaba. Така и контролът на качеството също е на ниво, понеже в тези платформи е малко по-свободен. Появявали са се и фалшиви и измамни продукти преди време.

За да поръчат, клиентите трябва да въведат своите имена и актуален телефонен номер за контакт. Скоро с тях ще се върже официален дистрибутор за потвърждение на поръчката. Тя се изпраща чрез куриер до предпочитан адрес, а опаковката е неутрална. Потребителите не трябва да се тревожат, че някой ще знае какво се намира в нея. Ако се нуждаят от повече помощ, може да кликнат тук.

Раздвижете Се След Работа!

Движението и здравословното хранене са изключително важни, за да се чувства тялото ни добре. Така може да предотвратите негативните последствия, които идват – включително и хемороиди. Дори, ако времето е лошо навън, или точно сега не може да излезете – отделете по 15-20 минути за упражнения вкъщи. Тялото Ви ще празнува!

Накратко: Proctolab е био-крем с органична формула за превенция и грижа при хора, страдащи от хемороиди. Това става възможно, благодарение на натуралните съставки, включени в нея. Събира и много положителни отзиви в онлайн форуми за здравословен начин на живот. Много от тях казват, че работи по-добре от други алтернативи на пазара.

Жени Сиракова

Leave a Reply