Erectall – Био-Формула за Мъжественост с Екстракт от Гуарана и Женшен!

Erectall гел опаковкаErectall е гел за потентност с включени екстракти от корена на женшен, сушени плодове на гуарана, аминокиселината L-аргинин и кофеин. Формулата му е органична и с био-козметична насоченост. Той е част от гамата интимни продукти за подчертаване на мъжествеността. Негов производител е популярната руска компания на подобен вид предложения ‘Сашера-Мед’ ООД (‘Sashera Med’ Ltd.). Тя получава добри отзиви в мненията и коментарите на нейните продукти по онлайн форуми, като ‘БГ Мама’. Не са споменати възможни негативни странични ефекти или противопоказания. Това предполага, че гелът за положително повлияване на либидото е хипоалергенен и безопасен за редовен прием.

ВНИМАНИЕ. ОБНОВЕНА ИНФОРМАЦИЯ Май 2020 – 

За съжаление Eractall гел вече не се разпространява поради изчерпана наличност. Все пак докато не е наличен препоръчваме да се запознаете с Erogen X гел. Това е високо ефективен продукт за увеличаване на либидото, отново изцяло на естествена основа и натурални съставки.

 

Оригиналният гел за въздействие върху мъжествеността Еректал могат да се заявят единствено и само през техния официален уебсайт. Производителят ‘Сашера-Мед’ ООД има лош предишен опит с опити за измама. Различни изделия-фалшификати са били разпространявани от некоректни фирми като такива, дело на био-козметичната компания. Но те са нямали нищо общо с оригиналите. Затова и няма да намерите натуралното средство за повлияване на либидото и благоприятстване на степента на взаимна наслада в аптеките. Нито пък в онлайн портали за продажба на стоки, като Amazon, eMag, eBay, AliBaba и AliExpress.

Клиентите, желаещи да го закупят, следва да посетят уеб-страницата на разпространителя в България. Те оставят своето име и актуален телефон в дигитална бланка. В кратък срок с тях се свързва представител на дистрибутора и се уточняват детайлите около доставката. Дискретността на целия процес е подсигурена. Никой няма да разбере какво и кога точно сте поръчвали. Четете повече детайли в ревюто за Еректол по-долу.

мъж и жена разочаровани

Какво Точно Представлява Сексуалното Желание?

Постоянната липса на добри нива на либидото е притеснителна. Първо, защото сексът е важна част от живота. Той повдига имунитета, предпазва от настинки, стимулира забързаната клетъчна регенерация и ни кара да се чувстваме щастливи. Второ, той самият е източник на живот. Без него нямаше да сме стигнали до никъде в еволюционното си развитие. Отдавна щяхме да сме и изчезнали като вид. Не само ние, но и почти всеки друг вид бозайник на планетата. Разбира се, има много митове и заблуди за физическия акт на романтична привързаност.

Психолозите считат следните 3 фактора за определящи за поддържането на задоволително либидо:

 • Желание: Това е психо-физиологичен процес, който се активира в пубертета и засилва с производството на полови хормони. То ни кара да търсим тялото на другия и да го искаме физически.
 • Привличане: Науката все още спори за химичните и биологични причини за възникването му. Но то е факт. Ние сме привлечени от едни, а от други – не.
 • Любов: Двата горни фактора се сливат, за да ни дарят с безмерна наслада от интимния акт.

Сексуалното желание, или либидо, е необяснимата нужда да бъдеш с някого по смисъла на физическото сливане. Тя може да е свързана с порива за интимна близост. А той обикновено е съпътстван от психологическа възбуда, свързана и с физиологична страна. Това обикновено е получаването на ерекция при мъжете и овлажняването на половите органи при жените. Затова и хората прилагат билки за сексуално блаженство още от хилядолетия.

мъж и жена щастливи

5 Бързи Трика за Справяне с Ниското Либидо:

Неналичието на добър сексуален апетит не е рядко срещано явление. Колкото повече остаряваме, толкова по-често ще ни се случва да се чувстваме изморени, неизпитвайки нужда от физически контакт. Но липсата на интимна близост може да ни докара до състояние на постоянна нервност, депресия и да занижи сериозно имунната ни защита. Но как да събудим отново своето либидо, разпалвайки отново въглените на страстта?

Ето 5 бързи трика за събуждане на желанието:

 1. Възобновете физическата си близост. Понякога се отдалечаваме един от друг, защото имаме нужда от пространство. Но не бива да забравяме, че без редовни прегръдки и целувки е много по-малко вероятно да стигнете и до самия акт.
 2. Не се свенете да участвате в различни интимни игри. Влизането в ролята на пищната медицинска сестра или палавата библиотекарка може да бъде стимулиращо за сетивата. Научете се да давате свобода на въображението си.
 3. Добавете щипка пикантност към рутината. Разнообразието е добре дошло навсякъде. Няма човек, който да не се радва на екстра романтичен или еротичен нюанс в ежедневието.
 4. Използвайте възбуждащи думи. С годините двойките си измислят галени имена за всеки момент. Това включва и половия живот. Не прекалявайте с грубостите, но си позволете свобода на изказа.
 5. Обичайте се! Дайте на тялото си всичко необходимо – балансирана диета, редовни упражнения и нужното количество сън. Така ще имате енергия за много интимни маратони подред!

Нека обърнем повече внимание на детайлите около възбуждащия гел Еректал. Неговият производител счита, че натуралната формула на средството за повлияване на либидото благоприятства взаимната наслада от акта. Отзивите в мненията на клиентите за компанията и продуктите са предимно положителни. Достъпната цена, органичните съставки и въздействието на средството са считани за предимства. Данни за възникнали противопоказания и странични ефекти няма.

Прочете и повече за 7 Мита и Заблуди за Секса

Какво Е Гелът за Положително Повлияване на Либидото Erectall?

Erectall, мъж и жена във вана

Това био-козметично средство благоприятства забързването на метаболизма и кръвообращението. По този начин се увеличава нивото на приток на кръв към различните части на тялото, включително половите органи. Това гласи разпространената от производителя информация на официалния уебсайт. Основните съставки на био-козметичното изделие за сексуална хармония и взаимна наслада са екстракти от популярни билки и растения за потентност.

Клиентските мнения и отзиви посочват следните силните страни на Еректол:

 • Положително Повлияване на Либидото и Способността за Задоволяване на Партньора;
 • Благорприятстване на Засиления Кръвоприток в Областта на Малкия Таз;
 • Натурална Формула с L-Аргинин за Стимулиране на Мускулната Дейност;
 • Създаване на Подходящите Условия за Постигане на Взаимен Екстаз Без Неприятни Странични Ефекти;
 • Бърза и Удобна Доставка, Дискретна Поръчка и Опаковка, Достъпна Цена;

Nota Bene! Липсата на информация за възможни странични алергични реакции след приема на гела за възбуждане на сетивата Erectall не означава, че те са невъзможни. Подбуждането им може да бъде чисто индивидуално. Придържайте се към инструкциите за употреба на продукта за взаимна интимна наслада.

Как Правилно Да Прилагаме Интимния Гел Erectall според Указанията за Употреба?

Erectall, мъж с жени

Вече споменахме, че безопасното и безпроблемно ползване на гела за събуждане на мъжката сетивност и чувствителност върви ръка за ръка с неговата правилна апликация. Инструкциите за употреба на средството за взаимна интимна наслада и потентност гласят, че то се прилага по следния начин:

 1. Прилагайте 1-3 пъти дневно 20-30 минути преди полов контакт.
 2. Изстискайте малка част от него върху дланта си или тази на партньора.
 3. Нанесете с кръгово-масажиращи движения.

Какви Са Натуралните Съставки на Гела за Взаимна Наслада в Леглото Erectall?

Основните компоненти в био-формулата на продукта са описани като хипоалергенни. Те са екстракти от реално съществуващи в природата билки за потентност и листа на растения за сензитивност. Няма данни някое от тях да предизвика неприятни странични реакции в тялото.

женшен

Натуралните съставки са следните:

 • Екстракт от Корена на Женшен: Спомага за психическия, физически и душевен баланс. Подсилва либидото и стимулира здравословния апетит и желание и у двамата партньори.
 • Екстракт от Чист Кофеин: Забързва кръвообращението, повишава еластичността на кръвоносните съдове и води до изпомпване на повече кръв към малкия таз.
 • Екстракт от Сушени Плодове на Гуарана: Отговаря за завишаването на нивата на чувствителност на цялото тяло. Прави нервните окончания по половите органи по-сензитивни и възбудими.
 • Аминокиселината L-Аргинин: Важен за синтеза на мускулна тъкан елемент. Подхранва, стимулира растежа и дава енергия.

Как Да Поръчаме Дискретно Интимния Гел Erectall на Достъпна Цена в България?

Всеки желаещ може да поръча продукта за потентност и страст през официалния уебсайт на разпространителя в България. Клиентите оставят своето име и автентичен телефонен номер в дигитална бланка. Те ще получат обаждане от дистрибутора, което цели да се разяснят детайлите около доставката. Интимният гел Еректал пристига в дискретна опаковка. Цената му също е достъпна. Редовните промо-кампании дават възможност за покупка с отстъпка от автентичната стойност. Плаща се след получаване (наложен платеж).

Erectall, мъж и жена в легло

Каква е Erectall Цената в България и Чужбина?

Поради това, че гелът се предлага само през официалната страница онлайн не беше трудно да проверим Цената на Erectall. Оказа се, че цената на продукта за подобряване на либидото е една и съща в България и другите страни от ЕС. Прави чест на производителя, че спазва едно и също ниво на качество и състваки в продукта за всички страни на дистрибуция. Цената слава богу не е повлияна от прекупвачи и имайки предвид резултатите е достъпна при желание за горещи интимни преживявания.

Събудете Желанието и Разпалете Партньора!

Въглените на страстта трябва да се разбъркат, за да пламнат отново. Направете нещо щуро и лудо, за да разпалите партньора си. Екскурзия на открито. Мръсни игри. Дайте свобода на въображенията си и измислете щуро интимно приключение.

Накратко: Гелът за положително повлияване на либидото и взаимна наслада Erectall има натурален състав. Той работи по-добре от други алтернативи на дигиталния пазар.

НОВОСТ Май 2020 – 

Продуктът Eractall гел не се предлага поради изчерпана наличност. Препоръчваме да се запознаете с Erogen X гел

 

Жени Сиракова

Leave a Reply