Waist Trainer Спортни Корсети – Подчертайте Фигурата Си

Waist Trainer – спортен латексов корсет за видимо намаляване на талията – изгаря мазнините, стяга фигурата и прави талията идеална! Разрушава мастните клетки и убива апетита! Премахнете страничните и коремни натрупвания с ефекта на сауната и създайте перфектната фигура.

Всяка жена копнее да има фигура, която да привлича погледа с пищност и форми. От векове дамите по цял свят прибягват до различни методи, с които да подчертаят своите извивки, наблягайки на най-апетитните от тях. Обикновено това може да се постигне с пристягане на талията, за да се наблегне на други елементи. За съжаление, съвременните жени все по-често страдат от затлъстяване и множество се борят с излишни килограми.

Но не е нужно да се преминават тежки диети или да се спортува до изнемога, за да бъдат подчертани формите. Жените са му намерили лесното – използването на корсет. Все по-популярни стават спортните корсети като новия Waist Trainer, които са последното превъплъщение на добре познатите ни от миналото корсети.

Интересен Факт:

Корсетът бива създаден още в древността в Древна Елада и оттогава до днес претърпява множество промени във вида, дължината и предназначението си – повдигане на бюста, сплескване на бюста, коригиране ширината на талията, дори за поддържането на чорапите чрез жартиери. Неговата финална форма се изразява в изработването на сутиена през 1913г. от Мари Фелпс Якоб.

Макар от древността до днес корсетът да е преминал през пълна метаморфоза, той все още се използва като средство за добавяне на акцент върху фигурата. Затова и продукти като спортния корсет Уейст Трейнър не са отживелица, а напротив – хит.

Какво е Спортният Корсет Waist Trainer?

Това иновативно средство за подчертаване на фигурата, освен че дава акцент върху преимуществата на вашето тяло, спомага и за влизането ви във форма. Waist Trainer корсет за извивки е изработен от високо еластичен латекс, който има няколко основни ефекта и предимства пред другите материали, използвани за направата на корсети като бельо.

Освен по-специфичен от масовите корсети, WaistTrainer се придържа към основни положения от света на физическата активност, но и модните тенденции. Можете да се сдобиете с него в няколко основни цвята – розово, синьо, лилаво и черно, за да го съчетавате с дрехите си. Еластичният латекс не пречи на свободното движение и не пристяга твърде много, затова е избран като основен компонент за Waist Trainer.

>> Направете Своята Поръчка на Waist Trainer Тук

Този спортен корсет от ново поколение ще ви помогне да се чувствате женствени и стегнати, без да причинява излишен дискомфорт.

Как Waist Trainer Влияе на Фигурата?

Материята за изработка на корсетът Уейст Трейнър не е избрана случайно. Той не просто ще подчертае формите и ще постави акцент на желаните места, пристягайки нежно талията ви. Ето как спортният корсет може да повлияе на фигурата ви:

  • Може да Активира Термогенезата – латексовата материя, от която е изработен Waist Trainer, може да доведе до активиране на термогенните процеси в тялото, защото загрява и води до потене. Продължителното носене на корсета може да спомогне за топене и разбиване на натрупани в тялото мазнини.
  • Понижава Апетита – сигурно се чудите как един корсет може да стори това. Дължи се на факта, че се притиска в корема и по този начин намалява чувството на глад. Продължителното му носене може да доведе до намаляване на порциите, които приемате, и да улесни влизането ви във форма, особено ако съчетаете носенето на корсета с физическо натоварване и спорт.

Това са само част от ползите, които можете да извлечете от носенето на ‘треньора на талията’ Waist Trainer. Спортният корсет идва с три реда кукички за прикрепяне, за да можете да нагласите според нуждите и удобството си колко да бъде стегнат. Това, в комбинация с разнообразието на цветове, може да угоди и на най-взискателните към аксесоарите си дами.

Напомняне:

Не забравяйте, че УейстТрейнър не е бельо. Той е специално разработен корсет за поддържане на желаната фигура и подпомагане влизането във форма. Не очаквайте да го откриете в магазин за бельо. Но и не очаквайте неудобни банели, метални частици или ръбове. Всичко е изработено професионално и с внимание към детайла.

Какви са Потребителските Мнения за Waist Trainer?

Продуктът е на българския пазар от няколко години и се радва на широка популярност. Мненията във форумите са преобладаващо позитивни, потвърждаващи заявките на производителя. Много дами споделят, че са постигнали отлични резултати в комбинация с капсулите ReduSlim.

Не се споменава дискомфрт, причинен от материята на Waist Trainer, или дразнещи кожата шевове и кожата „диша“ свободно през плата на изделието.

Поръчка и Доставка на WaistTrainer

Спортният корсет е достъпен е през официалния сайт на лицензирания дистрибутор на производителя. Като навлизаща марка, фирмата е оставила възможността за поръчка на половин цена. Отстъпката е валидна до изчерпване на количествата от промоцията.

Важно!

Корсетът Waist Trainer няма аналог на пазара, но съществуват редица имитации с лоша изработка и ниско качество. Винаги поръчвайте оригинала!

За да поръчате вашия Waist Trainer, следвайте тези няколко стъпки:

1. Попълнете Кратката Форма на Сайта

2. Изчакайте Обаждане

3. Уточнете Бройката и Адреса на Доставка

Спортният корсет Waist Trainer ще пристигне по куриер на посочения от вас адрес в рамките на няколко работни дни. Заплащането се осъществява при приемане на пратката, когато можете да се уверите, че сте получили оригиналния продукт.

Подчертайте фигурата си и повдигнете самочувствието си без притеснения от неудобство и болка. Waist Trainer нежно ще ви придаде акцент и ще ви помогне да бъдете във форма.

Жени Сиракова

One Response

  1. Катерина август 22, 2018

Leave a Reply