NanoVein – Синергичен Гел + Капсули за Повлияване на Кожата на Краката!

NanoVeinNanoVein представлява комплект от синергичен гел и капсули за положително въздействие на кожата на краката. Неговият производител е популярната руска компания за био-козметични предложения – ‘Сашера-Мед’ ООД (‘Sashera-Med’ Ltd.). Нейните изделия са повече от популярни на пазара. Потребителските отзиви и мнения за тях по онлайн форуми с дискусии за разширени вени и напукани кръвоносни съдове, какъвто е ‘БГ Мама’, са предимно позитивни. Те не споменават за наличието на неприятни странични ефекти или тежки противопоказания. Което прави редовното и съобразено с инструкциите за употреба приложение на средството практически нерисково.

 

Гелът и таблетките за повлияване на нивата на хидратация и степента на мекота на кожата на краката НаноВейн се поръчва изключително през официалния уебсайт на производителя. Той не е наличен в аптеките. Няма да намерите средството за благоприятстване на нормалния външен вид на дермата на крайниците и на други места. Каквито са онлайн порталите за продажба на стоки – Amazon, eBay, eMag, AliExpress или AliBaba. Клиентите следва да попълнят кратък формуляр на уеб-страницата. Те оставят име и актуален телефонен номер за връзка с дистрибутора. Процедурата по поръчка и доставка е дискретна и се извършва до прага на дома ви. Методът за плащане е наложен платеж (кеш при доставка). Четете повече подробности в ревюто, което следва.

nanovein гел, дамски крака

Как Възникват Разширените (Варикозни) Вени?

Варикозата е заболяване, което спада към групата на разширените вени. Те се наричат още мрежоподобни, паякови и варикозно-разширени. Официално изнесените данни от Министерство на здравеопазването у нас за този здравословен проблем са от 2010 г. Те сочат, че от тях страдат приблизително 30% от мъжете и 47% от жените над 55-годишна възраст. Причината за тази полова разлика е във факта, че нежният пол обикновено развива първичните им симптоми при бременност.

Най-често се проявяват по прасците. Но това не пречи да обхванат цялата долна част на крайника или да стигнат чак до бедрата. Разширените вени нямат добра еластичност и се разтягат лесно. По тях постепенно се образува своеобразна ‘мрежа’ от варикозни възли. Те могат да засегнат всяка от артериите, артериолите и клапите на кръвоносните съдове в сърдечно-съдовата система. Особено в долната част на тялото.

Там гравитацията оказва сериозно напрежение върху процесите по изпомпване на кръв (кръвообращението). Американската научна общност счита, че причината за възникването им може да се дължи и на генетичната история. Извършването на процедури по акупресура също може да благоприятства състоянието на болния.

жена на бюро

Основните причини и стресови фактори за появата на варикозни вени са:

 • Придобита с времето или вродена недостатъчност на венозните клапи.
 • Придобита или вродена слабост на венозните стени.
 • Стара травма, бременност, интоксикация на организма или постоянно високи нива на физическо натоварване.
 • Третиране с противозачатъчни или хормонални медикаменти.
 • Наличие на затлъстяване.
 • Работа в продължително изправено или седнало положение, която пречи на нормалното кръвообращение.

Защо Бременността Може Да Причини Варикоза?

Очакването на бебе е най-щастливият период в живота на една жена. Но това не се дължи само на факта, че представителките на нежния пол качват килограми и стават по-тежки.Специфичните хормони, които се образуват в тялото, докато се износва дете, отслабват стените на кръвоносните съдове. По-големият обем на организма, заради наличието на плода, също предразполага към създаването на артериално напрежение и отслабване на кръвообращението.

жена на бюро, нановейн

Подходящите превантивни мерки за превенция на появата на варикозни или разширени вени включват:

 • Редовно раздвижване на крайниците (особено – долните) с йога, бягане, фитнес, разходки, пилатес или гимнастика;
 • Масаж на краката;
 • Ограничена консумация на храни, богати на сол и захар, както и мазни и тестени изделия;
 • Поддържането на здравословен хранителен режим;
 • Носене на по-свободни дрехи и обувки, които не притискат краката;
 • Използване на ортопедични стелки;

Нека обърнем по-сериозно внимание на комплекта гел + таблетки НаноВейн. Те се радват на положителните мнения и отзиви на клиентите. Това е видимо от одобрителните коментари във форуми, като ‘БГ Мама’. Натуралното средство за повлияване на кожата на краката и свободата на движение не е налично в аптеките. Няма данни и прилагането му да води до появата на неприятни странични ефекти или противопоказания. Повече детайли следват по-долу.

Какво Е Комплектът Гел + Таблетки за Повлияване на Кожата Нановейн?

крака, скала, nanovein

Това био-козметично предложение на производителя ‘Сашера-Мед’ ООД представлява комплект от натурален гел и капсули за перорален прием. Компанията определя органичните компоненти, влизащи в неговата формула, като основното предимство на изделието си. Средството за благоприятстване на добрия външен вид на кожата на крайниците при налични разширени вени и напукани капиляри получава и одобрението на клиентите. Техните мнения и отзиви по онлайн форумите за натурални методи за здраве и красота не споменават негативни реакции или противопоказания.

Като основни положителни характеристики на NanoVein са сочени:

 • Положителното Повлияване на Дермата Около Разширени Вени и Напукани Капиляри на Кръвоносни Съдове;
 • Благоприятстване на Угледния Козметичен Вид на Кожата;
 • Без Данни за Противопоказания;
 • Удобна и Дискретна Процедура по Поръчка и Доставка с Наложен Платеж;
 • Достъпна Цена в България;

Nota Bene! Описаните начини на въздействие върху кожата на крайниците на гела и таблетките NanoVein могат да варират на индивидуално ниво! Придържайте се към инструкциите за употреба, налични в търговската опаковка. Те съдържат подробни препоръки и намаляват вероятността от възникването на странични ефекти или алергични реакции.

Какъв Е Натуралният Състав на Гела и Таблетките NanoVein?

Официално оповестените от руския производител  съставки имат натурален произход. А именно:

 • Рутин: Вазопротективно и антиоксидантно въздействие върху дермата.
 • Екстракт от Арника Монтана: Повлиява превантивно срещу стагнацията. Допринася за възстановяването и заздравяването на тъканите и венозните язви.
 • Ликопен (Екстракт от Зелен Домат): Подобрява еластичността на стените на кръвоносните съдове. Действа защитно срещу образуването на съсиреци.
 • Алицин (Екстракт от Чесън): Благоприятства разпадането на остатъчните холестеролни плаки. Може да предотврати отлагането на соли и възстановяването на кръвоносните съдове.
 • Екстракт от Семената на Див Кестен: Антиоточно, антисептично и венотонизиращо повлияване.

зелени домати

Как Се Ползват Капсулите и Гела за Повлияване на Кожата на Крайниците?

Клиентите следва да помнят, че нанасянето трябва да е съобразено с инструкциите за употреба, приложени от производителя ‘Сашера Мед’ ООД. Така се минимализира вероятността от проявата на алергични реакции към комплекта за положително повлияване на дермата с изпъкнали и разширени вени NanoVein.

Стъпките за прилагане на комплекта за повлияване на външния вид на кожата са следните:

 1. Първа Седмица на Употреба: Взема се по 1 (капсула) сутрин близо 15-20 минути преди закуска. Гелът се нанася 2 (два) пъти дневно върху предварително почистена кожа с масажиращо-кръгови движения. Той се оставя да абсорбира в кожата и не се отмива.
 2. Втора Седмица на Употреба: Броят на синергичните таблетки за положително въздействие върху дермата на краката се вдига до 2 (две) дневно. Те се приемат сутрин и вечер 15 минути преди хранене. Продължавате да нанасяте гела също по 2 (два) пъти.
 3. Трета Седмица на Употреба: Вдигате броя на филмираните капсули до 3 (три) дневно. Пиете ги по същото време преди закуска, обяд и вечеря. Не вдигате броя на нанасянията на гела.
 4. Четвърта Седмица на Употреба: Продължавате да пиете по 3 (три) капсули на ден преди основните хранения. Броят на нанасянията на синергичния гел за добър външен вид на кожата на краката също се вдига до 3 (три) пъти. Методът на прилагане остава същият. Дермата следва да е почистена и подсушена преди употреба.

NanoVein – Поръчка и Доставка, Достъпна Цена в България

крака, nanovein

Комплектът от гел и таблетки за положително повлияване на кожата на крайниците Nanovein се заявява през официалната му уеб-страница. Редовните промо кампании дават възможност да бъде закупен с отстъпка от оригиналната му цена.

Ходете Уверено и със Стил!

Редовните физически упражнения, които не натоварват излишно тялото, са полезни за здравето на капилярите. Има и суперхрани за здраво сърце, които всеки може да консумира. Старайте се да водите балансиран и природосъобразен начин на живот. Така ще се радвате на енергия и свежо излъчване. Помнете, здравето и децата са онази инвестиция в бъдещето, която наистина си заслужава.

Накратко: Био-козметичните капсули за повлияване на кожата на крайниците Nanovein имат натурален състав. Той има по-благоприятно въздействие от други алтернативи на пазара.

 

Жени Сиракова

5 коментара

 1. Кристалина Добрева юни 9, 2019
 2. Лилия Григорова юни 9, 2019
 3. Stanislavova Simona юни 9, 2019
 4. Десислава юни 23, 2019
  • Jeni Sirakova юни 25, 2019

Leave a Reply