Kankusta Duo – Двойно По-Бързо Отслабване Или Подмамваща Реклама?

Важно: Производителят вече не предлага Kankusta Duo на българския пазар. Вместо това Ви препоръчваме популярният сред потребителите продукт за контролна теглото ReduSlim.

Kankusta DuoKankusta Duo са широко рекламирани био-козметични капсули, чийто производители твърдят, че съставките им са изцяло природни и натурални. Те са представени от нутрициониста д-р Адриан Мейер, чието де факто съществуване може да бъде потвърдено. Предполага се, че вталяващият продукт съдържа високи концентрации на активни екстракти от гaрциния камбоджа (HCA – хидроксицитрична киселина), форсколин (индийска коприва), зърна на зелено кафе и йод и това също може да бъде установено. Към момента можем да препоръчаме активното му прилагане като оказващо положително влияние върху влизането във форма.

Средството за позитивно въздействие върху апетита Канкуста Дуо може да бъде поръчано единствено през неговия официален уебсайт чрез попълването на дигитален формуляр, в който се попълва актуален телефонен номер за връзка с дистрибутора. Продуктът не може да бъде намерен в списъка със стоки, предлагани от повечето търговски вериги аптеки и онлайн портали за покупка и продажба на различни видове стоки (eMag, eBay или Amazon). Клиентите следва стриктно да спазват наличните инструкции за употреба. По-голямата част от мненията и отзивите им за био-козметичните капсули са одобрителни, а сигнали за странични ефекти почти няма.

Kankusta Duo, сантиметър, зеленина

Канкуста Дуо е името на нови био-козметични капсули за положително повлияване на апетита, които наскоро навлязоха на нашия пазар. Техният производител твърди, че те са абсолютно безопасни за тялото и приемът им не води до появата на негативни странични ефекти от типа на обриви и алергии. Клиентските мнения и отзиви по онлайн форумите за влизане във форма също го потвърждават.

Дали наистина е така? Нека разберем.

Капсулите за Отслабване Kankusta Duo – Можем Ли Да Им Се Доверим?

Представянето на продукта за бързо влизане във форма се извършва от д-р Адриан Мейер. Той твърди, че натуралното средство за положително въздействие върху апетита работи добре. Той счита, че прилагането на натурални продукти благоприятства разграждането на мазнините, минимализирането на шанса за повторното им образуване и активното понижаване на средните нива на холестерол в организма.

Проверката на самоличността на д-р Мейер потвърди неговото съществуване. Голяма част от потребителските мнения за био-козметичните капсули Kankusta Duo, които могат да бъдат намерени в Интернет, са с одобрителна насоченост. Хората, които са опитали таблетките, твърдят, че са успели да осъществят задоволителни постижения.

Ето и какви се харесва най-много на потребителите в продукта:

 • Добра Възможност за Положително Повлияване на Апетита;
 • Благоприятстване на Процесите, Свързани с Метаболизма;
 • Достъпност на Цената и Съобразеност със Стандарта на Живот в България;
 • Лесна Поръчка и Удобна Доставка;
 • Няма Данни за Съществуването на Противопоказания.

Nota Bene! Неналичието на данни за възникването на възможни странични ефекти не предполага, че абсолютно невъзможно такива да се проявят. Придържайте се стриктно към инструкциите за употреба – не повече от 2 (две) капсули на ден преди закуска и вечеря!

Виж Още: Kankusta Duo – Потребителски Мнения и Отзиви

Изцяло Натурални Ли Са Активните Съставки на Таблетките Kankusta Duo?

Съставки на Kankusta Duo

Средството за влизане във форма е рекламирано като създадено на базата на изцяло натурални екстракти. Ниската концентрация на йод в таблетките за активно влизане в топ форма дори дава положителни индикации върху общото състояние на човек. Придължайте се към предписанията за употреба.

Нека видим какви са другите основни съставки:

 • Екстракт от Форсколин (Индийска Коприва): Натурално химическо съединение, което ускорява горенето на мазнините чрез процес, наречен термогенеза. Спомага за хармонизиране на нивата на кръвната захар и ускорява метаболитните процеси.
 • Екстракт от Гарциния Камбоджа: Известно още като Малабар тамаринд и горчива кола. Среща се естествено в държавите от Югоизточна Азия и някои части на Африка. Ускорява метаболизма, богат е на минерали и полезни вещества. Добър диаретик.
 • Екстракт от Зърна на Зелено Кафе: Потиска апетита, понижава холестерола. Наситен с антиоксиданти. Премахва вредните за здравето свободни радикали, пречиствайки кръвта от токсини.
 • Йод: Нормализира действието на щитовидната жлеза и стимулира производството на трийодтиронин и тироксин – важни за тялото хормони. Регулира метаболитните промени, които протичат във всяка една клетка.

Затлъстяването Уврежда Здравето

Затлъстяването е сериозен проблем не само заради факта, че прави визията на хората, които страдат от него, по-неугледна. Много по-фатални могат да бъдат физическите последици от него, както сочат и най-скорошните доклади на Световната здравна организация (СЗО).

Възможните заболявания, които произтичат от натрупването на излишни килограми включват повишаване на нивата на холестерола и кръвната захар в организма, влошаване на действието на сърдечно-съдовата система, удебеляване на стените на кръвоносните съдове и затруднената циркулация на кръвта, както и понижаване на естествената защита на имунната система. Това предполага предприемането на някои лесни стъпки към превръщането на дневното меню в по-здравословно.

Виж Още: Ефект и Цена в България на Таблетките Kankusta Duo

В забързаното ни ежедневие често не ни остава време да обърнем нужното внимание на себе си и сигналите, които собственото ни тяло ни изпраща. Това не означава, че трябва сляпо да вярваме на всяка реклама на продукт за вталяване, която ни обещава бързи и скоростни резултати. Голяма част от тях не дават реални резултати.

жена със сантиметърЗнаете ли, че …?

Официално публикувани данни на СЗО сочат, че трупането на излишни килограми се счита за една от водещите причини за предотвратима смърт. В САЩ то се нарежда веднага след тютюнопушенето. Засяга предимно представители на силния, а не на нежния пол, като все още не е установено защо точно. Но от 2012 г. насам, то убива дори повече хора от глада.

Ето и някои добри превантивни мерки срещу натрупването на излишни килограми:

 • Включването на повече плодове и зеленчуци с фибри в дневното меню, както и наблягане на храните против стареене.
 • Пиенето на достатъчно количество течности на ден. Мозъкът ни понякога ни изпраща грешни сигнали, че сме гладни, когато всъщност имаме нужда от хидратация.
 • Редовната физическа активност допринася за поддържането на хармоничен метаболизъм и поддържа кръвообращението в норма.

Как Се Приемат Таблетките за Положително Повлияване на Апетита?

Прилагането на таблетките за благоприятстване на влизането в топ форма за лятото следва да е изцяло съобразено с приложените в продуктовата опаковка инструкции за употреба. Те гласят, че една (1) капсула от средството за въздействие върху усещането за ситост следва да се приема два (2) пъти дневно. Препоръчително – сутрин преди закуска и нощем преди вечеря.

Kankusta Duo – Поръчка, Доставка и Достъпност на Цената в България

Био-козметичните капсули за положително въздействие върху усещанията за ситост и глад Kankusta Duo могат да бъдат поръчани единствено през официалния уебсайт на техния производител. Клиентите попълват кратък формуляр, оставяйки свой актуален телефонен номер, на който с тях да се свърже представител на компанията-дистрибутор и да бъдат уточнени детайлите около точния адрес и час за доставка.

Методът за плащане е чрез наложен платеж. Текущата промо оферта позволява на всеки желаещ да вземе средството за био-козметично повлияване на апетита на преференциална цена с -50% отстъпка от оригиналната.

Kankusta Duo таблетки, сантиметър, вилица

Здравословното Хранене Пази Фигурата Фина!

Всеки човек иска да поддържа добър външен вид и крепко здраве. В съвременната действителност, в която всеки е забързан нанякъде, често не ни остава достатъчно време, за да тренираме редовно и да се храним правилно. Но трябва да направим всичко възможно, за да включваме възможно най-много полезни продукти в менюто. Дори и най-леката форма на йога също повлиява благоприятно на дневния тонус и метаболизма.

Накратко: Био-козметичните Kankusta Duo могат да повлияят положително на усещането за ситост, благодарение на натуралните екстракти, които включва формулата им.

Важно: Производителят вече не предлага Kankusta Duo на българския пазар. Вместо това Ви препоръчваме популярният сред потребителите продукт за контролна теглото ReduSlim.
Жени Сиракова

4 коментара

 1. Ивайло Душков май 28, 2018
 2. Дида динчева юни 23, 2018
 3. Соня юли 17, 2018
 4. Swiss Army Knives Vintage септември 1, 2018