Bentolit – Как Напитката с Екстракт от Бентонит Благоприятства Влизането във Форма?

Bentolit Drink MixBentolit е натурална напитка с екстракт от бентонит (зелена глина) за по-добър контрол на теглото. Може да бъде и средство за качествено и количествено пречистване на тялото от токсини. Току-що бе пусната на пазара. Въпреки това, тя започва да набира огромна популярност в европейските страни, Русия и прибалтийските държави, а вече и у нас. Според производителят ѝ – компанията „Genius Rainbow“ Ltd. („Джиниъс Рейнбоу“ ООД), базирана в Хонг Конг, нейното действие е по формулата «3 в 1». То включва детокс, благоприятстване на стройната фигура, и поддържане на тялото в добро състояние.

Потребители онлайн често се чудят в своите мнения и коментари, как работи инстантната напитка Бентолит. Положителните отзиви в онлайн форуми за детоксикация, като тези на ‘BG Mamma’ (“БГ Мама”), преобладават. Цената на инстантната напитка с бентонит за по-добър контрол на теглото Bentolit Drink Mix (Бентолит Дринк Микс) също е популярна тема. Много от тях, споделят, че им е отнело известно време да намерят продукта на достъпна стойност. Други са открили лесно решение за това, поръчвайки през официалния уебсайт на продукта.

Нашият екип също направи проучване относно цената на Bentolit в България и разбра как потребителите могат да си закупят продукта на достъпна цена. Желаете ли да научите, как става това? В допълнение на проучването ни сме подбрали и интересни факти за всяка една от съставките, включена във натуралната формула за вталяване на Бентолит.

Ако искате да научите всички тези неща, то Ви препоръчваме да прочетете нашето ревю до самия му край.

зелена глина

5 Любопитни Факта за Бентонитната Глина

Бентонитът все още не е толкова известен по нашите земи. Но в Америка, където е открит за първи път, набира голяма скорост. Хората започват да осъзнават все повече неговите полезни свойства.

Заради това решихме да ви разкажем 5 любопитни факта за бентонитната (зелена) глина:

 1. Името на бентонита идва от град Форт Бентън, щата Уайоминг. Там е бил открит за първи път. Същият район е и най-богатото място на бентонитна глина в света.
 2. Бентонитът се състои най-вече от древна пепел, която се намира на мястото на някогашни вулкани. Може да се каже, че е съставена от древна вулканична пепел.
 3. Цветът на бентонитната глина е сиво-кремав. Бъдете скептични към вещества с всякакъв друг цвят, които се представят за бентонит.
 4. Бентонитвата глина съдържа цял куп здравословни минерали. Това са калций, калий, желязо, магнезий, силиций и натрий.
 5. Бентонитът става известен с детоксикиращите си и прочистващи вътрешната флора свойства. Той е изключително полезен за премахването на вредните токсини и свободни радикали от тялото. Благоприятства и хармонията в храносмилателната система. Всичко това се потвърждава от изследванията на Щатския университет в Аризона. (Arizona State University).

Бентонитът е част и от натуралната формула на инстантната напитка за детокс и повлияване на теглото Bentolit. Тя е известна още и като Bentolit Drink Mix (Бентолит Дринк Микс). Именно от него е вдъхновено и наименованието на напитката. А как точно ще ви помогне да се „олекотите“? Останете с нашето ревю до неговия край, за да разберете!

Какво Е Инстантната Напитка със Зелена Глина за Вталяване и Детоксикация Bentolit?

bentolit, жени, сантиметър

Разтворимата напитка с натурална формула Bentolit е дело на производителя от Хонг Конг, „Genius Rainbow“ Ltd. („Джиниъс Рейнбоу“ ООД). Това не е първият успешен и предпочитан био-козметичен продукт, който те пускат на пазара. В предходните месеци пуснаха цяла серия натурални предложения. Най-популярните от тях са филмираните капсули Cyto Forte, ефервесцентните таблетки Keto Guru и рендето Nicer Dicer.

При проиводството на напитката Benolit, те залагат на принципа 3 в 1. Подбират съставките така, че те да повлияят на детокса, стройната фигура, и поощряването на здравословното състояние на организма. Потребителите от онлайн форуми, като „БГ Мама“ (BG-Mamma), са доволни от продукта и начина, по който работи. Бентолит започва да си изгражда име онлайн, благодарение на богатият си натурален състав. Лесният начин на прием под формата на разтворима напитка също оказва влияние върху предпочитанията на клиентите.

Ето обобщение на това, което споделят те в своите мнения, коментари и отзиви относно напитката Bentolit:

 • Натурална Формула, Въздействаща на Организма по 3 начина: Детокс, Стройна Фигура и Добро Общо Състояние на Тялото;
 • Богато Съдържание от Рядко Срещани Органични Съставки;
 • Лесен Начин на Прием с Приятна На Вкус Напитка;
 • Бърза Поръчка и Доставка;
 • Без Данни за Неприятни Странични Ефекти и Противопоказания;

NB! Липсата на информация за негативни странични ефекти не означава, че те не могат да се проявят индивидуално при клиентите. Те следва да се придържат към инструкциите за безопасна употреба. Последните са включени в търговската опаковка на напитката със зелена глина за влизане във форма Bentolit Drink Mix. Не бива да се превишава препоръчителната доза прием на ден. Тя е по 2 супени лъжички по 1 път на ден в 200 мл. пречистена вода или обезмаслено прясно мляко.

Кои Екстракти са Част от Био-Състава за Контрол на Теглото на Напитката Бентолит?

бентолит, ефект, отслабване

От производителя на натуралната инстантна напитка за повлияване на теглото и детокса на организма влизат голям брой съставки с органичен произход. Главната активна съставка в напитката Бентолит е бентолитната глина. Именно от нейната способност за благоприятстване на многобройни аспекти от човешкото тяло са вдъхновени и от компанията.

Ще Ви представим, как работи всяка от активните съставки на напитката:

 • Екстракт от Бентонитова (Вулканична) Глина – Главната ѝ цел е да благоприятства процеса по детоксикация на организма.Балансира холестерола, прочиства червата и отговаря за по-доброто храносмилане.
 • Екстракт от Овесени Трици – Те са богат източник на фибри, а също така спомагат и за детокса на тялото.
 • Соев Протеин Изолат – Благоприятства процеса по изгаряне на подкожните мазнини. Намалява умората и спомага при възстановяването от активни тренировки.
 • Екстракт от Кафе на Прах – Кофеинът, съдържащ се в него, зарежда тялото ни с енергия и жизненост. Спомага и за ускоряването на метаболизма.
 • Екстракт от Семена от Копър – Въздейства върху храносмилането и обмена на вещества в тялото.
 • Екстракт от Корен на Джинджифил – Благоприятства доброто функциониране на храносмилателната система и балансира усещанията за ситост и глад.
 • Екстракт от Корен на Глухарче – Допринася за добрата чревна флора.

bentolit, жена

Как Се Приготвя и Приема Натуралната Напитка Bentolit Drink Mix?

Начинът на приготвяне и прием на натуралната напитка Bentolit Drink Mix не отнема много време и е подходящ за всяка част от ежедневието. Все пак от производителите препоръчват това да става през деня.

Ето и 4-те лесни стъпки за приемане на разтворимата напитка с бентонит за вталяване Бентолит:

 1. Вземете 2 (две) чаени лъжички от сместа и я сложете в чаша.
 2. Залейте с 200мл. вода или обезмаслено мляко.
 3. Разбъркайте добре и оставете да престои около 10 (десет) минути. После разбъркайте още веднъж. Може да използвате шейкър, за да се получи истински хомогенна смес.
 4. Пийте веднъж на ден, препоръчително сутрин.

мнения, отизиви, жени

Как Да Поръчам Напитката с Екстракт от Бентонитова Глина Bentolit в България?

Потребителите онлайн споделят, че намират за по-уместно да поръчват продукта от официалния му уебсайт. Така се чувстват спокойни, че ще получат оригинала и избягват схеми, свързани с измама или покупка на фалшификат. Определят цената му за достъпна. Не са успели да го открият в големи онлайн магазини като Amazon, eBay, eMag, AliExpress и AliBaba, нито в аптеките. Нашето проучване също установи, че цената на напитката Bentolit в други европейски държави, където се радва на популярност, е същата като тази в България. Те включват Германия, Италия, Испания, Гърци, Русия, Румъния и Полша. Незначителни разлики има само заради пресмятането на цената от една валута в друга.

Поръчката през официалния уеб-страница на продукта става бързо и лесно. Потребителите следва да въведат имена и актуален телефонен номер, на който ще получат обаждане за потвърждение от официален дистрибутор. Повече детайли за поръчката и доставката може да откриете тук.

Здравословният Начин На Живот E Ключът към Успеха!

bentolit, корем, отслабване

Поддържайки здравословен начин на живот, включващ правилно хранене и активен режим, ние поставяме тялото си в естественото му състояние. Това ще ни накара да се чувстваме цялостно по-добре. Но все пак промяната не трябва да бъде рязка. Можете да започнете, като пиете повече вода и детоксикирате тялото си по естествен начин вкъщи.

Накратко: Инстантната напитка Bentolit има натурален състав с екстракти от бентонитова глина, овес, кафе, джинджифил, копър и глухарче. Те повлияват на процесите по детоксикация и контрол на теглото. Преобладават положителните клиентски отзиви онлайн. Потребителите споделят в своите отзиви и коментари, че продуктът работи по-добре от други предложения на дигиталния пазар.

5 / 5 stars     
20 чая детокс книга
50 съвета шейкове книга
11 мита отслабване книга

Leave a Reply