MaxiBold – Екстракт от Дива Мента за По-Буйни Преживявания в Леглото!

MaxiBoldMaxiBold е интимен гел за мъже с органична формула с екстракт от дива мента и аминокиселината L-аргинин за по-добра издръжливост в леглото. Негов производител е украинската компания „Гранада” ООД (‘Granada’ Ltd.), която спечели много фенове на територията на ЕС и ОНД. Нейното добро име се носи и отвъд океана. Нашият редактор на секция „Интимност“ – Диана Димитрова – проучи настроенията. Био-козметичните и изделия се радват на одобрение в мненията, отзивите и коментарите, публикувани по онлайн форуми, като тези на „БГ Мама“ (‘BG Mamma’).

Едни от най-добре познатите от тях са IronProst, VagiLine, MaxPotent, HondroStrong и VitalDermax. Натуралният гел за повече мъжественост и потентност MaxiBold също се радва на одобрение. Потребителите са доволни най-вече доволни от естествения му състав и органичния произход на съставките. Това, което е по-учудващо е, че представители и на двата пола ползват средството за по-дълга взаимна наслада в леглото.

Как работи гелът за повече мъжественост МаксиБолд? Как точно да нанасям гела за мъже MaxiBold? Има ли крем МаксиБолд в аптеките? Фалшификати и опити за измама ли са всички изделия, рекламирани като продукта, по търговските портали, като eBay, eMag, Amazon, Alibaba и AliExpress?

максиболд, секс

Производителят „Гранада“ ООД съветва потребителите да купуват продукта единствено през официалния уебсайт. Там цената е най-достъпна, а и има редовен достъп до различни промоции и намаления, от типа на „Вземи 3 Гела MaxiBold на Цената на 2“. Трябва просто да попълнят име и телефонен номер в бланката на уеб-страницата. Средството за подсилване на либидото и интимния апетите има натурален състав. Той включва екстракти от дива мента, хиалуронова киселина и L-аргинин. Доставката на изделието е дискретна, а заплащането става чрез наложен платеж при получаване.

Прочетете ревюто на интимния гел за мъже MaxiBold докрай, за да научите още за него!

Как Аминокиселината L-Аргинин Работи за По-Добрата Мъжка Потентност?

ерекция, секс

L-аргининът е аминокиселина, която има няколко основни функции в тялото, две от които са особено важни. Първата е изграждането на специфични протеини. Но това е действието и на всички останали аминокиселини. Другото е да се увеличи концентрацията на азотен оксид в кръвта. Повечето от този невротрансмитер, циркулиращ през системата, отпуска кръвоносните съдове, което засилва притока на кръв. Това е и една от причините аминокиселината да се препоръчва за намаляване на стреса. А също и за стимулиране на работата на сърдечно-съдовата система, заздравяване на косата и ноктите и за по-ясно изразен интимен апетит.

Може би се чудите, как точно се случва последното, но ви е срам да попитате? Засилването на кръвния поток има особено драматично въздействие върху възбудата. Това помага да достигнете до оргазъм, като усилва гениталния кръвоток и релаксацията на гладката мускулатура. Попаднал веднъж в тялото, L-аргининът повишава сексуалната реакция чрез увеличаване на концентрацията на азотен оксид в кръвта ви. А това отпуска и разширява кръвоносните съдове навсякъде. Включително и в областта на малкия таз.

Ето обобщение на основните положителни въздействия на L-аргинина:

 • Спомага за баланса на кръвното налягане.
 • Ускорява заздравяването на рани.
 • Подсилва кожата, костите и ноктите.
 • Засилва либидото и при двата пола.
 • Благоприятства добрата интимна издръжливост.

Какво Гласят Клиентските Мнения и Отзиви за Гела за Мъжка Потентност МаксиБолд?

максиболд, двойка, легло

MaxiBold е натурален гел, който има органична формула за повече моменти на взаимна наслада в леглото. Той е създаден, за да помогне на мъжете да постигнат по-добра издръжливост, потентност и да отговорят на очакванията на партньорката си. Техен производител е компанията за био-козметика „Гранада” ООД, базирана в гр. Киев, Украйна. От фирмата са включили във формулата на продукта редица натурални екстракти.

Те имат за цел да направят живота на мъжете по-приятен и изпълнен с мигове на наслада, като правят времето в леглото по-интензивно и удовлетворително. Продуктът се радва на хубави отзиви в мненията и коментарите на клиентите в онлайн пространството. Мъжете, а също и жените, споделящи своя опит с интимния гел по форуми, като тези на“БГ Мама“ (‘BG Mamma’), споделят за увеличена продължителност на акта. А също и за възможност за неговото последователно повтаряне.

Ето и обобщение на споменатите в клиентските мнения и отзиви силни страни на гела за мъжка потентност МаксиБолд:

 • Повече и По-Дълги Моменти на Взаимна Наслада в Леглото;
 • Подобрена Потентност, Сила и Мъжественост;
 • По-Високи Нива на Тонус и Енергичност;
 • Лесна Поръчка, Бърза Доставка;
 • Няма Оплаквания от Страничните Ефекти и Противопоказанията към Натуралната Формула;

Nota Bene! Липсата на сигнали за отрицателни странични ефекти и противопоказания не означава, че те не могат да се проявят индивидуално. Всеки трябва внимателно да следва инструкциите за безопасна употреба на гела за по-добро мъжко представяне МаксиБолд. Максималният брой нанасяния на ден не трябва да се надвишава!

Как Се Нанася Гела за Подобрено Мъжко Интимно Представяне MaxiBold?

интимност, секс, maxibold

Клиентите следва да се придържат към инструкциите за ползване на гела за мъжка потентност МаксиБолд. Важно е да се подчертае, че той е наличен само в гел-форма. Няма крем MaxiBold, който да бъде закупен свободно от аптеките. Официалният уебсайт на натуралния гел предлага достатъчно информация за начина му на приложение.

Тя включва няколко лесни стъпки.

 1. Продуктът трябва да се прилага върху мъжкия репродуктивен орган 2 пъти през деня с кръгово-масажиращи и втриващи движения.
 2. Препоръчителният период за това е 30 последователни дни.
 3. Може да се приложи и преди полов акт.

Кои Са Основните Съставки за Повече Потентност на Интимния Гел MaxiBold?

Формулата на интимния гел за мъжка потентност MaxiBold се състои от внимателно подбрани от производителите натурални екстракти. Всички използвани съставки са хипоалергенни и с органичен произход. Повечето от тях дори могат да подсилят и женското либидо.състав

Ето и основните съставки на гела за мъже, както е обявен на официалния уебсайт на MaxiBold:

 • L-Аrginin: Тя позволява на мускулите да се отпуснат и да подобрят притока на кръв през артериите, които водят към таза. Така се подобрява издръжливостта и се засилва възбудата.
 • Екстракт от Никотинамид: Помага за ускоряване на метаболизма и осигурява енергия за тялото.
 • Екстракт от Етил Лактат: Тонизира тялото и оказва положително влияние върху желанието за интимност.
 • Екстракт от Хиалуронова Киселина: Спомага за по-лесното разширяване на кръвоносните съдове в малкия таз.
 • Етерично Масло от Дива Мента (Mentha Arvensis): Спомага за по-добрата степен на взаимно удоволствие в леглото.

Как Да Поръчам Интимния Гел за Мъже MaxiBold на Добра Цена?

поръчка

Една от най-обсъжданите теми онлайн е закупуването на натуралния гел MaxiBold. Цената му е най-достъпна при поръчка през официалния уебсайт. Производителят „Гранада“ ООД също съветва клиентите да поръчват от там. Така избягват измамите с крем МаксиБолд на портали, като Amazon, eBay, eMag, Aliexpress и AliBaba. За да заявите гела през официалната уеб-страница на MaxiBold трябва просто да въведат своите имена и текущ телефонен номер. Официален дистрибутор ще се свърже с вас на посочения номер в кратък срок. Клиентите могат да им зададат всички въпроси относно продуктите. Плащането е с наложен платеж.

Научете повече за това, как да поръчате гела MaxiBold ТУК!

Преоткрийте Интимната Наслада с Повече Практика!

maxibold, двойка, секс, ерекция

Във всяка една връзка могат да възникнат проблеми в леглото. Понякога просто не си обръщаме достатъчно внимание. За да ги избегнете, научете повече за желанията и интимните копнежи на партньора си. Разговаряйте с тях по-често!

Накратко: MaxiBold е натурале гел за повече мъвка потентност и издръжливост в леглото. Той има натурална формула и се радва на одобрението на двата пола. Мъже и жени споделят своето задоволство от него в своите мнения и отзиви, публикувани като коментари по онлайн форумите.

Жени Сиракова

Leave a Reply