Erolium – Повлиява Ли Изобщо на Усещането за Възбуда Или Е Измама?

Erolium бутилкаErolium представляват капсули с предполагаем натурален състав за повлияване на интимното чувство при мъжете. Производителят на тези капсули е пакистанската компания ‘Eros Pharmaceuticals’ Ltd. За нея, обаче, липсват всякакви други данни в Интернет.Няма дори и официален уебсайт, който да дава повече информация за дейността ѝ. Това ни дава повод за съмнения дали био-козметичното средство наистина работи.

Можем ли изобщо да очакваме нещо от филмираните капсули Еролиум? Въздействат ли въобще на усещането за възбудимост, добрата продължителност на степента на насладата и взаимна ли е тя? Има ли оплаквания в клиентските мнения и отзиви, публикувани, като коментари във форумите на „БГ Мама“ (‚BG Mamma‘)? А сигнали за неприятни странични ефекти, алергични реакции и противопоказания? Достъпна ли е цената за българския потребител? Има ли дискретност при поръчка и доставка?

Към настоящият момент, не можем да твърдим, че филмираните капсули за взаимна наслада и добра потентност Erolium наистина работят. Препоръчително е клиентите да се обърнат към средство за споделено удоволствие и по-силна възбуда с доказала се натурална формула. Пример за такова са капките с органичен екстракт от бабини зъби Casanova.

Бабини Зъби – Какво Представлява Тази Билка?

Erolium таблетки, ерекция

Бабините Зъби имат латинското наименование Tribulus terrestis представлява едногодишно растение, което е разпространено навсякъде по света. Радва се на добра популярност, благодарение на своите екстракти, включвани в различни био-средства за подчертаване на мъжествеността. Благоприятства дейността на пикочно-половата система. Обикновено се извлича от плода, корена или листата на растението. Имат положително въздействие върху сексуалното здраве и представяне. Спомага и за натрупването на чиста мускулна маса. Това се отдава на способността му да стимулира производството на мъжки полови хормони.

Изследвания показват, че бабините зъби са особено полезни за мъжете. Те им помагат за засилване на кръвообращението към областта на малкия таз. Освен това увеличават и желанието за интимност, както и увеличава продължителността му. Любопитен факт е, че може да направят и либидото при жените по-силно. Установено се, че също увеличава женската чувствителност и представяне в леглото.

Нека обобщим свойствата на многогодишното растение със способност да подсили интимното желание и възбуда:

 • Обостря Сетивността, Възбудимостта и Нагона;
 • Повлиява Положително на Производството на Половите Хормони, Отговорни за Доброто Либидо;
 • Подходящо Е И за Двата Пола;
 • Благоприятства Дейността на Пикочно-Половата Система, Спомагайки за Улесненото Уриниране;
 • Препоръчва Се от Уролози за Профилактика на Простатната Жлеза;

Билката бабини зъби е част и от състава на предполагаемите натурални капсули за повлияване на либидото Erolium. Дали произходът им наистина е такъв? Не се радват на особена популярност и позитивни мнения по онлайн форуми, като тези на „БГ Мама“ (‚BG Mamma‘). Ако искате да разберете защо, прочетете ревюто ни до края.

Какво Са Филмираните Капсули с Формула за Постигане на Взаимно Удоволствие Erolium?

еролиум, проблеми в леглото

Erolium представляват филмирани капсули за повлияване на мъжкото либидо и желание за интимност. Според официалният уебсайт на средството, адресът на дистрибутора за България се намира в гр. Варна, ж.к „Чайка“ № 185. Нашето проучване, обаче, показва, че на този адрес се намира офис на куриерската фирма „Спийди“. Техните услуги използват от производителя на капсулите – иранската компания ‘Eros Pharmaceuticals’ Ltd. (“Ерос Фармасютикълс” ООД). Не се споменава за наличието на друг офис там. Фирмата-производител от Пакистан също не вдъхва надежда, че продуктът е автентичен. Липсват подробни данни за дейността ѝ в Интернет.

Мненията на потребителите онлайн, дискутиращи интимност и био-козметични продукти, са преобладаващо негативни. Споделят и за изключително неприятни странични ефекти, включващи обриви около интимната област на мъжете и стомашно-чревни смущения.

мнения

Ето какво включват останалите:

 • Неопределен Произход на Съставките, Участващи във Формулата на Капсулите;
 • По-Достъпна Цена на Други Продукти за Добра Интимност и Взаимна Наслада в Леглото в България;
 • Грубо Обслужване на Клиенти, Бавене на Поръчки;
 • Липса на Възможност за Безплатна Доставка и Промоции;
 • Нарушена Цялост на Опаковката По Време на Транспорт, Липса на Дискретност при Доставката на Продукта;

NB! Закупуването на капсулите с формула за възбуда и добра продължителност на интимния акт Erolium не е препоръчително. Ако потребителите вече са се сдобили с него, обаче, препоръчваме стриктното следване на инструкциите за употреба. Те би трябвало да са включени в опаковката на продукта.

Как Се Приемат И Какви Са Съставките на Натуралните Капсули за Мъжественост Еролиум?

състав

Според информацията на официалната уеб-страница на продукта, той съдържа екстракти от:

 • Муира Пуама;
 • Трибулус Терестис (Бабини Зъби);
 • Корен на Мака;
 • L-Аргинин;

Липсата на детайлна информация относно продукта, обаче, ни кара да се съмняваме, че това наистина е така. Произходът им също остава неясен, макар и да се предполага, че би трябвало да е органичен. Няма данни продуктът да е минал през експертна оценка, както и свидетелства, че формулата му е хипоалергенна.

Ето това гласят и инструкциите за прием:

 • За възстановяване на потентността: по 1 (една) капсула на ден, сутрин и вечер преди хранене в продължение на 30 дни.
 • За поддържане на издръжливостта: по 1 (една) капсула на ден, сутрин и вечер преди хранене в продължение на 20 дни.

Каква E Цената на Erolium Капсулите за Ерекция?

Еролиум таблетки, ерекция, възбуда

Според официалната уеб-страница на продукта, той може да бъде поръчан само чрез нея и то на достъпна цена в България. Нашето проучване откри, че продуктът се предлага и от онлайн магазини като Amazon, eBay, eMag, Aliexpress, Alibaba. Според потребителите, цената там дори е по-достъпна от тази на официалния уебсайт.

Erolium Мнения и Коментари от Потребители – Форум

Прегледахме клиентските мнения по форуми, като „БГ Мама“ (‚BG Mamma‘). Потребителите не са особено доволни от начина, по който повлиява интимното чувство. Негативните отзиви за филмираните капсули Erolium преобладават. Те казват, че не са успели да постигнат очакваното и считат, че цената на продукта е прекалено висока. Казват, че не усещат особени промени в начина и степента на възбуда или желанието за интимни приключения. Чувстват се още по-отчаяни от своето представене в леглото.

Потребителите споделят, че поръчките често идват със закъснения. Клиентското обслужване е грубо и невъзпитано. Случвало се е да не връщат обаждания при пропуснато обаждане по телефона. Не отговарят и на клиентските запитвания с нужните подробности и информация.

Споделените Желания Са Върховно Удоволствие!

erolium, мнения

Партньорът Ви няма как да чете мислите ви – заради това не се страхувайте от това да споделяте своите интимни фантазии с него. Опитайте се да комуникирате ясно и открито – това е ключът към успехът Ви в интимния свят. Хапнете малко сладолед и споделете всичко, което е в ума Ви. Слушайте какво ви казва тялото ви и се отдайте на незаменими моменти в леглото. Не се водете по всеобщите митове и заблуди.

Накратко: Капсулите с предполагаем натурален състав Erolium имат съмнителен произход и действие. Възможни са алергични реакции и противопоказания. Препоръчително е клиентите да изберат био-козметично средство с натурален състав за взаимна наслада в леглото. Едно от тях са капките с органична формула Casanova.

Виж Топ Продукт

Жени Сиракова

Leave a Reply