HeartTonic Цена – Върши ли работа? Ефект и Мнения

Време за четене: 8 min

hearttonic за хипертония капки българия 50млHeart Tonic намалява риска от инсулт и инфаркт. Нормализира налягането, възстановява тонуса и съдовата гъвкавост, ефективен дори при хипертония. Хеарт Тоник съдържа биофлавоноиди, извлечени от смолата и кората на дива лиственица. Забравете за високото кръвно Веднъж и Завинаги!

Този продукт е изчерпан и вече не се продава. Можем да ви предложим качествен продукт за справяне с високото кръвно налягане и прочистване на кръвоносните съдове – Cardioferol.

Напредването на възрастта може да доведе до редица проблеми със здравето. Част от тях включват повишено кръвно налягане, натрупване на излишни килограми, разширени вени забавяне на нормалния обмен на веществата, както и не на последно място – прекомерно завишени нива на кръвната захар. Знаете ли кои храни помагат за нормализиране на кръвното?

Защо Хеарт Тоник е Препоръчван

Повечето лекари веднага биха изписали различни видове хапчета, чието взаимодействие понякога нанася повече вреди, отколкото да помага на организма.

Био-капките HeartTonic съдържат само натурални съставки и опиталите го твърдят, че наистина спомагат за облекчаването на техните здравословни проблеми.

Неусетното минаване на годините носи както своите позитиви, така и негативи. Почти няма възрастен човек, който да не се оплаква от повишено кръвно налягане и всички онези болежки, които сме свикнали да асоциираме с възрастта.

Традиционните лекарства, изписвани от по-голямата част от лекарското съсловие, притежават много химически компоненти, които често не могат да се съвместяват добре помежду си. Тогава започват да се проявяват и техните странични ефекти, които често могат допълнително да утежнят здравословното състояние на човек.

HeartTonic е на Българския пазар вече от няколко години, той  бори различни по вид симптоми, разчитайки единствено на природосъобразната си формула, която освежава организма и дава нов тласък на имунната система.

Причини за хипертония
 • Нервна претовареност, стрес и безсъние
 • Разширени вени и образуването на кръвни тромби
 • Повишена кръвна захар
 • Наднормено тегло
 • Натрупвания на утайки в кръвоносните съдове

Какво e Heart Tonic?

харт тоник резултатиТонизиращият артикул Харт Тоник е разработван в продължение на 8 години в Институт по сърдечно-съдови заболявания, който се намира в Западна Европа. Проведени са редица изследвания, включващи хора на възраст от 40 г. до 65 г. На част от тях е било давано плацебо-флаконче с течност, а на другите – оригиналният HeartTonic.

Резултатите от тях са повече от категорични: при плацебо-групите желаните ефекти са постигнати в едва 1-3% от тестовите субекти, докато при тези, третирани с Heart Tonic, успеваемостта надвишава 95%.

Онова, което отличава био-средството за борба с хипертонията и повишената кръвна захар, е, че неговата насоченост е към лекуване. То се фокусира върху причините за самото заболяване, а не на последствията от нея.

Heart Tonic Свойства и Резултати

Един от най-добрите ефекти е, че започва да подобрява жизнени функции на организма още с първото прилагане. По-долу следва подробно описание на всичките начини, по които продуктът помага на човешкото тяло:

 • Понижава Нивата на Стрес: Основната съставка в цялостното HeartTonic съдържание е екстрактът от босилек. Растението е изключително богато на магнезий, който е известен с факта, че придава здравина на костите. Освен това, концентрат от билката може успешно да понижи нивата на стрес и тревожност, подсигурявайки спокоен и здрав сън.

 • Отпушва Кръвоносните Съдове: Благодарение на есенцията от биофлаваноидите от кората на женско биле, Heart Tonic спомага да се отпушат затлачените кръвоносни съдове, подобрявайки по този начин и функциите на човешкото сърце. Пациентите вече могат да спрат да се тревожат за т. нар. “шлаки”.

 • Полезно Средство срещу Запушени Тромби: Всеки човек над средната възраст знае много добре, че запушените тромби спират нормалния приток на кръв, вследствие на което се образуват разширени вени. Есенцията от градински чай, включена в основните съставки на Харт Тоник, спомага за успешното заздравяване на стените на капилярите, както и за спадане на венозните отоци.

 • Понижава Кръвната Захар: Тук отново се проявява едно от полезните свойства на босилека – способността му да сваля нивата на кръвна захар след директна консумация. Благодарение на Heart Tonic, можете значително да облекчите своята хипертония.

 • Редуциране на Излишните Килограми: Концентрираното съдържание на екстракт от розмарин потиска апетита и стимулира отделянето на излишните количества вода в организма, подпомагайки бъбреците да работят по-добре. Обменът на вещества също се тонизира, възвръщайки нормалните си функции.

хеарт тоник ефект и ползи

Какъв Е Съставът на Капките Heart Tonic? Има Ли Противопоказания?

Трябва да се отчете факта, че думите на производителя на билковите капки за добър жизнен тонус HeartTonic са верни. Техния състав е изцяло натурален, включващ единствено екстракт от листата, кората и смолата на дива лиственица. Комбинацията не води до никакви противопоказания, както е видно и от повечето клиентски мнения, в които не се говори за измама по отношение на включените в био-формулата компоненти, а се споменава достъпността на цената в България. Дивата лиственица е изследвана добре и не води до алергии или дразнения. В състава на Харт Тоник влиза изключително концентриран и чист екстракт от растението, което е основно предимство на капките за нормализиране на кръвното.

Знаете ли, че …?
Хората, които са с наднормерно тегло страдат от високо кръвно налягане от 3 до 4 пъти по-често. 89% от случаите на хипертония завършват с инфаркт. Хипертонията преогресира бързо и заплашва със смърт всеки 5-ти човек. 67% от пациентите не знаят, че са болни.

Как Се Пият Капките Харт Тоник? Прием, Доза и Инструкция

Препоръчителната Heart Tonic употреба е половин чаена лъжичка от течността да се миксира със същото количество пчелен мед или да се разтвори във чаша с вода. За възможно най-положителни промени е добре продуктът да се приема по 4 пъти на ден, 30 минути след всяко хранене. Ако сте забравили да приемете пълната дневна доза, недейте да компенсирате с двойна доза следващия път – излишно е според производителя. Натрупването става постепенно, но и резултатът е много траен.

Най-добрите резултати се постигат, когато потребителите изпълнят пълния курс на лечение и следват стриктно инструкциите за употреба.

hearttonic прием, инструкции и доза

Heart Tonic Мнение на Специалистите

Искахме да разберем мнението на експертите кардиолози относно Heart Tonic.

Няма човек, който да не може да даде съвет за борба с високото кръвно. От бабините и народни методи – чесън, отвари, билки, до съвременни операции и иновативни по своята формула медикаменти. Все повече специалисти изтъкват необходимостта от изпозлването на природни и естествени съставки за борбата срещу инсултите и инфарктите.

Европейски и световни кардиолози препоръчват използването на съставките, които са включени и събрани в един единствен продукт – Хeарт Тоник. Мнението им за Heart Tonic е, че нормализира налягането още в първите 6 часа след приема, благодарение на биофлавоноидите. Препарата възстановява тонуса и съдовата система, премахва риска от инсулт и инфаркт. Те съветват при наличие на главоболие, учестено сърцебиене, черни петна пред очите, хронична умора, изтръпване на крайниците, изпотяване и ударни вълни на кръвното налягане да бъдат предприети незабавни мерки – това са основните симптоми на хипертонията! Heart Tonic премахва петте главни причини за хипертония:

Мнението за Heart Tonic се потвърждава и от клиничните изследвания, проведени в лаборатории по сърдечно-съдови заболявания. 300 доброволци с първа степен на хипертония, мъже и жени на възраст от 28 до 80 години, приемащи Heart Tonic и същата по характеристики група, приемаща други лекарства. Резултатите са категорични – Хеарт Тоник е в пъти по-ефективен и безопасен. Изключително високите нива на биофлавоноид в Heart Tonic са основна причина за неговата ненадмината ефективност.

Какви са Повечето Heart Tonic Мнения и Отзиви?

мнения и отзиви Хеарт тоникХеарт Тоник е вече на Българския пазар от няколко години и е лесно да се намерят отзиви и мнения от потребители по онлайн форуми – като БГ мама. Изненадващото е, че почти няма негативни Heart Tonic мнения и отзиви. Потребителите се обединяват около мението, че средството за лечение е успяло да облекчи признаците на хипертония, да спомогне за по-доброто кръвообръщение и функция на кръвоносните съдове.

Някои дори твърдят, че богатото съдържание и изобилието от HeartTonic съставки е успяло да ги накара да свалят някой друг килограм и да се чувстват по-жизнени и енергични. Малко са продуктите, които успяват да постигнат това, което отчитат пациентите със своите Heart Tonic резултати.

Без значение е какво казват специалистите и изследванията, единственият достоверен източник е мнението и отзивите на хората, които са избрали Heart Tonic за техен съюзник в тази трудна борба. Всеки един човек, който страда от хипертония, иска да нормализира кръвното си налягане. Да регулира сърдечната функция, елеминира стенокардията, аритмията, неврозите и да се предпази от фаталните, в някои случаи, инсулт и инфаркт. Ето и какво споделят хората, оценили ефекта на Heart Tonic:

Мнения на потребители

„Сестра ми Калина получи мозъчен инфаркт (исхемичен мозъчен инсулт), защото намали предписаните хапчета, които регулираха до някаква степен кръвното й налягане. Лекарите направиха всичко възможно, за да спасят живота й, но тя така и никога не дойде на себе си. След години и мен ме достигна хипертонията, тъй като тя е наследствено заболяване. От горчив опит вече знаех какво трябва да предприема, за да не се страхувам от инфаркт или от инсулт – натуралното средство Heart Tonic. То ми беше препоръчано и от личния ми кардиолог. Вече 4 години няма и след от хипертонията, кръвното ми налягане в най-лошите дни достига до 130/80. Препоръчвам това средство на всеки човек, който страда от този вид проблем.“ Силвия, 63 години

„На 41 години съм. Мислех, че все още е рано да контролирам кръвното си налягане и до преди 3 години (когато постъпих в болница) не си и представях да пия хапчета или да водя терапия за нормализиране на кръвното. Докторите ме диагностицираха с хипертония и сърдечно-съдова недостатъчност. Приех го много тежко, тъй като имах и признаци за микроинсулт. Много съм скептичен към използването на химия и се отказах от предписаните хапчета. Но един мой колега ме посъветва да пробвам Heart Tonic и от тогава нещата от само себе си влезнаха в релси. Сега ходя при кардиолога само за контролни прегледи!“ Георги, 41 години

„Аз съм една от първите пациентки с хипертония, която реши да изпробва новата добавка за хипертония Heart Tonic. Разбира се, това криеше своите рискове, но аз се доверих на мнението на специалистите и се оставих в техните ръце, тъй като нито едно от наличните до онзи момент лекарства не ми действаше. Не можах да повярвам, че след приема на Heart Tonic за няма и два часа налягането ми се нормализира. Днес се чувствам повече от страхотно и съм благодарна, че участвах в тестването на продукта.“ Камелия, 57 години

heart tonic мнения и цена България

Heart Tonic Цена, От Къде да Купя в България?

Heart Tonic може да бъде закупен на промоционална цена от официалния сайт на дистрибутора – на цена 79 лв, това е цената при намаление от -50%. Ако изпуснете настоящата оферта, редовната цена на продукта е 158 лв за бутилка. Имайки предвид резултатите от Хeарт Тоник, цената е съвсем приемлива. Няма да ви се налага да плащате безспирно за нови и нови или изтъркани неработещи решения или лекарства против страничните ефекти. Една опаковка стига за провеждането на един пълен курс. Цената на Харт Тоник е достъпна и отговаря отлично на резултатите – можете да видите цената тук. При закупуване на повече от една опаковка попитайте за допълнителна отстъпка от стандартната цена. Всъщност Heart Tonic цената в България е същата, както и за целия ЕС, а дори и Турция.

Хеарт Тоник в аптеки – Внимание Измами

За съжаление са се появили имитации на Харт Тоник. Измама с имитиращи продукти са описани в известно количество коментари и отзиви онлайн. Клиентите ще познаят оригиналния продукт по неговата автентична HeartTonic опаковка. За по-голяма сигурност, препоръчваме поръчката на артикула да бъде осъществяване чрез официалния сайт на продукта. Автентичнитте капки за нормализиране на кръвното не се предлагат в аптеките или дрогерии.

Внимание! Heart Tonic не може да бъде закупен в аптека или в търговската мрежа. Пазете се от фалшификати, които са залели пазара, поради големия интерес и популярност на продукта.

Поръчка и Доставка

Поръчката на Харт Тоник се осъществява единствено онлайн – просто последвайте линка в статията – попълнете името си и телефон. Потвърждаването на поръчката и уточняване на адреса за доставка става по телефона. Доставката се извършва до 3 работни дни с наложен платеж. Ако имате съмнения за продукта, може да го върнете и пълната цена ще ви бъде възстановена. След привършване на поръчката с Вас ще се свърже оператор за доуточняване на адреса за доставка. Ако имате въпроси или колебания не забравяйте да се консултирате – те ще ви дадат информация и ще отговорят на Вашите запитвания.

хеарт тоник цена - аптека

Какво Споделя в Своето Мнение П. Казанджиев за Капки HeartTonic? Искрено и Лично за Високото Кръвно и Хипертонията

„Здравейте, казвам се Петър Казанджиев и съм на 48 години. Реших да споделя своите премеждия и патила, пък дано помогна на някой, който се намира в моето положение. От личен опит знам колко е тежко да имаш проблеми с високо кръвно, аритмия и хипертония. Няколко години от живота ми преминаха буквално в Ада, но всичко се промени след като научих за  Heart Tonic. Най-важното нещо, което искам дебело да подчертая е, че този продукт не фалшификат или евтин рекламен трик на някой мастит бизнесмен. Истината е, че той наистина дава добри резултати и благодарение на специалната си натурална формула, помага на хората, без да вреди на други аспекти от здравословното им състояние.

Преди 2 години започнах рязко да вдигам кръвното, затова отидох при личния лекар. Той ми даде направление за кардиолог и така бях диагностициран с хипертония, имах и шум в сърцето.  Страдах  много, изпаднах в депресия и отчаяние, но това не ми помагаше. Не правех нищо, освен да взимам предписаните ми лекарства. Карах така близо година и тогава се случи най-страшното- един ден получих микроинфакт. Паникьосах се толкова много, че след като ме изписаха от болницата, където бях 3 дни под лекарско наблюдение, реших кардинално да променя живота си. Започнах да спортувам и да се движа ежедневно. Това помогна много на състоянието ми, но истинското чудо се случи преди няколко месеца, когато разбрах за Харт Тоник.

П. Казанджиев интервю

Съвсем случайно разбрах за този невероятен био-продукт. На случайна среща с един приятел, той ми спомена за него и каза, че това е помогнало на сестра му да се справи с проблемите си с високото кръвно. Веднага посетих официалния сайт на лечебното средство и научих, че то е 100% натурално, съставено изцяло от натурални екстракти. Поръчах го и започнах да го приемам ежедневно, спазвайки приложените предписания. Само след 1 седмица се почувствах като съвсем нов човек. Благодарение на HeartTonic нормализирах кръвното си налягане, сърцебиенето изчезна, тонусът и енергията ми се възвърнаха. С две думи – чувствах се отново здрав и пълноценен човек.

Бих искал да помогна на всички хора, които като мен са страдали и страдат от кардиологични проблеми. Казвам ви, този продукт наистина дава страхотни резултати и е напълно натурален и безвреден за употреба. Пробвайте и няма да сбъркате. С интерес ще следя коментарите в Интернет и се надявам наистина да съм успял да помогна дори само на 1 потребител.“

Екипът на Красота-Здраве благодари на г-н Казанджиев за неговото споделено мнение.

Препоръчваното Решение!

Пациентите, които търсят подходящ лек срещу високото кръвно налягане, хипертонията и запушените тромби, вече разполагат с натурално средство, което е разработвано в продължение на дълги години в Западна Европа. В допълнение запознайте се със суперхрани за здраво сърце и ги включете редовно в менюто си.

Heart Tonic е един от малкото артикули, залагащи на био-съставки, които могат да върнат младостта Ви! Възползвайте се от него!

Този продукт е изчерпан и вече не се продава. Можем да ви предложим качествен продукт за справяне с високото кръвно налягане и прочистване на кръвоносните съдове – Cardioferol.
Жени Сиракова

22 мнения по „HeartTonic Цена – Върши ли работа? Ефект и Мнения

 1. николай
  май 3, 2017 в 2:43 pm

  На 40 години съм и имам проблеми със сърцето ходих на болници взимам лекарства и тн и мога да кажа,че с този продукт HeartTonic наистина се чувствам по добре и кръвното ми се нормализира

 2. Стоян
  май 21, 2017 в 4:38 am

  Kak да ви повряваме след като сте анонимни? Коя е фирмата ,кой ще поеме отговорност ако има обратен ефект?

  1. Jenya Sirakova
   май 24, 2017 в 5:25 pm

   Здравейте Стоян,
   нашият сайт просто предоставя платформа за споделяне на мнения на потребители. Фирмата дистрибутор на продукта е базирана в Латвия ЕС – документите за нейната регистрация са достъпни онлайн в Агенцията по вписвания в Латвия. Продуктите са тествани в РЗИ и са минали всички проверки. Продукта HeartTonic е на високо ниво – можете да се уверите в това при закупуване на продукта. Естествено можете да върнете продукта в двуседмичен срок, както и определя закона за защита на потребителя.

 3. Любомир
  май 23, 2017 в 5:40 pm

  Този тоник има ли разрешение за разпространение на територията на България.Ако има защо не се продава в аптеките а само от някакви сайтове?

  1. Jenya Sirakova
   май 24, 2017 в 5:20 pm

   Здравейте Любомир,

   продукта е проверявам в БАБХ и респективно е потвърдена възможността за разпространение в България.
   ХартТоник не се разпространява в аптеките, заради големите надценки, които те определят, което би повишило цената за крайния потребител допълнително.

 4. Красимир Иванков
  юни 1, 2017 в 12:33 pm

  Търпя огромно стресово натоварване в работа и от това ми се отключиха проблеми с кръвното и сърцето. За щастие, HeartTonic ми помага да се поддържам в оптимално състояние и регулира състоянието ми. Хубаво е да има и такива продукти, особено когато си млад като мен и предпочиташ да не прибягваш до медикаменти, недай си Боже и операция!

 5. Мария Тасева
  август 10, 2017 в 7:35 am

  Здравейте,
  поръчах продукта и се обадихте, че доставката ще е утре – 11.08.2017 г., но за съжаление няма да имам телефон утре. Не зная как да се свържа с Вас. Служебният ми телефон е 02/9859 4850
  Мария Тасева

 6. Цвета Христова
  май 29, 2018 в 8:31 pm

  И какви са тези цени….спрямо българските пенсии най-вече,защото в повече случаи е за по-възрастните хора?!

  1. Jenya Sirakova
   юни 11, 2018 в 1:58 pm

   Здравейте г-жо Христова,
   разбираме притесненията ви, но това е въпрос към производителя на ХартТоник (HeartTonic).

 7. Румен Танчев
  юни 22, 2018 в 12:44 pm

  Може ли препаратът да се ползва заедно с Конкор от 5 мг. и Микардис + 12,5 мг.

  1. Jenya Sirakova
   юни 22, 2018 в 2:32 pm

   Здравейте г-н Танчев, съвместимостта на ХартТоник трябва да бъде консултирано от лекар – аз лично не бих се доверил на съвет от друг източник.

 8. Дарина Главанакова
  юли 16, 2018 в 6:55 am

  Здравейте, Купих продукта, но прочетох, че при прекаран рак на гърдата не може да се ползва. Защо това никъде не се споменава и трябва ли да се научава след като продукта е закупен? Би трябвало да се обясни на специално място в сайта защо не се препоръчва и как се приема с лекарствата за кръвно. Чета по- горе, че трябва консултация с лекар. Това значи ли, че не е напълно безопасен?

  1. Jenya Sirakova
   юли 22, 2018 в 7:05 am

   Здравейте Дарина, Харт Тоник може да бъде върнат на дистрибутора в 14 дневен срок, ако не сте доволни. Нашата статия относно продукта е информативна и се опитваме да бъдем изчерпателни. Въпроса ви е доста конкретен, може би е най-добре да бъде обсъден по време на обаждането на оператора по време на поръчката. Все пак този коментар е полезен и се надяваме да помогне на другите ни читатели. Лек ден

 9. Кремена Стоянова
  август 8, 2018 в 9:26 am

  Здравейте, когато натисна линковете към съдържанието на продукта или поръчка, сайтът се блокира от антивирусната ми програма. Има ли начин да получа листовка на мейл и да ми предоставите телефон за поръчка? Благодаря.

  1. Jenya Sirakova
   август 12, 2018 в 3:10 pm

   Здравейте Кремена, проблема който описвате е странен – препоръчваме ви да използвате различен броузър – или дори мобилния си телефон за да отворите страницата за поръчка – ето линк към Харт Тоник за вас.

 10. Maraya Balnova
  февруари 21, 2019 в 9:25 pm

  Heart Tonic mi se preporucha ot specialist. Pomagaa

 11. Георги Мутафов
  февруари 22, 2019 в 6:29 am

  Звъннаха ми и поръчах 3 опаковки на цената на 2. Чакам доставката и ще пиша пак.

  1. Димитър
   март 4, 2019 в 10:03 am

   Здрасти. За колко време се постига успех с лечението. Пише че трябва да се пие по 4 пъти през деня, но аз не мога да го спазвам, защото работя като шофьор. И може ли да се комбинира с корвитол?

 12. ВЛОДКА кОЛЕВА
  април 15, 2019 в 5:41 pm

  Начин на приемане

  – Половин чаена лъжичка Cardio Tonic се разтваря в чаша с вода.
  – Пийте по един път на ден, 30 минути след хранене, разклатете добре преди употреба.
  – За максимален ефект, се препоръчва да се използва продукта, в продължение на 3 месеца.
  –––––––––––––––––––––––––––––––
  Препоръчителната HeartTonic (Хеарт Тоник) употреба е една чаена лъжичка от течността да се миксира със същото количество пчелен мед или да се разтвори във водна чаша с течност. За възможно най-положителни промени е добре продуктът да се приема по 4 пъти на ден, 30 минути след всяко хранене
  Не ми отговорихте , Чакам отговор !

  1. Jenya Sirakova
   април 16, 2019 в 6:17 am

   Здравейте!
   Нашият екип е цитирал правилната употребата на HeartTonic спрямо инструкциите от производителя и от официалния сайт!
   Вие сте посочили начин на употреба на съвсем различен продукт – CARDIO Tonic.

 13. ahmed
  април 16, 2019 в 4:32 pm

  zdraveite lekarstvoto kupih na maikami no strahuvamse da nyama stranicni efekti stoto edinpat pretarpya insult

 14. Христина Павлова
  април 24, 2019 в 2:27 pm

  Може ли билковият разтвор HeartTonic да бъде намерен в аптеки, от типа на ‚Фрамар‘, или е наличен за поръчка и продажба единствено през официалния уебсайт, както и добра ли е цената му. Обмислям да го закупя, поради което питам.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *