Vital Dermax – Крем с Био-Освежаваща Формула!

Vital DermaxVital Dermax e крем за благоприятно повлияване върху кожата на лицето. Производителят ‘Гранада’ ООД, който е базиран в гр. Киев, Украйна, счита, че естественият състав въздейства отлично на дермата. Редовното му прилагане, което е съгласувано с инструкциите за употреба, дори може да я накара да изглежда по-жизнена и свежа. Част от компонентите във формулата му включват билкови екстракти, колаген, хиалуронова киселина, ДНК от сьомга и азиатска центела (Готу кола).

 

Средството за позитивно въздействие върху свежия вид на епидермиса на лицето се радва на позитивни мнения и отзиви в онлайн форуми, като ‘БГ Мама’. Липсват коментари за неприятни странични ефекти или противопоказания.

Натуралният крем за благоприятно повлияване върху дермата на лицето ВиталДермакс може да бъде поръчан само от официалния си уебсайт. Там потребителите следва да попълнят своето име и автентичен телефонен номер. Дистрибуторът ще се свърже с тях в кратък срок, за да уточни детайлите по доставката. Плащането се извършва чрез наложен платеж на куриера. Продукът не се предлага в големите онлайн платформи за продажба, каквито са Amazon, eBay, eMag, Aliexpress, Alibaba. Средството за поддържане на външния вид на кожата не може да бъде намерено в аптеките. Бройка от него се резервира и поръчва единствено през официалната уеб-страница. Повече детайли четете в ревюто по-долу.

млада жена, жена с бръчки

За Появата на Бръчки по Лицето – Кога, Как и Защо?

Известно е, че с напредването на възрастта настъпват промени в тялото и външността на хората. За съжаление, някои от тях не влияят много благоприятно върху здравето и красотата на човекът като цяло. Пример за подобна промяна могат да бъдат бръчките по лицето. Съществуват доста причини за появата на бръчки по лицето. Някои от които изглежда са по-често срещани от други.

Естествените процеси, настъпващи в тялото с течение на времето, създават подходящите условия за отпускане на дермата. Тя губи своя блясък, еластичност и виталност. Това се получава основно вследствие на забавянето на процесите, свързани с клетъчната регенерация.

А другите най-популярни причини за появата на бръчки по кожата на лицето са:

 • Дехидратация – С времето кожата става по-суха. Това се случва, защото дермата произвежда все по-малко себум. Ако епидермиса не е поддържан и хидратиран, рискът за появяване на бръчки се задълбочава.
 • Слънце и UV-лъчи – Прекомерното излагане на слънце не е добро за нея поради ред причини. Така се накъсват и колагановите нишки. Ултравиолетовите лъчи водят до намаляване на способността за естествен синтез на колаген и еластин.
 • Стрес – На всички е известно, че стресът влияе негативно върху много части от нашето тяло и дух. Кожата също не е изключение. Когато тялото ни е подложено на стрес, се отделя хормонът кортизол. Прекалено високите му нива, обаче, могат бъдат една от причините за преждевременно отпускане и стареене на кожата.
 • Тютюнопушене – Никотинът е вреден за кожата, защото води до стесняване на кръвоносните съдове. Това не позволява на дермата да се сдобие с витамините и хранителните вещества.
 • Грим – Гримът, дори и висококачествен, може да съдържа вредни съставки, които да блокират порите и притока на полезни вещества в епидермиса. Също така влияят неблагоприятно върху каналите на мастните жлези, което води до изсушаване на кожата.

момиче мие лицето

Колко Вредна Може Да Бъде Захарта? Избегнете Гликацията!

Прекомерната консумация на сладки изделия също може да доведе до появата на бръчки. Захарта има свойството да се свързва с колагена, от който зависи еластичността на кожата. Така еластичността отслабва, а кожата увисва и се появяват бръчки. Повече за влиянието на подсладителя върху кожата може да прочетете тук.

Изследване, проведено от Американския журнал за клинично здраве (‘ The American Journal of Clinical Nutrition’), посочва следните негативи от приема на много захар:

 • Съществува пряка връзка между консумацията на захар късно вечер и безсънието. Което е пряко свързано със затлъстяването и свръхпроизводството на себум от тялото. Това, от своя страна, води до появата на акне.
 • Наличието на високи нива на глюкоза и фруктоза в диетата създава предпоставки за изсушаване, загуба на еластичност и отслабване на колагеновите връзки.
 • Съществува пряк риск от появата на инсулинова резистентност, която е съпроводена от характерни тъмни петна.

Нека научим още няколко любопитни подробности за крема за освежаване на външния вид на кожата на лицето ВиталДермакс. То е дело на популярния украински производител на био-козметични предложения ‘Гранада’ ООД (‘Granada’ Ltd.). Компанията счита, че продуктът може да благоприятства доброто състояние на дермата. Мненията и отзивите на клиентите по онлайн форуми, като този на ‘БГ Мама’ са положителни.

Какво Представлява Кремът за Освежаване на Кожата Vital Dermax?

Vital Dermax, мъж слага крем

Витал Дермакс е продукт за благоприятно повлияване на естествените черти на дермата. Той е разработен под формата на крем за лице, съставен от био- и натурални съставки. Те целят да подхранят, освежат и хидратират кожата. В техния състав влизат и някои от основните съставни вещества за дермата, като колаген и еластин.

Клиентските мнения, отзиви и коментари за крема за освежаване на лицето Vital Dermax говорят за следните позитиви:

 • Благоприятстване на Добрите Нива на Хидратация на Кожата;
 • Положително Повлияване на Свежото Излъчване, Усещането за Еластичност и Нежност при Допир;
 • Бърза Процедура по Поръчка и Доставка, Наложен Платеж;
 • Без Сигнали за Противопоказания и Неприятни Странични Реакции;
 • Създаване на Условия за Превенция на Негативното Влияние на UV-Лъчите;

NB! Липсата на неприятни странични ефекти и противопоказания може да варира при различните потребители. Те следва да се придържат към инструкциите за употреба, приложени в опаковката от производителя на крема Витал Дермакс.

Как Работи Кремът за Въздействие върху Красотата на Кожата Vital Dermax? Как Се Ползва? Инструкция за употреба

лицаНе е установено, че кремът Вита Дермакс за благоприятно въздействие върху дермата има странични ефекти или противопоказания, водещи до неприятни алергии. Една от главните причини за това са основните му натурални съставки. Повечето от тях допринасят за позитивното му въздействие върху дермата на лицето. Липсата на химикали в състава на средството за подчертаване на естествената красота на епидермиса го правят практически безопасно за нанасяне.

Според производителя на крема  Vital Dermax, продуктът следва да се нанася веднъж дневно. Това се случва в 3 лесни стъпки:

 1. Почистете лицето от грим с лосион и избършете с кърпа.
 2. Масажирайте лицето си с кубче лед в областта на очите и устните.
 3. Нанесете кремът за благоприятно влияние върху кожата ВиталДермакс по челото, бузите, скулите. Масажирайте с бавни кръгови движения и го разнесете по цялото лице.

Не се предвижда измиване на зоната където крема е нанесен след попиването му от кожата.

Какъв Е Съставът на Крема Витал Дермакс?

Vital Dermax

Кремът за естественото повлияване върху естествените черти на дермата Vital Dermax е разработен чрез натурални екстракти от био-съставки, компоненти и елементи. Основните съставки във формулата му са:

 • Колаген – Колагенът е главният белтък в кожата, който се грижи тя да е еластична. Той заздравява нишките на съединителната тъкан и влияе благоприятно върху свежият и външен вид и добрите pH-нива.
 • Хиалуронова Киселина – Хидратира и спомага за неутрализирането на лошите влияния от слънцето и ултравиолетовите лъчи. Тя е един от съставните елементи в съединителната тъкан на кожата.
 • Екстракт от ДНК на Сьомга – Има защитно влияние, като цели да опази дермата от по-нататъшни негативни въздействия.
 • Екстракт от Азиатска Центела (Готу Кола) – Спомага благоприятно върху произвеждането на колаген и еластин в кожата.

Важно е да се спомене, че произхода на всички съставки в крема е напълно натурален и не е химически синтезиран. Това прави крема много по подходящ за усвояване от кожата и драстично намалява времето за абсорбция.

Как да Поръчам Крема VitalDermax на Добра Цена в България?

поръчка онлайн

Кремът може да бъде поръчан лесно. Той се предлага само от официалния сайт на производителя. Всичко, което потребителите трябва да направят, е да попълнят онлайн формата за поръчка с име и актуален телефонен номер за доставка. Дистрибутор на Витал Дермакс ще се свърже с тях по телефона, за да потвърди детайлите за доставката. Тя се извършва чрез куриер, а плащането става чрез наложен платеж.

Vital Dermax цената е еднаква във всяка една държава. Тя просто се прекалкулира според местната валута в Русия, Германия, Чехия, Полша и Италия. Не беше трудно да проверим цената тъй като продажбата се извършва единствено онлайн без прекупвачи. Реално производителя и избегнал излишното раздуване на цената от междинни играчи като аптеки или дрогерии. На официалната страница можете да откриете актуалната цена Витал Дермакс – от време на време се правят промоционални кампании. При тях цената на крема бива намалена за определен период до изчерпване на количествата.

Какво Казват Хората в Форумите Относно Витал Дермакс Крем? Мнения и Коментари

Един от най-често задаваните въпроси от потребителите в техните мнения и отзиви е, дали кремът за хидратиране на кожата на лицето VitalDermax е ефективен. Това си проличава и от сродните търсения в Интернет-търсачките. Клиентите се интересуват и от темата, дали продуктът може да бъде закупен в аптеката.

Много от въпросните мнения се чудят, защо средството със съдържание за нормални pH-нива на дермата на лицето се рекламира в България и като VitalDermax Intensive. Те са го срещали и като Витал Дермакс Аллегро (Алегро). А също и с името Vital Dermax Allegro (Alegro).

Така поне сигнализират повечето от отзивите за крема Витал Дермакс по онлайн форуми, като тези на ‘БГ Мама’ (‘BG Mamma’). Няма разлика в състава или начина на употреба. Тази разлика в имената е с чисто маркетингова и рекламна цел. Формулата е една и съща във всеки флакон!

При по-обширно проучване могат да се намерят голямо количество позитивни мнения и отзиви относно резултатите от използването на крема. Всъщност има много жени, които препоръчват и са включили крема в ежедневната си рутина за поддръжка на кожата. Те твърдят, че крема наистина прави кожата им по-еластична и свежа. Описани са случаи в който само след няколко нанасяния кожа сериозно повлияна от парещото слънце се е възстановила изключително бързо. Като цяло жените препоръчват крема както за еднократен курс, така и за поддържаща терапия.

vitaldermax, жена, лаптоп

Различни Пазари – Различни Имена – Еднакъв Състав и Действие!

Официална информация в социалните мрежи и лицензираните от производителя за целта уеб-страници, че няма причини за оплаквания или тревога. Кремът с био-формула за благоприятстване на свежия и младежки облик на кожата VitalDermax се разпространява и с името Витал Дермакс Аллегро (Алегро). Но това е само за територията на държавите от Централна Европа, Русия и бившите съветски републики. В Източна Европа той е известен още и като Vitaldermax Intensive.

Нека се Грижим за Естествено за Себе Си!

жени, крем Vital Dermax

Здравословната кожа се крие предимно в грижата за нас самите. Водейки природосъобразен и здравословен живот и полагайки усилия да се чувстваме и изглеждаме добре са първите стъпки към по-добрия живот. Ябълковият оцет е един от естествени методи за подобряване на външния вид. Подхранвайте тялото си със здравословни съставки и водете активен начин на живот. Това ще спомогне за запазването му в младежко състояние и ще се чувствате по-бодри и свежи.

Накратко: Кремът за подмладяване на кожата Vital Dermax съдържа натурални съставки и допринася за нейното подхранване. Той има по-добро действие от други пазарни алтернативи.

 

Жени Сиракова

Leave a Reply