Билки за По-Голям Бюст – Природата Дава Красота

Силуетът е едно от първите неща, които забелязват хората у повечето жени. Затова е нормално всяка дама да желае да извае своята фигура, наблягайки на естествените си предимства. Сред тях е и бюстът. Но природата не дарява всяка жена с бюст, който да привлича погледите, оставяйки силуетите ни като недовършени, с нещо липсващо.

Препоръчаният Продукт за По – Голям Бюст

В случая дори не става въпрос за внушително големи гърди, а за добре сложени и стегнати форми. Има различни начини, по които да се подходи към уголемяването и стягането на бюста, за постигане на желания размер и форма. Най-разпространеният е прибягването до пластична хирургия. Но оперативната намеса има редица недостатъци:

  • Скъпа
  • Болезнена
  • Не винаги води до резултата, който искаме, особено ако не е извършена на професионално ниво
  • Необходимо е веднъж сложите ли си силикон, да го подменяте редовно, което означава още пари, още операции и още дискомфорт.

Не всички са готови на подобна стъпка, дали поради рисковете или по финансови причини, не е от значение. Важното е, че хората са намерили алтернативи на скъпите и болезнени пластични операции, наблягайки на една основна характеристика – уголемяването на бюста и неговото стягане да бъде напълно естествено.

Според мненията на специалисти, занимаващи се с дерматология и естетическа хирургия, налъпно ефективен за подобряване на обема на гърдите е и кремът BigBust. Основна причина за това е 100% натуралния състав и мощните ефекти на Пуерария Мирифика. BigBust отговаря на всички препоръки и стандарти за бързо, лесно и естествено оформяне на бюста.

На първо място можете да правите различни упражнения за стягане и оформяне на бюста, за стимулиране на мускулната маса в областта на гръдния кош. Но в тази статия ще си говорим за мазилата и билките, които можете да ползвате в домашни условия, за да се погрижите за вашите форми да имат по-налят и стегнат вид.

Подобно средство е сравнително популярният вече BustiFull за нежна грижа за гърдите. Той и редица други мазила и смеси разчитат на силата на природата и билковия си състав, за да подхранват кожата и да придават на гърдите ви много по-добри характеристики.

Сминдухът Извън Кулинарията

Ако харесвате шарена сол, то със сигурност знаете, че сминдухът е билка, която е неизменна част от нейния състав. Има изключително приятен аромат, който събужда апетита. Но освен в кулинарията, той има и друго приложение. Напълно натурално може да подпомогне доброто оформяне и набъбването на бюста.

Сминдухът съдържа фито-естроген, който има свойството да стимулира млечните жлези, като по този начин влияе върху размера на гърдите чрез производството на пролактин. Най-подходящият начин, по който да прилагате сминдуха е чрез втриването на билков екстракт от него, разнасяйки го с нежни масажни движения. Това ще стимулира и по-доброто кръвообращение, което също е от значение за размера на бюста.

Важно!

Ако до няколко месеца не видите резултати, по-добре прекратете прилагането на сминдух с тази цел, защото не е полезно прекомерното количество на естроген в тялото ви да се задържа високо постоянно.

Люцерната във Вашата Чашка

Многогодишното бобово растение, което познаваме като люцерна, е изключително богато на полезни вещества и протеини. То спомага за изграждането и стягането на мускулите. Освен това, компонентите ѝ регулират хормоналната дейност в тялото.

Също богата на фитоестрогени изофлавони люцерна насърчава естествено увеличаване на бюста. Чрез нея можете да си набавите този хормон по напълно нормален начин, натурално стимулирайки нарастването на гръдната обиколка.

Можете да си направите ароматна чаша чай с добавена люцерна или пък да гарнирате различни ястия с нея. Кълновете могат да се консумират като салата и в различни супи.

Сао Палмето – Палмата Джудже за По-Голям Бюст

Сао Палмето или както го познаваме по-добре – Serenoa Repens или ниска палма, е палма джудже, типична за югоизточното крайбрежие на Щатите. Има големи меки плодове с твърда ядка, от които се добива екстракт с множество ползи и приложения.

Той не е афродизиак, но приемът на екстракта може да доведе до естествено повишаване на либидото. Има ясно изразени антисептични и антиоксидантни свойства, тъй като плодовете от Сереноа Репенс са изключително богати на хранителни вещества, минерали и витамини.

Причината, поради която спомагат натурално увеличаване на бюста, е съдържанието на фитоестрогени, които стимулират растежа на вашите гърди.

Важно!

Прекомерната консумация на семена или екстракт от Serenoa Repens не е препоръчително, отново поради повишаването на нивата не естроген в тялото. Консултирайте се с медицинско лице, преди да започнете самоволно прилагане.

Естествена Грижа за Вашите Гърди

Както видяхме, има редица алтернативи на пластичната хирургия, когато искаме да се погрижим за нашия бюст, така че да се увеличи по напълно естествен начин, натурално и без скъпи процедури.

Освен множество билки, богати на изофлавони и фитоестрогени като гореизброените, а също и копъра, женшена и глухарчето, има и много храни, плодове и зеленчуци, морски дарове, които могат да спомогнат за оформянето на по-красив и апетитен силует.

Не забравяйте, че красивият силует се нуждае и от много вода, която хидратира по естествен начин клетките. Но преди всичко – помислете дали изобщо се нуждаете от уголемяване на бюста или изглеждате добре и в момента. Нищо не става с магическа пръчка или за ден-два. От вас се изискват постоянство и желание! Но след това силуетът със сигурност ще си е заслужавал!

Още Интересни Статии за Красота Можете да Намерите Тук

 

20 чая детокс книга
50 съвета шейкове книга
11 мита отслабване книга

Leave a Reply