Cardio Q10 – Допринасят Ли Капките за Хармоничния Дневен Тонус?

Cardio Q10 капки за хипертонияCardio Q10 са натурални капки за въздействие върху жизнения тонус, които целят да хармонизират процесите вътре в тялото, създавайки усещането за свежест и бодрост. Техният производител твърди, че приложението им е безопасно, стига да е съобразено с инструкциите за употреба, и подходящо за хора от всички възрасти. Има ли истина, обаче, в това твърдение? Някои клиентски мнения и отзиви, които фигурират сред коментарите в онлайн форумите за поддържане на природосъобзразен живот, не отчитат никакво позитивно или негативно повлияване на състоянието си. Това не говори особено добре за способността на средството за благоприятстване на процесите вътре в тялото, свързани с кръвното налягане, да помага на хората да се чувстват по-енергични.

Виж Препоръчан Продукт

Билковият разтвор за позитивно повлияване на сърдечния тонус Кардио Кю10 следва да включва изцяло натурални екстракти от различни билки, растения и Коензим Q10, който дава и името на продукта. Липсата на независима експертна оценка, обаче, не говори особено добре за автентичността на описаните на официалния уебсайт компоненти във формулата. До издаването на този вид одобрение, не можем да потвърдим, че съставките са точно тези. Друг смущаващ фактор е, че производителят наскоро обяви, че продуктът може да бъде поръчан единствено през официалната му уеб-страница, а той е наличен и в някои аптеки.

ВИЖ ОЩЕ: Хранене и Третиране с Билки на Увеличената Простата

Cardio Q10, мъж с болки в сърцето

Нека обърнем по-детайлно внимание на разтвора за повлияване на дневния жизнен тонус Cardio Q10, който би трябвало да съдържа висока концентрация на убихинол. Тъй като в някои от клиентските мнения и отзиви, налични в Интернет форумите за натурални средства за третиране на хипертония, не се споменава отчитането на конкретни позитивни въздействия върху тялото, а в част от коментарите дори се говори за противопоказания от типа на обриви и алергии, не можем да препоръчаме прилагането на продукта към този конкретен момент.

Как Трябва Да Повлияят Жизнения Тонус Капките Cardio Q10?

Производителят на средството за благоприятстване на правилното протичане на процесите в тялото и позитивно въздействие върху усещането за жизненост и енергичност твърди, че неговата формула включва силна концентрация на билкови и растителни екстракти, а най-висока е концентрацията на Коензим Q10. Липсата на оценка или сертификат, която да е дадена от независимо експертно лице в сферата на кардиологията, ни кара да не считаме описаните компоненти като напълно автентични, докато такава не бъде издадена.

Cardio Q10, недоволен мъж

Клиентските мнения и коментари по онлайн форумите за сърдечно здраве също не са особено ласкави. Потребителите посочват следните негативни характеристики на продукта:

 • Липса на Експертна Оценка Потвърждаваща Наличието на Коензим Q10 в Натуралната Формула;
 • Сигнали за Наличието на Странични Ефекти в Някои от Отзивите по Онлайн Форумите;
 • Не Се Знае, Как Точно Повлиява Човешкото Тяло и Жизнения Тонус;

Nota Bene! Сигналите за възможни противопоказания предполагат, че прилагането на продукта за въздействие върху хармоничното протичане на процесите в тялото може да доведе до появата на обриви, алергии или стомашно-чревни оплаквания. Не е препоръчително да пристъпвате към покупката му към настоящия момент, но ако вече сте го направили, то най-добре се придържайте към инструкциите за употреба, приложени в търговската опаковка.

Как Се Прилага Разтвора с Коензим Q10 Cardio Q10?

Cardio Q10, сърце и стрелички

Потребителите, които вече са закупили разтвора за повлияване на дневния тонус, въпреки нашите предупреждения, следва стриктно да спазват указанията за безопасно приложение, които се намират вътре в търговската опаковка.

А те гласят, че:

 1. Половин супена лъжичка (приблизително 5 мг.) се разбъркват с цяла лъжица, пълна с мед, в чаша вода до получаването на хомогенна смес.
 2. Препоръчителният прием е 1 (един) път дневно, като е добре това да се случи поне 30-40 минути преди някое от редовните хранения за деня.
 3. Положителното повлияване на сърдечния и жизнения тонус следва да започне да се забелязва след 3 (три) месеца на непрекъснат прием.

Коензим Q10 и Значението Му за Кръвното Налягане

Придобиващото все по-голяма популярност като есенциална съставка във формулата на повечето лосиони, тоници и серуми за кожа вещество е познато още и с имената Со Q10, Витамин Q10 и убихинол. То се среща в телата на повечето бозайници. По-конкретно в техния черен дроб, а го има и в растенията, но в по-малки количества. Допълнителният му прием под формата на добавка може да бъде част от режим на прилагане на храни за хармонизиране на кръвното налягане.

дядо и внуче в градината

Не забравяйте, че лукът, лимонът и чесънът също са супер лечебни и прочистващи артериите средства. Мастноразтворимият витамин Со Q10 се резорбира от тънките черва, подобно на сродните му полезни мазнини. Отговаря и за правилната жлъчна секреция. Когато концентрацията на Коензим Q10 падне дори с -25%, човешкият организъм отслабва и могат да възникнат редица сериозни усложнения и заболявания. Ако пък съотношението му е -50%, краят най-вероятно ще е летален. Състоянието на нашата имунна система зависи в голяма част от него.

Основните функции на витаминоподобния ензим включват:

 • Подобрява защитните сили на дермата и завишава способността и да ни предпазва пот вредното слънчево лъчение и свободните радикали в околната среда.
 • Намалява броя на бръчките, особено на тези около очите, известни още и като ‘пачи крак’.
 • Ревитализира, хидратира, освежава и кара кожата да изглежда по-млада.
 • Отговаря за енергийния баланс на тялото, капацитета на сърдечно-съдовата система, еластичността на капилярите и намалява риска от развиване на исхемична болест, хипертония, преждевременно стареене на сърдечния мускул.
 • Повлиява положително на страдащите от астма, различни видове дихателни алергии и емоционални и личностни разтройства.
 • Минимализира шансовете за спорадични проявления на мигрена.

ВИЖ ОЩЕ: 7 Здравословни Ползи от Акупресурата

Колко Важна Точно Е Концентрацията на Коензим Q10 в Тялото?

Тъй като убихинолът се съдържа във всяка една клетка от нашето тяло, откъдето идва и химичното му наименование – старогръцката частица ‘уби’ означава ‘навсякъде’, ние започваме да се чувстваме отпаднали и изтощени без видима причина, когато неговата концентрация в организма се занижи. Това води след себе си и до имунна недостатъчност. Забавяне на метаболитните процеси, както и хронична дистрофия и дегенерация на клетките. Разбира се, част от описаната симптоматика е част и от естествения процес на стареене на клетките, който никога няма да можем да обърнем напълно.

Можете да познаете, че в тялото ви има дефицит на Со Q10 по следните 3 признака:

 1. Слаба концентрация и отпадналост.
 2. Лесна податливост на заболявания с инфекциозна природа, понижен имунитет.
 3. Развиване на проблеми със сърцето.

дядо и внуче

Въздействайте на Жизнения Тонус с Натурални Методи!

Забелязва се една тенденция при експертите в последните няколко години и тя е да се препоръчват предимно натурални способи и методи за повлияване на усещането за жизненост и енергичност. Разбира се, те са подходящи само, когато състоянието на пациента не налага многопрофилно медикаментозно лечение.

Накратко: Липсата на оценка от независимо вещо лице ни кара да не препоръчаме капките Cardio Q10 към настоящия момент, тъй като не е ясно, дали формулата им съдържа био-компоненти. Билковият разтвор с екстракт от кората, смолата и листата на дива лиственица HeartTonic може да въздейства по-положително на жизнения тонус.

Виж Препоръчан Продукт

Жени Сиракова

3 коментара

 1. Ивелин септември 15, 2019
  • Jeni Sirakova септември 17, 2019
 2. Elena Ignatova ноември 17, 2019

Leave a Reply