ArtroLife – Дайте Живот и Свобода на Движение на Ставите!

ArtroLifeArtroLife е нов натурален ставен крем, пуснат на пазара в България през есента на 2019г. Той е дело на българската компания, известна със своите естествени продукти за разкрасяване и подобряване на функциите на тялото. Казва се “БиоФреш” ООД (“BioFresh” Ltd.) и е базирана в гр. Пловдив. Производителят твърди, че кремът е част от лимитирана серия за натурални ставни продукти. Целта на формулата, обаче, не е само да облекчи дискомфорта при движение, но и да забърза процеса по възстановяване от синовиални неразположения.

Той вече започва да набира популярност в много европейски страни. В България потребителите също не остават по-назад. Те споделят своите впечатления от ставния крем за повече движение по форуми, подобни на тези на «BG Mamma» („БГ Мама“). Отзивите са списани във формата на мнения и коментари. Нашият екип, начело с редактора на секция „Здраве“ – Мартин Паскулов, се зае със задачата да провери, какво мислят изпробвалите го.

В допълнение на това, проверихме натуралните съставки, включени във формулата на ставния крем за повече мобилност и активност ArtoLife. Желаете ли да научите кои са те? А как влияят на организма? Какво прави присъствието им в средството за облекчаване на ставите АртроЛайф толкова специално? А чудите ли се, как можете да си набавите натуралния крем на достъпна цена в България. Имаме отговорите на всички тези въпроси. Просто трябва да останете с нас до края на това ревю.

artrolife крем, гел за стави, болка

Защо Ни Е Нужен Глюкозамин?

Глюкозаминът представлява естествено съединение, което се намира в хрущяла – здравата тъкан, която свързва ставите. Той е от жизнено значение за изграждането на синовиалните клетки в нашият организъм. А те съставляват гъвкава и жилава съединителна тъкан, намираща се на няколко места в тялото. Той функционира като подплънка в краищата на дългите кости, където се срещат ставите.

С напредване на възрастта хрущялът може да стане по-малко гъвкав или да се разруши постоянно. Някои учени смятат, че глюкозаминът забавя този процес. Те също мислят, че наличието на сяра в съдържанието му е благоприятна за функцията на хрущялите.

Проблемът е, че нивата на глюкозамин в тялото започват да спадат. Така че след време това може да играе лоша роля по отношение на влошената мобилност. В био-козметичните средства глюкозаминът обикновено се извлича по естествен начин от черупките на миди. Съществуват няколко вида глюкозамин – глюкозамин сулфат, глюкозамин хидрохлорид и N-ацетил глюкозамин. Те не се считат за взаимозаменяеми.

Хората използват глюкозамин сулфат за повлияване на възпаления. А също и при проблеми с хрущялите и ставите – за състояние, подобни на остеоартрит. Добавките с този елемент често се произвеждат от черупките на мидите, няма естествени хранителни източници на глюкозамин. Но заради това има био-козметични средства, които включват натурално-извлечен екстракт. Едно от тях е и био-ставния крем ArtroLife.

Какво Е Натуралният Ставен Крем ArtroLife? Какво Споделят Клиентските Мнения?

експерт, мнение, ArtroLife

ArtroLife е натурален крем за стави, който цели да помогне на възможностите за движение. За целта, той има био-активна формула, която може окаже съдействие за премахването на болката, както и на неприятните възпаления и отоци. Той вече се радва на популярност в много европейски форуми, подобни на българския „БГ Мама“ («BG-Mamma»). Голяма част от клиентите споделят, че са удовлетворени от неговия богат натурален състав и достъпна цена. Това може да бъде прочетено от всеки в изобилието от мнения и коментари в Интернет-пространството.

Направихме кратко обобщение на клиентските отзиви, включващи позитивите на ставния крем за по-добра мобилност Artro Life:

 • Положително Влияние Срещу Ставния Дискомфорт;
 • Помага за Неутрализирането на Болката, Отоците и Възпаленията;
 • Цялостно Въздействие върху Възможностите за Движение;
 • Лесен Начин на Поръчка чрез Официалният Уеб Сайт на Продукта;
 • Натурален Продукт с Достъпна Цена;
 • Без Данни за Странични Ефекти и Противопоказания;

NB! Отсъствието на неприятни странични ефекти и противопоказания, не означава, че те не могат да възникнат индивидуално. Клиентите трябва да се придържат към инструкциите за безопасна употреба, включени в опаковката на био-крема за стави АртроЛайф.

Кои Са Съставките на Формулата за Повече Ставна Подвижност на Крема ArtroLife?

съставки

Основните съставки на био-крема за стави ArtroLife са избрани от производителя, заради техните положителни свойства върху движението и намаляването на отоци.

 • Глюкозамин – Помага за цялостното балансирано функциониране на ставите. Той е изключително структурен елемент. Прави процесите по-възстановяване по-бързи.
 • Етерично Масло от Слънчогледови Семки – Съдържа богат набор от витамини и помага за намаляването на възпаления и болки.
 • Етерично Масло от Мента – То придава приятен аромат и има антивъзпалителни свойства.
 • Етерично Масло от Листа на Канела – Спомага за намаляването на подувания и зачервявания. Връща красивия вид на кожата.
 • Камфор – Оставя приятно чувство върху участъците, където е нанесен локално.

Как Се Прилага Био-Кремът за По-Подвижни Стави ArtroLife?

artrolife, болки в рамо

Според официалния уеб-сайт на продукта, той се прилага в 3 лесни и бързи стъпки. Подробни инструкции за употреба са налични в търговската опаковка. Те се актуализират редовно от производителя “БиоФреш” ООД (“BioFresh” Ltd.). За последно, това е правено през пролетта на 2019 г.

Ето какво трябва да направите:

 1. Изстискайте малко от ставния крем върху дланта на ръката си.
 2. С пръсти нанесете върху засегнатите участъци. Масажирайте нежно с кръгови движения в продължение на 5 (пет) минути.
 3. Повтаряйте тази процедура по 4 (четири) пъти на ден в продължение на 45 (четиридесет и пет) последователни календарни дни.

Как Да Купя или Поръчам Натуралния Крем АртроЛайф в България?

онлайн поръчка, крем за стави

Повечето потребители онлайн споделят, че са предпочели официалния уеб сайт за покупка на продукта. Той не се предлага във водещи онлайн магазини, като Amazon, eBay, eMag, AliExpress и AliBaba. Някои казват, че е възможно натуралният ставен крем да се срещне и там, но не може да се гарантира качеството и автентичността на продукта. В допълнение на това, клиентите смятат, че цената при покупка от официалната уеб-страница е достъпна.

Поръчката на био-крема за стави АртроЛайф става бързо и лесно през официалният сайт. Потребителите въвеждат своите имена и актуален телефонен номер за контакт. Скоро след това се свързва дистрибутор за потвърждение на поръчката и адреса. Ако се нуждаете от повече информация, свързана с процеса по поръчване, доставяне и плащане на артикул, прочетете тук.

Активен Живот = Щастлив Живот!

фитнес, артролайф крем

Не бива да се оставяме на дискомфорта и проблемите със ставите да ни попречат да се движим активно. Здравословният живот трябва да бъде неизменна част от нашето ежедневие. Препоръчваме ви да направите лесни промени в менюто си, които ще направят тялото Ви щастливо. А ако проблемът е свързан със стареенето – има храни, които могат да го забавят. Също, ако сте фен на бананите, може да намерите приложение на корите им като домашно средство срещу синини и отоци.

Накратко: ArtroLife е нов натурален крем за по-подвижни и мобилни стави. Той е популярен по европейските форуми за физически активности, благодарение на своите съставки с органичен произход. Нанася се лесно, а клиентите казват, че се предлага на достъпна цена. Работи по-добре от други алтернативни средства на пазара.

Жени Сиракова

Leave a Reply