Erogen X – За Мъжкото Достойнство и … Още Нещо!

Erogen XErogen X е натурален гел за благоприятстване на добрите нива на либидото. Негов производител е компанията ‘AICHUN’ (‘АЙЧУН’), чието седалище се намира в Хонг Конг. По думите на фирмата, средството за подчертаване на нотката на пикантност и страст в романтичните взаимоотношения включва единствено натурални съставки. Те целят да въздействат върху метаболитната дейност и процесите, свързани с кръвообращението. Така тялото разполага с енергия и е готово за интимни приключения, а душата е наситена с чувственост.

 

По-голямата част от клиентските мнения и отзиви, споделени по онлайн форуми, като тези на ‘БГ Мама’, са положителни. В голяма част от коментари се отчитат положителни промени, свързани с нивата на сензитивност. Няма данни някой да е получил сериозни странични ефекти, неприятни алергични реакции или друг тип противопоказания.

Гелът за повлияване на усещането за страст и чувственост Ероген Х може да бъде поръчан единствено през своя официален уебсайт. Оригиналният продукт не може да бъде намерен във вериги аптеки, като ‘Фрамар’. Нито пък в онлайн платформи за продажба на различни видове стоки, от типа на Amazon, eBay, eMag, AliBaba или AliExpress.

интимност мъж и жена

Клиентите оставят име и важащ телефонен номер в бланката на лицензираната уеб-страница. Те следва да са готови да приемат обаждане от представител на дистрибутора. Неговата цел е да се изяснят детайлите около доставката. Те включват точен адрес и място. Методът за плащане е познатият наложен платеж. Всичко се извършва в условия на пълна дискретност и конфиденциалност. Повече любопитни подробности следват в продуктовото ревю по-долу.

Интимната Наслада – Наше Желание През Всички Епохи!

двойка в легло, Erogen X

Обществото се научи да говори по-свободно за физическата страна на романтичните отношения между мъжа и жената едва в последните десетилетия. Допреди 120-130 години, темата за секса е била считана за пълно табу. Било е неприлично да се говори за нея. Макар и вибраторът да е прилаган като пълноправно медицинско средство до 30-те години на 20-ти век. С него гинеколозите са облекчавали състояние, известно под термина ‘женска хистерия’. Съществуват много митове и заблуди за интимната гимнастика, които трябва да бъдат развенчани.

Истината е, че сексът може да бъде изключително полезен за тялото. Това е реално доказано от учените. Този акт на привързаност в основата си е проява на инстинкта за размножаване. А именно благодарение на него, ние сме еволюирали до степен, в която да се превърнем в доминантен вид. Затова и хора прилагат различни билки за романтично блаженство от векове.

Ползите за тялото от интимната наслада са следните:

 • Подобрява настроението и премахва тревожността: Този акт на удоволствие засилва отделянето на допамин и серотонин в мозъка. Подобряването на кръвообращението по време на движение, което е сексът в основата си, води до намаляване на кръвопритока към амигдалата. Когато то е учестено, ние ставаме по-тревожни.
 • Премахва негативното влияние на стреса: Другите хормони, които се отделят засилено по време на интимен контакт, са окситоцин и ендорфини. Те също отговарят за това да се чувстваме добре. Техните концентрации по време на и след секс (особено след оргазъм, са повече от високи.
 • Облекчава болката, намалява риска от инфаркт и понижава кръвното налягане: Тъй като е от изключително значение за запазването на вида, по време на романтичното родео се отделят и още много други химикали. Те действат като натурални болкоуспокоителни средства. Подобрените процеси по изпомпване на кръв пък успокояват сърдечния ритъм и действат превантивно срещу сърдечно-съдови заболявания.

момиче и момче се целуват

Забавна Астрология – Ерогенните Зони Според Зодията!

Астрологията се е считала за пълноправна наука в древността. Тя обвързва движението на планетите и техните позиции по домове. Интимните взаимоотношения и техният физически израз също са тема, с която езотериката се занимава обширно. С цел забавление, по-долу ще опишем, кои трябва да са частите от тялото на всяка зодия, които са най-лесно възбудими.

Те биват следните:

 1. Овен – Скалпа на главата;
 2. Телец – Кожата по врата и шията;
 3. Близнаци – Раменете, дланите и ръцете;
 4. Рак – Гърдите;
 5. Лъв – Гърба и цялото продължение на гръбначния стълб;
 6. Дева – Коремът;
 7. Везни – Кръста и дупето;
 8. Скорпион – Врата и дупето;
 9. Стрелец – Вътрешната част на бедрата и гърба;
 10. Козирог – устните и гърдите;
 11.  Водолей – Глезените и прасците;
 12. Риби – Стъпалата и задната част на врата;

Нека обърнем повече внимание на гела за положително повлияване на либидото Erogen X. Той наскоро бе пуснат на световния пазар от своя производител ‘AICHUN’ (‘АЙЧУН’). Компанията, базирана в Хонг Конг, се гордее, че нейното средство за подчертаване на страстта се радва на добра популярност. Отзивите и мненията на клиентите по онлайн форумите, от типа на ‘БГ Мама’, са предимно положителни. В тях не се споменават неприятни странични ефекти или противопоказания.

Какво Точно е Гелът за Добро Интимно Представяне Ероген Х?

Erogen X, краставици

Био-козметичното изделие за повлияване на чувствителността и сензитивността притежава натурален състав и органична формула. В нея влизат главно активни екстракти от реално съществуващи в природата продукти. Според производителя, това е и основната причина прилагането на гела за подчертаване на възбудата Ероген Хикс да не води до неприятни странични реакции. Разбира се, потребителите следва да се придържат стриктно и към инструкциите и препоръките за безпроблемна апликация.

А те гласят, че лесните стъпки на прилагането на продукта Erogen X са:

 1. Гелът се нанася до 2 (два) пъти дневно – близо 20-30 минути преди полов акт или самозадоволяване.
 2. Малка част от него се изтисква по дланите и нежно и внимателно се втрива по продължението на мъжкия полов член.
 3. Използват се кръгово-масажиращи движения.

Клиентските коментари свидетелстват за следните положителни страни:

 • Положително Повлияване на Либидото и Степента на Взаимна Физическа Наслада;
 • Добро Въздействие върху Продължителността на Акта на Удоволствие;
 • Дискретна Опаковка, Поверителна и Бърза Процедура по Поръчка и Доставка;
 • Плащане след Получаване и Достъпна Цена в България;
 • Възможност за Няколко Последователни Интимни Приключения без Данни за Странични Ефекти и Реакции;

Nota Bene! Липсата на сигнали за възможни противопоказания, възникнали след прилагането на гела за страст и удоволствие Erogen X, не означава, че те са невъзможни. Придържайте се към препоръките за безопасна наслада от половия акт, приложени в търговската опаковка!

мъж, жена, легло, Erogen X

Кои Са Натуралните Съставки във Формулата на Гела Erogen X?

Опаковката на био-козметичното изделие не подсказва за неговия характер. Тя, обаче, включва подробно описание на съдържанието на изделието. То гласи, че съставките имат органичен произход. Това твърди и информацията на официалната уеб-страница на гела за взаимна наслада от интимния акт Ероген Х.

Основните компоненти в състава му следва да включват активни екстракти от плодовете на гуарана и гинко билоба. Но акцентът във формулата на гела за въздействие върху нивата на взаимна възбудимост и удоволствие Erogen X се пада на:

Аминокиселината L-Аргинин: Популярна съставка на голям брой продукти за трениращи. Благоприятства синтеза на чиста мускулна тъкан и отговаря за клетъчната регенерация на тъканите. Дава енергия и забързва кръвообращението. Може да подсили притока на кръв към малкия таз, водейки до разширяването на кръвоносните съдове. Създава предпоставките, нужни за добрата продължителност на акта на интимно удоволствие и постигането на взаимен екстаз.

Как Да Поръчам Средството за Благоприятстване на Взаимната Наслада Ероген Екс?

доволен мъж

Оригиналният продукт за положително повлияване на нивата на възбудимост Erogen X може да се поръча единствено чрез официалния му уебсайт. Попълването на име и актуален телефонен номер в дигиталната бланка там задейства дискретна процедура по доставка. Клиентите следва да очакват обаждане от представител на дистрибутора с цел уточняване на детайлите. Редовните промо кампании дават възможност за покупка с отстъпка от автентичната стойност на продукта.

Фантазиите Стават Реалност чрез Общуване с Партньора!

Всеки може да сбъдне мечтите си чрез активно търсене на комуникация и обратна връзка с партньора. Понякога желанията и копнежите ни съвпадат, но не го знаем, защото не сме говорили за това помежду си. А можем заедно да постигнем взаимна наслада и екстаз!

Накратко: Гелът за положително повлияване на либидото Erogen X има натурална формула, която се фокусира върху анимокиселината L-аргинин. Тя работи по-добре от други алтернативни средства за въздействие върху нивата на възбудимост.

 

Жени Сиракова

Leave a Reply