FlexumGel – Изправете Се в Борбата срещу Болките в Ставите!

Време за четене: 7 min

FlexumGel крем България 50 млFlexumGel е гел с натурална формула за повече ставна подвижност. Неговият производител е компания, намираща се в гр. Рига, Латвия. Тя се казва „Гууд Деливъри“. Макар и наскоро пуснато на пазара, средството за свободно движение на ставите започва да добива популярност в европейските онлайн форуми. Особено в тези, където се дискутират био-козметични средства. Те са подобни на „БГ Мама“. Потребителите споделят главно положителни отзиви в своите мнения и коментари. Те се отнасят главно до подбора на натуралните съставки във формулата за по-добра синовиална мобилност.

За съжаление Флексумгел е изчерпан и не е ясно, кога и дали ще има нови количества. Все пак в България стана популярен друг натурален продукт с дори по-добри резултати. Вижте потребителските Депантен мнения споделени онлайн.

В Интернет се дискутират теми за цената на гела, както и за начина на поръчка. Някои от потребителите се опасяват че могат да попаднат на фалшификат. Заради това нашият екип провери дали такива наистина съществуват. А също и как да купим натуралния гел FlexumGel на достъпна цена? В аптеките? Или по онлайн търговски портали, като eMag и OLX. Има ли опасност от измама с фалшификат там? А условията за доставка и стойността на официалния уебсайт на Флексум Гел?

Желаете ли да научите нови интересни факти за ставния гел FlexumGel и неговия натурален състав? Препоръчваме да останете с нас до края на ревюто.

здрави стави, движение без болка

Как Помага Арника? Няколко Любопитни Факти за Растението, Облекчаващо Ставите!

Арника е краткото име на растението наречено Арника монтана (Arnica montana). Представлява е многогодишно растение, срещащо се планинските райони на Европа и Северна Америка. Неговите цветя са жълто-оранжеви на цвят и наподобяват маргаритка. Още от 16-ти век, изсушените му цветчета се ползват за здравословни цели и повдигане на имунитета.

Най-често, растението се прилага при натъртвания, навяхвания, спазми и болки в мускулите, особено от физически активни хора и спортисти. А при останалите хора, арника може да бъде използвана, като част от балансирането на болки в ставите, мускулите и артрит. Смята се, че арниката има противовъзпалителни свойства. Тя може да забърза заздравяването на рани, възпаления, причинени от ухапване от насекоми и подувания от счупени кости.

Екстрактът от билката може да се прилага върху кожата, като крем, мехлем, гел, или тинктура. А самата тя може да бъде поставена върху кожата, като компрес. Обикновено се използва локално, тъй като при поглъщане на арника могат да възникнат сериозни странични ефекти.

Има предупреждения, които трябва да се имат предвид, дори локалната употреба:

 • Арниката никога не трябва да се прилага върху наранена кожа.
 • Хората, които са алергични или свръхчувствителни към арника, трябва да я избягват.
 • Ако се използва за дълъг период от време, тя може да причини дразнене на кожата, екзема, люспи или мехури.

Билката е един от основните компоненти в натуралната формула на ставния гел Flexum Gel.

Какво Е ФлексумГел?

flexumgel, мъж, болки в кръста

FlexumGel е ставен гел с натурален състав за свободно движение. Неговата цел е да окаже благоприятно въздействие върху възможностите за нерестриктирана мобилност, като подсили синовиалната еластичност. Дори и разликата да не е видимо значима, е важно да се подчертае, че FlexumGel представлява био-гел, а не крем.

Онлайн Мнения, Отзиви и Коментари за Flexumgel

Био-козметичното средство постепенно започва да се дискутира редовно в Интернет. Мненията за Flexumgel форуми в България обаче не са много. Само няколко човека са споделили коментари и отзиви, но и те са много оскъдни като описания. Затова ние направихме проучване относно отзивите и коментарите за Флексум гел на потребителите от европейски форуми. В „БГ Мама“ Flexumgel беше описан оскъдно, ще очакваме още коментари там. Все пак преобладават положителните потребителски впечатления.

Открихме и отзиви за Flexumgel от спортисти. Те използват гела превантивно, но и когато се нуждаят от лечение. Според техните лекари естественият състав е отличен и работи добре. Голям плюс е, че няма съставки, считани за допинг и спортистите могат да го използват свободно. Според мненията на лекарите Flexumgel, ефектът от прилагането на крема е дълготраен поради способността му да възстановява тъканите. При продължителна употреба те твърдят, че процесът на деградация може да бъде обърнат и тъканта може да бъде напълно възстановена – и всичко това безболезнено.

Няма сигнали за възникването на неприятни противопоказания. Като цяло продукта е отлично приет и отзивите особено в Испания са суперлативни. Там се наблюдават коментари от възрастни и не чак толкова възрастни хора, които твърдят, че крема им е помогнал отлично. Според тях дори след като спрели да го ползват болките не се завръщат.

Мнения и Отзиви за Флексумгел Онлайн – Ето какво споделят клиентите за техните позитиви:

 • Въздействие върху Уменията за Движение;
 • Органичен Състав, Благоприятстващ Състоянието на Ставите и Мускулите;
 • Успокояване на Оттоците и Възпаленията;
 • Богат Натурален Състав с Органичен Произход на Съставките;
 • Лесен Начин на Нанасяне;
 • Бърза Поръчка и Доставка През Официалния Уебсайт на Продукта;
 • Без Данни за Странични Ефекти и Противопоказания

NB! Липсата на негативни странични ефекти и противопоказания не означава, че такива не могат да възникнат на индивидуално ниво. Препоръчително е клиентите да се придържат към инструкциите за безопасна употреба, включени в търговската опаковка на био-гела FlexumGel. Не нанасяйте повече пъти от максимално допустимите!

Измама с Флексумгел в Аптеки

За съжаление популярността на Flexumgel за здрави стави е предизвикала нелоялни търговци да разпространяват копия. Такива имитации измама на оригиналния гел са забелязани в аптеки в малките градове. Предприемачите отчаяно намаляват цената на тези измамни копия, за да накарат хората да си купят. Недейте да се подвеждате, оригиналния гел може да бъде закупен само от оригиналния сайт.

Истинска История – Какво Сподели с Нас Ангел Игнатов в Неговия Отзив за FlexumGel? Искренно и Лично за Болките в Ставите и Кръста…

„Здравейте на всички! Аз съм А. И. от Павликени и съм на 53 години. От години следя секциите за здраве и натурални продукти по разни онлайн форуми, тъй като всеки човек на моята възраст, си имам своите болежки и оплаквания. Днес реших да се включа като разкажа моята история с био-козметичното средство FlexumGel. Ясно ми е, че повечето хора са скептици по отношение на всяко ново нещо, особено ако се твърди, че то е високоефективно и в същото време не е скъпо. Да, обаче, този гел наистина е чудодеен и затова пиша този коментар.

мъж с каска напреднала възраст

По професия съм строителен работник и въпреки, че с годините успях да се издигна до известна степен, така и не оставих тежката физическа работа съвсем. Тя ми носи удоволствие и удовлетворение, понеже усещам как градя нещо със собствените си ръце. Младите сигурно трудно ще ме разберат, но аз съм възпитан така и това е моят начин да се чувствам полезен. Освен това, благодарение на физическия ми труд, винаги съм бил в добра форма – пъргав, стегнат и подвижен.

Преди известно време обаче, започнаха да се появяват и негативните последици от подобен начин на живот. Все пак не съм вече нито на 20, нито на 30. Започнах да се будя с болки в колената и ставите всяка сутрин. Все по-трудно ми ставаше да се раздвижвам и да загрявам за работата, която ме чака през деня. Дъщеря ми забеляза, че не се чувствам съвсем добре и реши да намери нещо, с което да ми помогне. Един ден дойде на гости със зетя и ми връчи опаковка с Флексум Гел.

Попитах я какво е купила пак, и тя ми обясни, че това било някакъв натурален гел, създаден от смесица с различни натурални екстракти. Бил точно за такива хора като мен и щял да ми помогне. Тя щерката винаги си е падала по такива био-средства, не вярва в лекарства много, много. Понеже знам, че си е ината и няма да приеме не за отговор, реших да й угодя и да започна да се мажа с гела поне няколко дни. Не вярвах, че ще има някакъв особен ефект, но се оказа, че съм грешал. За 1 седмица всичките ми патила избледняха, болката и сковаността в ставите изчезна.

Този FlexumGel се оказа доста популярен продукт и в Интернет. Аз нали си посещавам подобен род сайтове и форуми, та ми направи впечатление, че масово хората го препоръчват. Досега не бях обръщал внимание, тъй като не съм от най-доверчивите потребители. В случая обаче, разбрах, че става дума за нещо съвсем реално, и то от личен опит. Ще се радвам ако историята ми помогне на някой друг човек с оплаквания от болки в ставите и кръста, да намери решение на проблемите си.“

Какъв Е Съставът на FlexumGel?

акула, арника

В основата на ставния био-гел FlexumGel стои натуралният състав. Екстрактите, използвани за направата му, са от органичен произход и специално подбрани, заради положителните им действия при ставни проблеми. Те имат успокояващо хипоалергенно въздействие.

Формулата на FlexumGel – Съставки:

 • Екстракт от Арника Монтана – Спомага за подобряването на притока на кръв, както и подхранването на структурата костите и ставите с нужните вещества.
 • Екстракт от Прополис – Има противовъзпалителни свойства. Придава приятен аромат на гела.
 • Екстракт от Хондронит – Повлиява положително на способността за свободно движение на скелетно-мускулната система.
 • Екстракт от Глюкозамин – Спомага за производството на синовиална течност, която предпазва ставите от прекомерно триене. Прави извършването на последното по-лесно и гладко преминаващо. Екстрактът обикновено се извлича от морски миди.

Как Се Използва FlexumGel? Инструкция за Употреба

жена, flexumgel

Био-гела FlexumGel се прилага по стандартния начин за такъв тип продукт. Вземете гела и изстискайте малко количество от него върху дланта или пръстите си – количество колкото грахово зърно. Приложете локално върху засегнатите места. Преди да направите това, се уверете, че те са почистени добре. Масажирайте с бавни, нежни, кръгови движения, докато дермата не попие напълно гела.

С профилактични цели, дозата на гела ФлексумГел следва да се прилага по веднъж дневно в период от 4 до 6 седмици. Ако изпитвате по-сериозен дискомфорт, то официалният уебсайт на продукта твърди, че приложението му трябва да става по 2 пъти дневно в продължение поне 4 седмици. А максималният препоръчителен период за приложение в този случай е 12 седмици.

Някои гелове за подобряване на ставната подвижност се предлагат в комбинация с таблетки със същата марка. Такъв не е случаят с FlexumGel, за който се смята, че е достатъчно силен, за да помага чрез локално прилагане.

Има ли оплаквания?

Според резултатите от клиничните изследвания Flexumgel няма противопоказания или странични ефекти. Сертификатът за качество е гаранция за резултатите. Потребителските отзиви също не споменават за оплаквания или противопоказания. Flexumgel работи и не е опасен.

Как Да Купя FlexumGel?

flexumgel, болки в ставите

Поръчката на гела с натурална формула FlexumGel е една от най-дискутираните теми в онлайн форумите. Дори потребителите в Западна Европа, където доходите са по-високи, искат да научат, как да се сдобият с гела на достъпна цена. Както там, така и у нас, това остава официалната уеб-страница на продукта. Така се намаляват шансовете за фалшификати и продуктът се изпраща директно от официалния дистрибутор за България. За момента не се предлага в големи платформи за онлайн, като eMag. Срещнете ли го там, то най-вероятно става въпрос за измама.

Поръчката през официалният уебсайт става като потребителите въведат своите имена и актуален телефонен номер за контакт. На него ще получат обаждане от дистрибутор с цел потвърждение на поръчката. За да научите, как да поръчате био-гела за ставна мобилност Флексум Гел директно от официалния уебсайт, прочетете ТУК.

FlexumGel Цена – Специална Промоция!

Вземете FlexumGel на промоционална цена само сега! Определени бройки от крема се предлагат от производителя на намалена цена до изчерпване на количествата. Оригиналната цена на FlexumGel  е 118 лв. Кремът не се продава в аптеките или дрогериите. Поддържане на директна връзка с клиентите е приоритет за производителя. Побързайте и направете вашата поръчка на официалния сайт на продукта!

Дайте си Време, Движете се Активно!

флексумгел, мъж и жена

Активното движение е важно за всеки от нас, за да запазим работата баланса и хармонията между духа и тялото си. Дори и да изпитваме болки и дискомфорт, трябва да си дадем време, за да се погрижим за себе си. Набавянето на достатъчно вода и използването на повече натурални продукти, като меда, чесъна и лимона, спомагат за добрата мобилност.

Накратко: FlexumGel представлява натурален гел за свободно ставно движение движение. Неговият състав включва органични екстракти и се радва на одобрение онлайн. Работи по-добре от други алтернативи на пазара.
За съжаление Флексумгел е изчерпан и не е ясно, кога и дали ще има нови количества. Все пак в България стана популярен друг натурален продукт с дори по-добри резултати. Вижте потребителските Депантен мнения споделени онлайн.
Жени Сиракова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.