NanoVein – Синергичен Гел против Разширени Вени

Време за четене: 6 min

NanoVein гел България - варикоза 50 млNanoVein представлява синергичен гел за справяне с проблемите с разширени вени и техните прекурсори. Неговият производител е популярната руска компания за био-козметични предложения – ‘Сашера-Мед’ ООД . Нейните изделия са повече от популярни на пазара. Потребителските отзиви и мнения за тях по онлайн форуми с дискусии за разширени вени и напукани кръвоносни съдове, какъвто е ‘БГ Мама’, са предимно позитивни. Те не споменават за наличието на неприятни странични ефекти от НаноВейн крем за вени или тежки противопоказания. Което прави редовното и съобразено с инструкциите за употреба приложение на средството практически нерисково.

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Гелът за повлияване на нивата на хидратация и степента на мекота на кожата на краката Nanovein се поръчва изключително през официалния уебсайт на производителя. Той не е наличен в аптеките. Няма да намерите средството за благоприятстване на нормалния външен вид на дермата на крайниците и на други места. Каквито са онлайн порталите за продажба на стоки – Amazon или eMag. Клиентите следва да попълнят кратък формуляр на уеб-страницата. Те оставят име и актуален телефонен номер за връзка с дистрибутора. Процедурата по поръчка и доставка е дискретна и се извършва до прага на дома ви. Методът за плащане е наложен платеж (кеш при доставка). Четете повече подробности в ревюто за Nanovein, което следва.

nanovein гел, дамски крака

Как Възникват Разширените (Варикозни) Вени?

Варикозата е заболяване, което спада към групата на разширените вени. Те се наричат още мрежоподобни, паякови и варикозно-разширени. Официално изнесените данни от Министерство на здравеопазването у нас за този здравословен проблем са от 2010 г. Те сочат, че от тях страдат приблизително 30% от мъжете и 47% от жените над 55-годишна възраст. Причината за тази полова разлика е във факта, че нежният пол обикновено развива първичните им симптоми при бременност.

Най-често се проявяват по прасците. Но това не пречи да обхванат цялата долна част на крайника или да стигнат чак до бедрата. Разширените вени нямат добра еластичност и се разтягат лесно. По тях постепенно се образува своеобразна ‘мрежа’ от варикозни възли. Те могат да засегнат всяка от артериите, артериолите и клапите на кръвоносните съдове в сърдечно-съдовата система. Особено в долната част на тялото.

Там гравитацията оказва сериозно напрежение върху процесите по изпомпване на кръв (кръвообращението). Американската научна общност счита, че причината за възникването им може да се дължи и на генетичната история. Извършването на процедури по акупресура също може да благоприятства състоянието на болния.

жена на бюро и крем НаноВейн България

Основните причини и стресови фактори за появата на варикозни вени са:

 • Придобита с времето или вродена недостатъчност на венозните клапи.
 • Придобита или вродена слабост на венозните стени.
 • Стара травма, бременност, интоксикация на организма или постоянно високи нива на физическо натоварване.
 • Третиране с противозачатъчни или хормонални медикаменти.
 • Наличие на затлъстяване.
 • Влошени хранителни навици и нездравословни храни.
 • Работа в продължително изправено или седнало положение, която пречи на нормалното кръвообращение;

Какво Е Nanovein? Гел за Повлияване на Варикозни вени?

крака, скала, nanovein

Nanovein е предложение на производителя ‘Сашера-Мед’ ООД работещо на всички фронтове за справяне с разширени или варикозни вени. Нановейн е  натурален гел-крем в разфасовка от 50 мл. Компанията определя органичните компоненти, влизащи в неговата формула, като основното предимство на изделието си. Кремът против варикозни вени има сертификат за качество и е преминал клинични тестове, за доказване на ефективността му.

NanoVein е единственият двуфазен и нанотехнологичен крем, който по естествен начин дава здраве и благополучие на кръвоносните съдове, придавайки на краката красотата на миналото. Важно е да се знае, че Nanovein гел не е лекарство и не е нужно лекарско предписание. Натуралния му състав не води до сърбежи, зачервяване на кожата и като цяло е хипоалергенен.

Как работи Нановейн крем?

Благодарение на комбинираното действие на активните съставки на Нановеин, компонентите на препарата бързо достигат до тъканите на увредените кръвоносни съдове, стимулирайки тяхното възстановяване. Активните вещества в Nanovein крем, а именно нанопептидите, проникват в протеиновите вериги, улеснявайки клетъчната реконструкция на кръвоносните съдове, предотвратявайки тяхната некроза. Освен това тези активни елементи се подсилват взаимно. Образувайки един вид силна молекулярна мрежа около всеки кръвоносен съд. Те предотвратяват разтягането и загубата на еластичност, като избягват образуването на микро фрактури и проблеми с тромб.

NanoVein Мнения и Отзиви от Клиенти и Дерматолози

Успеха на NanoVein се определя от мненията и отзивите, които той получава. Средството за благоприятстване на добрия външен вид на кожата на крайниците при налични разширени вени и напукани капиляри получава одобрителни отзиви и коментари от клиентите. Техните мнения и отзиви за Нановейн в България по онлайн форумите за натурални методи за здраве и красота не споменават негативни реакции или противопоказания.

Запитани дали са запознати с гела Нановеин за красива кожа на краката дерматолозите потвърждават, че той им е известен. Те го препоръчват след като се запознали с клиничните тестове и сертификата за качество. Nanovein мненията и отзиви, които открихме от доктори в Италия и Испания също бяха положителни. Докторите пишат, че са на мнението, че именно този крем за вени е помогнал на пациенти опитали да решат проблемите с операция.

Вземи с -50% Цена Тук

В социалните мрежи пък открихме много снимки и отзиви за Нановейн и ефекта и резултатите от приложението му. Жените споделят, опита си, а няколко от тях са си направили труда и са дописвали коментарите си. 2 дами от Испания споделят, че година след първоначалната употреба на крем Nanovein резултатите все още са налице. Мнението им е, че този крем за вени им е спестил много пари и болки.

Основни положителни характеристики според наличните NanoVein мнения и отзиви са:

 • Положителното Повлияване на Дермата Около Разширени Вени и Напукани Капиляри на Кръвоносни Съдове;
 • Благоприятстване на Угледния Козметичен Вид на Кожата;
 • Без Данни за Противопоказания;
 • Удобна и Дискретна Процедура по Поръчка и Доставка с Наложен Платеж;
 • Достъпна Nanovein Цена в България;

Nota Bene! Описаните начини на въздействие върху кожата на крайниците на гела и таблетките NanoVein могат да варират на индивидуално ниво! Придържайте се към инструкциите за употреба, налични в търговската опаковка. Те съдържат подробни препоръки и намаляват вероятността от възникването на странични ефекти или алергични реакции.

Какъв Е Състава на NanoVein крем за разширени вени?

Официално оповестените съставки на Нановейн крем от руския производител имат натурален произход. А именно:

 • Рутин: Вазопротективно и антиоксидантно въздействие върху дермата.
 • Екстракт от Арника Монтана: Повлиява превантивно срещу стагнацията. Допринася за възстановяването и заздравяването на тъканите и венозните язви.
 • Ликопен (Екстракт от Зелен Домат): Подобрява еластичността на стените на кръвоносните съдове. Действа защитно срещу образуването на съсиреци.
 • Алицин (Екстракт от Чесън): Благоприятства разпадането на остатъчните холестеролни плаки. Може да предотврати отлагането на соли и възстановяването на кръвоносните съдове.
 • Екстракт от Семената на Див Кестен: Антиоточно, антисептично и венотонизиращо повлияване.

По време на клиничното проучване и според коментарите, оставени от потребителите, употребата на Нановеин крем за вени не води до противопоказания и странични ефекти. Никой не споменава за проблеми със сърбеж, зачервяване на кожата, парене или нещо друго. Напълно естественият състав на крема допринася значително за липсата на странични ефекти.

зелени домати

Как Се Ползва NanoVein Крем за Повлияване на Кожата на Краката?

Клиентите следва да помнят, че нанасянето на крем Nanovein трябва да е съобразено с инструкциите за употреба, приложени от производителя. Така се минимализира вероятността от проявата на алергични реакции или противопоказания от крема за положително повлияване на дермата с изпъкнали и разширени вени NanoVein. Един курс е препоръчително да продължи 30 дни, и при по-тежки случаи може да се повтори след 6 месеца. Реално гела може да се прилага и превантивно, за да запазите красивата кожа на краката си.

Стъпките за прилагане на Нановейн за повлияване на външния вид на кожата са следните:

 1. Първа Седмица на Употреба: Гелът се нанася 2 (два) пъти дневно върху предварително почистена кожа с масажиращо-кръгови движения. Той се оставя да абсорбира в кожата и не се отмива.
 2. Втора Седмица на Употреба: Продължавате да нанасяте NanoVein крем за вени също по 2 (два) пъти.
 3. Трета Седмица на Употреба: Нанасянията на гела се запазват два пъти в началото и края на деня.
 4. Четвърта Седмица на Употреба: Броят на нанасянията на синергичния гел за добър външен вид на кожата на краката също се вдига до 3 (три) пъти. Методът на прилагане остава същият. Дермата следва да е почистена и подсушена преди употреба.

NanoVein Цена в България? Къде да Купя на добра цена?

крака, nanovein цена

И така стигаме до много важния отговор на въпроса колко струва Nanovein крем и къде да го купя в България на добра цена?

NanoVein не се предлага в аптеките и трябва да бъде закупен онлайн. Но не си правете труда да го търсите в eMag или други онлайн вериги. Има редица несправедливи търговци, които представят оригиналните си продукти за крем за разширени вени Нановейн – това са измами – избягвайте ги. Трябва обаче да внимавате и да го купувате само от сайта на производителя. Това е единственият начин да бъдете сигурни в оригиналността на продукта.

Кремът за варикозни вени Nanovein в България се заявява през официалната му уеб-страница. Редовните промо кампании дават възможност да бъде закупен с отстъпка от оригиналната му Нановейн цена. Нано гелът има достъпна цена и според мненията на потребители тя е оправдана. Отношението качество-цена е на отлично ниво. Според производителя към момента тече промоционална кампания и NanoVein цената е намалена на 59 лв за опаковка. Също така разбрахме, че ако закупите повече от 1 бройка, може да получите допълнителна отстъпка от цената – това можете да договорите по време на телефонния разговор.

Защо Бременността Може Да Причини Варикоза?

Очакването на бебе е най-щастливият период в живота на една жена. Но това не се дължи само на факта, че представителките на нежния пол качват килограми и стават по-тежки.Специфичните хормони, които се образуват в тялото, докато се износва дете, отслабват стените на кръвоносните съдове. По-големият обем на организма, заради наличието на плода, също предразполага към създаването на артериално напрежение и отслабване на кръвообращението.

жена на бюро, нановейн

Подходящите превантивни мерки за превенция на появата на варикозни или разширени вени включват:

 • Редовно раздвижване на крайниците (особено – долните) с йога, бягане, фитнес, разходки, пилатес или гимнастика;
 • Масаж на краката;
 • Ограничена консумация на храни, богати на сол и захар, както и мазни и тестени изделия;
 • Поддържането на здравословен хранителен режим;
 • Носене на по-свободни дрехи и обувки, които не притискат краката;
 • Използване на ортопедични стелки;

Ходете Уверено и със Стил!

Редовните физически упражнения, които не натоварват излишно тялото, са полезни за здравето на капилярите. Има и суперхрани за здраво сърце, които всеки може да консумира. Старайте се да водите балансиран и природосъобразен начин на живот. Така ще се радвате на енергия и свежо излъчване. Помнете, здравето и децата са онази инвестиция в бъдещето, която наистина си заслужава.

Накратко: Био-козметичния гел за повлияване на кожата на крайниците Nanovein имат натурален състав. Той има по-благоприятно въздействие от други алтернативи на пазара.

ПОРЪЧАЙ СЕГА

 

Жени Сиракова

8 мнения по „NanoVein – Синергичен Гел против Разширени Вени

 1. Кристалина Добрева
  юни 9, 2019 в 6:25 am

  NanoVein е поредния продукт, който удобрявам Красота-Здраве! Позната си поръча NanoVein поради разширените вени на краката, използва го от по-малко от седмица и аз самата виждам положителния резултат в работата. Учудена съм и поръчвам и за себе си

 2. Лилия Григорова
  юни 9, 2019 в 6:27 am

  Поръчах си го преди две седмици на съвсем достъпна цена и бях с надеждата поне то да подейства! Резултатът е беилянтен!😊

 3. Stanislavova Simona
  юни 9, 2019 в 6:29 am

  NanoVein е моето спасение… добре че го открих

 4. Десислава
  юни 23, 2019 в 1:53 pm

  Здравейте кажете ми цената

  1. Jeni Sirakova
   юни 25, 2019 в 7:08 am

   Здравейте! Цената е 59 лв.

 5. Ивайло
  юни 30, 2020 в 11:58 am

  Здравейте.
  Как да си поръчам 2 комплекта

  1. Жени Сиракова
   юли 8, 2020 в 1:52 pm

   Здравейте Ивайло, използвайте бутона към официалния сайт на NanoVein и оставете там телефон и име. Ще се свържат с вас, за да уточните допълнителните детайли. Успех

 6. Мариета Демирова
  август 16, 2020 в 5:38 am

  Здравейте става ли да се приема при бременност?

  1. Жени Сиракова
   август 17, 2020 в 8:18 am

   Здравейте Мариета,
   състава на Нановейн е напълно натурален. И все пак хормоналния баланс при бременните жени е специфичен. Препоръчваме ви да се посъветвате с наблюдаващ лекар преди да започнете да използвате крема.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.