ArthroMed – Сбогувайте Се с Дискомфорта в Ставите!

ArthroMedArthroMed е нов спрей-крем със формула за по-подвижни стави на европейския пазар, който съдържа богата гама от органични съставки. Благодарение на нея, натуралният продукт АртроМед може да спомогне за активното намаляване на синовиалния дискомфорт в ставите. Негов производител е компанията „St. Gerarde“ Ltd. („Сейнт Джерард“ ООД), оперираща от Сейшелските острови.

Натуралният ставен спрей-крем ArthroMed вече започва да набира популярност в европейските и прибалтийските страни. Нашият екип се захвана на работа и реши да провери, какво мислят потребителите от европейските форуми, подобни на „БГ Мама“ («BG-Mamma»). Те изглеждат доволни от продукта, като положителните отзиви в техните мнения и коментари преобладават. Най-много харесвания събират натуралния състав на крем-спрея за по-добра ставна подвижност. Неговата лека и нежна за дермата формула прониква в дълбочина, успокоявайки кожните дразнения и премахвайки болката.Достъпната му цена също е сочена за позитив.

Компанията-производител съветва клиентите да поръчват единствено през официалния уебсайт. Така те получават оригинала на ставния крем за премахване на паренето и болката при движение ArthroMed на възможно най-добрата цена. Освен това, могат и да се възползват от наличните намаления и оферти „Купи 2 Продукта на Цената на 3“. За да поръчат, трябва само да оставят своето име и актуален телефонен номер в бланката, налична на уеб-страницата. После – да приемат обаждане от оператор и да уточнят детайлите около доставката. Продуктът пристига в срок и има дискретна опаковка. Заплаща се чрез наложен платеж.

Желаете ли да научите как и Вие може да се сдобиете с крем-спрея АртоМед на достъпна цена? Да научите повече за начина на работа и съставките му? Тогава Ви препоръчваме да останете с нас до края на нашето ревю.

ArthroMed, болки кръст, стави, мъж

Ставите – По-Интересни, Отколкото Предполагаме!

Всички знаем, че ставите са мястото, където се срещат костите. А също и прилежащите им сухожилия и мускули. Те са здравата симбиотична свръзка, позволяваща на скелетно-мускулната система да функционира формално. Но какво, всъщност, не знаем все още за тях?

Представяме ви няколко прелюбопитни факта, които ще ви накарат да се дивите на начина, по който функционира човешкото тяло.

 • Не всички стави се движат. Съществуват определени участъци от тялото, където костите се срещат, но изобщо не се движат. Черепът е най-яркият пример за това. Когато се раждаме, структурата на главата ни е съставена от костни плочи. („фонтанели“). Разделени със съединителна тъкан, която позволява на черепа да израства. С течение на времето те се заменят с „шевове“ – костен материал, който свързва плочите. Те се считат за пълноправни стави, въпреки че не се движат.
 • Най-голямата става. Чудите се коя е тя? Коляното. В него се свързват цели три кости – бедрената, коленното капаче и големия пищял („тибия“). Още по-любопитен факт е, че бебетата всъщност нямат колена. На тяхно място се намира само хрущял, като постепенно той се превръща в кост.
  Защо ставите ви издават „пукащ“ звук?. Понякога на всички ни се иска да направим онова удовлетворяващо „пукане“ на пръстите или врата – но защо? Със сигурност причината не се крие в това, че костите не са на мястото си или има някакъв проблем с тях. Причината за това явление, всъщност, е … газ. Когато ставната капсула – структурата, опасваща и защитаваща ставата – се разтегне чрез движение или натиск, тя може да освободи натрупания газ. Това предизвиква „пукащия“ звук.
 • Ставата, която се контузва най-лесно. Това отново е коляното. Освен че е най-голямата става в тялото, тя е и тази, която хората нараняват най-често. Коляното е най-често чупената кост. Неприятни инциденти могат да се случат при падания или удари във предмети. За съжаление, коляното често е обект и на други наранявания като навяхвания, увреждане на мускулите и съединителната тъкан или разкъсвания.

Дискомфорта в ставите може да бъде повлиян с помощта на натурални сре„St. Gerarde“ Ltd. („Сейнт Джерард“ ООД)дства. Едно от тях е новият спрей-крем за успокояване на ставния дискомфорт ArthroMed. Той включва натурален състав с органични екстракти за премахване на възпаленията и внасяне на затоплящо чувство. Клиентите го харесват и предпочитат, споделяйки предимно хубави мнения и отзиви по онлайн форуми, като тези на „БГ Мама“ («BG Mamma»). Повече любопитна информация за него може да намерите, изчитайки до край ревюто ни ревюто ни.

АртроМед – Какво Е Крем-Спреят? Какви Са Потребителските Мнения и Отзиви?

Arthromed, болки в кръста

ArthroMed представлява ставен крем-спрей с органичен състав, който е специално подбран от производителят му. Това е компанията „St. Gerarde“ Ltd. („Сейнт Джерард“ ООД). Той цели да направи подвижността на своите потребители лесна част от тяхното ежедневие. Съставките на спрея с лека формула за ставен комфорт и подвижност АртроМед, целят да увеличат дневната физическа активност и мобилност. При това – без оглед на възрастта и пола на индивида. В допълнение, те могат да тонизират крайниците и да улеснят движението им в зоната на апликация.

Био-козметичното средство може да повлияе положително и на по-качественото възстановяване от оттоци и възпаление. Важна точка, която трябва да отбележим е, че ArthroMed представлява спрей-крем, а не гел или обикновен крем, както много потребители биха го нарекли. Крем-спреят вече се радва надобра популярност и репутация онлайн. Положителни отзиви, коментари и мнения за него се споделят в големи европейски форуми за здравословен начин на живот и натурални продукти. Те наподобяват българския „БГ Мама“ («BG-Mamma»).

Нашият екип направи кратко обобщение на клиентски отзиви за био-балсам ArthroMed. Те включват:

 • Богат Натурален Състав за По-Добра Мобилност, Гъвкавост и Тонус;
 • Успокояване на Отоците и Възпаления по Време на Редовното Нанасяне;
 • Удобна, Компактна и Дискретна Опаковка и Лесна Употреба;
 • Бърза Доставка при Поръчка от Официалния Уебсайт на Продукта;
 • Без Данни за Неприятни Странични Ефекти като Алергии и Обриви;

NB! Липсата на негативни странични ефекти и противопоказания не означава, че такива не могат да възникнат на индивидуално ниво. Клиентите трябва да се придържат към инструкциите за безопасна употреба. Те могат да бъдат открити в търговската опаковка на продукта. Не бива да се превишава броя на препоръчителните дневни нанасяния.

Какъв Е Съставът на Натуралния Спрей за Ставен Комфорт и Движение ArthroMed?

arthromed, болки в стави, жена

Натуралният ставен крем-спрей за премахване на болката и дискомфорта при движение ArthroMed включва органични съставки. Те са известни с това, че могат да помагат при проблеми с движението. От производителите им подбират натурални екстракти с цел повлияването им върху тялото да бъде по естествен път.

Ето и основните съставки в био-формулата за повече ставна подвижност, гъвкавост, еластичност и мобилност на спрея АртроМед:

 • Екстракт от Канела – Има успокояващи свойства, които спомагат за внасянето на повече комфорт при движение. Почиства кожата и тъканите, тъй като е чудесен антибактериален и противовъзпалителен агент. Участва в процеса по регенерация на ставния хрущял.
 • Етерично Масло от Камфорово Дърво – Известен е със затоплящото чувство, което оставя след приложение. То помага за сгряването и успокояването на кожата. При локална апликация, камфорът има силни противовъзпалителни функции.
 • Екстракт от Слънчогледови Семена – Спомага за правилната хидратация на тъканите, свързващи хрущялите, костите и ставите, и заздравява синовиалната връзка.
 • Черен Пипер – Активната съставка на черния пипер, наречена „пиперин“, действа като добро противовъзпалително и антибактериално средство. В допълнение на това, може да намали дискомфорта по естествен начин.

Как Се Нанася Спреят с Естествени Съставки за Ставно Облекчение ArthroMed?

Приложението на крем-спреят с естествени съставки за ставна мобилност и гъвкавост ArthroMed става бързо и лесно. Клиентите следва да нанесат локално върху засегната част от тялото. От производителите на натуралния балсам препоръчват това да става поне 4 (четири) пъти дневно. На официалният уебсайт те съветват, че не бива да се нанасят повече от 10 (десет) гр.

Как Мога Да Поръчам ArthroMed на Достъпна Цена в България?

артромед, болки в коляно

Цената на ставния крем-спрей АртроМед е една от най-обсъжданите теми в Интернет-пространството. Повечето потребители споделят, че не са могли да открият продукта в големи онлайн магазини, като Amazon, eBay, eMag, AliBaba и AliExpress. Заради това се насочват към поръчка от официалният уебсайт на продукта. Повечето потребители определят цената там като „достъпна“ за тях.

От друга страна, нашият екип направи кратко проучване за размера на стойността в други европейски страни. Прегледахме ценовата листа за Германия, Русия, Полша, Румъния и Италия. Цените там са равносилни на тази в България. Това се дължи на факта, че стойността не се променя, а само се прекалкулира според вида на валутата.

Поръчката от официалната уеб-страница на натуралния спрей-крем за облекчаване на ставен дискомфорт ArthroMed става чрез въвеждане на име и актуален телефонен в бланка. Продуктът се поръчва по стандартния за био-козметиката метод.

Активен Живот за Подвижни Стави!

артромед, активни хора

Нездравословният живот, липсата на движение и наднорменото тегло могат да окажат негативно влияние върху всяка една част от тялото ни. Заради това препоръчваме да промените дневните си навици, действайки стъпка по стъпка. Например, можете да започнете с няколко лесни съвета за по-здравословно хранене. След изтощителен ден и стресиращ ден, не забравяйте да си набавите нужните часове сън. Те са важни, за да продължите грижата за себе си с пълна сила на следващия ден!

Накратко: ArthroMed е нов натурален крем-спрей за облекчаване на ставния дискомфорт с локална апликация. Неговата био-формула е съставена от многобройни съставки с изцяло органичен произход. Основните от тях са етерично масло от камфорово дърво и активни екстракти от канела, слънчогледово семе и черен пипер. Функциите му са насочени към по-добрите и балансирани възможности за движение. Радва се на положителни мнения от клиентите по онлайн форуми за свободно синовиално движение. Те считат, че продуктът работи по-добре от други алтернативи на пазара.

Жени Сиракова

Leave a Reply